click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [TAKEOVER] [ANTI] AntiBitcoin l POW/POS l New Update! 2 Multipool 3 Exchanges  (Read 928 times)

wanda0605

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Προηγούμενο θέμα : https://bitcointalk.org/index.php?topic=1212951.0
(12/11/2015)Η υποχρεωτική αναβάθμιση διόρθωσε τις πηγές και περιλαμβάνει το νέο λογότυπο. Παρακαλούμε αναβαθμίστε το πορτοφόλι σας





To AntiBitcoin δεν είναι ένα εγχείρημα το οποίο είναι ενάντια στο Bitcoin,
αλλά προσφέρει ένα εναλλακτικό νόμισμα
το οποίο θα αποτρέψει όλα αυτά που γίνονται με το Bitcoin
και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα.





12/16/2015: Το AntiBitcoin προστέθηκε CoinMarketCap

12/11/2015::Η υποχρεωτική αναβάθμιση διόρθωσε τον προγραμματισμό του νομίσματος
από 10 εκατομμύρια μέγιστα block σε 1 εκατομμύριο μέγιστα block και περιλαμβάνει το νέο λογότυπο.
12/10/2015: Η ομάδα του AntiBitcoin ανακοινώνει τα παρακάτω
Antibitcointalk.com - Ιστότοπος συζητήσεων
Antibitcoin.site , Anti-btc.com - Ιστοσελίδα and Δημιουργός χάρτινου πορτοφολιού

12/10/2015: Αλλαγή λογοτύπου

12/10/2015: Επίσημη ανακοίνωση της ανάληψης του Antibitcoin
11/2/2015: To AntiBitcoin εισάγεται στο c-cex.com

10/21/2015: To AntiBitcoin εισάγεται στο yobit.net.

10/18/2015: Το εγχείρημα ξεκινάει, η προώθηση γίνεται με πολλούς τρόπους.




Πορτοφόλι Windows

Download Windows Wallet
WIndows Wallet Virustotal Link
D5: 79f9d45bee75f0fc178c6a7effafa6da

Πορτοφόλι Mac

Download Mac Wallet
Mac Wallet Virustotal Link
MD5: b01a90db329d790ab6371d0b82f07145

Github

https://github.com/antibitcoin/AntiBitcoin-source
MD5: 5c8d3a080d20dda28011b30052c53094




Ανταλλακτήρια







Cryptsy (VOTE for ANTI)


Cryptopia (VOTE for ANTI)



Εξερευνητές Μπλοκ




Minilia Block Explorer



Κεφαλαιοποιήση

CoinMarketCap



Τύπος

Toxigon.com











Ο Client:
Ο ANTI client θα εξελιχθεί με τον καιρό και θα γίνει κάτι παραπάνω από ένας client.Θα ενσωματώνει αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο όπου θα μπορείτε να ανταλλάσσετε το ANTI με άλλα νομίσματα. Ο Client θα είναι βασισμένος σε QT και θα υποστηρίζει POS και POW.Ο χρόνος ανεύρεσης block θα είναι γρήγορος και οι επικυρώσεις θα γίνονται πιο γρήγορα απ’ ότι στο bitcoin. Με την πάροδο του χρόνου θα προστίθενται περισσότερα χαρακτηριστικά, και ,αν δε μπορούμε να τα διεκπεραιώσουμε εμείς, θα προσλαμβάνουμε επαγγελματίες προγραμματιστές. Εμείς προσκαλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει και δεχόμαστε δωρεές έτσι ώστε να γίνει η εξέλιξη από επαγγελματίες προγραμματιστές.

Ιστοσελίδα
To ANTI θα έχει μια ιστοσελίδα η οποία θα είναι πάντα προσβάσιμη και θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες. Θα είναι πάντα ανοιχτή σε νέους προγραμματιστές που θα θέλουν να συνεισφέρουν και η ιστοσελίδα δε θα είναι κτήμα ενός ανθρώπου ή μιας εταιρείας.

Συζητήσεις
ΤΟ ANTI έχει το δικό του τόπο συζήτησης, με τη δική του διάταξη και τα δικά του πλάνα. Αυτό το forum δε θα μπορεί να αγοραστεί από κανέναν και θα ανήκει στον καθένα για πάντα. Είναι το μέρος που θα γεννιούνται και θα αναπτύσσονται λαμπρές ιδέες.

Ανταλλακτήριο
Το ANTI θα έχει το δικό του ανταλλακτήριο όπου θα μπορείτε να ανταλλάσσεται το ΑΝΤΙ με άλλα κρυπτονομίσματα και bitcoin.Θα είναι πλήρως αποκεντρωμένο. Τα τέλη από τις συναλλαγές θα χρησιμοποιούνται για περαιτέρω ανάπτυξη και θα πηγαίνουν σε συγκεκριμένη διεύθυνση. Η διεύθυνση αυτή θα δημοσιοποιηθεί και θα υπάρχουν ετικέτες (labels) έτσι ώστε να βλέπουν όλοι από που έρχονται τα νομίσματα, προς ποια διεύθυνση πηγαίνουν και γιατί. Σε αυτό το θέμα θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια γιατί θα είμαστε όλοι μια κοινότητα.

Επιπλέον πορτοφόλια
Θα υπάρξει και πορτοφόλι για κινητά το οποίο πιθανότατα θα κάνει staking. Επίσης σχεδιάζουμε να φτιάξουμε multibit  σαν μια εναλλακτική πρόταση για όσους δε θέλουν να κατεβάσουν όλο το ιστορικό του blockchain. Το χάρτινο πορτοφόλι έχει ήδη ανεβεί και λειτουργεί κανονικά.

Προστασία από επίθεση 51%
Το PoS προστατεύει από επίθεση 51% και υπάρχει βέβαια και το Pow για όσους κάνουν εξόρυξη.

Οι αξιες μας
Η αξία του ANTI αποφασίζεται από την κοινότητα. Δεν προσπαθούμε να προσπεράσουμε το Bitcoin. Απλά δημιουργούμε ένα μέσο το οποίο είναι φιλικό, ανοιχτό σε όλους. Κάθενας μπορεί να αισθάνεται μέλος της κοινότητας, είτε έχει στην κατοχή του 1 ΑΝΤΙ είτε 1 εκατομμύριο ΑΝΤΙ και να συμβάλλει στις αποφάσεις για το μέλλον του νομίσματος. Ο καθένας θα μπορεί να συμβάλλει με τον τρόπο του γιατί το ΑΝΤΙ είναι ένα νόμισμα για όλους και όχι το νόμισμα ενός. Όποιος κρατάει το νόμισμα στο πορτοφόλι του θα ανταμείβεται από την αύξηση της τιμής. Το ίδιο και οι επενδυτές. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πουλήσει τα νομίσματα όταν το θελήσει αλλά δε θα μπορεί να επηρεάσει την τιμή κάνοntας dump. Τα dumps δε θα μας επηρεάζουν, απλά θα δημιουργούν φθηνά νομίσματα για εμάς και όποιον άλλο θέλει να επενδύσει στο νόμισμα. Δε θα παρατήσουμε το project. Η δύναμη των πολλών και η θέληση να κάνουμε αυτό το εγχείρημα να αναπτυχθεί και να επιτύχει θα είναι πάντα εδώ .Εμείς δε θα βαρεθούμε ποτέ να το υποστηρίζουμε γιατί δεν το κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τη δίψα μας για χρήμα. Υπάρχει ιδεολογία και πίστη πίσω από αυτό το νόμισμα και θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας όσο θα μας βλέπετε να είμαστε εδώ και να στηρίζουμε το νόμισμα

Πλατφόρμα μηνυμάτων με κωδικοποίηση
Είναι στα σχέδιά μας να δημιουργήσουμε πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων με κρυπτογράφηση και ψάχνουμε για προγραμματιστή που θα το υλοποιήσει. Είμαστε έτοιμοι να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους πόρους για την πληρωμή. Καλοδεχούμενοι και όσοι θέλουν απλά να συνεισφέρουν και να γίνουν μέλη της κοινότητας. Όσο το εγχείρημα προχωράει θα υπάρχει πάντα ανταποδοτικότητα.

Μέγιστη προστασία ταυτότητας
Για να διασφαλιστεί η υψηλότερη προστασία της ταυτότητας των κατόχων θα εφαρμόσουμε κόμβους ανάμειξης που θα καθιστούν αδύνατο για τις εταιρείες λογιστικού ελέγχου να εντοπίσουν ποιοί είναι οι κάτοχοι και που ξόδεψαν τα χρήματά τους.Η τεχνολογία υπάρχει ήδη και εφαρμόζεται σε αλλά νομίσματα αλλά με αμοιβή.Στην πλατφόρμα του ANTI θα γίνει με 0% αμοιβές.Η φιλοξενία των κόμβων θα υποστηριχτεί από τις δωρεές που θα γίνονται δεκτές για αυτό το σκοπό.Επίσης προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να ενσωματωθούν οι κόμβοι ανάμειξης στα πορτοφόλια.

Prediction AI
Αυτό ήταν στο πρώτο roadmap και δεν βρίσκεται στα σχέδια μας για το άμεσο μέλλον. Αν όμως είστε προγραμματιστής και μπορείτε να συνεισφέρεται σε αυτό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


Εσείς είστε αυτοί που θα κάνετε την ομάδα αυτή ξεχωριστή.Γίνεστε μέλος της ομάδας αυτής ακόμα κι αν έχετε στην κατοχή σας 1 ΑΝΤΙ.Έχετε το δικαίωμα να συνεισφέρεται, να προτείνετε να ψηφίσετε και να κάνετε οτιδήποτε άλλο.Η ελευθερία είναι το κλειδί της επιτυχίας .Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε το project.Θα είμαστε πάντα εδώ για εσάς, αναπτύσσοντας σταθερά εκ νέου το νόμισμα.Το νόμισμα είναι για όλους και κανένας μας δεν έχει μεγάλο αριθμό νομισμάτων. Ο anonymousx (που έγραψε την ανακοίνωση στα αγγλικά) κρατάει 17 χιλιάδες νομίσματα απο τα οποία κάποια αγόρασε σε ανταλλακτήριο και τα υπόλοιπα τα εξόρυξε. Εμείς δεν έχουμε κανένα μερίδιο από την προεξόρυξη εκτός κι αν ο προηγούμενος developer αποφασίσει να μας το δωρίσει. Αν κι όταν γίνει αυτό,η δωρεά θα πάει σε διεύθυνση που θα γίνει γνωστή έτσι ώστε να γνωρίζουμε όλοι που θα διοχετευθούν τα νομίσματα.Εμείς δουλεύουμε εθελοντικά και για να πετύχουμε σας χρειαζόμαστε.Αν είστε επενδυτής, να είστε σίγουροι ότι αγοράζοντας και κρατώντας το νόμισμα,η επένδυσή σας θα αποφέρει μεγάλο κέρδος.
Αν έχετε γνώσεις προγραμματισμού, μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας,ακόμα και μια μικρή βελτίωση αν κάνετε,έχει μεγάλη σημασία και το όνομα σας θα ενταχθεί στο team.Μαζί θα χτίσουμε αυτό το νόμισμα και θα το κρατήσουμε ζωντανό για πάντα.



Σύμβολο: ANTI
POS = 1% ετησίως
Αλγόρυθμος: sha-256
Χρόνος εύρεσης μπλοκ: 30 δευτερόλεπτα
Μέγιστος αριθμός νομισμάτων: 42 εκατομμύρια
RPC & P2P port: 11655,11650
Ανταμοιβή εύρεσης μπλοκ:
0-2500 blocks: 500
2500-5000: 250
5000-10000: 125
10000-15000:75
10,000- 250,000: 50
250,000 - 1,000,000: 25
Προεξόρυξη: 200 μπλοκ για αμοιβές




Πισίνες

TekyBoy Mining Pool

Η πισίνα δουλεύει κανονικά, Καλή εξόρυξη!!!!

stratum+tcp://stratum.tekyboy.tk:14006
wallet address as username
password of your choice (it does not matter what you choose)


port 14006 is vardiff





Ιστοσελίδα : Antibitcoin.site  Anti-btc.com

Συζητήσεις : Antibitcointalk.com

Κατάστημα : Antibitcoin Shop

Slack : Antibitcoin Slack
ακολουθήστε : Αυτοματοποιημένη πρόσκληση στο Slack

Ακολουθήστε μας:


Μεταφράσεις
German
Indonesia

Διαγωνισμοί και δωρεάν διανομή νομισμάτων:
Υποστηρικτές του Antibitcoin δωρίστε και εμείς θα εξασφαλίσουμε ότι τα νομίσματα θα διανεμηθούν σε όλους


Δωρεάν νομίσματα σε όλα τα νέα μέλη
Πάρτε δωρεάν ANTI.Γράψτε τη διεύθυνση ANTIBITCOIN  ΕΔΩ



Ανταμοιβή δημοσιεύσεων στο forum
Κάντε 25 δημοσιεύσεις στο  Antibitcointalk και κερδίστε 5000 ANTI
για περισσότερες πληροφορίες : ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Δωρεάν τα 3 πρώτα θέματα στο Forum
Μέρος στο forum όπου θα μπορείτε να ανοίξετε συζητήσεις για το νόμισμά σας,την εξόρυξη,τεχνική υποστήριξη,την ανάπτυξη του project σας και κατάστημα όπου θα μπορείτε να πουλάτε αγαθά,υπηρεσίες και να έχετε ανταλλακτήριο νομισμάτων.Οι 3 πρώτες αιτήσεις θα είναι δωρεάν και δε θα αλλάξει η σειρά με τον οποίο θα γίνονται οι αιτήσεις.Μετά τις 3 αιτήσεις θα ισχύει ανταμοιβή.Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.
Κάντε αίτηση ΕΔΩ


Άλλες ενημερώσεις


-προσθήκη άρθρου απόToxigon.com
-προσθήκη αυτοματοποιημένης πρόσκλησης στο slack
-αφαίρεση του cryptogaminclub (Ο λόγος)
-προσθήκη νέας σελίδας στο facabook
-προσθήκη νέου twitter
-προσθήκη ψηφοφορίας στο cryptopia
-προσθήκη στο slack
-προσθήκη μετάφρασης στα γερμανικά
-προσθήκη μετάφρασης στα Ινδονησιακά
-προσθήκη πορτοφολιού Mac
-προσθήκη πορτοφολιού Windows


Διευθύνσεις για δωρεά
ANTI : AZPFmZAbGCSDNN4RxqWtuDzwpaKkBxkSPN
BTC :  1NaNj8gTxiw8mDJHXR1D4RjGkEkAmNqmLF


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services