click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: ANN Postbase - Κοινωνικός σελιδοδείκτης - ICO την 17η Αυγούστου  (Read 637 times)

killerjoegreece

  • Guest


Το Postbase είναι ένας φιλόδοξος κοινωνικός σελιδοδείκτης και χρηματοδότης του έργου της κοινωνικής, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας πλήρως αποκεντρωμένης πλατφόρμας κοινωνικού σελιδοδείκτη που επιβραβεύει τους χρήστες για την υποβολή ποιοτικού περιεχομένου. Στον πυρήνα της πλατφόρμας του Ρostbase είναι το κρυπτονόμισμα POST.





Subbases
Τα Subbases είναι κατηγορίες ειδικές που οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν. Στο Postbase οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τα δικά τους subbases. Οι χρήστες που δημιουργούν ένα Subbase θα γίνει ο ιδιοκτήτης του, και θα έχει τον έλεγχο συντονιστής και την επιλογή συνέδρων. Οι ιδιοκτήτες των Subbase θα ελέγχουν επίσης το χρονοδιάγραμμα τέλους του Subbase. Τα Subbases θα τρέχουν σε κόμβους πλευρικής αλυσίδας με τις θέσεις του δείκτη Subbase και το σχετικό περιεχόμενο.

Φήμη και Σκόρ Χρήστη
Κάθε χρήστης του Postbase έχει εκχωρημένη μια βαθμολογία φήμης 5, όταν δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό. Η βαθμολογία της φήμης θα προσαρμόσει με βάση τη δημοτικότητα του περιεχομένου που υποβάλλουν. Η βαθμολογία φήμης θα αυξηθεί όταν λαμβάνουν ψήφους, και θα μειωθεί όταν λαμβάνουν αρνητικές ψήφους.

Αλγόριθμος Προσαρμοσμένης Ταξινόμησης
Κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το πώς οι θέσεις του κατατάσσονται και φιλτράρονται με την προσαρμογή του προσωπικού αλγόριθμου κατάταξης τους. Ένας αριθμός μετρήσεων μπορεί να προσαρμοστεί στον αλγόριθμο κατάταξης, συμπεριλαμβανομένων της βαθμολογίας φήμης, και τις σημαίες συντονιστή.

Συναίνεση
Postbase χρησιμοποιεί το σύστημα DPoSR (Εκπρόσωπος Απόδειξη Ποντάρισμα * Φήμη) ως μηχανισμός συναίνεσης. Το DpoSR είναι μια παραλλαγή του συνέδρου απόδειξη της συμμετοχής που είχε αρχικά δημιουργηθεί από την ομάδα του bitshares. Με το βάρος των ψήφων που χρησιμοποιούνται για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται να είναι ανάλογη με την ποσότητα των κερμάτων που οι χρήστες κρατούν στο πορτοφόλι τους. Το DpoSR πολλαπλασιάζει την ποσότητα των κερμάτων από το σκορ φήμης κατά τον καθορισμό του βάρους των ψήφων, δίνοντας περισσότερο βάρος στην ψήφο από τους χρήστες με υψηλότερη βαθμολογία φήμης.

Τύποι Προσαρμοσμένης Δημοσίευσης

Σύνδεσμοι και Δημοσιεύσεις Κειμένων επιτρέπουν στους χρήστες του Postbase να μοιράζονται περιεχόμενο με την κατηγορία συγκεκριμένων subbases και να ανταμείβονται για τις θέσεις που λαμβάνουν καλές ψήφους από άλλους χρήστες στο δίκτυο. Αναρτήσεις που έχουν μια υψηλότερη βαθμολογία φήμης θα έχουν περιεχόμενο κίνησής προς την κορυφή του Subbase πιο γρήγορα από ότι οι χρήστες που δεν ψηφίζουν, δεν σχολιάζουν ή έχουν αρνητική βαθμολογία φήμης.

Δημοσιεύση Χρηματοδότησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει την ευαισθητοποίηση, και να αυξήσει τα κεφάλαια για μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία ή έργο. Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από τις Ψήφους συναλλαγών και τις άμεσες δωρεές από τους χρήστες. Για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του έργου, θα απαιτηθεί ένα καθορισμένο ποσό κεφαλαίων για την ολοκλήρωση, οι στόχοι της συλλογής κεφαλαίων μπορεί να οριστεί ότι πρέπει να πληρούνται πριν το νόμισμα POST παραδίδεται στο λογαριασμό που κάνει τις αναρτήσεις.

Δημοσιεύσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων στις οποίες η αρχική αφίσα ανάρτηση να απαντήσει σε ερωτήσεις και να λαμβάνει ανταμοιβές για καλές ψήφους που σχετίζονται με κάθε απάντηση. Οι χρήστες που υποβάλλουν ερωτήσεις θα πρέπει επίσης να ανταμείβονται με βάση τον αριθμό των καλών ψήφων που η ερώτησή τους δέχεται. Η χρηματική ανταμοιβή που σχετίζεται με τις απαντήσεις είναι που θα δελεάσει τις αναρτήσεις να υποβάλουν λεπτομερείς και ποιοτικές απαντήσεις.

Πρόβλεψη Δημοσιεύσης επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν μετοχές που συνδέονται με την πιθανή έκβαση. Ο χρήστης αγοράζει ένα καθορισμένο ποσό μετοχών προς μία ή πολλαπλές πιθανές εκβάσεις ενός επερχόμενου γεγονότος. Μόλις πραγματοποιείται η εκδήλωση και το αποτέλεσμα επαληθεύεται αποδίδεται απο τον εκπρόσωπο μεσεγγύησης, οι μέτοχοι των σωστών αποτελεσμάτων θα λάβουν το κατάλληλο ποσοστό των νομισμάτων που αντλήθηκαν από τις αγορές μετοχών. Αν οι χρήστες έχουν επιλέξει ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν συνέβη δεν θα λαμβάνουν μια ανταμοιβή. Ο εκπρόσωπος μεσεγγύησης σχετίζετε με τη θέση πρόβλεψης και λαμβάνει ένα μέρος των σχετικών εξόδων συναλλαγής.

Τύποι Εκπροσώπων

Εκπρόσωποι Κύριας Αλυσίδας πραγματοποιούν το έργο της εξασφάλισης του δικτύου και τη σφυρηλάτηση νέων μπλοκ πάνω στην κεντρική αλυσίδα συναλλαγών. Αυτοί οι εκπρόσωποι θα λάβουν στη συνέχεια, μια ανταμοιβή και ένα μέρος των τελών συναλλαγής που δημιουργούνται από την κύρια αλυσίδα. Οι 101 αντιπρόσωποι κύριας αλυσίδας εκλέγονται από τους ενδιαφερόμενους του Postbase.

Eκπρόσωποι Subbase επιλέγονται από τους ιδιοκτήτες των Subbase για να σφυρηλατήσουν μπλοκ στην πλευρική αλυσίδα Subbase. Οι αντιπρόσωποι του Subbase θα δεχτούν αναρτήσεις, σχόλια και άλλο περιεχόμενο που σχετίζεται με το Subbase, και θα εξυπηρετούν τα αιτήματα περιεχομένου από τους συνδρομητές του Subbase. Δημοφιλή Subbases θα διανείμουν το αίτημα του περιεχομένου μεταξύ των αντιπροσώπων του Subbase που θα επιτρέπει στα subbases να αναβαθμίσουν εύκολα και να αντιμετωπίσουν το φόρτο εργασίας που συνδέεται με την αυξανόμενη βάση συνδρομητών.

Συντονιστές Εκπρόσωποι επίσης επιλεγονται από τους ιδιοκτήτες του Subbase. Αυτοί οι εκπρόσωποι συντονιστές θα έχουν την δυνατότητα να σημάνουν ακατάλληλες θέσεις και να εντοπίσουν τους χρήστες που δεν ακολουθούν τους κανόνες του Subbase, όπως περιγράφεται από τον ιδιοκτήτη του Subbase. Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν τις σημαίες μετριοπάθειας σε προσαρμοσμένες κατάταξεις αλγόριθμου που αποτρέπει το ανεπιθύμητο περιεχόμενό τους από την επίτευξη της πρώτης σελίδας.

Εκπρόσωποι Μεσεγγύησης επαληθεύουν τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα και τα οποία συνδέονται με τις θέσεις που έχουν POST νόμισμα σε μεσεγγύηση. Η επαλήθευση της εκδήλωσης θα προκαλέσει τη μεταφορά του νομίσματος POST στους νέους κατόχους λογαριασμών. Οι εκπρόσωποι λαμβάνουν ένα ποσοστό των τελών συναλλαγής από τις σχετικές δημοσιεύσεις από τη στιγμή που έχουν επαληθεύσει την εκδήλωση.







Όνομα: Postbase (POST)
Αλγόριθμος: DPoSR (Κατ 'εξουσιοδότηση Απόδειξη της συμμετοχής * Φήμη)
Αρχική Προμήθεια Νομίσματος: 100,000,000
Χρόνος Μπλόκ: 30 δευτερόλεπτα
Αμοιβές Μπλόκ: 1ος Χρόνος 15 POST ανα μπλόκ, 2ος Χρόνος 10 POST ανα μπλόκ, 3ος Χρόνος POST ανα μπλόκ, Όλα τα επόμενα Χρόνια 1 POST ανα μπλόκ
Τεχνολογία : Nodejs, express, Angular, Reactjs, electron, postgresql



Η Προπώληση ξεκινά στις 17 Αυγούστου, λεπτομέρειες σύντομα.



Λεπτομέρειες Αμοιβών:

Το σύνολο των κερμάτων που διατέθηκαν για τις γενναιοδωρίες που διεξάγονται πριν από το τέλος της Προπώλησης θα είναι ίσο με το 2 τοις εκατό των κερμάτων που διανέμονται στους συμμετέχοντες της Προπώλησης.

παράδειγμα:
Τα POST Νομίσματα Διανέμονται στους συμμετέχοντες της Προπώλησης * .02 = Συνολικά POST Νομίσματα για Αμοιβές.

Μοιρασιά Αμοιβών

Twitter Αμοιβές= 10% των Νομισμάτων των Αμοιβών

Facebook Αμοιβές=  10% των Νομισμάτων των Αμοιβών

Translation Αμοιβές= 10% των Νομισμάτων των Αμοιβών

Blog Post Αμοιβές= 20% των Νομισμάτων των Αμοιβών

Signature Αμοιβές= 30 % των Νομισμάτων των Αμοιβών

20% για ειδικές Αμοιβές κατα την διάρκεια της Προπώλησης

Twitter Οδηγίες Αμοιβών νεοσύστατοι λογαριασμοί twitter θα θεωρούνται άκυροι
Βήμα 1. Αμοιβές Email εδώ [email protected] με το όνομα σας στο twitter, bitcointalk όνομα, και διεύθυνση email address στο σώμα του email και σαν θέμα για την Αμοιβή στο Twitter.
Βήμα 2. Ακολουθήστε το @PostbaseCoin στο twitter (https://twitter.com/PostbaseCoin) (κερδίστε 1 πόντο αμοιβής για κάθε ακόλουθο)
Βήμα 3. Εάν έχετε 100 ακόλουθους στο Twitter κάντε Retweet μέχρι 5 αναρτήσεις του @PostbaseCoin στο twitter μέχρι το τέλος της Προπώλησης (κερδίστε 1 πόντο αμοιβής για κάθε retweet) όχι περισσότερα απο 2 retweets ανα εβδομάδα θα μετρήσουν ως ορθά.

Facebook Οδηγίες Αμοιβών νέοι λογαριασμοί στο Facebook θα θεωρούνται άκυροι
Βήμα 1. Αμοιβές Email εδώ [email protected] με το όνομα σας στο facebook, bitcointalk όνομα, και διεύθυνση email address στο σώμα του email και σαν θέμα για την Αμοιβή στο Facebook.
Βήμα 2. Κάντε like στο PostbaseCoin στο Facebook (https://www.facebook.com/postbasecoin/)  (κερδίστε 1 πόντο αμοιβής για κάθε like)

Αμοιβές Μεταφράσεων και Οδηγίες
Μπορείτε να ζητήσετε να κάνετε κράτηση μετάφραση γενναιοδωρία για άλλη γλώσσα που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο που ακολουθεί, εάν υπάρχει μια περιοχή φόρουμ bitcointalk για τη συγκεκριμένη γλώσσα.

Ρωσική προορίζεται για hatshepsut93
Ελληνικά που προορίζεται για killerjoegreece
Ιταλικά προορίζεται για Maicol792
Ινδονησίας προορίζονται για dansus021
Ολλανδικά προορίζεται για Tinus
Πορτογαλικά προορίζεται για ShooterXD
Φιλιππίνων που προορίζονται για jwiz168
Γερμανικά προορίζεται για schnötzel
Ινδικό προορίζεται για Mgrover
Κινέζικα που προορίζεται για cyberhacker
Ισπανικά προορίζεται για solosequenosenada

Μεταφράσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν τις ICO λεπτομέρειες που θα κυκλοφορήσουν στις 17!

Google translate μεταφράσεις δεν θα γίνεται δεκτές ως έγκυρες μεταφράσεις.

Δημοσίευση σε Μπλόγκ λεπτομέρειες έρχονται σύντομα

Εκστρατεία Υπογραφών λεπτομέρειες έρχονται σύντομα

Οι Δωρεές θα παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας το Google docs υπολογιστικά φύλλα, και θα ενημερώνονται καθημερινά.

Σύνδεσμος για το υπολογιστικό φύλλο:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZsMwhJyrAUqpUpz1HDCEnNJrHBQNzvPu0oPkx1wA_Dg/edit?usp=sharing



Στο Twitter: https://twitter.com/PostbaseCoin
Στο Διαδίκτυο: http://www.postbase.co
Στο Github: έρχετε σύντομα
Στο Slack: https://postbase.slack.com

Επικεφαλής ομάδας
Carmen Harvey
Στο Linkedin: https://www.linkedin.com/in/carmenh
Το Email: [email protected]

Ερωτήσεις
Ερώτηση από το νήμα θα προστεθούν και θα απαντηθούν εδώ.


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services