click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: DreamPot ANN  (Read 1018 times)

howardfung

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
DreamPot ANN
« on: March 20, 2019, 04:09:47 AM »
Kako radi Dream Pot Lottery?

Glavni mehanizam lutrije je decentralizirana platforma temeljena na tehnologiji blockchain i pametni ugovor za prikupljanje i distribuciju sredstava. Brojevi pobjedničkih karata su slučajno identificirani. Pravilna randomizacija omogućena je tehnologijom Oraclize.

Oraclizeov sustav ima generaciju slučajnih brojeva za arhitekturu kockanja, što omogućuje pametnim ugovorima primanje slučajnog broja iz izvora povjerenja bez oslanjanja na nositelja podataka.

Takav model s dobitnim brojevima nudi veća, matematički obvezujuća jamstva pravednosti zahvaljujući otvorenim (i provjerljivim) dokazima o autentičnosti. Rješenje koje je razvio Oraclize pokazuje da su podaci dobiveni iz izvornog izvora podataka stvarni i neograničeni. To se postiže vraćenim podacima zajedno s dokumentom s imenom dokaz autentičnosti.

Generiranje brojeva za dreampot.io stoga se temelji na jedinstvenoj i autonomnoj formuli za koju je dokazano da nije manipulirana. Mehanizmi ugrađeni u pametne ugovore isključuju mogućnost da su na njih utjecali upravitelji lutrije. Ne mogu se krivotvoriti niti dobitni brojevi niti ulaznice.













Početak projekta: 18/02/19
Official website: https://dreampot.io
Telegram : dreampot
Twitter : DreamPotio
Facebook : DreamPotFun
Pridružite se našem telegramskom kanalu za više informacija o našem projektu!




DreamPot je online decentralizirana lutrija, temeljena na blockchain tehnologiji. Cijelim procesom upravlja pametni ugovor bez ikakvog ljudskog faktora.

Lutrija je otvorena i njezina pravednost omogućena je samom mrežom Ethereum. Ukupni nagradni fond može doseći iznos od 1.000.000.000 USD, koji se može proglasiti najvećom nagradom u povijesti lutrije..

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services