click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Pimoncoin The Future of Investments  (Read 779 times)

asztar7

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Pimoncoin The Future of Investments
« on: April 23, 2019, 10:23:45 AM »

Το Pimoncoin προσφέρει μια λύση στις απώλειες χρηματοδότησης επενδυτών σε κρυπτογράφηση. Επενδύουμε κεφάλαια σε πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν κέρδη. Οι επενδυτές μπορούν να εξασφαλίσουν μηνιαία μερίσματα..


Τι είναι το Pimoncoin ?


Το PIMONCOIN είναι ένα διακριτικό που βασίζεται στο Ethereum Blockchain από τις Πληρωμές και τις Επενδύσεις.

Επίσης, οι ιδιοκτήτες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν με αστραπιαία ταχύτητα επενδύοντας σε δάνεια μέσω της αγοράς συναλλάγματος, του τομέα μεταφορών, ορυκτών πόρων, τροφίμων και ακινήτων.

Η διαφορά μεταξύ του PIMONCOIN είναι ότι έχει πραγματικά περιουσιακά στοιχεία και αξία και οι χρήστες μπορούν να πάρουν μερίσματα από αυτές τις επενδύσεις.


Γιατί να επενδύσετε στο Pico Coin;


Η επένδυση στην PIMONCOIN δεν είναι μόνο η πρώτη υιοθεσία κρυπτοσυχνών, αλλά και μέσω επενδύσεων. Μέχρι το τέλος του ico, μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο από το 100% της επένδυσής σας. Έχετε επίσης την ευκαιρία να επενδύσετε χρήματα στην πλατφόρμα δανείων. Στο τέλος των ico και ico, μπορείτε να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων αμέσως, και τα κέρματα που δεν έχουν πωληθεί καταβάλλονται στους επενδυτές ως μερίσματα..

Το χρηματικό έπαθλο δίνει έκπτωση 10% στο πορτοφόλι Ethereum κατά τη διάρκεια του Ico σε όσους αγοράζουν πάνω από $ 500..


PIMONCOIN DIVIDEND


Ειδικότερα, η επένδυση κρυπτογραφημένου νομίσματος το 2018 δεν ήταν γενικά κερδοφόρα. Οι περισσότεροι επενδυτές έχασαν χρήματα. Η ομάδα Pimoncoin επηρεάστηκε από τις αρκούδες κρυπτογραφικές αγορές το 2018, επειδή επενδύθηκαν σε άλλα προγράμματα κωδικού πρόσβασης προτού καταλήξουν σε ιδέες για τη δημιουργία ενός νομίσματος Pimmon. Έτσι, η ιδέα της κατασκευής πιμονοκοΐνης προέρχεται από την επιθυμία να χάνουν συνεχώς τα επενδυτικά κεφάλαια στο νόμισμα κωδικού πρόσβασης. Τα μερίσματα Pimoncoin αποτελούν όφελος που διανέμονται με τους μετόχους (κάτοχοι κερμάτων από το Pimon) σε επενδύσεις που αποτελούνται από κεφάλαια μετόχων. Η επιτυχία του Pimoncoin δεν έχει καμία σχέση με την κίνηση και τη χειραγώγηση των τιμών της αγοράς κρυπτογράφησης. Αυτό που κάνει το PIMON COIN μοναδικό είναι ότι επενδύει τους μετόχους του σε κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Τα κεφάλαια Pimoncoin θα επενδύονται καθημερινά στον κλάδο παραγωγής κερδών. Τομέας μεταφορών, τρόφιμα, ακίνητα και ούτω καθεξής. Αυτό επιτρέπει στους επενδυτές κερμάτων Pimon να πληρώσουν για το Ethereum. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι επενδυτές της PIMONCOIN θα λαμβάνουν μηνιαία κέρδη από τις επενδύσεις τους. Αυτό που πρέπει να κάνει ο επενδυτής κέρματος Pimmon είναι να αγοράσει ένα κέρμα Pimmon και να αρπάξει ένα πορτοφόλι. Όλα τα πορτοφόλια που αγοράζονται με pimoncoin θα καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων μας για γρήγορες μηνιαίες πληρωμές. Το Pimoncoin είναι το μέλλον των επενδύσεων και των κερμάτων που κάνουν τους επενδυτές ευτυχείς..



   
PIMONCOIN ECOSYSTEM
[/b]

Σας οδηγούμε στο μέλλον. Το σύστημα Pimoncoin Eco θα φέρει μια συνεχή λύση στο σύστημα πληρωμών της Blockchain Industry. Ήταν σε θέση να στείλετε ανώνυμα χρήματα σε κάποιον χωρίς διεύθυνση πορτοφολιού; Ο αποδέκτης του μυστικού κλειδιού και του καρφιού μπόνους μπορούν να λάβουν τα χρήματα αμέσως.

Αυτό το σύστημα εξόφλησης Pimoncoin δημιουργεί ένα χώρο για λύση λύσης χωρίς χρέωση. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα όριο ή οι φόβοι για την πληρωμή μπορούν να στείλουν πολύ μεγάλα κεφάλαια σε λάθος διεύθυνση.

Με το πέρασμα των χρόνων το σύστημά μας αντιμετώπισε πρόβλημα με την πλημμελή διόρθωση λόγω σφαλμάτων στο πρόχειρο, κακόβουλου λογισμικού ή Trojans, αλλά αυτό το οικοσύστημα pimoncoin μπορεί να λύσει προβλήματα πληρωμής.


PIMONCOIN ΠΩΛΗΣΗ


Το Pimoncoin βασίζεται στο δίκτυο Ethereum. Είναι συμβατό με όλα τα πορτοφόλια ERC-20 και είναι εύκολο να ενσωματωθεί..

Όνομα Token
Pimoncoin

Token Decimal
8

Soft Cap
250,000,000 PIMON

Διεύθυνση συμβολαίου
0xBF72e6157AE27C203C88E668361760A7dAc6Cf88
Format
ERC-20 Compliant

Token Symbol
PIMON

Συνολική προσφορά
500,000,000

Hard Cap
350,000,000

Πλατφόρμα Token
Ethereum Blockchain

Αποδεκτά νομίσματα
ETH, BTC, XRP, LTC, BCH



Χάρτης πορείας
May 2019


Ξεκινάει η προ-πώληση.

16 Μαΐου 2019
Οικολογικός γύρος 1

31 Μαΐου 2019
Οικολογικό γύρο 2

Ιούνιος 2019
Οικολογικός γύρος 3

Σεπτέμβριος 2019
Κατάλογος των μεγάλων ανταλλαγών

Σεπτέμβριος 2019
Εγγραφείτε στο Coinmarketcap

Δεκέμβριος 2019
Πλατφόρμα δανείου

Ιανουάριος 2020
Φεβρουάριος 2020
5 τοποθεσίες μεσεγγύησης

Φεβρουάριος 2020
Ξεκίνησε την πλατφόρμα επενδύσεων Pimon

Φεβρουάριος 2020
Οικοσύστημα πιμονοκίνης

[Κέντρο]Όλα τα μέλη της ομάδας[/center]


Η ομάδα μας εργάζεται ακούραστα εδώ και πολλά χρόνια και με χρόνια υπομονής, επιμέλειας και αφοσίωσης, επιτύχαμε τεράστιους στόχους στα χαρακτηριστικά της κρυπτογραφικής βιομηχανίας και δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα καθήκοντα που μπορούμε να επιλύσουμε. Αυτά τα διαφορετικά ταλέντα συγκεντρώνονται για να δημιουργήσουν ένα νόμισμα Pimenton. Λόγω του επιπέδου εμπειρίας μας, η αποστολή μας είναι να οδηγήσουμε αυτό το έργο σε ένα πιο εξέχον επίπεδο στον κλάδο.


Mitchel Moluno
CEO
https://linkedin.com/in/mitchel-moluno-7bb0a6167
 
Bright Oke
CTO
https://www.linkedin.com/in/bright-oke-1a5550160
 


Akporherhe Naomi
Οι εκπ
https://www.linkedin.com/in/akporherhe-naomi-3bbb08180


Pureheart Moluno
Senior Developer
https://www.linkedin.com/in/pureheart-moluno-1b0720181

website: https://pimoncoin.com



 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services