click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] [ICO] Incent:Prva univerzalna platforma zvestobe,podprta s strani trgovcev  (Read 1829 times)

kingorbust

  • Novice
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

Incent
Boljša zvestoba s pametnejšimi nagradami

 


Incent bo izkoristil neučinkovitosti v industriji zvestobe z ustvaritvijo univerzalne valute nagrad, skupaj z aplikacijami, ki bodo omogočale trgovcem, da ponudijo veliko bolj privlačne nagrade z dosti manj stroški, kot je trenutno mogoče in brez vnaprejšnjih davčnih obveznosti.  Namesto namenskih točk, ki so vezane na izdajatelja in nimajo nobene vrednosti drugje (ter zapadejo »točno tedaj«, ko jih želite vnovčiti), bodo  stranke nagrajene z »pametnim denarjem«, ki je prenosljiv, konvertibilen in katerega vnovčljiva vrednost je nastavljiva.

Za trgovce so nizko tveganje, nizek »upor« ter pay-as-you-go narava Incenta zelo prepričljiv predlog, še posebej, če temu dodamo še možnost, da trgovci neposredno »dostavijo« svoje blago ali storitve v mobilne denarnice, v katerih so shranjene potrošnikove nagrade/točke zvestobe.  Kakšne so prednosti stalne (za imetnike Incenta), transakcijsko-bazirene ponudbe, ki temelji na blagu omejene količine, ni potrebno  posebaj razlagati.


Tradicionalna industrija točk zvestobe temelji na predpostavki, da se  potrošnika najlažje prisili, da vedno kupuje pri njih, z omejevanjem možnosti potrošnika. Dokaz, da je to razmišljanje šibko, je razvidno iz kupa neizkoriščenih plastičnih kartic zvestobe, ki le mašijo potrošnikove denarnice. Incent obrne to tezo na glavo z trditvijo, da ravno z odstranitvijo omejitev pridemo do tako mamljivih nagrad, da se stranke vrnejo, saj si želijo le-teh. BitScan je porabil 3 leta za gradnjo največjega imenika Bitcoin trgovcev na svetu in na tej poti smo se naučili, da podjetja nujno potrebujejo boljšo rešitev sistema »zvestobe«. Incent je izdelek, ki je direktno namenjen reševanju tega realnega problema in ni presenetljivo, da  mainstream trgovanje prepoznava potencial tega, kar počnemo.

Sektor (točk) zvestobe je zrel za disrupcijo in izkoriščanje njegove neučinkovitosti z Incentom bo omogočilo trgovcem, da predstavijo oz dajo kriptovalute v roke potrošnikov; To je enkratna priložnost, da se zagotovi masoven sprejem novega sistema nagrajevanja. Če gledamo s tega vidika, lahko povemo, da ima Incent potencial, da bistveno pomaga kriptovalutam čez ta »prepad« (masovna adopcija kriptovalut ter pravih trgovcev). Ker je število Incent žetonov omejeno to pomeni, da bodo imetniki incenta zelo profitirali, saj se bo njegova vrednost posledično zvišala.





Stranke bodo dobile Incent preko namenske pametne denarnice, ki jim bo pokazala Incentovo vrednost v lokalnih »točkah«  ter seznam trgovin, kjer lahko le-te porabijo.  Trgovci bodo Incent izdali direktno na mestu nakupa, brez da bi ga oni morali dejansko posedovati oz zanj odgovarjati. Poleg tega, da se bodo kupci vračali zaradi atraktivnenga sistema nagrad oz točk zvestobe, pa pridobijo trgovci dragoceno priložnost za navzkrižno prodajo, saj se bo vsako podjetje v Incent omrežju prikazalo vsem strankam.

Ne trgovci ne potrošniki ne rabijo vedeti nič o Bitcoinu ali blockchainu, saj se vse dogaja »pod pokrovom«. Stranke lahko z svojimi Incent žetoni trgujejo na borzah ali neposredno na Waves platformi, če tako želijo.




ICO bo potekal od 1. oktobra (00:01 GMT) in sicer 2 meseca, ali pa dokler se ne doseže cilj zbiranja sredstev v višini 5 milijonov USD, kar pač pride prej.

ICO bo potekal od 1. oktobra (00:01 GMT) in sicer 2 meseca, ali pa dokler se ne doseže cilj zbiranja sredstev v višini 5 milijonov USD, kar pač pride prej.

Vlagatelji bodo lahko kupili Incent žetone v zameno za Bitcoine. Na začetku bo vsak lncent žeton ovrednoten na 10.000 lncentov na ETC (1 lncent = 0,0001 BTC). Tekoma ICO se bo cena žetona postopoma okrepila. Ko bo ICO končan, bomo kupljene žetone poslali  kupcem. Žetone si boste potem lahko izmenjevali na Waves borzi ali na katerokoli drugi borzi, ki bo podpirala izmenjavo.


30. novembra (ob 23.59), ali pa ko se zbere 5 milijonov USD v vrednosti BTC (kar nastopi prej), se ICO zaključi.

Zgodnji vlagatelje, ki menijo, da nam lahko ponudijo kaj več, kot le nakup žetonov, vabimo, da nas kontaktirajo.  Zelo smo zainteresirani, da tak project uresniči svoj potencial in smo  pripravljeni ponuditi dodatni popust na ICO ceno po lastni presoji. Vrednost vsake tovrstne pred-ICO naložbe (maksimalno 1 millijon USD), bo javno objavljena pred koncem ICO.



Youtube:

Escrow address: https://blockchain.info/address/3EcZsF2GSYfBM6YNRJ7RAEuRhqLBhFRcdY

Accordi Escrow: https://www.incentloyalty.com/media/IncentICOEscrowArrangements.pdf

Waves address: http://wavesexplorer.com/address/3PNkrUsJcrNFWsnTrbz2pLiH7nE8xEpHbnA

MEDIJI
 
      
« Last Edit: October 26, 2016, 08:24:55 AM by kingorbust »

kingorbust

  • Novice
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Vljudno ste vabljeni k diskutiranju o Incentu v slovenskem jeziku.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services