click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Το σύστημα συνεργασίας και αγοράς του OpenLedger  (Read 867 times)

killerjoegreece

  • Guest
Το σύστημα συνεργασίας και αγοράς κρυπτονομισμάτων ενεργοποιήθηκε στο OpenLedger - Καλώς ήρθατε

Το σύστημα συνεργασίας και αγοράς κρυπτονομισμάτων ενεργοποιήθηκε στο OpenLedger OpenLedger - Έτοιμοι για δράση!!

Δύο εβδομάδες μετά το λανσάρισμα, η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ενεργή στην πρώτη παγκόσμια αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών fintech το OpenLedger.

Τα αρχικά ζεύγη συναλλαγών είναι:
 
OPENBTC:BTS  / OPENLTC:BTS  / OPENDOGE:BTS  / OPENDASH:BTS

Χρηματικές αναλήψεις και καταθέσεις απευθείας από το πορτοφόλι
Την επόμενη εβδομάδα αναμένουμε να έχουμε διαθέσιμες χρηματικές αναλήψεις και τη δυνατότητα ανάληψης απευθείας από το πορτοφόλι, εφόσον έχετε καταφέρει να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας στο CCEDK, θα είναι πολύ εύκολο να κάνετε αναλήψεις άμεσα από έξυπνα νομίσματα σε κανονικά χρήματα, ή κατάθεση απευθείας σε BitUSD από δολλάρια για παράδειγμα.

Θα είστε σε θέση να κάνετε τόσο κατάθεση όσο και ανάληψη άμεσα στο πρόγραμμα περιήγησης σας στο πορτοφόλι σας στο ίντερνετ, ενώ ο σύνδεσμος θα βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του λογαριασμού σας.

Είστε σε θέση να εγγραφείτε με αυτόν τον σύνδεσμο σύνδεσμος ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείτε μην να το κάνετε τώρα, μπορείτε να το κάνετε αργότερα, αλλά μην διστάσετε να το δοκιμάσετε. Δεν θα σας κοστίσει τίποτα για να εγγραφείτε εκτός απο χρόνο.

Ενα ειδικό δώρο ως καλωσόρισμα

Ενα ειδικό δώρο καλωσορίσματος θα προστεθεί στο λογαριασμό σας κάποια στιγμή το Νοέμβριο, σε όσους αποφασίσουν να συμμετάσχουν, και θα χορηγείται μόνο για τους πρώτους 50.000 λογαριασμούς που θα δημιουργήθούν, την πρώτη εβδομάδα 1000 λογαριασμοί έχουν δημιουργηθεί ήδη και έτσι αυξάνεται με σταθερό ρυθμό η διαδικασία εγγραφών.

Σύστημα συνεργασίας, κωδικοί παραπομπής και σταθερό εισόδημα για την υπόλοιπη ζωή σας

Πάνω απο όλα θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ένα σύστημα συνεργασίας με σύνδεσμους παραπομπής και να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα στη βάση ενός ειδικού κωδικού παραπομπής από την ερχόμενη εβδομάδα! Αυτό φυσικά, αν έχετε το ενδιαφέρον για την διάδοσης της είδησης αυτής σε οποιονδήποτε νομίζετε ότι θα μπορούσε να ενδιαφέρετε και να κερδίσετε χρήματα για τις συναλλαγές που κάνουν στην πλατφόρμα μας. Μια καλή αρχή για όλους!

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικές συνδέσεις παραπομπής ανάλογα με την περίπτωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό στο οποίο αναφέρεστε στη σελίδα προορισμού του Openledger με μια σύντομη εισαγωγή για την OpenLedger, καθώς και με το όνομα του λογαριασμού σας στο σύνδεσμο, για να οδηγηθούν οι χρήστες στο πορτοφόλι του λογαριασμού που τους αναφέρει https://openledger.info/?r=openledger για παράδειγμα, αντικαθιστώντας το openledger με το όνομα του λογαριασμού σας. Εντάξει?

Ή με αυτό: https://bitshares.openledger.info?r=openledger ώστε να μεταβούν οι χρήστες απευθείας στο πορτοφόλι χωρίς καμία εξήγηση και χαιρετισμό.

NB! Παρακαλώ σημειώστε, τέλος, ότι, προκειμένου να επωφεληθείτε από αυτό το σύστημα, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια ιδιότητα μέλους 'διάρκειας ζωής' ή ετήσια. Οι λεπτομέρειες αναφέρονται στο σύνδεσμο ένταξης στο πορτοφόλι, αλλά το κόλπο εδώ, είναι ότι εσείς, ως μέλος παραπομπής και διαρκές μέλος λαμβάνετε το 60% του συνόλου των τελών που εισπράττονται από τους χρήστες που αναφέρονται στη σελίδα χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο σας.

Quote
Ήρθε η ώρα να πάτε εκεί έξω και να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων, για να χτίσετε τα θεμέλια για το μελλοντικό σας εισόδημα!






Πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο © 2015 Crypto Coins Exchange Denmark ApS., Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Καλώς Ήλθατε

Γενικές πληροφορίες σχετικά με το OpenLedger
Αρχική Σελίδα - https://www.openledger.info/
Διεύθυνση E-mail: [email protected]
Πορτοφόλι OpenLedger και πρόσβαση στην πλατφόρμα: https://bitshares.openledger.info?r=openledger
Λογαριασμός Facebook: https://www.facebook.com/openledger
Λογαριασμός Twitter: @ccedk OpenLedger and @ccedk_
Λογαριασμός Linkedin: https://www.linkedin.com/company/openledger


Η Ταχυδρομική διεύθυνση μας είναι:
Τηλέφωνο γραφείου: +45 36 98 11 50
Ιστοσελίδα: www.ccedk.com
Διεύθυνση E-mail: ronny[member=23432]ccedk[/member].com
CCEDKApS.
Tyttebærvej 6, Hune, DK-9492 Blokhus, Δανία
Blokhus DK-9492
Δανία

Προσθέστε μας στο βιβλίο διευθύνσεών σας

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services