click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: WitLinkAI Token/Kovanica će revolucionirati industriju umjetne inteligencije  (Read 608 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
U ubrzanom poslovnom okruženju poput našeg ne može se prenaglasiti potreba da poduzeća budu tehnološki nastrojena. Umjetna inteligencija i strojno učenje igraju važnu ulogu u načinu na koji se poduzeća odnose sa svojim klijentima i kako pružaju korisničku podršku.

Koncept umjetne inteligencije datira iz 1950 -ih. Tijekom vremena samo su velike istraživačke institucije i veliki brandovi mogli priuštiti umjetnu inteligenciju za vođenje svog poslovanja. U današnje vrijeme AI se može primijeniti u gotovo svim nijansama života; bila to e-trgovina, pametni telefoni, pametne kuće ili streaming usluge.

WitLink je sila na koju treba računati kada je u pitanju pružanje tržišta za napredak entuzijasta. Marka nudi ekosustav u kojem ljubitelji umjetne inteligencije i praktičari mogu zarađivati ​​za život nudeći usluge povezane s AI i pranjem novca.

U tijeku javna prodaja!

WitLink nastavlja predstavljati mogućnosti i to putem javne prodaje koja je u tijeku. S postignutim ciljem Soft-Cap, sada gleda tvrdu kapu!

WAI token možete kupiti putem BTC -a, ETH -a, BCH -a i USDT -a. Cijena 1 WAI tokena iznosi 0,25 USD, a minimalni doprinos 50 USD
Cijena oglasa je 0,3 USD

Registrirajte se ovdje za kupnju žetona 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Što je WitLink?

WitLink je tržište pokrenuto blockchainom na kojem profesionalci, treneri umjetne inteligencije, studenti i svi entuzijasti umjetne inteligencije mogu ponuditi svoje usluge poduzećima. Misija WitLinka je razviti decentralizirano tržište na kojem stručnjaci za umjetnu inteligenciju i strojno učenje mogu slobodno ponuditi svoje usluge i zaraditi novac zauzvrat. WitLink koristi otvorene i decentralizirane mreže za postizanje ove uzvišene ideje.

WitLinkov protokol pomoći će tehnološkim tvrtkama i poduzećima općenito u uključivanju u globalnu bazu talenata stručnjaka za umjetnu i umjetnu inteligenciju. Kao takvi, slobodno će pristupiti AI rješenjima prilagođenim za rješavanje njihovih poslovnih izazova. Ekološki sustav WitLink sastoji se od WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing i WitLink Learn.

WitLink ima žeton sa simbolom "WAI." Ovaj je token izvorna valuta koju korisnici mogu koristiti za kupnju robe i usluga putem protokola WitLink. Vlasnici POS tokena bit će nagrađeni tokenom WAI za svoje aktivnosti na platformi WitLink. Osim toga, token se može koristiti za plaćanje pristojbi platforme i druge robe i usluga. Također se može koristiti u investicijske svrhe ili za pohranu vrijednosti.

Prednosti sudjelovanja na WitLinkovom decentraliziranom tržištu;

Toliki AI stručnjaci preferiraju WitLink u odnosu na druge slične AI projekte, a razlog nije daleko. Neki od razloga uključuju:

* Poduzeća će imati izravan pristup stručnjacima za umjetnu inteligenciju iz cijelog svijeta; čime se štede troškovi koji bi se potrošili na angažiranje analitičara podataka i istraživača umjetne inteligencije.
* Studenti će imati pristup dobro osmišljenim tečajevima, radionicama i webinarima vezanim uz umjetnu inteligenciju koje organiziraju stručnjaci iz industrije.
* Tehnološke tvrtke uštedjele bi troškove zapošljavanja i zadržavanja internih timova za održavanje.
* Stručnjaci za AI i ML imat će pristup stvarnim projektima na kojima mogu zaraditi novac. Osim toga, svi projekti na ekosustavu WitLink izvodili bi se pomoću pametnih ugovora.
* Tvrtke više ne bi instalirale skupu AI infrastrukturu.

Dodatne informacije na: https://witlink.ai ili pročitajte Bijelu knjigu za više informacija o projektu.

Bijela knjiga: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf
Web stranica: https://witlink.ai/

 

Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services