click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ICO] [POKE] PokčCoin - Aνταλλαγή Pokčmon Αλυσίδα σαν Υπηρεσία  (Read 423 times)

killerjoegreece

  • Guest



**ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!**






Το PokčCoin είναι ένα νόμισμα αλυσίδας συναλλαγών ως υπηρεσία με ενσωματωμένο σύστημα ανταλλαγής με το PokemonGO.
Ενώ οι επίσημοι προγραμματιστές του PokemonGO απελευθερώνουν τη νέα ενημερωμένη έκδοση η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν pokemons ομότιμα, εμείς αναπτύσσουμε ένα αυτοματοποιημένο πορτοφόλι, πλατφόρμα ανταλλαγής συναλλαγών για την ανταλλαγή pokemons και να αγοράσουν τα με PokčCoins. Διαθέτουμε πράγματι πολλά πλήρη Pokedex και τόσα πολλά σπάνια pokemons να αρχίσουν να διαπραγματεύονται για το κρυπτονόμισμα PokčCoin όταν η νέα επικαιροποίηση του PokemonGo θα έρθει.

Αν αγαπάτε Cryptocurrencies και pokemons αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς!









Συντομογραφία: POKE

Όνομα: PokčCoin

Αλγόριθμος: x13 με απόδειξη επιτοκίου

Επιτόκιο: 2% Ετήσιο

Συνολικά Νομίσματα: 75 Εκατομμύρια

RPC θύρα: 19987

P2P θύρα: 19986














Τα Πορτοφόλια θα έιναι διαθέσιμα την μέρα εκκίνησης του νομίσματος.











Εξερευνητής Μπλόκ θα κυκλοφορήσει την μέρα εκκίνησης του νομίσματος.












Το PokčCoin είναι μια απόδειξη της συμμετοχής και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε μόνο δική μου και να υποστηρίξει το δίκτυο που κατέχουν τα κέρματα στο πορτοφόλι σας για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.
Αυτό δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους να κερδίσουν τα κέρματα χωρίς καμία δαπάνη για το υλικό ορυχείων και έχει υψηλή ηλεκτρική λογαριασμούς, και αυτό τα κέρδη αντιπροσωπεύουν το λεγόμενο «συμφέρον διακυβεύεται". Δεξιά η ίδια όπως κρατώντας πάντα μια ανοδική τάση θετικής θέσης σε χρηματιστηριακές συναλλαγές, χωρίς να κάνει τίποτα :)

Εδώ έρχεται το ερώτημα για τους αρχάριους: Πώς μπορώ να διακυβεύεται μου δικά της νομίσματα;

Η διαδικασία για να PokčCoins διακυβεύεται είναι πολύ απλή:

- Ανοίξτε το πορτοφόλι σας και να είστε σίγουροι ότι είναι χωρίς κρυπτογράφηση. Αν είναι κρυπτογραφημένα το ξεκλειδώσετε για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

- Αποθηκεύστε τα κέρματα σας σε ένα ενιαίο (συνιστάται) διεύθυνση και κρατήστε εκεί τα κέρματα σας χωρίς "μετακίνησή τους» (δηλαδή δεν κάνουν συναλλαγές από και προς αυτή τη διεύθυνση)

- Περιμένετε τουλάχιστον 6 ώρες και θα δείτε το μικρό λογότυπο βέλος στην κάτω δεξιά γίνει πράσινο.
  Αυτό σημαίνει ότι τελικά «ποντάρει» ώστε να μπορείτε να κερδίσετε μερικά νομίσματα, ενώ το ταμείο σας θα κρατήσει τα κατεψυγμένα για το χρόνο που απαιτείται για να διακυβεύονται.

- Όταν εσείς ορυχείο ένα μπλοκ PoS με ποντάρει τα κέρματα σας θα ανταμειφθούν με μερικά PokčCoins ανάλογα με την ποσότητα των κερμάτων του στοιχήματος.

Παρακάτω υπάρχει μια πιο λεπτομερή εξήγηση Απόδειξη Ποντάρισμα κοπή:

"Όλα τα νομίσματα στο δίκτυο συλλέγει ηλικία νομίσματος. Ποντάρισμα σας υπολογίζεται από αυτή την ηλικία κέρμα, το οποίο μετράται από την τελευταία συναλλαγή, και πολλαπλασιάζεται με το ποσό των κερμάτων (χρόνος * κέρματα).
Μεταφέρεται νομίσματα χάνουν την ηλικία τους και να ξεκινήσουν μια νέα «ζωή», όπως φρέσκα νομίσματα. Όταν κρατάτε τα κέρματα για 6 ώρες, είναι αρκετά μεγάλος για να ξεκινήσει η διαδικασία κοπής.
Από εκείνη τη στιγμή για το λογισμικό ελέγχει το "χώρο αναζήτησης" δίνεται από την ηλικία νομίσματος, οι περιορισμένες επιλογές ελεγχθεί αν "λύσει το γρίφο", όπως στον τομέα της εξόρυξης Bitcoin.
Μπορείτε απλά να σκεφτείτε αυτό συγκρίνοντας το με μία λοταρία. Αλλά είναι μια λοταρία που σας επιτρέπει να κρατήσετε τα εισιτήρια κάθε φορά που δεν κερδίσει ένα γύρο.
Και μαζί με αυτό η πιθανότητα να παράγει μια έγκυρη λύση των επόμενων αυξήσεις παζλ. Περισσότερα νομίσματα αξίας άνω λαχνούς.
Έτσι, 100 νομίσματα σε μια ηλικία των 6 ωρών είναι δύο φορές πιο πιθανό να λύσουν το «γρίφο» και 50 νομίσματα με 6 ώρες την ηλικία. Επιθέσεις γίνει πιο δύσκολη, καθώς, αντί να ελέγχουν το 51% της ισχύος υπολογισμό για να αναλάβει την αλυσίδα μπλοκ, θα πρέπει να έχετε το 51% των κερμάτων που τίθενται ως στοίχημα! Όταν ένα μπλοκ κόπηκαν, νέα κέρματα σας θα είναι unspendable μέχρι επιβεβαιώνεται από το δίκτυο, όπως πρωτόκολλο ασφαλείας εξόρυξης. "

Για τα μπλοκ πρώτο χιλιάδες θα τρέξει ένα Pow 0 ανταμοιβής με αλυσίδα συναλλαγών για να διατηρηθεί το δίκτυο ενώ η διανομή των κερμάτων συνεχίζεται και για να εξασφαλίσει περαιτέρω περισσότερο στα πρώτα της στάδια.












Το PokčCoin θα διανεμηθεί δίκαια με δημόσια Προπώληση Νομισμάτων σε Επενδυτές.

Γιατί ICO αντί για εξόρυξη? Εδώ είναι μερικά σημεία για την απόφαση:

1. Πρόσβαση στην αύξηση κεφαλαίου

Δημόσια τοποθέτηση των νομισμάτων σε ανταλλακτήριο πριν την εκκίνηση επιτρέπει στην εταιρία να προσελκύσει κεφάλαια για να μεγαλώσει (και εκμοντερνιστεί και να αναβαθμιστεί, να υλοποιήσει το κεφάλαιο σε έργα που το απαιτούν) και να επεκταθεί.


2. Δημιουργία ρευστότητας και δυνατότητες εξόδου για τους σημερινούς ιδιοκτήτες

Ο σχηματισμός μιας δημόσιας αγοράς για τα νομίσματα που αποτιμούνται σε δίκαιη τιμή δημιουργεί ρευστότητα και παρέχει μια ευκαιρία να πουληθούν τα νομίσματα άμεσα με ελάχιστο κόστος συναλλαγών. Οι ιδιώτες και οι επενδυτές του νομίσματος μπορεί να διαθέσουν τα μερίδιά τους στην επιχείρηση, τόσο κατά τη διάρκεια ενός ICO (αυτή η διαδρομή συχνά λαμβάνονται από τις μειονοτικά οικονομικούς επενδυτές, όπως η επιχείρηση ή ιδιωτικά κεφάλαια) και σε μεταγενέστερο στάδιο (αυτό συχνά προτιμάται από τους πλειοψηφούντες μέτοχους).


3. Μέγιστη τιμή νομισμάτων


Public ICO is a good way to give a coin an already estabilished and filled market cap which lead to a valuable and important index of health and potential of a currency.


4. Όλοι έχουν πρόσβαση

Σε αντίθεση με την εξόρυξη οπου απαιτείται υλικό και γνώση ενα δημόσιο ICO δίνει την δυνατότητα σε όλους να μπούν με μια μικρή ή μια μεγάλη επένδυση. Απλά δημιουργήστε ένα λογαριασμό, αγοράστε νομίσματα και είστε έτοιμοι!
Αυτή θα είναι μια δίκαιη διανομή για όλους.

5. Το ICO αναπαριστά το κατώτερο όριο της αγοράς

Στα περισσότερα ICO η τιμή είναι η χαμηλότερη που επιτρέπει ανάπτυξη. Κανείς δεν θέλει να πουλήσει χαμηλότερα απο αυτή και αν όλοι αγοράσουν την ίδια στιγμή δεν θα πέσει κάτω απο αυτά τα επίπεδα. Για να αποφύγουμε την χειραγώγηση θα τοποθετήσουμε εντολές αγοράς για να αποφύγουμε πολύ μεγάλη πτώση.


ICO ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

- Ποιό είναι το χρονοδιάγραμμα του ICO?

Το ICO θα ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου του 2016 και θα τελειώσει όταν τελειώσουν όλα τα νομίσματα του ICO.


- Where do you host the ICO?

Το ICO λαμβάνει χώρα στο C-cex.com Ένας σύνδεσμος θα είναι σύντομα διαθέσιμος.


- Ποιά είναι η τιμή για το ICO ανα νόμισμα?

Η τιμή του κάθε νομίσματος είναι 0.000002 BTC (200 satoshis ανα νόμισμα)
















**ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ**













ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ: 2000 POKE

ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ: 5000 POKE

ΒΡΥΣΕΣ: 2500 POKE + 500 POKE για την βρύση

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΠΛΟΚ: 15000 POKE
























ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!


« Last Edit: July 28, 2016, 07:29:02 PM by killerjoegreece »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services