click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: ShareBits.io ponuja »blockchain« tehnologijo preko enostavnih aplikacij  (Read 1667 times)

skrjo

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
ShareBits.io ponuja »blockchain« tehnologijo preko enostavnih aplikacij s pridihom socialnih omrežij.
 
Nova pobuda danske spletne menjalnice kripto valut CCEDK in internetne platforme Beyond Bitcoin stremi k temu, da bi ponudila ugodnosti kripto valut širšemu krogu uporabnikov, vključno z uporabniki socialnih omrežij ter ustvarjalci spletne vsebine.
 
Bitcoin se hitro približuje sedmi obletnici obstoja, ampak kljub naraščanju števila uporabnikov še vedno ni dosegel širše populacije. Dokončni preboj na tržišče je tema s katero se ukvarja Sharebits.io. Sharebits.io je platforma, ki ponuja odprtokodne programske rešitve za splošno uporabo kripto valut, ter s tem ponuja organizacijam hiter, enostaven ter poceni način za distribucijo kripto žetonov širšemu krogu njihovih uporabnikov.
 
Freebie, razvojna skupina, ki stoji za Sharebits.io, ponuja podjetjem in posameznikom, ki se ukvarjajo  z kripto valutami hitre in celostne programske rešitve. Podjetje je svojo aplikacijo vzpostavilo na BitShares platformi Openledger, katera je zasnovana v koraku s časom in hitro spreminjajočimi se potrebami na trgu. V nasprotju s pionirsko Bitcoin platformo, ki je počasnejša in ima 10-minutni block-interval ter omogoča razmeroma majhno število transakcij, omogoča BitShares impresivnih 60.000 transakcij na sekundo, odobritev transakcije v trenutku ter minimalen strošek provizije Ľ bit kovanca (določanje velikosti posameznih blokov zgodovine transakcij je vroča tema kripto družbe).
 
Socialna omrežja
Sharebot platforma podjetja ShareBits omogoča podjetjem ter posameznikom distribucijo kripto žetonov preko širokega kroga socialnih omrežij, kot so razni forumi, Reddit, Facebook, Twiter ter ostali. Stremimo k temu, da vzpodbudimo uporabnike socialnih omrežij ter jim ponudimo finančno svobodo, ki bo primerljiva z enostavnostjo deljenja informacij ter vsebin na spletu. To bo omogočilo podjetjem, da vstopijo v kripto svet, da s kripto valutami nagrajujejo svoje podpornike, ustvarijo novo poslovno okolje izven krempljev centraliziranega bančnega sistema. Z uporabo kripto valut se lahko izognemo bankam ter plačilnim procesom ter tako na hiter ter poceni način delimo finančna sredstva.
 
Povezava z CCEDK in njihovo ‘nanocard’ (kripto kreditna plačilna kartica, ki združuje varnost in neodvisnost blockchain-a s priročnostjo klasične plačilne kartice) pomeni to, da lahko uporabnik dvigne sredstva iz svojega kripto računa v obliki papirnatega denarja na vsakem bankomatu. CCEDK verjame, da bo ta storitev ponudila podjetjem, uporabnikom ter ustvarjalcem vsebine nove možnosti in načine za vključevanje v novo rastočo ekonomijo modernega sveta ter nove načine razumevanja in uporabe denarja.
 
Promocija ob dobrodošlici, vpisu povabljenih prijateljev in nagrajevanje
ShareBits je postavljen na spletni platformi OpenLedger (BitShares 2.0). Kot poseben paket dobrodošlice bodo uporabniki ob odprtju novega računa v mesecu novembru dobili QBits žetone. QBits je sredstvo, ki na platformi Openledger služi za namene trženja in temelji na Qora kriptovaluti. S temi sredstvi lahko Openledger nagrajuje vse aktivne uporabnike v obliki žetonov, ki imajo svojo vrednost tako sedaj kot tudi v prihodnje.  Poleg tega se lahko uporabniki vključijo v program pripelji prijatelja, ki jim lahko prinese dobiček za vsakega novega uporabnika, ki se vpiše s priporočilom prijatelja (na voljo zvestim uporabnikom in tudi uporabnikom z letnim članstvom). S priporočilom prijatelju bo uporabnik deležen 60% od dajatev in provizije, ki jih bo nov uporabnik vplačal na platformi BitShares.
 
CCEDK nadaljuje z dodajanjem novih in revolucionarnih projektov na svojo platformo vključno z Qora and Qbits kripto valutami. Za povezavo projektov je ekipa CCEDK ustvarila posebno Obits valuto, ki bo na trg lansirana 1. decembra 2015 (zasebno trgovanje s to valuto se je že pričelo) in predstavlja široko paleto ponudbe, ki temelji na platformi OpenLedger. Obits valuta ponuja splošnim uporabnikom možnost, da izkoristijo prednosti in ugodnosti kripto valut na enostaven način, ki ne zahteva pretiranega razumevanja in poznavanja razmer na tržišču.

skrjo

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
OBITS: nagrada za udejstvovanje in delnica prihodnosti.
 
Danska menjalnica kripto valut CCEDK lansira na trg Obits: valuto, ki je hkrati tudi delnica in ponuja uporabniku delež poslovanja.
 
Stvari se v kripto svetu hitro spreminjajo. Dnevno lahko opažamo razvoj novih valut, trgi se spreminjajo z nadzvočno hitrostjo, valute, združenja in podjetja lahko vzhajajo in padejo v trenutku. Težko se je znajti v poplavi informacij, še posebej zato ker se tržišče dnevno spreminja, poleg tega na nevedne začetnike prežijo tudi prevaranti in lažne spletne strani. To so težave katerih rešitve ponuja platforma CCEDK z lansiranjem nove kripto valute imenovane Obits.
 
Valuta Obits bo gostovala na decentraliziranem finančnem sistemu OpenLedger, ki predstavlja BitShares 2.0 platformo. Revolucionarna platforma finančne tehnologije  OpenLedger ponuja prednosti decentralizacije in vpogled v spremembe vrednosti valut s hitrostjo klasičnega monetarnega sistema. OpenLedger je rezultat sodelovanja med CCDEK, strokovnjaki za »blokchain« Cryptonomex in razvijalci programske opreme Graphene. Kot ključni dejavnik pri razvoju ekonomije nove vrste,  Ronny Boesing (lastnik CCDEK), omenja Obits kot sredstvo preko katerega bodo uporabniki lahko nagrajeni iz naslova provizij poslovanja ter promocije platforme OpenLedger. Še več, predstavlja delniški delež bodočih prihodkov iz naslova iniciativ, ki jih ponuja CCEDK, vključno z transakcijami v monetarne valute, Ripple-om, PayPal-om, NanoCard-om, in drugimi.
 
»Obits temelji na provizijah široke palete storitev v okviru platforme OpenLedger katero omogoča BitShares 2.0 decentralizirana platforma za trgovanje z kripto valutami. Obits je valuta neskončnih možnosti, katere vrednost bo rastla in za uporabnike predstavljala lastniški delež v ekonomiji prihodnosti.« To so besede Boesinga, ki nadaljuje da upa, da bo povprečen uporabnik spoznal prednosti kripto valut, ter da bo ta projekt premagal začetniško zadržanost ki je značilna za takšne in drugačne novosti.
 
Obits predprodaja
Obits bo stopil v prosto prodajo 1. decembra, pri čemer bo kakih 20% od celotne ponudbe na voljo v predprodaji. Predprodaja na voljo le osebno preko CCEDK in Ronnyja Boesinga, čigar kontakt se glasi:[email protected].
 
Kupljene valute bodo na voljo na platformi OpenLedger. Decentralizirana avtonomna spletna menjalnica kripto valut omogoča vpogled v imetje, je pregledna in omogoča konstanten vpogled v vrednosti in opravljene posle (za razliko od bank ki si sposojajo denar od centralnih bank na nepregleden način). Konec koncev bo vrednost Obits valute odvisna od števila transakcij na platformah OpenLedger in CCEDK in ne toliko od ponudbe ter povpraševanja in raznih špekulacij, kot številne druge kripto valute. Ne samo to, lastniki Obits valute bodo tretirani kot delničarji in bojo imeli možnost glasovanja in vključevanja v procese odločanja na podlagi njihovega lastniškega deleža. Redni odkup bo mogoč na prvi dan vsakega meseca in bo financiran iz prihodka od provizij. Na ta način bodo uporabniki ki hočejo prodati svoj delež izplačani. Odkupljena vrednost bo izničena, kar pomeni, da se bo po odkupu zmanjšala količina preostalih enot Obits valute kar bo posledično pripeljalo do dvigovanja njene vrednosti. »Lahko bi dejali da bodo tisti ki bodo varčevali v valuti Obits v nasprotju s tistimi ki bodo le to prodajali, na koncu sedeli na zlati jami.« razlaga Boesing. Čeprav je na platformi OpenLedger vedno možno tudi trgovati z Obits valuto, vsaj v začetni fazi to ne predstavlja poglavitnega pomena. Vsi zaslužki bodo overljivi saj so vse transakcije zapisane in vidne v verigi transakcij »blockchain«.
 
Paket dobrodošlice, program pripelji prijatelja in nagradni žetoni
Kot poseben paket dobrodošlice bodo uporabniki ob odprtju novega računa v mesecu novembru dobili QBits žetone. QBits je sredstvo, ki na platformi Openledger služi za namene trženja in temelji na Qora kripto valuti. S temi sredstvi lahko Openledger nagrajuje vse aktivne uporabnike v obliki žetonov, ki imajo svojo vrednost tako sedaj kot tudi v prihodnje. Poleg tega se lahko uporabniki vključijo v program pripelji prijatelja, ki jim lahko prinese dobiček za vsakega novega uporabnika, ki se vpiše s priporočilom prijatelja (na voljo zvestim uporabnikom in tudi uporabnikom z letnim članstvom). S priporočilom prijatelju bo uporabnik deležen 60% od dajatev in provizije, ki jih bo nov uporabnik vplačal na platformi BitShares.
 
Za več informacij obiščite www.obits.io.

skrjo

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Pogovor - Ronny Boesing, ustanovitelj podjetja CCEDK
Objavljeno 2. dec 2015

Danska spletna menjalnica kripto valut Crypto Coins Exchange Denmark (CCEDK) je prejšnji teden najavila izid nove digitalne valute po imenu “OBITS,” ki bo uporabniku ponujala pravico do deleža zaslužka, ki ga ustvarja platforma. OBITS valuto bo gostil decentraliziran finančni sistem OpenLedger, ki predstavlja BitShares 2.0 platformo.
Novinar CoinReport-a Carlo Thomas je pripravil intervju z ustanoviteljem CCEDK Ronnyjem Boesingom. Pogovor je tekel med drugim tudi o ustanovitvi CCEDK, kjer je ideja o kripto valutnem sistemu delitve prihodka izhaja iz vključevanja novih virov prihodka na strani.
Prvi stik z digitalnimi valutami
Ronny se je prvič srečal z digitalnimi valutami januarja 2014, ko je zaključeval svoj 3 ˝-letni študijski program iz managementa tehnologije. “Prvič sem slišal za kripto valute, ko je nekaj študentov iz moje skupine začelo omenjati bitcoin in litecoin,” pravi Ronny.
Po prvem srečanju z digitalnimi valutami je Ronny združil moči s starim prijateljem. “V tistem času sem bil veliko odsoten, saj sem po 34 ur na vikend delal kot natakar v Ruths hotelu s petimi zvezdicami, na severu države, kakšnih 110 km oddaljenih od doma.” To službo je sprejel, da bi lahko preživljal svojo družino v času svojega študija.
Vseeno je uspel preko elektronske pošte in programa Skype vzpostaviti stik s prijateljem, ter se mu zatem ko je Aprila 2014 zaključil službo v gostinstvu, pridružil pri ustvarjanju prve spletne menjalnice virtualnih valut na Danskem. “Najino medsebojno zaupanje izhaja iz najinega prijateljevanja v 90ih, zato sem verjel da lahko ustvariva uspešno podjetje ki temelji na kripto valutah.”
Na srečo je prva Danska spletna menjalnica kripto valut zaživela. “Velik del ustvarjanja je temeljilo na principu sprotnega učenja” pravi Ronny in brez pritoževanja dodaja “Vedno sem užival v tem, da začnem iz nič in ustvarim nekaj velikega.”
Čeprav sta bila s prijateljem le redko v kontaktu v preteklih 15ih letih, je njuno prijateljstvo hitro znova zaživelo. “Zdi se kot da je bilo včeraj ko sva se zadnjič videla. Bil je dober prijatelj takrat in kot se je izkazalo je to še vedno tako” pravi Ronny.
 
Ustvarjanje digitalne valute ki temelji na sistemu nagrajevanja
Čeprav je ideja o digitalni valuti ki temelji na sistemu nagrajevanja večini od nas nekaj novega, le ta že kar nekaj časa roji po glavi Ronnyju. “Lahko bi dejali, da je bila ideja o takšni valuti zakopana nekje v mojih mislih in je končno lahko zaživela s postavitvijo prve fintech decentralizirane spletne platforme za izmenjavo valut - OpenLedger, ki je omogočila njeno realizacijo. Začelo se je z ustvarjanjem kriterijev za dodajanje ostalih valut na spletno platformo CCEDK.”
Res je, CCEDK je uspešno dodajala nove valute, vključno z “uspešno priključitvijo valute NXT, in kasneje v letu 2014 doživela največji uspeh s priključitvijo valute (NBT), podporo za dolar, in končno z dodajanjem valute BTS iz platforme BitShares in njenih pametnih valut, kot so  BITUSD, BITEUR in BITCNY, katere so eventualno pripeljale do ustanovitve platforme OpenLedger in CCEDK kot upravitelja. V ozadju je družba odigrala pomembno vlogo pri odločitvi glede vključevanja v novo rastočo organizacijo.”
Ronnyjeva strast za digitalne valute je iz dneva v dan naraščala. “Ena stvar je dodajanje valut na spletno platformo, nekaj povsem drugega pa je, ko se povežeš z organizacijo in njenimi uporabniki pri čemer začne dotična družba spoznavati tvojo zagnanost in željo po ustvarjanju nečesa novega.”
Ko so bile različne valute dodane platformi, se je pojavilo naslednje vprašanje: v kolikšni meri platforma profitira od dodanih storitev? “No, ko smo razglabljali kako kar najbolje izkoristiti vse te projekte, ki smo jih priključili naši platformi sem čutil, da lahko izkušnje ter možnosti zaslužka iz platforme združimo in ustvarimo valuto ki bo temeljila na strasti, vključenosti, povezanosti ter inovativnosti.”
Ko so začeli ustvarjati novo valuto je Ronnyju prišlo na misel nekaj novega: ljudje. “Dobil sem idejo o vključitvi širokega kroga uporabnikov v to kar želimo ustvariti, saj so oni tisti, katerim je produkt tudi namenjen. Lahko bi ponudili svetu del tega kar ustvarjamo, hkrati pa ohranili enostavnost in preglednost, kar nam lahko omogoči blockchain tehnologija v povezavi z kripto valuto, pri čemer izhaja vrednost valute iz zaslužka ki se ustvarja pri poslovanju preko spletne platforme, kar je vse bolj razširjeno kot posledica naraščanja zavedanja ljudi o obstoju kripto valut.

Ta nove valuta naj se imenuje OBITS.

 
OBITS in vrednost CCEDK
“Uporabniki te nove kripto valute OBITS bodo deležni projekta kateremu se vrednost vztrajno povečuje preko priključevanja dobička ustvarjenega na platformi ter dodajanja novih projektov, ki bodo dvigovali vrednost OBITS-ov s zagotavljanjem dodatnega dobička. Poleg tega bo imel uporabnik možnost biti osebno vpleten v delovanje in razvoj platforme, kar mu omogoča večji nadzor, ter preglednost in varnost njegovih sredstev v vsakem trenutku.”
Ronny pojasnjuje, da provizije zagotavljajo to da lahko CCEDK ponuja varno platformo za trgovanje. “CCEDK ponuja decentralizirano platformo za finančno trgovanje ki temelji na BTS 2.0 in Graphene odprtokodnem programskem sistemu.” CCEDK ponuja “možnosti za dodajanje novih projektov, ki prinašajo dodaten zaslužek skupnosti, hkrati pa zagotavlja prepotrebno varnost pri poslovanju. Uporabnik dobi kripto valuto ki je bila razvita in izdana na popolnoma funkcionalni spletni trgovalni platformi, katera hkrati tudi napaja novo valuto preko vključevanja dela dobička iz poslovanja k njeni vrednosti.”
Po mnenju Ronnyja, so ključni dejavniki za uspeh OBITSov, ter platforme OpenLedger ki temelji na Bitshares blockchain tehnologiji sledeči:
•   Inovativne Rešitve
•   Storitev
•   Funkcionalnost
•   Program priporočil ki lahko prinaša dobiček
Te tehnološke rešitve v kombinaciji z:
•   Človeškim faktorjem
•   Strastjo
•   Vključenostjo
•   Posvečenostjo
•   Izkušnjami
•   Občutkom kdaj je treba nekaj storiti.
“Tukaj je moj osebni pogled na to kaj v resnici predstavlja OBITS!” pravi Ronny.
 
Viri prihodka
Ronny pravi da časa za počitek ni, saj je neprestano nadgrajevanje, ter dodajanje novih virov dohodka njegova glavna naloga. “Čas mineva hitro in December je že tu, vseeno upamo, da bomo že v tem mesecu uspeli na OpenLedger dodati izplačila za klasične valute, ter internetni kazino z ruleto, pokrom, ter ostalimi aparati, ki bo baziral na virtualnih valutah. Ravno tako bo v mesecu Decembru zaživel Sharebits.io – socialno obrežje virtualnih valut.”
Dodatna nadgradnja naše ponudbe ja planirana tudi v začetku novega leta. “Zaslužka od prodaje deleža CCEDK, ki se bo zgodila v Januarju bo priključen k sredstvom za odkup. Ravno tako velja za prihodke iz naslova Ripple nakazil, ter Paypala, ki bosta platformi OpenLedger predvidoma dodana v Januarju, ter za nanocard –  plačilno kartico vezano na virtualni račun, kar je novost v svetu in ki bo premierno zaživela konec januarja oziroma začetek februarja. Nanocard boste lahko napolnili v trenutku direktno preko platforme, pri čemer bo za varnost poskrbljeno z novo varnostno aplikacijo z več podpisovanji. Poleg tega stremimo k temu, da bi na OpenLedger dodali tudi valuto Ethereum, katera je že prisotna na platformi CCEDK.”
Predprodaja valute OBITS
Do 30. novembra so lahko ljudje direktno preko Ronnyja kupovali OBITS v predprodaji. “To da sem predprodajo vodil sam je bilo zelo zahtevno, ampak kaj pa ni zahtevno v današnjem poslu. Zavedam se, da je pot do uspeha strma in to obožujem. Rad imam občutek, da sem ves čas resnično del tega, kar počnem.”
Ronnyjeva odgovornost ni omejena zgolj na upravljanje z OBITSi ter platformo CCEDK: še vedno namreč nadaljuje svoje šolanje, ima ženo in kar 6 otrok. “Na trenutke je bilo zelo zahtevo pisati zaključne izpite, pripravljati vse potrebno za vzpostavitev ter delovanje CCDEK ter ob enem biti na voljo družini ko me je potrebovala. Moj dober prijatelj je nekoč dejal, da dejanja pomenijo več kot besede. Jaz hočem dokazati svetu, da so tako besede, kot dejanja lahko zelo pomembna, kar skušam vsak dan dokazovati s svojo predanostjo.”
Veliko truda je vloženega v promocijo OBITSov. “Mislim, da smo z postavitvijo kluba OBITS blogerjev 500, povabilom revijam ter blogerjem po celem svetu k obisku naše večjezične spletne strani, ter povabilom k sodelovanju pri širjenju novic o OBITSih, pri čemer bodo posamezniki lahko tudi nekaj zaslužili preko programa priporočil na platformi OpenLedger, na dobri poti k večji prepoznavnosti nove valute. Večja prepoznavnost bo povečala tudi povpraševanje po valuti, in kdor ne bo kupil OBITSov sedaj, bo v prihodnje moral plačal višjo ceno.”
Čeprav je trg digitalnih valut pozitivno sprejel OBITSe nas čaka še ogromno dela. “Imam občutek, da se je vsakdo ki je razumel OBITSe priključil naši platformi, vendar je dejstvo da glas OBITSov ni še dosegel množice, kar nameravamo spremeniti z v prihodnjih mesecih. Intenzivnejša reklamna kampanja bo omogočila širšemu krogu ljudi, da spoznaju prednosti in ugodnosti OBITSov, ter dala ljudem možnost, da postanejo del nečesa za kar menim, da je največji dosežek kripto industrije.”
Ronny upa da bodo OBITSi presegli družbene okvirje kripto valut. “Naš cilj ni le ta, da se osredotočimo na obstoječe uporabnike virtualnih valut, saj OBITS ponuja nešteto možnosti, med drugim tudi način varčevanja za pokojnino. Zaradi narave OBITSov, ki je ustvarjen tako da se bo njegova vrednost povečevala bomo lahko vložena sredstva koristili za mirno uživanje v jeseni našega življenja, brez skrbi kaj bo prinesel jutri. Nobena naložba ni 100% varna, vendar dejstvo da prihaja vrednost OBITSov iz zaslužka, ter prihodkov mnogih organizacij je ravno to dodana vrednost ki me prepriča da se postanem del razvijajoče se skupnosti.”
“Menim da OBITS ni le kripto valuta ampak ima dodano tržno vrednost zaradi naraščajoče vrednosti zapisane že v osnovi, kar bo pritegnilo nove projekte, kateri bodo zopet predstavljali dodaten vir dohodka in s tem novo rast vrednosti. V zameno bodo ti projekti dobili platformo za delovanje in rast, kar predstavlja vzajemnost v najboljši obliki, zame pa delo ki ga z veseljem opravljam. Biti del projektov, ki se nekoč srečajo ter združijo v večjo celoto in tako ustvarjajo sinergijo ter neprestano dosegajo nove uspehe je zame nekaj nepozabnega, posledično pridejo tudi rezultati.”
Slike so last CCDEK
« Last Edit: December 09, 2015, 08:31:45 AM by skrjo »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services