click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!  (Read 4448 times)

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« on: June 13, 2016, 10:23:10 AM »
Для підписної і інформаційної компанії використовуйте цю гілку https://bitcointalk.org/index.php?topic=1501228.0


Where DAO Unicorns Are Born


Wings - децентралізована платформа для створення, участі та управління DAO, що працює на технології блокчейн і використовує системи розумних контрактів, виконання яких фіксується в загальнодоступних блокчейнах Ethereum і Bitcoin.


Інноваційні можливості

Команда Wings націлена на створення найбільш доступної DAO платформи, поширенню якої сприятиме можливість взаємодіяти з DAO за допомогою віртуальних помічників (чат-ботів) в найбільш популярних месенджерах. Звичайно, буде присутній і веб-інтерфейс.

Стартапи, підприємці та існуючі компанії зможуть легко запускати власні DAO на платформі Wings.
Власники Wings DAO токенів зможуть вивчати пропозиції та брати участь в найбільш перспективних проектах.

Спілкування з ботами

Чат-боти допомагають спілкуватися зі складними технологіями на звичному для користувача мовою. Слідом за успішним Telegram Bot API крупні компанії, такі як Facebook і Microsoft стали розробляти власні бот-API. Поєднуючи API великих месенджерів c розумними контрактами, ми робимо взаємодію з DAO більш природною і доступною. Взаємодіяти з DAO через Wings ботів буде не складніше, ніж відправляти повідомлення друзям.

DAO революція

Wings є децентралізованою автономної організацією, її управління повністю зосереджено в руках власників WingsDAO токенів, які матимуть право на отримання частини токенів від нових DAO, запущених на платформі Wings. Право голосу в DAO надається всім власникам токенів, які можуть підтримати або відкинути нову пропозицію.

Без навичок програмування

Wings надає інтуїтивний спосіб управління DAO, що не вимагає знання мов програмування, таких як Solidity або Serpent.
Завдяки Wings, будь-який власник смартфону зможе взаємодіяти з DAO.
Творці власних DAO зможуть висувати нові пропозиції та отримувати зворотний зв'язок від учасників, перебуваючи в будь-який час в будь-якому місці, прямо з улюблених програм для обміну повідомленнями.

Автоматична участь

Хранителі WingsDAO матимуть можливість виставляти ліміти і регулювати налаштування автоматичної участі. Розумні контракти зроблять всю іншу роботу, автоматично розподіляючи кошти між різними DAO, відповідно до заданих налаштувань.

Децентралізоване голосування і політика “Знай свого клієнта”

Компанії та фізичні особи, які бажають запустити нове DAO, будуть зобов'язані розкривати свої дані і пройти через децентралізовану перевірку відповідно до політики “знай свого клієнта”. Тільки після цього нове DAO буде допущено на етап голосування. Це дозволить скоротити кількість шахрайства та позбутися від спаму, що дозволить спільноті сфокусуватися на дійсно інноваційних і змінюючих життя проектах.

Система репутації

Wings представить реалізацію “інтернету довіри” (Web-of-Trust) і буде сортувати творців DAO по рейтингу, дозволяючи тим самим учасникам з високим рейтингом запускати нові DAO простіше і швидше, зменшуючи кількість необхідних голосів. Підхід Web-of-Trust не допускає можливість маніпулювання системою голосування.

Спільна участь

Спільне використання систем рейтингу і автоматичної участі дозволяє користувачам платформи визначати компетентних і мудрих учасників спільноти і копіювати їх дії, строго дотримуючись виділеному ліміту коштів.

Дотримання законодавства

Wings надасть інструменти правового регулювання, які допоможуть компаніям і підприємцям краще підлаштовуватися під законодавство своїх країн. Група юридичних консультантів надаватиме допомогу в ліцензуванні DAO проектів.

Плавный запуск

Запуск Wings відбудеться з лінійкою затверджених проектів класу “А”, дозволяючи першим власникам токенів отримати перспективний набір DAO портфеля вже на старті. Перші DAO проекти на платформі будуть запущені відомими на кріптосцені особистостями, що підтверджує їхню довіру до платформи Wings DAO.

Учасникам DAO

Власники DAO токенів Wings мають можливість:
• Отримати частину токенів від майбутніх DAO компаній.
• Голосувати за будь-яке нове DAO, представлене на платформі Wings.
• Спілкуватися з DAO через чат-ботів або веб-додаток.
• Оцінювати, отримувати рейтинг і займати місце в системі репутації Wings.
• Використовувати систему автоматичної участі, економлячи час і сили.
• Слідувати за лідерами, використовуючи cooperative participation model.
• Ставати лідерами і отримувати частину токенів від підписантів.

Творцям DAO

Творці DAO компаній мають можливість:
• Створювати, налаштовувати і управляти DAO без спеціальних знань.
• Спілкуватися з користувачами DAO через систему чат-ботів.
• Безпечно і прозоро зберігати кошти учасників DAO без отримання прямого доступу до них.
• Отримувати кваліфіковані юридичні поради і використовувати напрацювання Wings в даному напрямку.
• Використовувати Ethereum Virtual Machine (EVM) і Rootstock (EVM for Bitcoin)
• Отримувати оцінку і зворотний зв'язок від спільноти.


Wings баунті


Зареєструватися в баунті кампанії через telegram бота:https://telegram.me/eggsbot

Соціальна частина

https://goo.gl/sJYorL

Переклади і контент

https://goo.gl/U0X77N

Бізнес

https://goo.gl/CZNmzU

Технічна частина

https://goo.gl/KHNZgt

Дизайн

https://goo.gl/yoQlyk


Команда Wings



Стас Оскін
BizDev and Core Dev
За плечима більше 10 років широкого досвіду проектування, розробки та управління програмним забезпеченням, хмарними технологіями, криптовалютами і соціальними сервісами. Стас програміст, кріптоентузіаст і лайфхакер за покликанням.
 

Борис Повод
Blockchain Developer
Відомий блокчейн розробник з багаторічним досвідом роботи в кріптосфері. Раніше брав участь у створенні криптовалюти Crypti і був її головним розробником. Також відомий як технічний консультант Lisk.
 

Себастьян Ступурак
Project & Product
Підприємець і великий прихильник криптовалют і блокчейн технологій, почав роботу в цьому напрямку з 2013 р.
Себастьян має великий досвід в області інформаційних систем, управлінні командами і клієнтської підтримки.


Павло Некрасов
Старший розробник
Досвідчений розробник в сфері інтернету речей (IOT) і блокчейн проектів. Павло має вищу фінансову освіту і є одним з розробників Crypti.
 

Микола Тайманов
Community Manager East Europe
Кріптоентузіаст з Росії, закінчив МАТІ-РДТУ ім. К.Е. Ціолковського. У 2015 кинув роботу в індустрії онлайн ігор заради вивчення блокчейн систем.
 

Домінік Зініс
Marketing & Communications
У кріптовалютной сфері з 2012 року, має великий досвід роботи з просування програмного забезпечення та спілкуванню з партнерами (Mastercoin / Omni Protocol, Siemens / eMeter, Oracle, JSON).
 

Сергій Попов
Scientific Advisor
Математик (мехмат МДУ), довгий час живе в Бразилії. Працює в області Теорії Ймовірностей і Випадкових Процесів, а також цікавиться криптовалютами і блокчейн технологіями.
 
Питання & Відповіді

П: Wings це копія  ‘The DAO’ (Dao Hub)?
В: Ні. Wings DAO і DaoHub різні проекти і мають кілька ключових відмінностей:
  • Нові DAO, випущені на платформі Wings, будуть створювати власні унікальні маркери, які будуть використовуватися для голосування.
    The DAO обмежена зібраною на старті сумою, і кожна нова пропозиція має оплачуватися з цієї суми.
  • Нові DAO, запущені на платформі Wings, будуть автоматично розподіляти частину своїх унікальних токенів власникам Wings DAO токенів.
  • Wings DAO підтримує різні блокчейни, що надає творцям DAO можливість продавати токени за Ethereum і (або) Bitcoin, розширюючи можливості збору коштів і захищаючи від волатильності окремої криптовалюти.
    The DAO приймає тільки ETH, і не може приймати BTC.
  • Wings DAO пропонує інструменти правового регулювання для компаній і фізичних осіб, і надає доступ до групи юристів, які мають досвід з кріптовалютнимі проектами, які будуть професійно консультувати творців DAO і допомагати у вирішенні юридичних питань. The DAO не надає такої можливості, залишаючи підприємців один на один з законом.
  • Wings DAO робить акцент на простоті використання і створення DAO. Працюючи з Wings, Вам не потрібно вчити нову мову або програмувати розумні контракти вручну.
    The DAO, на даному етапі, все ще передбачає використання гаманця MIST для створення DAO і голосування за нові пропозиції.

П: Хто буде використовувати Wings?
В: Цель команды Wings - сделать создание DAO доступным каждому, кто хотя бы раз использовал приложения для обмена мгновенными сообщениями (мессенджеры). Если вы хотите принять участие в DAO или заинтересованы в создании DAO, то Wings - самый простой вариант сделать это.

П: Чи буде платформа Wings децентралізована?
В: Так, ми плануємо зробити Wings повністю децентралізованою платформою. На старті Wings матиме гібридну форму для скорочення часу виходу нових DAO на ринок, але створення повністю автономного і децентралізованого майданчика - ключова мета для нашої команди.

П: Ви згадували, що власники Wings DAO токенів автоматично отримують нові маркери з DAO компаній, запущених на платформі Wings. Як це розуміти?
В: Кожне DAO має власні маркери, які відрізняються від Wings DAO токенів. Як тільки нове DAO запускається, частина нових згенерованих токенів автоматично розподіляється між усіма власниками Wings DAO токенів як “оплати” за використання платформи. Наприклад:
Учасник “А” має 1% від всіх Wings DAO токенів. Після успішного запуску, нове DAO, Hexagon, створило 100 000 000 Hexa токенів. Hexagon автоматично розподіляє частину Hexa токенів між власниками токенів Wings. Учасник “A” отримує 1% від розподілених токенів.

П: Використання платформи Wings буде безкоштовним?
В: Використання Wings для перегляду, участі та управління DAO буде безкоштовним. DAO кандидати будуть пропонувати частину нових DAO токенів в якості оплати за запуск на платформі Wings. Нові маркери будуть розподілятися між власниками Wings DAO токенів, про це докладно розказано в попередній відповіді.

П: Чому для створення DAO варто використовувати саме Wings?
В: Незважаючи на підтримку кількох блокчейнов, Wings для кінцевого користувача більше фокусується на ефективній роботі, ніж на технічних деталях. Нові DAO запускаються для загального розгляду і отримують відгуки спільноти, що допомагає кандидатам запустити DAO з більшою ймовірністю на успіх. До того ж, платформа дозволить управляти своїм DAO через чат-ботів, тримати зв'язок з учасниками спільноти і отримувати професійну юридичну консультацію.

Блог

Русский блог Medium - главная
Представляем баунти компанию - Яйца!
WINGS DAO Eggs бот: Hello, World

Блог Medium англійською мовою
Англійська гілка на Bitcointalk

Медіа

Что за зверь, Wings?
Chainlab готовят платформу для запуска ДАО
Chainlab запускают платформу Wings для создания ДАО

CoinTelegraph breaks the news about Wings DAO platform!




2016-05-26 - FinSMEs: Blockchain, ChainLab Receives Investment from Bitmain Technology
http://www.finsmes.com/2016/05/blockchain-chainlab-receives-investment-from-bitmain-technology.html

2016-05-26 StreetInsider: Bitmain invests in ChainLab, developers of Wings, to accelerate blockchain innovation
http://www.streetinsider.com/Press+Releases/Bitmain+invests+in+ChainLab,+developers+of+Wings,+to+accelerate+blockchain+innovation/11679658.html

2016-05-27 - EconoTimes: Blockchain startup ChainLab announces undisclosed seed investment from Bitmain
http://www.econotimes.com/Blockchain-startup-ChainLab-announces-undisclosed-seed-investment-from-Bitmain-214139

2016-05-27 - Blockchain News: ChainLab Gets Investment from Bitmain to Accelerate Blockchain Innovation
http://www.the-[Suspicious link removed]/2016/05/27/chainlab-gets-investment-bitmain-accelerate-blockchain-innovation/  see https://bitcointalk.org/index.php?topic=1489060.new#new

2016-05-27 - CryptoCoinNews: Bitcoin Mining Developer Bitmain Invests in Blockchain Startup ChainLab
https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-mining-developer-bitmain-invests-blockchain-startup-chainlab/

2016-05-27 - AllCoinsNews: Bitmain Seed Investment in ChainLab’s Wings to Accelerate Blockchain Innovation
http://allcoinsnews.com/2016/05/27/bitmain-seed-investment-in-chainlabs-wings-to-accelerate-blockchain-innovation/

2016-06-16 - Steemit: Wings Platform -- DAO Innovator
https://steemit.com/cryptonews/@jwiz168/wings-platform--dao-innovator

2016-06-06 - Steemit: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
https://steemit.com/cryptonews/@acidsun/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations

2016-06-06 -  Cryptorials: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
http://cryptorials.io/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations/

2016-06-07 - Forklog: Ex-Crypti Devs and Chainlab to Launch a Platform for Creation of DAO
http://forklog.net/crypti-and-chainlab-to-launch-a-platform-for-creation-of-dao/


2016-06-08 - News.blockchain.hk: Wings-跨链智能合约及DAO管理平台
http://news.blockchain.hk/wings/
« Last Edit: June 13, 2016, 11:24:54 AM by spandreev »

adamgud

  • Novice
  • *
  • Posts: 32
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« Reply #1 on: June 16, 2016, 08:55:58 AM »
Для реєстрації заходимо на сайт https://wings.ai/. 5 eggs можна отримати за реферала.
Для отримання бонусів і привязки їх до своїх соцакаунтів і почти, відкриваємо кабінет:
https://bounty.wings.ai/
Також потрібно внести ETH кошелек (окрім біржових) в опцію Ethereum Address. Після цього можна нажимати на нижні плюси в кожній роздачі і таким чином в лівій частині відобразиться ваш баланс.
Детальніше, як прийняти участь в соціальнах роздачах і підписці, написано вище - в розділі "Соціальна частина".

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« Reply #2 on: July 18, 2016, 08:27:11 AM »
Нарахували яйця за лайк FaceBook сторінки.

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« Reply #3 on: September 09, 2016, 05:50:09 AM »
Підписну компанію WINGS подовжено до кінця жовтня! Якщо ви не приймали участь раніше - у вас є можливість заробити трохи яєць до кінця підписної компанії. Більш того, якщо ви носите підпис WINGS 4 або 5 місяців - в кінці жовтня буде нарахований бонус для друзів WINGS!

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« Reply #4 on: September 14, 2016, 05:56:42 PM »
До речі, кілька днів тому підключений підрахунок ретвітів в баунти кабінеті.

cryptoearner

  • Newbie
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« Reply #5 on: September 29, 2016, 01:13:43 AM »
коли вже ці яйця висидяться, лише тільки білу книгу випустили

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« Reply #6 on: September 30, 2016, 06:52:25 AM »


До речі,
версію White Paper англійською мовою можна прочитати тут - https://gallery.mailchimp.com/e96dd1e39a278ec293dcc8de1/files/WINGS_Whitepaper_V1.1.pdf,
версію White Paper російською мовою можна прочитати тут - https://wings.ai/whitepaper_ru.pdf.

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« Reply #7 on: October 06, 2016, 09:08:57 PM »
Нарешті призначена дата старту ІКО компанії WINGS!



Старт запланований на 30 жовтня 2016 року і ІКО компанія триватиме 49 днів.

Детальна інформація:
https://blog.wings.ai/save-the-date-7-weeks-of-wings-dao-formation-2060c698ef3d#.i51qwhnvh
https://medium.com/@btcturbo/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BA-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83-wings-dc16b3b8113#.s6j2z83yn
« Last Edit: October 07, 2016, 09:42:25 PM by spandreev »

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« Reply #8 on: October 19, 2016, 10:09:18 AM »
Світове турне WINGS!

Команда WINGS провела мітапи в різних містах світу, представляємо кілька записів



Посилання на YouTube:

Плейліст

Швейцарія, Цуг
США, Пало-Альто
Росія, Москва
+ WINGS DEMO в Москві

(приносимо вибачення за проблему зі звуком в першому відео з Москви - це більше не повториться, камеру вже замінили)

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

adamgud

  • Novice
  • *
  • Posts: 32
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [PRE-ANN] WINGS - DAO Космодром!
« Reply #11 on: November 10, 2016, 05:55:30 PM »
Що ж чекаємо 18.11. Головне щоб биткоїн не стрибав  - тоді можна інвестувати нормальну суму. Не дивлячись на деяке затягування з баунті чи відтермінування ICO проект має бути вельми успішний для інвесторів. Промо по Азії, ЕС, Сша, "дружба" з Антшарами і т.д. має дати хороший вихлоп.

spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
« Last Edit: November 10, 2016, 09:04:17 PM by spandreev »


spandreev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services