click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [XBM] BITMOON - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΟ C-CEX.com - ΕΠΕΝΔΥΣΗ!  (Read 549 times)

killerjoegreece

  • Guest



Το XBM είναι καταχωρημένο στο C-cex.com με το όνομα "BM":  https://c-cex.com/?p=bm-btc



ΑΜΟΙΒΕΣ:

Ο Εξερυνητής Μπλόκ είναι τώρα αναγκαίος. Αμοιβή 1000 XBM.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ: 500 XBM ανα γλώσσα.


----*----

Γεια σας Bitcoin κοινότητα και κοινότητα Κρυπτονομισμάτων, είμαστε περήφανοι στο να ανακοινώσουμε την έναρξη του BitMoon , ένα εύκολο και αποδεδειγμένα δίκαιο παιχνίδι.
Ένα καινοτόμο σύστημα που μας προσφέρει πλήρη υποδομή με διαχωριζόμενα πορτοφόλια, άμεση κατάθεση και αναλήψεις, αποδεδειγμένη τυχαιότητα και δικαιοσύνη, 2FA και πολλή διασκέδαση με κέρδος!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και θέλετε να ανακαλύψετε πώς λειτουργεί ακριβώς το BitMoon δείτε εδώ: http://www.bitmoon.net/ Η έκδοση βήτα δοκιμής στην πραγματικότητα λειτουργεί, μπορείτε να εγγραφείτε και να διεκδικήσεται ένα μπόνους 3 bits για να ελέγξετε την ιστοσελίδα κάθε ώρα!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: [email protected].

Πρέπει να γνωρίζετε ότι Bitmoon.net είναι σε δοκιμαστική λειτουργία βήτα χωρίς ενεργό υποστήριξη για BTC στοίχημα, κατάθεση και αποσύρσεις, οπότε μην καταθέσεται τίποτα στο λογαριασμό σας μέχρι την περαιτέρω ανακοίνωση από την ομάδα dev.


ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ για την χρηματοδότηση πλήθους και ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ: (ΕΛΗΞΕ)


Σχετικά με τοBitMoon.net

Το BitMoon.net είναι μια από τις πιο καινοτόμες ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών, πιθανότατα το δεύτερο πιο δημοφιλές μετά το PrimeDice. Το BitMoon.net είναι μια νέα και αναπτυσσόμενη επιχείρηση με μεγάλη δυνατότητα ιδιαίτερα κερδοφόρων επενδύσεων.


Επιχειρηματικό Σχέδιο

Με την έναρξη του τρίτου σταδίου της παραγωγής BitMoon θα ξεκινήσει μια δημόσια εγγραφή χρηματοδότηση πλήυθους για να αυξήσει τα BTC για τα μελλοντικά του σχέδια και την αύξηση του κεφαλαίου.
Το Bitmoon θα πωλείται με τη μορφή ενός κρυπτονομίσματος.

Πρώτα απ 'όλα, θα επιτρέψει να αυξηθεί η πραγματική κεφαλαιοποίηση μας με το 50% του συνόλου των κεφαλαίων που συλλέγονται.

Το υπόλοιπο 50% των κεφαλαίων που θα επενδυθούν ως εξής:


- Πρόσληψη μερικών επιπλέον ατόμων για να βοηθήσουν με την ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, και το σχεδιασμό.
- Επανεξέταση και ενημέρωση της πλατφόρμας για την ασφάλεια, την απόδοση και την αξιοπιστία. Παρ'ότι έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει τις τελευταίες τεχνολογίες για να διασφαλίσουμε την ικανοποίητική εμπειρία του χρήστη και με δικό μας αφιερωμένο υλικό σε αντι-DDOS επιθέσεις που έχουν στόχο να αυξήσουν την πλευρά της ασφάλειας ακόμη περισσότερο.
- Βελτίωση των συνομιλιών και των χαρακτηριστικών της κοινότητας.
- Προσθήκη / τάξεις / σύστηματος ανταμοιβών με μικροπληρωμές.
- Τον εντοπισμό των επισκεπτών για τις διάφορες γλώσσες. συνομιλία πολυ-γλωσσική είναι ήδη ενεργή, και ο πλήρης εντοπισμός θα κάνει μια μεγάλη διαφορά για τους μη αγγλόφωνους στα τμήματα της κοινότητάς μας.
- Ενσωμάτωση μια λειτουργίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων
- Ενσωμάτωση ενός συστήματος ελέγχου και δανείων
- Πρόσθεση περισσότερων νομίσματα για να παίξετε (DOGE, ETH, DASH και περισσότερα)


Γιατί θα πρέπει να επενδύσω

Το BitMoon.net ξεκινά σε μια κερδοφόρα και καθιερωμένη αγορά (bitcoin τυχερά παιχνίδια) με ένα τεράστιο ποσό του δυναμικού ανάπτυξης, με ένα πραγματικό πλάνο στο να είναι δεκάδες ή εκατοντάδες φορές μεγαλύτερο από ότι είναι τώρα.
Η επένδυση σας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής και συνεργασίας, αλλά όχι την ιδιοκτησία, βάσει των μετοχών το ποσό σας και τα κέρδη της ιστοσελίδας.


Η Δομή της Προπώλησης IPO

100.000.000 μάρκες θα πωλούνται στην τιμή των 0,0000005 BTC η κάθε μία.

Κάθε κουπόνι αντιπροσωπεύει: 1 / (άθροισμα των μαρκών) των ρευστών διαθεσίμων της σελίδας. Όλα τα έσοδα θα πάνε απευθείας σε ρευστά περιουσιακά στοιχεία της ιστοσελίδας, καθώς και όλες οι δαπάνες θα ληφθούν από το να εκπληρώσει τους στόχους που έχω περιγράψει. Οι παίκτες θα παίζουν απευθείας εναντίον (μερικά από) τα ρευστά περιουσιακά στοιχεία του ιστοτόπου, γι 'αυτό αναμένεται να υπάρχει διακύμανση σε μεγάλο βαθμό.

Όλα τα μερίσματα θα πρέπει να καταβληθούν εξίσου σε όλους τους κατόχους. Το BitMoon.net μπορεί επίσης να υποστηρίξει τη συμβολική τιμή από την αγορά τους από τις αγορές συναλλάγματος.

Οι μάρκες μας θα μπορούσε να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ:

Όνομα: BitMoon Tokens (ή BitMoon)
Συντομογραφία: XBM
Αρχικά Νομίσματα: 100ΕΚ
Αλγόριθμος: X13 Απόδειξη της συμμετοχής
Επιτόκιο: 1,5% ετησίως




Πορτοφόλια και Πηγαίος Κώδικας:


WINDOWS ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ : https://mega.nz/#!JNkyybZI!P_8lg3NaScrS1d7uq34qWzjB_JSw-8Dqqb4GD53URFc

ΠΗΓΑΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ : https://github.com/BitMoon/XBM


Χρονοδιάγραμμα



Η προπώληση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 του Ιουλίου 2016 έως τις 1 Αυγούστου, 2016.


Η προπώληση ξεπούλησε!



ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ:

Μεταφράσεις πριμοδοτήσεων (δεν google translate): 100 XBM καθένα. (Πραγματική αξία για XBM = 0,00015 BTC)




ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΗΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η έκδοση του Bitmoon.net είναι μια έκδοση βήτα [/ url]. Θα τρέξει την βήτα για να ελέγξετε σωστά την ασφάλεια, την εξισορρόπηση φορτίου, τα θέματα και τα σφάλματα έτσι ώστε να μπορεί να απελευθερώσει μια πλατφόρμα εργασίας 100% για το στάδιο της παραγωγής. Παρακαλώ μην καταθέσουν μέχρι έληξε beta στάδιο, δεν θα είμαστε σε θέση να σας επιστρέψουμε αν το κάνεις. Μπορείτε να ελέγξετε το παιχνίδι με δωρεάν κέρματα! BitMoon προσφέρει μια δημόσια IPO για τους επενδυτές, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Πώς να παίξετε;

Στοιχηματίζω. Παρακολουθήστε την αύξηση πολλαπλασιαστή από 1x προς τα πάνω! Εξαργυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή για να πάρετε το στοίχημά σας που πολλαπλασιάζεται με αυτό τον πολλαπλασιαστή. Αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί το παιχνίδι μπορεί να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή, και δεν θα πάρετε τίποτα!

Τι είναι ένα bit;

Ένα bit είναι ένα εκατομμυριοστό του Bitcoin ή 100 satoshis. Κατά τη διάρκεια αυτού του νήματος, ένα και μόνο κομμάτι αξίζει περίπου $ 0,0005 δολάρια. Είστε σε θέση να καταθέσεται και να αποσύρεται bits ανά πάσα στιγμή πηγαίνοντας στη σελίδα 'youraccount' .

Πώς μπορώ να αποκτήσετε δωρεάν bits;

Κάθε ώρα μπορείτε να διεκδικήσετε 3 δωρεάν bits στη σελίδα του λογαριασμού σας. Το κάναμε αυτό έτσι ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε και να απολαύσετε το παιχνίδι χωρίς καμία δέσμευση. Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, μπορείτε να αποσύρετε τα χρήματα αυτά, αλλά σας ζητάμε να απέχετε από την κατάχρηση αυτής της δυνατότητας :D

Καταθέσεις: Πώς μπορώ να καταθέσω bits

Θα χρειαστεί να μεταφέρετε bitcoins στη διεύθυνση κατάθεσης στη σελίδα του λογαριασμού σας. Εάν δεν έχετε κανένα bitcoin, μπορούμε να προτείνουμε το Coinbase εάν είστε στις Η.Π.Α. (αν και η διαδικασία εγγραφής είναι χρονοβόρα). Μια άλλη καλή επιλογή είναι το LocalBitcoins.com, το οποίο απαριθμεί τους εμπόρους στην περιοχή σας που θέλουν να πουλήσουν (ή να αγοράσουν) bitcoins. Μπορείτε επίσης να ψάξετε στο διαδίκτυο για να δείτε αν υπάρχουν ΑΤΜ Bitcoin κοντά σας. Και να θυμάστε, μπορείτε να αποσύρετε άμεσα στη διεύθυνση Bitcoin στη σελίδα του λογαριασμού σας!

Πόσο καιρό ισχύει η διεύθυνση κατάθεσης ;

Θα είναι μόνιμα συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας. Μπορείτε να την αποθηκεύσετε ή να την χρησιμοποιήσετε για την αυτόματη χρηματοδότηση, ή ό, τι άλλο σας αρέσει. Όλες οι πληρωμές σε αυτή τη διεύθυνση θα πιστωθεούν αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Πόσο καιρό κάνουν οι καταθέσεις για να πιστωθούν;

Εμείς αμέσως θα πιστώσουμε τους λογαριασμούς μετά απο μια επιβεβαίωση, η οποία κατά μέσο όρο είναι περίπου κάθε 10 λεπτά από τη στιγμή της συναλλαγής.

Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη bits;

Στη σελίδα του λογαριασμού σας, μπορείτε να μεταφέρετε τα κομμάτια σε οποιαδήποτε διεύθυνση bitcoin θέλετε. Μικρές αναλήψεις (δηλαδή μικρότερο από το υπόλοιπο των hot-πορτοφόλι μας) υποβάλλονται σε επεξεργασία άμεσα και θα σας δοθεί το αναγνωριστικό συναλλαγής αμέσως.
Μεγαλύτερες αποσύρσεις θα εμφανίζεται στην σελίδα απόσυρσης σας ως «εκκρεμεί» και θα απαιτούν από εμάς να αφαιρέσετε χειροκίνητα επαρκή κεφάλαια από ψυκτικές αποθήκες μας. Συνήθως αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει λιγότερο από δύο ώρες, αλλά μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και άλλες περιστάσεις.
Έχουμε αφαιρέσει το 100 bits (περίπου 0,05 δολάρια) από οποιοδήποτε ποσό ανάληψης για την κάλυψη των τελών εξόρυξης. Δεν χρεώνουμε αυτό το ποσό, ανεξάρτητα από τις πραγματικές αμοιβές των ορυχείων που συνδέονται με τη συναλλαγή, η οποία μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο από αυτό, ανάλογα με τον ανταγωνισμό μπλοκ κατά τη στιγμή της αποχώρησης σας.
Οι αποσύρσεις θα πρέπει να είναι σε βήματα του 1 bit (100 satoshis), με ελάχιστη απόσυρση των 200 bits (εκ των οποίων 100 bits πηγαίνει προς το τέλος της εξόρυξης). Όπως απαιτείται, θα τσιπ στο δικό μας χρήματα για να συμβάλουν στην επίσπευση του χρόνου επιβεβαίωσης, έτσι ώστε να μπορούμε συνήθως να πληρώσει 200 ​​bits των τελών εξόρυξης, παρά χρέωσης σας μόνο 100 bits.

Τι είναι το μικτό κέρδος;

Τα μικτά κέρδη αναφέρεται στο άθροισμα των κερδών από κάθε παιχνίδι που έχετε παίξει χωρίς να λαμβάνεται υπόψη χάνει σας.

Τι θα συμβεί αν αποσυνδεθείτε από το παιχνίδι;

Μετά την ανίχνευση ότι έχετε αποσυνδεθεί σας εξαργυρώσετε (υποθέτοντας ότι το παιχνίδι είναι ακόμα σε εξέλιξη). Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης σας είναι συνδεδεμένος ή όχι, η λειτουργία αυτόματης εξαργύρωσης θα λειτουργεί όπως αναμένεται (συμβαίνει στον server), και εμείς συνιστούμε να το χρησιμοποιήσετε αν αξιοπιστία στο διαδίκτυο ή την απόδοση είναι μια ανησυχία.

Πόσο ψηλά μπορεί να πάει το ματς;

Δεν υπάρχει πραγματικό όριο! Ωστόσο, εάν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού που ποτέ αντιμέτωποι με μια καθαρή απώλεια 3% του bankroll ή μεγαλύτερο, ο διακομιστής θα εξαργυρώσουν αυτόματα όλους τους παίκτες ακόμα στο παιχνίδι, αναγκάζοντάς τους να απολαύσουν μια πρόωρη νίκη και ένα σημαντικό κέρδος. Μπορείτε να δείτε στο παιχνίδι ποια είναι η τρέχουσα max νίκη είναι (στην κάτω δεξιά γωνία του γραφήματος)

Ποιο είναι το μεγαλυύτερο ποσό που μπορείτε να στοιχηματίσετε;

Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα όριο στοίχημα των 1.000.000 bits (1 BTC). (Στην βήτα ΕΚΔΟΣΗ μπορείτε μόνο να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν υπηρεσία BITS)

Τι είναι το μπόνους;

Το μπόνους είναι ένα ειδικό βραβείο που απονέμεται στους τελευταίους ανθρώπους που θα εξαργυρώσουν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Να πάρουν το μπόνους είναι κρίσιμο για επιδέξιους παίχτες στο παιχνίδι του BitMoon.net, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστούν οι πιθανότητες της μάνας.
1% της συμμετοχής κάθε παίκτη πηγαίνει στο μπόνους. Έτσι, εάν υπάρχουν 4 παίκτες, στοιχημάτων 400, 300, 200, και 100, θα υπάρχουν 10 bits στην κατσαρόλα. Εάν ο μεγαλύτερος παίκτης κερδίζει, παίρνει ολόκληρο το μπόνους. Η ιστοσελίδα λειτουργεί από το ποσοστό που θα πάρει αν κερδίσει, δηλ. 400 bits στοιχήματος δίνει 10 bits μπόνους - ή 1 / 40th μπόνους ανά στοίχημα bit. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το ίδιο ποσοστό σε όποιον κερδίσει πραγματικά.
Έτσι, αν ο παίκτης 100 bit κερδίζει, παίρνει 1 / 40ο του 100, ή 2,5 bits. Αυτό αφήνει 7.5 bits στην κατσαρόλα, η οποία πηγαίνει στον επόμενο καλύτερο παίκτη (ες) διάθεση.
Ας υποθέσουμε ότι ο παίκτης 200 bit έρχεται δεύτερη. Είναι οφείλεται 1 / 40ο του 200, ή 5 κομμάτια. Υπάρχουν ακόμη 7,5 bits στην κατσαρόλα, έτσι παίρνει το σύνολο των 5 bits που οφείλεται - το ίδιο σαν να είχε έρθει στην 1η θέση.
Ας υποθέσουμε ότι ο παίκτης 300 bit έρχεται τρίτη. Είναι εξαιτίας 7,5 bits (300/40), αλλά υπάρχουν μόνο 2,5 bits αριστερά στο δοχείο, έτσι παίρνει εκείνους και αυτό είναι όλο. Δεν έχει μείνει τίποτα για την 4η ή χειρότερα παίκτες χώρα.
1% των παιχνιδιών θα άμεσων προτομή (0x) και δεν μπόνους θα απονεμηθούν, όλα τα άλλα παιχνίδια έχουν μπόνους ίσο με το 1% του ποσού που ποντάρετε.

Δικαιοσύνη

  Ποιες είναι οι πιθανότητες του παιχνιδιού;

Το περιθώριο κλιμακώνεται μεταξύ 0 και 1%, ανάλογα με το πόσο καιρό θα κρατήσει. Ένα επιπλέον 1% είναι ουσιαστικά ληφθεί από κάθε στοίχημα και να τεθεί σε πισίνα μπόνους, το οποίο διανέμεται σε όλα τα μέρη του σε κάθε παιχνίδι. Κατά συνέπεια, αδαής ή τυχαία αναπαραγωγή έχει-στη χειρότερη περίπτωση-μια αναμενόμενη επιστροφή του -2%, αλλά είναι δυνατόν να ξεπεραστεί το περιθώριο σπίτι με δεξιοτεχνία να πάρει μπόνους.
Οι αριθμοί ψήνονται στο παιχνίδι, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Δεν έχουμε ένα σταθερό περιθώριο σπίτι, καθώς αυτό θα εμπόδιζε πολύ συντηρητική παιχνίδι (π.χ. Αν ήταν μόνο προσπαθεί να κάνει $ 2 σε ένα παιχνίδι $ 100, ένα περιθώριο σπίτι του 1% θα ήταν το 50% των πιθανών κερδών σας!). μοναδική φόρμουλα μας καθιστά δίκαιες τόσο για άκρως συντηρητική παιχνίδι (εξαργυρώσετε νωρίς) και άκρως επιθετικό παιχνίδι (κρατήστε μέχρι να είστε ένας εκατομμυριούχος). Όλα τα παιχνίδια είναι αποδεδειγμένα δίκαιη.
Ο ακριβής τύπος για τα σπίτια αναμενόμενη απόδοση είναι:
1% * (intendedCashOut - roomAmount) * (roomAmount / intendedCashOut)

Αλλά για να πάρεται μια πραγματικά καλή αίσθηση για το πώς αυτό σας επηρεάζει, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το εύχρηστο σύστημα πιθανοτήτων και την αριθμομηχανή.
Το άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάθε παιχνίδι έχει μια πιθανότητα 1% άμεσης ήττας. Εμείς δεν βγάζουμε χρήματα σε αυτό, αλλά χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση του συστήματος μπόνους. Αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας αν παίζετε με τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν θα κερδίσετε το μπόνους.

Πώς υπολογίζεται το παιχνίδι;

Ο κώδικας που αποφασίζει για τον πολλαπλασιαστή για κάθε γύρο είναι εδώ:
https://github.com/moneypot/gameserver/blob/master/server/lib.js#L146-L158

Κάνει βασικά τρία πράγματα.

Πρώτον, αναμιγνύει το hash με το clientSeed (αποφασίστηκε από το γεγονός αποδεδειγμένα δίκαιη σπορά) χρησιμοποιώντας HMAC-sha256
Δεύτερον, δίνει ένα 1 σε 101 πιθανότητες άμεσης ήττας
Τρίτον, λειτουργεί  ο πολλαπλασιαστής αν δεν

killerjoegreece

  • Guest
Τρίτον, λειτουργεί  ο πολλαπλασιαστής αν δεν υπήρχε άκρη.
Τέταρτον, χρειάζεται 1% από τον πολλαπλασιαστή και προσθέτει 0.01x:
Έτσι, το ήμισυ του χρόνου (εκτός από 0x προτομή του οποίου μπορούμε να αγνοήσουμε, επειδή πληρώνουν για τον εαυτό τους με το μπόνους) ο πολλαπλασιαστής θα είναι 1.99x ή περισσότερο.
Αυτό σημαίνει ότι αν ποντάρετε 1.99x έχουμε 50% πιθανότητες να κερδίσει (και πάλι, αγνοώντας 0x προτομές), και έτσι η άκρη σπιτιών είναι:
100 - (1,99 * 50) = 100 - 99.5 = 0,5%

Το επιπλέον 0,01 που παίρνει προστίθεται στον πολλαπλασιαστή και είναι το μισό του 1% που είχε σε αυτή την περίπτωση, αφήνοντας την άκρη για την μάνα το 0,5%. Καθώς ο πολλαπλασιαστής μεγαλώνει, το 1% μεγαλώνει, και το 0.01x που παίρνει προστίθεται και γίνεται όλο και λιγότερο σημαντικό, προκαλώντας την μάνα να τείνει στο 1%

Είναι το δίκαιο παιχνίδι;

Απολύτως! Και μπορούμε να το αποδείξουμε. Παρακαλώ δείτε: το νήμα bitcoin για την συζήτηση για τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Πώς να επαληθεύσουμε τα αποτελέσματα των παιχνιδιών;

Υπάρχουν ήδη 3 σενάρια για να επαληθεύσετε τα hashes των παιχνίδι και τον υπολογισμό των αποτελεσμάτων, όπως αυτό το JSFiddle.

Τι συμβαίνει όταν ο σέρβερ σας αναγκάσει να εξαργυρώσετε;

Υπό ορισμένες συνθήκες, ο διακομιστής θα αναγκάσει τους ανθρώπους να εξαργυρώσουν. Ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι ότι ο πολλαπλασιαστής παιχνιδιού έχει πάρει τόσο μεγάλες πιθανότητες ώστε να διακινδυνεύουν πάρα πολύ από το κεφάλαιό μας (τουλάχιστον 10%). Μια άλλη πιθανή αιτία είναι τα απρόβλεπτα προβλήματα διακομιστή. Εάν περισσότερα από ένα άτομο σε ένα παιχνίδι επηρεάζονται από την αναγκαστική αποπληρωμή, διαθέτουμε το τελευταίο μπόνους σε μετρητά σε ένα τυχαίο παίκτη.


Έχετε πρόβλημα εθισμού στα τυχερά παιχνίδια;

Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια, επίσης γνωστός ως παθολογικός τζόγος, είναι ένα είδος διαταραχής ελέγχου της παρορμητικότητας. Οι καταναγκαστικοί παίκτες δεν μπορούν να ελέγξουν την ώθηση για να παίξουν, ακόμα και όταν ξέρουν οτι τα τυχερά παιχνίδια βλάπτουν τον εαυτό τους ή τους αγαπημένους τους. Τα τυχερά παιχνίδια είναι το μόνο που μπορούν να σκεφτούν και το μόνο που θέλουν να κάνουν, δεν έχουν σημασία οι συνέπειες. Καταναγκαστικοί παίκτες παίζουν τα τυχερά παιχνίδια ακόμα και αν είναι πάνω ή κάτω, έσπασε ή φλος, χαρούμενα ή κατάθλιπτικά. Ακόμα και όταν ξέρουν οτι οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, ακόμη και όταν δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να χάσουν, άτομα με εθισμό στα τυχερά παιχνίδια δεν μπορούν να "μείνουν μακριά από το στοίχημα."
Οι παίκτες μπορεί να έχουν πρόβλημα, όμως, χωρίς να είναι εντελώς εκτός ελέγχου. τα τυχερά παιχνίδια είναι πρόβλημα για οποιαδήποτε συμπεριφορά παιχνιδιού διαταράσσει τη ζωή σας. Αν είστε απασχολημένος με τα τυχερά παιχνίδια, σπαταλάτε όλο και περισσότερο χρόνο και χρήματα για αυτό, κυνηγώντας τις ζημίες, ή τα τυχερά παιχνίδια παρά τις σοβαρές συνέπειες, έχετε πρόβλημα με το τζόγο.

Αν νομίζετε ότι έχετε αυτό το πρόβλημα μπορείτε να επισκεφθείτε μια απο αυτές τις ιστοσελίδες για να πάρετε βοήθεια:

Ηνωμένο Βασίλειο: http://www.gambleaware.co.uk/
ΗΠΑ: http://www.ncpgambling.org/
Αυτοβοήθεια: http://www.gamblersanonymous.org/ga/

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services