click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: SEER: Edinstven projekt za opravljanje napovedi v svetu veriženja blokov  (Read 575 times)

Lukassim

  • Guest
SEER: Edinstven projekt za opravljanje napovedi v svetu tehnologije veriženja blokov

Na trgu trenutno obstajajo številni projekti za opravljanje napovedi. Ali to pomeni, da bo tehnologija veriženja blokov spremenila trge z napovedmi? Bo spodbudila resnično ekonomijo? Ali je mogoče, da projekti sodelujejo z vlado in spreminjajo športno industrijo? Vsa ta vprašanja pogosto zastavijo investitorji v tehnologijo veriženja blokov, naglas ali v svojih mislih. Sedaj predstavljamo drugačen projekt za opravljanje napovedi, ki bo odgovoril na ta vprašanja -- SEER.

1、Kaj je SEER?

SEER je javna veriga blokov naslednje generacije za opravljanje napovedi s hitrostjo 3300 TPS, vsak projekt, povezan z opravljanjem napovedi pa lahko na platformi SEER zlahka razvije decentralizirano aplikacijo (Dapp). SEER je novi član skupnosti Graphene. Kot vsi vedo Bitshares in EOS uporabljata strukturo Graphene, sedaj pa jo uporablja tudi SEER.


Največja prednost strukture Graphene je njena izjemna hitrost. Potrditev bloka pri Bitcoinu traja 10 minut, pri Ethereumu traja več kot 10 sekund, SEER pa za potrditev potrebuje le 1,5 sekunde. Zaradi tega lahko samozavestno rečemo, da SEER ustreza zahtevam množičnih decentraliziranih komercialnih aplikacij.


2、Kakšna je razlika med projektom SEER in drugimi projekti za opravljanje napovedi?

Trenutno večino projektov za opravljanje napovedi na trgu predstavljajo decentralizirane aplikacije. Vendar pa SEER ni decentralizirana aplikacija, temveč je javna veriga blokov, osredotočena na trge opravljanja napovedi. Funkciji potrjevanja blokov v 1,5 sekundah in hitrost 3300 TPS sta zagotovilo za množične komercialne decentralizirane aplikacije.


Poleg trga za opravljanje napovedi ima SEER še eno briljantno funkcijo: podpira množično financiranje športnih dogodkov. Občinstva in športni navdušenci se lahko odločijo, katere tekme želijo gledati in proti katerim ekipam želijo igrati ter prejemajo žetone kot nagrado za deljenje oglasov o dogodkih na svojih vsakdanjih družbenih omrežjih. To bo na platformo SEER pripeljalo množični promet, kar je zmaga za igralce, občinstva, medije in organizatorje dogodkov.


3、Kakšne so prednosti platforme SEER kot javna veriga blokov?

Prvič, podjejte Nayun Sports ki je največji investitor v projekt SEER, ima več kot 10 let izkušenj v športni industriji.



Številni superzvezdniki, kot so Tian Liang, kitajski princ skakanja v vodo, Yi Long in Xu Xiaodong, kitajska zvezdnika borilnih športov, Hao Haidong, najboljši nogometni napadalec v Aziji, Wang Hao in Fan Zhendong, znana kitajska namizna tenisača, Hernán Crespo, znani nogometni napadalec iz Argentine ter mnogi drugi športni zvezdniki imajo zelo tesno razmerje s podjetjem Nayun Sports. Zaradi tega lahko decentralizirane aplikacije, ustvarjene na platformi SEER, pridobijo številne oboževalce športnih zvezdnikov.


Drugič, podjetje Nayun Sports je maja 2018 prejelo certifikat za upravljanje s spletnimi igrami (vključno s predstavitvijo virtualnih valut in razvojem tehnologije veriženja blokov) v provinci Hainan na Kitajskem. To pomeni, da ima SEER podporo kitajske vlade.


Provinca Hainan je znana po svojem turizmu. Vendar pa Hainan za spodbujanje ekonomije poleg turizma potrebuje tudi druge industrije. Športna industrija je prva panoga, ki si jo je vlada izbrala.


Letos se bo v Hainanu začela organizacija mednarodnih športnih dogodkov. Vlada namerava v provinci Hainan ustvariti "Mednarodno športno in turistično cono". Na ta način bodo decentralizirane aplikacije na platformi SEER samodejno pridobile vladno podporo.

Tretjič, vmesnik za razvijalce je zelo prijeten in preprost. V primeru, da želi projekt razviti decentralizirano aplikacijo ne platformi Ethereum ali EOS, mora plačati precej denarja za najem naprednih in izkušenih IT inženirjev, ki povrhu vsega še odlično razumejo tehnologijo veriženja blokov, saj bi lahko imeli neizkušeni inženirji katastrofalne posledice za projekt zaradi hroščev v pametnih pogodbah ali zanemarjanja ključnih tehničnih vprašanj, prav tako pa tehničnega talenta ni lahko najti.


V primeru, da je projekt ustvarjen na platformi SEER pa to ni težava, saj so pametne pogodbe zgrajene na glavni plasti ter lahko tradicionalni IT razvijalci brez znanja s področja tehnologije veriženja blokov zlahka in hitro razvijejo decentralizirano aplikacijo na platformi SEER, tako da uporabljajo zagotovljene vmesnike. Tako lahko kdorkoli na katerem koli koncu sveta s svojimi sledilci razvije decentralizirano aplikacijo za opravljanje napovedi glede njihove lastne skupnosti.

Četrtič, kot javna veriga blokov je platforma SEER osredotočena na 2 industriji: trga za opravljanje napovedi in množično financiranje športnih dogodkov, oba trga pa sta zelo velika.


Če govorimo izključno o vrednosti donosov, ki jih je ustvarila nogometna industrija, bi se njen BDP uvrstil na 17. mesto na svetu. Družba Alibaba Group je pokrila ogromen razpon izdelkov za vsakdanjo rabo. Vendar pa so lahko uspešne tudi družbe Xiao Mi Group, Jin Dong Group in Pinduoduo.


To dokazuje, da je preboj glede na globino in vodoravno ureditev izvedljiv način. Ko vztrajaš pri eni stvari se ti cel svet umakne in ustvari mesto zate.


Petič, kljub temu, da so tehnični člani ekipe SEER anonimni, ima SEER ekipo investicijskih predstavnikov v Singapurju in na Kitajskem. SEER kotira na borzi Bitfinex, največji platformi za trgovanje s kriptovalutami na svetu, kar dokazuje, da je SEER obetaven projekt v svetu tehnologije veriženja blokov.




Jerry Liu (v skupnosti Bitshares poznan tudi kot Bitcrab), zvezdnik platforme Bitshares, pri izdaji certifikata projektu SEER

Nenazadnje, SEER je bil imenovan kot odbor centra GBAC (Mednarodni center za uporabo Graphene verige blokov). Trenutno več kot 100 projektov uporablja Graphene komplet orodij kot svojo osnovno tehnologijo, vendar je le približno 10 projektov imenovanih s strani same organizacije, med njih pa sodi tudi SEER. Glede na predvideno se bo vse več projektov začelo zavedati tehničnih prednosti platforme Graphene. SEER bo združil moči z Graphene skupnostjo in prevzel odgovornost, da promovira Graphene tehnologijo in stvari boljši svet za tehnologijo veriženja blokov.


Prihodnost projekta SEER je precej pričakovana!

Vas SEER zanima? Se želite pogovoriti z bistrimi mislimi v SEER?
Ne oklevajte, prejmite več informacij o projektu SEER prek spodnjih kanalov:
Uradna spletna stran: https://www.seer.best
E-pošta: [email protected]
Uradni forum: https://forum.seerchain.org
Uradna denarnica: https://wallet.seer.best
Uradni Twitter račun: https://twitter.com/info_seer
Uradna Telegram skupina: https://t.me/Seer_English_Group


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services