click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Pimoncoin The Future of Investments  (Read 1010 times)

howardfung

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Pimoncoin The Future of Investments
« on: April 25, 2019, 06:35:47 AM »
Pimoncoin nudi rješenje za gubitke investitora u kripto valutama. Ulažemo sredstva u stvarnu imovinu koja generira dobit. Ulagači mogu biti sigurni u mjesečne dividende..


Što je Pimoncoin?


PIMONCOIN je znak koji se temelji na Ethereum Blockchainu od plaćanja i ulaganja.

Također, vlasnici mogu munjevito kupovati i prodavati ulažući u kredite putem deviznog tržišta, sektora transporta, mineralnih sirovina, hrane i nekretnina..

Razlika između PIMONCOIN-a je u tome što ima stvarnu imovinu i vrijednost, a korisnici mogu dobiti dividende od tih ulaganja.

Zašto ulagati u Pico Coin?


Ulaganje u PIMONCOIN nije samo prvo usvajanje kriptokurata, već i ulaganja. Do kraja ico, možete uložiti više od 100% svoje investicije. Također imate priliku uložiti novac u kreditnu platformu. ico, možete povući sredstva odmah nakon što je ico i neisporučeni kovani novac dodijeljen investitoru kao dividenda.

Novčana nagrada daje 10% popusta na njihov Ethereum novčanik tijekom Ico-a onima koji kupuju preko 500 $..


PIMONCOIN DIVIDEND


Konkretno, ulaganje šifrirane valute u 2018. godini općenito nije bilo isplativo. Većina investitora izgubila je novac. Pimoncoin tim je pogođen medvjeđim kriptografskim tržištima u 2018, jer su uložili u druge projekte lozinki prije nego što su došli do ideja za stvaranje Pimmon novčića. Dakle, ideja izrade pimoncoin dolazi iz želje da se stalno gube investicijska sredstva u valuti lozinke. Pimoncoin dividende su korist koja se dijeli s dioničarima (Pimon nositeljima novca) u ulaganjima koja čine dionički kapital. Pimoncoin-ov uspjeh nema nikakve veze s kretanjem i manipulacijom tržišnih cijena kodiranja. Ono što čini PIMON COIN jedinstvenim je to što svoje dioničare ulaže u profitabilne pothvate.

Pimoncoin fondovi svakodnevno će se ulagati u sektor koji stvara profit. Sektor transporta, hrana, nekretnine i tako dalje. To omogućuje investitorima Pimon kovanica da plate za Ethereum. Time se osigurava da će investitori PIMONCOIN-a primati mjesečnu dobit od svojih ulaganja. Što Pimmon novac investitor mora učiniti je kupiti Pimmon novac i zgrabite novčanik. Svi novčanici kupljeni s pimoncoin-om bit će registrirani u našoj bazi podataka za brze mjesečne isplate. Pimoncoin je budućnost ulaganja i kovanica koje ulagače čine sretnima..



   
PIMONCOIN EKOSISTEM
[/b]

Vodimo vas u budućnost. Pimoncoin Eco sustav donijet će trajno rješenje platnom sustavu Blockchain industrije. Jeste li mogli poslati anonimna sredstva nekome bez adrese novčanika? Primatelj tajnog ključa i bonus pin-a može odmah primiti sredstva.

Ovaj Pimoncoin Redemption sustav stvara prostor za Risk Free Solution rješenje. Nema apsolutno nikakvih ograničenja ili strahovi od plaćanja mogu poslati vrlo velika sredstva na pogrešnu adresu.

Tijekom godina naš je sustav imao problema s plaćanjem na pogrešnoj adresi zbog pogrešaka u međuspremniku, zlonamjernog softvera ili trojanaca, ali ovaj pimoncoin ekosustav može riješiti probleme s plaćanjem..


PIMONCOIN PRODAJA


Pimoncoin se temelji na mreži Ethereum. Kompatibilan je sa svim ERC-20 novčanicima i lako se integrira..

Naziv tokena
Pimoncoin

tokena Decimal
8

Soft Cap
250,000,000 PIMON

Adresa ugovora
0xBF72e6157AE27C203C88E668361760A7dAc6Cf88
Format
ERC-20 popustljiv

tokena Symbol
PIMON

Ukupna ponuda
500,000,000

Hard Cap
350,000,000

Token platforma
Ethereum Blockchain

Prihvatljive valute
ETH, BTC, XRP, LTC, BCH



Plan
May 2019


Počinje pretprodaja.

16. svibnja 2019
Eko-kolo 1

31. svibnja 2019
Eko-krug 2

Lipanj 2019
Eko-krug 3

Rujan 2019
Popis glavnih razmjena

Rujan 2019
Prijavite se za Coinmarketcap

Prosinca 2019
Platforma za zajam

Siječnja 2020
Veljače 2020
5 deponiranih mjesta

Veljače 2020
Pokrenuta investicijska platforma Pimon

Veljače 2020
Pimoncoin ekosustav

[Centar]Svi članovi tima[/center]


Naš tim neumorno radi već godinama, a dugogodišnjim strpljenjem, marljivošću i predanošću ostvarili smo goleme ciljeve u karakteristikama kriptografske industrije i nismo uspjeli prevladati zadatke koje možemo riješiti. Ovi različiti talenti okupljaju se kako bi stvorili Pimentonov novac. S obzirom na našu razinu stručnosti, naša je misija voditi ovaj projekt na istaknutiju razinu u industriji.


Mitchel Moluno
CEO
https://linkedin.com/in/mitchel-moluno-7bb0a6167
 
Bright Oke
CTO
https://www.linkedin.com/in/bright-oke-1a5550160
 


Akporherhe Naomi
Predstavnici medija i voditelji projekata
https://www.linkedin.com/in/akporherhe-naomi-3bbb08180


Pureheart Moluno
Viši razvojni programer
https://www.linkedin.com/in/pureheart-moluno-1b0720181

website: https://pimoncoin.com


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services