click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [PRE-ANN][ΟΧΙ ICO] Huluhacoin -- Ψηφιακά Περιουσιακά Στοιχεία  (Read 797 times)

killerjoegreece

  • Guest
Huluhacoin (HULC)

11999997 HULC


Δίκτυο:http://network.huluhacoin.tech
Φόρουμ:http://forum.huluhacoin.tech
Υποστήριξη:http://support.huluhacoin.tech
Κώδικας στο Github:https://github.com/huluha
Στο Twitter:https://twitter.com/Huluhacoin
Πορτοφόλι: https://omniwallet.org
Εξερευνητής Μπλόκ:http://omnichest.info/lookupsp.aspx?sp=72
Δωρεές:1MJHgALp6o5BABQs3HWawJhiGhfiuSxA6m (OMNI,BTC)
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ

Ψηφοφορία: https://c-cex.com/?id=vote&coin=hu
Θα δώσουμε δωρεά 1000000 HULC για την ψηφοφορία του Huluhacoin (08/02/2016 -08/12/2016). Πάρτε 500 HULC/ 1 δωρεάν ψήφο
BTC Διεύθυνση Ψηφοφορίας: 1NXDeL5y2XFq6YT78pGe9YV9m4masQrnC7
1 ψήφος = 0.001 BTC. Θα λάβετε 750 HULC/1 πληρωμένη ψήφος




HuluhaCoin βρίσκετε στο OmniLayer στην του MaidSafe. Μην αφήνετε το όνομα που ξεκινά, είναι το καλύτερο χαρακτηριστικο που θα το κάνουν φοβερό. Ας αρχίσουμε με το Rholang, ένα νέο και έξυπνο τρόπο για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό ψηφιακών συμβάσεων. Το HuluhaCoin χρησιμοποιεί αυτό για να διανείμει αντικείμενα και δεδομένων και είναι γνωστή ως Ασφαλής Συμβάσεις και υλοποιεί την αυτο διακυβέρνηση, την αυτόνομη εκτέλεση συναλλαγών και την καθίζηση. Υπόσχεται να είναι εύκολο και ωραίο στον τρόπο για να χρησιμοποιήσετε το Rholang σε υπολογιστές ιδιαίτερα σε εφαρμογές IoT της blockchain. Ανοίγει απεριόριστες δυνατότητες και τα σενάρια των εκτελεστικών αυτό.

Το Bitcoin είναι απολύτως συνώνυμο με τη λεγόμενη αλυσίδα συναλλαγών 1.0, αλλά η έκδοση 2.0 έχει αναπτυχθεί με ορισμένους διαφορετικούς τρόπους. Η αλυσίδα συναλλαγών έκδοσης δύο που βρίσκεται στο HuluhaCoin, χτίζεται για να έχετε ένα πλήρως αποκεντρωμένο οικοσύστημα. Σχεδιασμένο με την αλυσίδα συναλλαγών του πλαίσιου λογισμού 2.0 που θα αναπτυχθούν αποκεντρωμένες εφαρμογές για την οικονομία του μέλλοντος.

Το OmniLayer χρησιμεύει ως διεπαφή του πορτοφολιού του HuluhaCoins. Υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα ψηφιακή blockchain. Είναι εξαιρετικά ασφαλές και εύκολο στην πρόσβαση και τη χρήση. ανταλλαγές στοιχείων ενεργητικού υποστηρίζεται, χωρίς τρίτα μέρη που εμπλέκονται. Ακόμα κι αν είναι στο διαδίκτυο, είναι πλήρως αποκεντρωμένη, δεν απαιτεί λήψη της αλυσίδας, είναι ανοικτού κώδικα, και έχει μια πραγματικά φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Τα ιδιωτικά κλειδιά είναι πλήρως εξασφαλισμένα και δεν θα σταλούν στο διακομιστή, εκτός αν είναι κρυπτογραφημένα.

Με την πανωλεθρία που συνέβη στην έξυπνη σύμβαση DAO για το Ethereum, οι επενδυτές γρήγορα συνειδητοποίησαν οτι δεν είναι αρκετά έξυπνο. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να αποφεύγουν μια καινοτομία που αμαυρώθηκε από επίθεση hacking, σκάνδαλα και κλέφτες θα μπορούσαν να ξεφύγουν με σκληρά κερδισμένα περιουσιακά στοιχεία. Θα πρέπει να είναι ασφαλείς. Ακόμα κι αν είναι ένα ανοικτό πρόγραμμα πηγής, δεν μπορούν όλοι να καταλάβουμε τι κάνει ο κώδικας. Οι Ασφαλείς συμβάσεις πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την εμπιστοσύνη λιγότερο παράδειγμα. Το HuluhaCoin βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος και της ασφαλής πολιτικής που έχει ένα πραγματικά αποτελεσματικό και έξυπνο τρόπο για μια ψηφιακή σύμβαση που πρόκειται να εφαρμοστεί.

8000000 HULC
1.Εγγραφή (50 HLC για 100 χρήστες) (ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ)
Πορτοφόλι στο https://www.omniwallet.org βάλετε την διεύθυνση σας εδώ https://forum.huluhacoin.tech
2.Ανάρτηση σε Μπλόγκ / Άρθρο: 1000 HULC* 500
Το πρωτότυπο άρθρο ή ανάρτηση σε μπλόγκ μετά τη συζητηση με το Huluhacoin σε ένα υπάρχον blog ή μια σελίδα ειδήσεων είναι ευπρόσδεκτη. Το άρθρο αυτό πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 500 λέξεις. Εμείς θα βραβεύσουμε έως και 500 άρθρα. Κάθε ενδιαφερόμενος ελεύθερος επαγγελματίας ή ανταποκριτής να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του [email protected] με τις ερωτήσεις που σας ενδιαφέρουν. Κάθε συγγραφέας μπορεί να υποβάλει πολλαπλά άρθρα.
3. YouTube βίντεο σχετικά με το Huluhacoin: 2000 HULC* 25
Το βίντεο μπορεί να είναι για το Huluhacoin, το OnChain και τις Έξυπνες Συμβάσεις, και το μήκος τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Μπορεί να έχει τη μορφή ενός animation, ένος πραγματικού βίντεο για τη ζωή ή οτιδήποτε άλλο νομίζετε ότι μεταφέρει το θετικό μήνυμα του Huluhacoin. Τα πρώτα 5 βίντεο που θα είναι σε αποδεκτή ποιότητα θα πάρουν 1000 HULC
4. Ακολουθήστε μας στο twitter: 1 HULC
Κάθε ακολουθος στος twitter του Huluhacoin θα πάρει 1 HULC. Το περιεχόμενο θα πρέπει να διατηρείται τουλάχιστον δύο εβδομάδες.
5. Στο Facebook: 2 HULC/publish
Κάθε περιεχόμενο στο Facebook δημοσιεύονται σχετίζονται στο Huluhacoin στην προσωπική σας σελίδα θα πάρει 2 HULC. Πολλαπλές εκδόσεις σε διάφορες ημέρες είναι αποδεκτές. Η προθεσμία θα ανακοινωθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδα μας.
Μαζί θα κάνουμε το δίκτυο του huluhacoin και όλα τα νομίσματα που θα αποσταλούν δωρεάν για τον χρήστη.

Μεταφράσεις

Ευχαριστούμε τον ether19
Μαλαισίας https://bitcointalk.org/index.php?topic=1575044.new#new
Ευχαριστούμε τον dansus021
Ινδονησίας https://bitcointalk.org/index.php?topic=1565706
Ευχαριστούμε τον dimitrimahiro
Κινέζικα https://bitcointalk.org/index.php?topic=1566198.msg15718570

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services