click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [PRE-ANN] WAVES. Ultimate crypto-tokens blockchain platform  (Read 746 times)

Adrianoolig

  • Newbie
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile



Το ICO ξεκινάει στις 12 Απριλίου και ώρα 12.00 UTC (15:00 ώρα Ελλάδας)

Παρουσιάζοντας το WAVES, την απόλυτη κρυπτο-πλατφόρμα για την έκδοση προσαρμοσμένων token, τη μεταβίβαση και τη διαπραγμάτευσή τους στο blockchain. Με το όνομα εμπνευσμένο από την πρόσφατη ανακάλυψη των βαρυτικών κυμάτων, το WAVES αντιπροσωπεύει τη σοβαρότητα που φέρνει τις κοινότητες μαζί. Η ομάδα WAVES στοχεύει ρητά στη μαζική υιοθέτηση της αγοράς και στην ευκολία χρήσης, θέλουμε να γίνουμε Η πλατφόρμα για open source έργα ανάπτυξης και projects της κοινότητας.

Εμπνευσμένο από το Txt κρυπτονόμισμα, το WAVES είναι μια νέα πλατφόρμα, που κωδικοποιείται από το μηδέν και με στόχο να γίνει για τα colored coins, ότι το ETH γίνεται για το scripting. Είμαστε μια ομάδα προγραμματιστών και επιχειρηματιών που ασχολήθηκαν με την πλατφόρμα Txt, χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας θέλουμε να προσφέρουμε μια ισχυρή και ευέλικτη πλατφόρμα colored coins, με έμφαση στο crowdfunding, στα community projects, την ανάπτυξη open source κώδικα και τη σύνδεση με τα καθιερωμένα δίκτυα πληρωμών.

Κατά την έναρξη το WAVES θα προσφέρει μια πλατφόρμα σε πλήρη κλίμακα για το αποκεντρωμένο crowdfunding, τη διαχείριση της κοινότητας και τα κρυπτογραφημένα μηνύματα. Εμείς θα προσφέρουμε ένα light wieght chrome plugin για τους τελικούς χρήστες, o πλήρης κόμβος που θα φέρει την πλήρη blockchain θα τρέξει σε μια ξεχωριστή ενότητα λογισμικού. Η εμπειρία του χρήστη θα είναι πολύ κοντά στη συνηθισμένη κεντρική εμπορική/τραπεζική εμπειρία. Στόχευση μαζική υιοθέτηση και την ευκολία χρήσης. Οι χρήστες θα απολαύσουν μία ενός κλικ διαδικασία εγκατάστασης, και μία πλήρους κλίμακας αποκεντρωμένων συναλλαγών/crowdfunding πλατφόρμα στο πρόγραμμα περιήγησής τους.





Τα βασικά χαρακτηριστικά του WAVES που θα έχει κατά την έναρξη λειτουργίας του είναι:

Custom token έκδοση, μεταβίβαση και αποκεντρωμένo trading
Colored coins τα οποία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εκπροσώπησης αξίας στο blockchain. Τα custom tokens μπορούν να ορίσουν ένα μερίδιο στο crowdfunding έργο, ένα game token, μπορεί να αντιπροσωπεύει τα fiat νομίσματα στο blockchain. Το πεδίο εφαρμογής της χρήσης των cryptotokens περιορίζεται μόνο από τη φαντασία των χρηστών, και μπορεί να πάει πολύ πιο πέρα ​​εκπροσωπεύοντας χρηματοπιστωτικά μέσα στο blockchain.

Οι χρήστες θα είναι σε θέση να εκδώσουν τα token τους, να τα μεταφέρουν σε άλλους χρήστες, και να τα ανταλλάξουν σε ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο. Η κύρια χρήση που θέλουμε να προσδέρουμε στην αγορά είναι το crowdfunding open source projetcs. Σκεφτείτε το σαν μιας πλήρους κλίμακας κρυπτο Kickstarter, όπου οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας ενός project που τους αρέσει, αλλά να έχουν ένα token συνδεδεμένο με τη δωρεά τους και να το ανταλλάσουν, μεταφέροντας έτσι τα οφέλη που η εκμετάλλευση του token παρέχει σε έναν άλλο χρήστη.

Εμείς θα πρέπει να συνεργαστούμε με τις ρυθμιστικές αρχές, ώστε να παρέχουμε ένα συμβατό περιβάλλον σε μεγάλες δικαιοδοσίες. Το επόμενο στάδιο θα είναι η έκδοση των μετοχών και άλλων χρηματοοικονομικών μέσων από καθιερωμένες εταιρείες, πλήρως συμβατό με τους τοπικούς νόμους. Με την παροχή περιουσιακού στοιχείου της ενεργητικής αποκεντρωμένης διαπραγμάτευσης θα προσφέρουμε ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα χρηματοπιστωτικά μέσα εκκαθάρισης και διαπραγμάτευσης.


FIAT tokens στην WAVE blockchain
Θα υποστηρίξουμε τα fiat tokens, συνδεδεμένα με τα κύρια νομίσματα απ’ όλο τον κόσμο. Θα πρέπει να υποστηρίζονται από τα υπάρχοντα χρηματοδοτικά ιδρύματα, τα οποίοι θα παρέχουν αποφάσεις αγοράς για τα περιουσιακά στοιχεία, συμβατές με τα KYC/AML. Η δομή είναι παρόμοια με τα Rapple Gateways, δεν είναι ένα market-peg, αλλά μια πλήρης υποστήριξη από μια οντότητα τρίτων.
Με την παροχή fiat tokens έχουμε φτάσει σε ευρύ Kickstarter κοινό, δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με κρυπτο συναλλαγματικές ισοτιμίες, είναι σε άνετο περιβάλλον ευρώ ή δολαρίων ΗΠΑ.


Сryptocurrency tokens
Επίσης άλλα σημαντικά cryptocurrencies θα υποστηρίζονται, όπως τα WAVES blockchain περιουσιακά στοιχεία. Θα επιτρέψει το αποκεντρωμένο trading κατά του BTC token, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί από τα cryptocurrency crowdfunding projects που επιθυμούν να ξεκινήσουν τις εκστρατείες τους στην πλατφόρμα WAVES. Όλα τα μεγάλα cryptocurrencies θα υποστηριχθούν. Αρκετοί ανεξάρτητοι servers θα παρέχουν multisig διεύθυνσεις καταθέσεων για τα υποστηριζόμενα cryptocurrencies, και μετά από μια επιτυχημένη κατάθεση ο χρήστης θα λαμβάνει τα αντίστοιχο blockchain token, το οποίο αυτός ή αυτή θα μπορούν να το κάνουν τραδε ή ανάληψη πίσω στο αντίστοιχο cryptocurrency.

Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν δυνατό και σημαντικό το Asste to Asset trading. Μέσα από τη διαπραγμάτευση ενός περιουσιακού στοιχείου έναντι άλλου περιουσιακού στοιχείου με αποκεντρωμένο τρόπο παίρνουμε την πρώτη αποτελεσματική αποκεντρωμένη stock exchnage/crowdfunding πλατφόρμα, η οποία θα συνδέει τα νομίσματα του πραγματικού κόσμου και τα cryptocurrencies με την ισχυρή νομισματική έμφαση.


Χαρακτηριστικά της κοινοτικής διαχείρισης
Θα εφαρμοστεί αποκεντρωμένη ψηφοφορία και αποστολή μηνυμάτων. Αυτό θα βοηθήσει τα project που ξεκίνησαν στην πλατφόρμα WAVES να επικοινωνήσουν με τους υποστηρικτές τους και να αποφασίσουν σχετικά με την ανάπτυξη της κοινότητας με έναν δίκαιο και διαφανή τρόπο.


Plug-in σύστημα
Για να ανοίξει ο δρόμος για τη μελλοντική ανάπτυξη του συστήματος και τον εξορθολογισμό της διαδικασίας μελλοντικών ενημερώσεων, θα εφαρμοστεί ένα ευέλικτο σύστημα plugin. Αυτό θα επιτρέψει να απαλλαγούμε από τα hard forks και να εφαρμόσουμε τα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά μέσω του συστήματος plug-in.





Reputation system
Το Reputation system θα υλοποιηθεί με τη χρήση custom "κάρμα" tokens. Η WAVES θα παρέχει ένα πλήρες επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου το reputation system αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της. Θα είναι ένας σταυρός μεταξύ της φήμης που βασίζεται στον αριθμό των συναλλαγών, assets που έχουν εκδοθεί, άλλη blockchain δραστηριότητα και σχόλια από άλλους χρήστες. Πρόκειται να είναι ένα αποκεντρωμένο KYC και σύστημα εξέτασης, πρόδρομος των συστημάτων που ελπίζουμε να κυριαρχήσουν στο επιχειρηματικό περιβάλλον στο εγγύς μέλλον.


Privacy features
Τα χαρακτηριστικά απορρήτου συμπεριλαμβανομένης του ανώνυμου trading των assets θα πρέπει να υλοποιηθεί. Χωρίς χαρακτηριστικά ανωνυμίας θα είναι αδύνατο να μιμηθεί τη συνήθη εμπειρία χρηματιστηριακών ανώνυμων εντολών.






• 100 εκατομμύρια tokens
• POS αλγόριθμος συναίνεσης
• Επεκτάσιμο σύστημα προσαρμοσμένων συναλλαγών
• Plugin/Blockchain apps σύστημα
• Αποκεντρωμένο Reputation system







• Μάρτιος 2016 - Απρίλιος 2016 Έναρξη της ανάπτυξης κώδικα πλήρους κόμβου 
• Απρίλιος 2016 Έναρξη του crowdsale
• Καλοκαίρι 2016 Εκκίνηση του Test Net. Διάθεση του light client.







Το WAVES ICO θα αρχίσει στις 12 Απριλίου 2016 και λήγει στις 31 Μαΐου 2016

Η προσφορά των συνολικών μερκών ανέρχεται σε 100 εκατομμύρια.

15 εκατομμύρια μάρκες προορίζονται για bounties και για την ομάδα ανάπτυξης με την εξής αναλογία:
- 1.000.000 μάρκες θα διανεμηθούν στους πρόωρους υποστηρικτές. Παρακαλώ ελέγξτε πρόσθετες λεπτομέρειες παρακάτω.
- 1.000.000 μάρκες προορίζονται για τις μετα-ICO πριμοδοτήσεις.
- 4.000.000 μάρκες είναι δεσμευμένες για τους στρατηγικούς εταίρους και υποστηρικτές.
- 9.000.000 μάρκες θα παρακρατηθούν από την ομάδα ανάπτυξης.

Τα υπόλοιπα 85 εκατομμύρια tokens θα διανεμηθούν με τη διαδικασία του ICO στους συμμετέχοντες χρήστες με βάση τη συμβολή τους στο συνολικό ποσό των αντληθέντων κεφαλαίων. Η διαδικασία πώλησης θα πραγματοποιηθεί σε ειδική crowdsale ιστοσελίδα.

Θα υπάρξουν εκπτώσεις για τους πρόωρους συμμετέχοντες με βάση το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα:
- Μπόνους Πρώτης Ημέρας ICO. Οι χρήστες που θα αγοράσουν WAVES μάρκες στις Απριλίου 12 θα λάβουν ένα μπόνους 20%.
- Οι χρήστες θα συμμετάσχουν στην εκστρατεία πριν από το τέλος του Απριλίου (Απρίλιος 13 - Απριλίου 30) θα λάβουν μπόνους 10%.
- Όσοι αγοράσουν από 1 Μαΐου - 15 Μαΐου θα λάβουν μπόνους 5%.

Το ICO λήγει στις 31 Μαΐου. Μετά τη λήξη του ICO, τα token θα μπορούν να αποσυρθούν από την πλατφόρμα ICO.

 
Development timeline and ICO timeline
- Lightweight Client and test net will be launched before the end of the crowdfunding campaign, in May, 2016.
- Main net will be launched in late Summer - Fall 2016.
- The crowdfunding tokens can be traded at decentralized Txt Asset Exchange and centralized exchange partners before the Mainnet launches.
After its launch they will be converted to corresponding WAVES balances.





Early supporters receive bounties for the following activities:
- 200000 tokens reserved for following official WAVES account on Twitter.
- 200000 tokens reserved for joining official WAVES Facebook group.
- 100000 tokens reserved for translations and maintaining national WAVES threads.
- 200000 tokens  reserved for subscribing to WAVES newsletter at wavesplatform.com website.
- 300000 tokens reserved for signature campaign participants at Bitcointalk.
 
The token distribution to supporters will take place after the end of ICO, WAVES support team will be contacting all participants and arranging
the bonus transfer.

 



Chinese (Author: allwelder)
Italian (Author: davide72)
French (Author: yassin54)
Russian (Author: Geo_log)
Portuguese (Author: neolinkhati)
German (Author: dadingsda)
Spanish (Author: bhokor)
Indonesian (Author: Dansus021)
 





 
Members:

Code: [Select]
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url] WAVES [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]░▒▓▓▓▓[/url]    [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▐[/url] INTRODUCING WAVES [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▐[/url] ULTIMATE ASSET/CUSTOM TOKEN BLOCKCHAIN PLATFORM [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▐[/url]    [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▓▓▓▓▒░[/url]
[url=http://wavesplatform.com/]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url][/center]

Full Members:

Code: [Select]
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=#e75c4e]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color] [b][color=#59c3d0]W[color=#8bcada]A[color=#30acd5]V[color=#47aad3]E[color=#0697d6]S [/b][color=#e75c4e]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color]
[font=arial][color=#59c3d0]░[color=#8bcada]▒[color=#30acd5]▓[color=#47aad3]▓[color=#0697d6]▓▓    [color=#3583b8]▐ INTRODUCING[/color] [b][color=#287cb4]WAVES ▐ [/color][/b] [color=#3583b8]ULTIMATE ASSET/CUSTOM TOKEN [/color][b][color=#287cb4]BLOCKCHAIN PLATFORM ▐[/color][/b][/font]    [color=#0697d6]▓▓[color=#47aad3]▓[color=#30acd5]▓[color=#8bcada]▒[color=#59c3d0]░[/url]
[url=http://wavesplatform.com/][color=#e75c4e]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color][/url][/center]

Senior Members:

Code: [Select]
[table]
[tr]
[td][center][url=http://wavesplatform.com/][size=2pt][color=#56c2cf]████
[color=#4dbed0]████████
[color=#45b9d1]████████████
[color=#3cb5d2]████████████████
[color=#34b1d3]████████████████████
[color=#d8d8d8][color=#2bacd3]██████████[/color][color=transparent]███[/color][color=#2bacd3]██████████
[color=#d8d8d8][color=transparent]██[/color][color=#23a8d4]███████[/color][color=transparent]██[/color]███[color=transparent]██[/color][color=#23a8d4]███████[/color][color=transparent]██[/color]
[color=#d8d8d8]███[color=transparent]██[/color][color=#1aa4d5]████[/color][color=transparent]██[/color]██████[color=transparent]██[/color][color=#1aa4d5]████[/color][color=transparent]██[/color]███
[color=#d8d8d8]████[color=transparent]█████[/color]█████████[color=transparent]█████[/color]████
[color=#d2d2d2]████████████████████████
[color=#cdcdcd]████████████████████
[color=#c8c8c8]████████████████
[color=#c3c3c3]████████████
[color=#bdbdbd]████████
[color=#b8b8b8]████
[/td]
[td][size=2pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=transparent]
 
 
 
 
[color=#5ec4d0]███[/color]██████████████████[color=#59bfd2]████[/color]██████████████████[color=#4cb8d5]████[/color]██████████████████[color=#20a6d2]███████████████[/color]█████[color=#0899d5]█████████[/color]
██[color=#57c2cf]███[/color]██████████████[color=#48bccf]███[/color]██[color=#77cada]███[/color]██████████████[color=#64c1d9]███[/color]██[color=#22a7d4]███[/color]██████████████[color=#28a7d7]███[/color]█████████████████[color=#0c9cd6]███[/color]
████[color=#59c3ce]███[/color]██████████[color=#4dbdd0]███[/color]██████[color=#41b8d0]███[/color]██████████[color=#4bb9d4]███[/color]██████[color=#30acd3]███[/color]██████████[color=#23a8d3]███[/color]███████[color=#27a6d3]▄▄▄[/color]███████████[color=#0c9cd6]████████████[/color]
██████[color=#53c1cf]███[/color]██████[color=#4bbdcf]███[/color]██████████[color=#6cc5d8]███[/color]██████[color=#48b7d3]███[/color]██████████[color=#3fb2d5]███[/color]██████[color=#47b5d6]███[/color]█████████[color=#27a6d3]▀▀▀[/color]██████████████████████[color=#0597d6]██[/color]
████████[color=#53c1cf]███[/color]██[color=#4bbdcf]███[/color]██████████████[color=#6cc5d8]███[/color]██[color=#48b7d3]███[/color]██████████████[color=#3fb2d5]███[/color]██[color=#47b5d6]███[/color]████████████████████████████████████[color=#0597d6]██[/color]
██████████[color=#5dc3d2]████[/color]██████████████████[color=#5abcd6]████[/color]████████[color=#4bbad2]██[/color]████████[color=#40b4d6]████[/color]███████[color=#38afd7]███████████████[/color]███[color=#2fa9da]██████████████
 
 
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][font=arial][size=14pt][color=#3583b8]INTRODUCING[/color] [b][color=#287cb4]WAVES[/color][/b]
[color=#3583b8]ULTIMATE ASSET/CUSTOM TOKEN [/color][b][color=#287cb4]BLOCKCHAIN PLATFORM[/color][/b][/size]
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[td]
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=#b02315][size=7px][b]▪▪▪PLUG-IN SYSTEM▪▪▪
[color=#287cb4]▪▪▪DECENTRALIZED TRADING▪▪▪[/color]
▪▪▪COMMUNITY MANAGEMENT FEATURES▪▪▪
[color=#287cb4]▪▪▪CRYPTOCURRENCY TOKENS▪▪▪[/color]
▪▪▪FIAT TOKENS▪▪▪
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[/tr]
[/table]

Hero/Legendary Members:

Code: [Select]
[table]
[tr]
[td][center][url=http://wavesplatform.com/][size=2pt][color=#56c2cf]████
[color=#4dbed0]████████
[color=#45b9d1]████████████
[color=#3cb5d2]████████████████
[color=#34b1d3]████████████████████
[color=#d8d8d8][color=#2bacd3]██████████[/color][color=transparent]███[/color][color=#2bacd3]██████████
[color=#d8d8d8][color=transparent]██[/color][color=#23a8d4]███████[/color][color=transparent]██[/color]███[color=transparent]██[/color][color=#23a8d4]███████[/color][color=transparent]██[/color]
[color=#d8d8d8]███[color=transparent]██[/color][color=#1aa4d5]████[/color][color=transparent]██[/color]██████[color=transparent]██[/color][color=#1aa4d5]████[/color][color=transparent]██[/color]███
[color=#d8d8d8]████[color=transparent]█████[/color]█████████[color=transparent]█████[/color]████
[color=#d2d2d2]████████████████████████
[color=#cdcdcd]████████████████████
[color=#c8c8c8]████████████████
[color=#c3c3c3]████████████
[color=#bdbdbd]████████
[color=#b8b8b8]████
[/td]
[td][size=2pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=transparent]
 
 
 
 
[color=#5ec4d0]███[/color]██████████████████[color=#59bfd2]████[/color]██████████████████[color=#4cb8d5]████[/color]██████████████████[color=#20a6d2]███████████████[/color]█████[color=#0899d5]█████████[/color]
██[color=#57c2cf]███[/color]██████████████[color=#48bccf]███[/color]██[color=#77cada]███[/color]██████████████[color=#64c1d9]███[/color]██[color=#22a7d4]███[/color]██████████████[color=#28a7d7]███[/color]█████████████████[color=#0c9cd6]███[/color]
████[color=#59c3ce]███[/color]██████████[color=#4dbdd0]███[/color]██████[color=#41b8d0]███[/color]██████████[color=#4bb9d4]███[/color]██████[color=#30acd3]███[/color]██████████[color=#23a8d3]███[/color]███████[color=#27a6d3]▄▄▄[/color]███████████[color=#0c9cd6]████████████[/color]
██████[color=#53c1cf]███[/color]██████[color=#4bbdcf]███[/color]██████████[color=#6cc5d8]███[/color]██████[color=#48b7d3]███[/color]██████████[color=#3fb2d5]███[/color]██████[color=#47b5d6]███[/color]█████████[color=#27a6d3]▀▀▀[/color]██████████████████████[color=#0597d6]██[/color]
████████[color=#53c1cf]███[/color]██[color=#4bbdcf]███[/color]██████████████[color=#6cc5d8]███[/color]██[color=#48b7d3]███[/color]██████████████[color=#3fb2d5]███[/color]██[color=#47b5d6]███[/color]████████████████████████████████████[color=#0597d6]██[/color]
██████████[color=#5dc3d2]████[/color]██████████████████[color=#5abcd6]████[/color]████████[color=#4bbad2]██[/color]████████[color=#40b4d6]████[/color]███████[color=#38afd7]███████████████[/color]███[color=#2fa9da]██████████████
 
 
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][font=arial][size=14pt][glow=#fdfdfd,1][color=transparent]...[color=#3583b8]INT[glow=#f8f8f8,1]ROD[glow=#f3f3f3,1]UCI[glow=#eeeeee,1]NG[/color][glow=#e9e9e9,1] [b][color=#287cb4]WAV[glow=#e4e4e4,1]ES[/b][color=transparent]........
[glow=#fdfdfd,1][color=transparent]...[color=#3583b8]ULT[glow=#f8f8f8,1]IMA[glow=#f3f3f3,1]TE [glow=#eeeeee,1]ASS[glow=#e9e9e9,1]ET/[glow=#e4e4e4,1]CUS[glow=#dfdfdf,1]TOM[glow=#dbdbdb,1] TO[glow=#d6d6d6,1]KEN [/color][b][color=#287cb4][glow=#d1d1d1,1]BL[glow=#cccccc,1]OCK[glow=#c7c7c7,1]CHAI[glow=#c2c2c2,1]N P[glow=#bdbdbd,1]LATF[glow=#b8b8b8,1]ORM[color=transparent]...
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[td]
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=#b02315][size=7px][b]▪▪▪PLUG-IN SYSTEM▪▪▪
[color=#287cb4]▪▪▪DECENTRALIZED TRADING▪▪▪[/color]
▪▪▪COMMUNITY MANAGEMENT FEATURES▪▪▪
[color=#287cb4]▪▪▪CRYPTOCURRENCY TOKENS▪▪▪[/color]
▪▪▪FIAT TOKENS▪▪▪
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[/tr]
[/table]

Signature campaign participants list: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RO52N5rh0-vu1DDzlBYdPjgq6w0YgmrKnJP6I8Nphfg/edit#gid=1340336905



Principe

  • Administrator
  • Legendary
  • *****
  • Posts: 5669
  • Country: it
  • Karma: +48/-3
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Botcoin Garden
Re: [PRE-ANN] WAVES. Ultimate crypto-tokens blockchain platform
« Reply #1 on: September 02, 2016, 08:40:17 PM »
3 WAVES avatars προστεθεί στη συλλογή altcoin avatar
★ GMC: GMe3xphPgHMVpKXtgUS1PDceQ9oZMePJr7      ★ ORB: oX9m3i3HUDr5hfyvWBJoyf8CMqajqMsivf    
★ WMC: wRarR72pv48RmqBwo6yNPwtdEpfRb7CXFL     ★ FUJI: FYLPULhtEogiXtW4xHUcShuxXf4oz2uPvk
★ OK: PPeXXxAzGHwLFr66MoqrqJjZZoHaXKVXNW         ★ XMG: 97fNfgmgSEQ4Gzq5e7pDuVR646Qinhh4on

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services