click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Küresel Yapay Zeka Pazarı için Blockchain Destekli Yapay Zeka Ekosis  (Read 421 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
WitLink Nedir?

WitLink, profesyonellerin, yapay zeka eğitmenlerinin, öğrencilerin ve herhangi bir yapay zeka meraklısının hizmetlerini işletmelere sunabileceği, blok zinciri destekli bir pazar yeridir. WitLink'in misyonu, yapay zeka ve makine öğrenimi uzmanlarının hizmetlerini özgürce sunabileceği ve karşılığında para kazanabileceği merkezi olmayan bir pazar yeri geliştirmektir. WitLink, bu yüce fikre ulaşmak için açık kaynaklı ve merkezi olmayan ağlardan yararlanır.

WitLink'in protokolü, teknoloji şirketlerinin ve genel olarak işletmelerin yapay zeka ve makine öğrenimi uzmanlarından oluşan küresel yetenek havuzundan yararlanmalarına yardımcı olacak. Bu nedenle, iş zorluklarını çözmek için uyarlanmış yapay zeka çözümlerine özgürce erişecekler. WitLink ekosistemi, WitLink Marketplace, WitLink hazır, WitLink Computing ve WitLink Learn'den oluşur.

WitLink'in "WAI" sembollü bir jetonu vardır. Bu belirteç, kullanıcıların WitLink protokolünde mal ve hizmet satın almak için kullanabilecekleri yerel para birimidir. POS belirteci sahipleri, WitLink platformundaki faaliyetleri için WAI belirteci ile ödüllendirilecektir. Ayrıca token, platform ücretlerini ve diğer mal ve hizmetleri ödemek için kullanılabilir. Yatırım amaçlı veya değer depolamak için de kullanılabilir.

WitLink Misyonu

WitLink, son teknoloji alanındaki yetenek açığını, pahalı ve güvensiz bilgi işlem kaynakları, AI, ML adayları için sınırlı eğitim programlarını ele almayı ve AI uzmanlarını/çözümlerini/bilgisayar gücünü her büyüklükteki işletme için hazır hale getirmeyi ve bir kültürü düzeltmeyi amaçlıyor. büyük teknoloji firmaları bu alanı kontrol ediyor.

WitLink, blok zinciri aracılığıyla bulut bilişim endüstrisinde devrim yaratıyor. Ekosistemin merkezi olmayan ağı nedeniyle bulut bilişim maliyetlerini düşürürken, veri gizliliğine son derece saygı duyulan güvenli bir ekosistem sağlayacaklar. Bilim camiası bu projeye büyük ilgi gösteriyor! Birçok gizli stratejik ortaklık gerçekleşiyor (araştırma enstitüleri, üniversiteler ve büyük şirketler)
Temel sütunları şunlardır: Merkezi olmayan, Gizlilik, Yüksek kullanılabilirlik

WitLink, ilk sunumunun sonunda kendi NFTS'sini başlatmaya ışık tutuyor ve jeton sahiplerinin NFT'lerini, türünün ilk örneği olacak jetonlarıyla satın almalarına izin veriyor.

WitLink ile Geleceğin Parçası Olun

WitLink projesine, tüm aktörler içindeki operasyonları finanse etmek için ekosistemde dolaşan kaynaklar, madencilik veya stake token'ları ile veya know-how ve uzmanlık ile herkes katkıda bulunabilir.

WitLink ile geleceğin bir parçası olun. Jeton satın almak için buradan kaydolun 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Web sitesi: https://witlink.ai/
Teknik Rapor: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink'te öne çıkıyor 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services