click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [Ann][ICO]CLOSEDDeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami  (Read 305 times)

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
🔷 NAMA: Sistem Penyokong Kejurulatihan yang terdesentralisasi: Deccoach


🔷 Simbol: DECO
Ia adalah token yang akan digunakan dengan idea SISTEM PENYOKONG KEJURULATIHAN TERDECENTRALISASI yang mana merupakan projek yang akan mengumpulkan data statistik dari semua orang di seluruh dunia dan memprosesnya secara masa terkini semasa perlawanan dengan menggunakan teknologi yang berbeza dan dengan cara yang berbeza untuk menjadikan keluaran maya sebagai analisa terakhir di pertandingan sukan.


Kertas Putih Deccoach telah diterbitkan pada laman web deccoach. Kami ingin memaklumkan kepada anda bahawa ini adalah kertas putih utama kami dan menerangkan idea utama, dan perinciannya boleh berubah. Anda boleh mengambil bahagian untuk memperbaikinya bagi mendapatkan ganjaran DECO. Sila ambil perhatian bahawa idea kami lebih penting daripada segalanya.

Idea kami juga kompleks dan memerlukan bidang teknologi yang berbeza dalam perkakasan dan perisian, tetapi kami mempunyai perancangan perjalanan yang jelas. Peta perjalanan Butiran terperinci akan dikeluarkan semasa rekaan di laman web kami. Kami ingin memaklumkan kepada anda bahawa Peta perjalanan kami adalah versi utama dan mungkin berubah pada masa hadapan mengikut situasi dan keadaan kami.


Idea Utama


Idea awal muncul dalam minda  pengasas. Penciptaan mata wang kripto baru yang berkaitan dengan idea kami untuk mengembangkan idea ini. Berbalik pada perkara utama, selepas mengkaji topik yang berbeza yang akan kita hadapi semasa projek kami. Kertas putih utama yang disediakan untuk memulakan projek kami.


Memperluaskan Idea

Tujuan utama adalah jelas tetapi ia memerlukan lebih banyak pengorbanan dan perluasan. Selepas berbincang, kami menyediakan satu pasukan untuk memperluaskan idea dan menjadikan peta perjalanan lebih jelas. Dengan cara ini, pengasas dan ketua sokongan teknikal telah diwujudkan.


Reka bentuk laman web dan Pelancaran token

Memandangkan kerumitan idea, penyelidikan dan kelancaran idea kami serta menjadi tarikan ramai, kami memutuskan untuk menggunakan beberapa alatan untuk memperkenalkan idea kami kepada orang ramai. Merancang laman web yang boleh membantu kami memperkenalkan dan juga cara menyerap pelabur menyertai kami untuk menubuhkan ICO. Dengan menggunakan Platform Waves kami akan melancarkan token projek kami (Deccoach) di dalamnya. 


ICO

Kami cuba untuk memulakan ICO kami dari suku ketiga 2018, ICO kami akan menggunakan beberapa pakej yang berbeza untuk menyertai dan melabur dalam projek kami. Kami cuba menggunakan beberapa alatan untuk ICO kami; contoh telegram bot dan program pautan rujukan. ICO kami juga mempunyai bahagian untuk perlaburan mengenai Idea.ICO bersambung

Kerana jurang antara kami dan pengikut kami dan juga jurang antara jenis teknologi dan penyertaan majoriti yang memungkinkan kami meneruskan ICO kami selama 6 hingga 8 bulan. Ianya sebahagian dalam peta perjalanan kami rancangkan dalam ICO.


Reka bentuk perisian input

Input dan keluaran dalam projek ini sangat penting, Jadi pada bahagian sebelumnya dalam peta perjalanan kami, kami cuba merangka konsep awal data input, versi awal perisian input kami boleh diubah selepas pembebasan pertama. terdapat perisian input khas jika ada tawaran khusus yang diterima semasa projek. dalam bahagian pelan ini kami melepaskan versi awal.


Kemudahan perkakasan


Jika anda membaca bahagian sebelumnya dalampeta perjalanan kami menarik tumpuan ramai dalam projek ini, kami perlu mempunyai kemudahan perkakasan yang berbeza; contohnya pelayan data, pemantauan, penganalisa dan banyak perkara lain. Oleh itu, terdapat bahagian dalam peta perjalanan kami telah diperuntukkan sepenuhnya untuk menyediakan keperluan utama perkakasan.


Data Proses

Kita mengetahui terdapat sejumlah besar data yang boleh memproses untuk sasaran output yang berbeza. mengikut jenis data yang kita masukan, kita boleh mempunyai output yang berbeza. Untuk versi pertama output perintis kami, kami akan menggunakan  kepakaran pasukan yang berbeza untuk bekerja pada data dan memberikan output yang diinginkan.Akan diumumkan dipertengahan peta perjalanan kamiKesan sosial

Seperti yang anda tahu pada hari ini kita berada dalam dunia komunikasi dan teknologi. Aspek penggunaan perisian dalam data masukan dan juga data output adalah sangat luas. Dalam perisian kemasukan kami, kami cuba mempertimbangkan aspek sosial yang untuk pengguna memupuk semangat berkumpulan dalam saluran, merancang untuk perlawanan dan banyak lagi perkara lain. Kesan sosial idea kita juga bersangkutan dalam kehidupan sebenar secara automatik. Pelbagai budaya di seluruh dunia menyebabkan pakar dalam perisian kami dalam beberapa kes. Sekumpulan orang atau pada skala yang lebih besar semua penyertaan peminat dalam sistem tertentu yang boleh menjadi sosial dan menarik dengan cara yang berbeza.


LEBIH MENARIK

Setiap pertandingan dan permainan lebih menyeronokkan untuk penyokong dan beberapa orang dalam beberapa acara khas. Sesetengah daripada mereka boleh pergi untuk menonton perlawanan secara langsung dan kebanyakkannya menonton perlawanan dari peranti mereka dan dan terdapat banyak perkara yang menarik di dalamnya, dengan mengambil bahagian dalam acara perlawanan dan menghantar pendapat mengenai permainan boleh membuat perlawanan lebih menarik. Terdapat juga acara menarik dalam paparan output apabila anda melihat pendapat dan keputusan jurulatih di dunia atau yang membandingkan pendapat Deccoach dan Coach.


KEMAJUAN DALAM TEKNOLOGI BERKAITAN

Teknologi yang kita gunakan dalam projek ini memberi tumpuan pada penyelidikan, penyiasatan, pelaburan dan syarikat besar dalam bidang ini bagi menyediakan perniagaan di kawasan yang berbeza. Teknologi ini mempunyai subjek yang berbeza misalnya, penyimpanan data, pemprosesan data, sistem input dan perisian, reka bentuk perisian, reka bentuk perkakasan, pemprosesan berkelajuan tinggi dan sebagainya kerana persaingan sihat dalam acara sukan dalam memperkenalkan teknologi berkaitan akan wujud pada projek kami.PELUANG KERJA

Seperti yang kita bincangkan, projek ini memerlukan teknologi yang berbeza dan ini akan memberikan banyak peluang perkerjaan. Beberapa posisi memerlukan tahap pengetahuan yang berbeza dalam pelbagai bidang, dari para pakar hingga ke posisi yang tidak memerlukan kepakaran yang sangat tinggi. Teknologi yang berkaitan dengan peningkatan perkakasan dan perisian, teknologi yang berkaitan dengan sukan, teknologi yang berkaitan dengan pemasaran dan sebagainya.


PASARAN SEMASA

Sama seperti perniagaan yang lain yang memerlukan penyertaan orang, setiap kumpulan akan memerlukan pasaran dalam saluran mereka sendiri yang dikehendaki; contohnya, dalam saluran dan pasaran sebenar di mana mereka boleh melakukan transaksi menggunakan jenis matawang kripto ini. Terdapat pasaran yang berbeza dalam realiti atau dalam aktiviti maya. Media Sosial dan hubungannya secara automatik meningkatkan pasaran.PAGIHAN PERUNTUKAN KESELURUHAN

Anggaran yang digariskan di bawah anggaran jika senario di mana had minimum $ 3 juta telah dicapai. Dana tambahan yang diperoleh selepas had minimum akan digunakan untuk penambahan ciri-ciri tambahan kepada aplikasi, pembangunan API, keperluan perkakasan, penyelidikan, pemasaran dan pertumbuhan keseluruhan platform. Dana yang dibangkitkan daripada ICO akan diedarkan seperti berikut:
Pembangunan Aplikasi: 60%
Pemasaran & Promosi: 15%
Syarikat: 15%
Undang-undang: 5%
Keselamatan: 5%PENGAGIHAN TOKEN

Sejumlah 70% token yang tersedia untuk pelabur menerusi ICO. Kami telah menyimpan 3% daripada keseluruhan token untuk kakitangan pasukan dan penasihat kami. Dan lagi 18% akan digunakan untuk pembangunan rangkaian sosial. 9% akan dikhaskan untuk perbelanjaan syarikat.BUTIRAN TOKEN

Jumlah Bekalan Token: 100,000,000
Jualan Token: 70,000,000
Harga Token: 0.0025 ETH
Token Blockchain: Ethereum
Jualan persendirian: Dibuka
Hardcap: USD 35,000,000
Mata wang yang diterima: ETH

BUTIRAN ICO

🔹Nama Token: Decentralizing Fan Coaching System (DecCoach)
🔹Simbol: DECO
🔹Token / syiling standard / blockchain: ERC20 / ethereum
🔹Perpuluhan: 18
🔹Kegunaan token: token utiliti, gunakan untuk mengambil bahagian dalam desentralisasi sokongan kejurulatihan
🔹Token yang Tersedia: 100,000,000
🔹Token tersedia untuk ICO: 70,000,000
🔹Tempoh jualan: 4 bulan
🔹Softcap / minimum jualan: 1000ETH
🔹Hardcap / maksimum: $ 70 juta
🔹Mata wang yang diterima: ETH
Beli Pakej kami

1-   Pembelian pakej kami adalah cara pertama dan terbaik untuk memperoleh token kami. Kami mempunyai pakej yang berbeza dan juga pelbagai kaedah pembelian dalam profil setiap orang yang mendaftar.


Menggunakan pautan rujukan dan dapatkan ganjaran token

2-   Menggunakan pautan rujukan dan dapatkan ganjaran Token
Semua orang yang telah mendaftar di laman web kami dan mempunyai profil, laman web memperuntukkan mereka pautan rujukan khusus secara automatik bahawa mereka boleh menggunakan pautan ini untuk menjemput pelabur ke laman web kami. Mereka akan mendapat 2 Token untuk setiap PENDAFTARAN dari pautan rujukan mereka.
Kami juga akan mempunyai program loteri pada akhir ICO kami, Kami akan memperuntukkan pemenang 1 Bitcoin berkadaran dari token kami. Ini khusus untuk pembeli dan rujukan. Membeli jumlah yang banyak token mempunyai peluang mendapatkan lebih banyak mata untuk memenangi loteri. 1 DECO = 1 mata
Gunakan Bot Telegram kami dan dapatkan token

3-   Menggunakan bot Telegram
Berhubung dengan program pautan rujukan kami, bot spesifik telegram kami dapat membantu anda menyerap pelabur dalam kumpulan dan saluran telegram. Ciri-ciri bot adalah:
1- Mendaftar ke laman web Deccoach
2- Masuk di laman web
3- Anda boleh mendapatkan bot rujukan anda khas untuk anda
4- Anda boleh membeli DECO Token secara langsung dari bot dengan menggunakan alamat kontrak pintar kami
5- Sertai media sosial kami
6- Anda dapat melihat statistik anda mengenai rujukan dan token yang anda perolehi
 Terjemah dan Tingkatkan kertas putih kami

4- Menterjemah kertas putih
Pasukan kami membayar 200 DECO untuk siapa menterjemahkan kertas putih kami kepada bahasa ibunda mereka:
• India
• Cina
• Korea
• Jepun
• Rusia
• Bahasa Sepanyol
• Jerman
• Parsi
• Bahasa Arab
• Turki
• Perancis
• Portugis
Meningkatkan kertas putih dan juga mereka bentuk mempunyai ganjaran token yang ianya boleh dirunding

WEB - WHITEPAPER - ANN - FACEBOOK - TWITTER - INSTAGRAM - REDDIT - TELEGRAM CHANNEL - TELEGRAM CHATSYARAT & SYARAT PROGRAM BOUNTY

KEMPEN BOUNTY: 1.000.000 DECO dibahagikan mengikut stake yang terkumpul di kalangan peserta terpilih.

Kempen bounty termasuk dalam kategori di bawah:
Signature (25%)
Tandatangan (25%)
Twitter (15%)
Facebook (10%)
Instagram (10%)
Telegram (5%)
Reddit (10%)
Artikel Media / Video (10%)
Terjemahan (15%)
« Last Edit: November 15, 2018, 04:38:52 AM by zuten12000 »
         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #1 on: October 06, 2018, 11:08:05 PM »
Deccoach Token ICO kini dibuka selama 120 hari,

         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #2 on: October 11, 2018, 06:47:13 AM »
ANN
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5037634.0 ...

PROGRAM BOUNTY: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5041685.0 ...

Sertai saluran sosial kami:
👇👇👇👇👇👇👇
⚽️ # SALURAN SOSIAL: ⚽️ Telegram Chat: @Deccoachtoken
⚽️ Telegram bot: @Deccoachbot
⚽️ Telegram kumpulan: https://t.me/joinchat/Hs8tfA5nCalstz910dsPng ...

         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #3 on: October 15, 2018, 04:49:30 AM »
⚽100 DECO = 0.25 ETH 4% diskaun ⚽500 DECO = 1.15 ETH 8% diskaun ⚽1000 DECO = 2.1 ETH diskaun 16% ⚽2000 DECO = 3.9 ETH 22% diskaun ⚽4000 DECO = 7.6 ETH 24% diskaun ⚽10000 DECO = 18 ETH 28% diskaun ⚽20000 DECO = 35 ETH diskaun 30%

         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #4 on: October 18, 2018, 07:22:36 AM »
Deccoach Token ICO kini dibuka selama 120 hari,

         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #5 on: October 20, 2018, 05:47:33 AM »
⚽100 DECO = 0.25 ETH 4% diskaun ⚽500 DECO = 1.15 ETH 8% diskaun ⚽1000 DECO = 2.1 ETH diskaun 16% ⚽2000 DECO = 3.9 ETH 22% diskaun ⚽4000 DECO = 7.6 ETH 24% diskaun ⚽10000 DECO = 18 ETH 28% diskaun ⚽20000 DECO = 35 ETH diskaun 30%

         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #6 on: October 22, 2018, 08:55:44 PM »
FC desentralisasi
Deccoach (DECO)

Adalah satu token yang akan digunakan dalam idea pembinaan penyokong desentralisasi yang merupakan projek yang akan cuba untuk mengumpul data statistik dari orang di seluruh dunia dan memprosesnya selaras semasa perlawanan dengan menggunakan teknologi yang berbeza dalam pelbagai cara dan subjek untuk memimpin mereka menjadi maya yang boleh menjadi analisis terakhir pertandingan sukan kumpulan, kami menamakannya Deccoach.

Menjadi sebahagian daripada jualan ini:
https://t.me/DecCoachBot?start=47
« Last Edit: October 22, 2018, 08:57:43 PM by zuten12000 »
         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #7 on: October 25, 2018, 07:06:42 PM »
         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #8 on: October 28, 2018, 05:59:17 PM »
KEMAJUAN DALAM TEKNOLOGI BERKAITAN

Teknologi yang perlu kita gunakan dalam projek ini membawa tumpuan penyelidik, penyiasat, pelabur dan syarikat besar ke bidang ini dan akan menyediakan perniagaan di kawasan yang berbeza. Teknologi ini berkaitan mata pelajaran yang berlainan misalnya penyimpanan data, pemprosesan data, sistem input dan perisian, sistem dan perisian, reka bentuk perisian, reka bentuk perkakasan, pemproses berkelajuan tinggi dan lain-lain kerana persaingan yang sihat dalam persaingan sukan dalam persaingan dalam memperkenalkan teknologi yang berkaitan akan muncul di dalam projek kami.
         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #9 on: October 30, 2018, 05:41:47 AM »
100 DECO = 0.25 ETH 4% diskaun

500 DECO = 1.15 ETH diskaun 8%

1000 DECO = 2.1 ETH diskaun 16%

2000 DECO = 3.9 ETH diskaun 22%

4000 DECO = 7.6 ETH diskaun 24%

10000 DECO = 18 ETH 28% diskaun

20000 DECO = 35 ETH diskaun 30%
         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #11 on: November 03, 2018, 03:53:36 AM »
Adalah satu token yang akan digunakan dalam idea pembinaan penyokong desentralisasi yang merupakan projek yang akan cuba untuk mengumpul data statistik dari orang di seluruh dunia dan memprosesnya secara real time semasa perlawanan dengan menggunakan teknologi yang berbeza dalam pelbagai cara dan subjek untuk memimpin mereka menjadi maya yang boleh menjadi analisis akhir pertandingan sukan kumpulan sebenar, kami menamakannya Deccoach.

Menjadi sebahagian daripada jualan ini:
https://t.me/DecCoachBot?start=47
         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

zuten12000

 • Moderator
 • Legendary
 • *****
 • Posts: 1424
 • Karma: +1/-0
  • View Profile
Re: [Ann][ICO]DeccoachToken ICO bermula pada 1 Oktober, sertai idea kami
« Reply #12 on: November 14, 2018, 05:19:17 AM »
         
        ██
       █████
      ███ ███
     ███   ███
    ███ ▄█▄ ███
  ▐███       ███▌
 ████▄█▀ ██████████▄
█████▀   ████████████
         ████   ████
         ███████████
         █████████▀
         ████
         ████
         ▀▀▀▀▀

Authpaper Coin
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
         ▄███████████▄██████████████████
        ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
      ███████████████████░░░░░░░░░░░░░░██
      ███████████████████████████████░░██
       █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░██
       ██████████████████████████████░░██
        ██████████████░░░░░░░░░▄▀███████████████▀▄
         ███████████████████████▄▀███████████▀▄██
         ████████████░░░░░░░░░░████▄▀███████▀▄████
       ███████████████████████████████▄▀███▀▄██████
 █████████████████████████████░░████████▄▄▄████████
███████████████████████████████░███████████████████
███████████████████████████████░▀█████████████████▀

.BLOCKCHAIN BASED SYSTEM.
.FOR DATA DELIVERY AND........
.CERTIFICATIONS......................
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..........WHITEPAPER..........
TWITTER
MEDIUM
GITHUB
REDDIT
SLACK
BTC TALK

 

Bitcoin Garden 2013-2021, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services