click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] BETFORM - Družbena platforma za stave, ki jo poganjajo pametne pogodbe  (Read 1842 times)

Lukassim

  • Guest


                               
« Last Edit: October 04, 2018, 01:21:59 PM by Lukassim »

Lukassim

  • Guest
Pozdravljeni!
📣📣 Z velikim veseljem oznanjamo naš ICO.
Betform je revolucionarna platforma za stave, ki jo poganjajo pametne pogodbe. Edinstvenost naše platforme je v tem, da deluje neposredno z igralci na srečo, brez potrebe po posredniku. Tehnologijo veriženja blokov povezujemo z resničnim svetom, tako da nudimo decentralizirano omrežje za igre na srečo. Vsa ključna opravila, kot so izplačila odbitkov in četrtletne nagrade, so nadzorovana s strani pametnih pogodb. Našo ekipo sestavljajo vrhunski razvijalci iger.

Pridružite se Betform.
Veš informacij na naši spletni strani: https://www.betformcoin.io/


Lukassim

  • Guest
S ponosom vam predstavljamo soustanovitelja projekta Betform.
Edward Yeoh in JW Lai. Najboljša na svojem področju.
Edward Yeoh ima obsežne izkušnje z ustvarjanjem vrednosti podjetij prek javnih prodaj delnic in podjetniških aktivnosti, kot so obratni prevzem, ustvarjanje novih poslovnih modelov, aktivno sodelovanje v zbiranju sredstev in umestitev znamke. V preteklosti je delal na najvišjih položajih, kot Finančni direktor in Finančni nadzornih družbe. Edward hrepeni po tem, da bi tehnologijo veriženja blokov uporabljali v tradicionalnih poslovnih modelih. Iz rega razloga je bil ustvarjen projekt Betform.
JW Lai je komercialni vodja z več kot 11 leti izkušenj v finančni in računovodski industriji. Delal je pri številnih profesionalnih in delniških družbah. Je najboljši na svojem področju in ima izjemne veščine. Poseduje strateško žilico in inovativni duh.


Lukassim

  • Guest
📣📣Naj vam povemo več o našem žetonu.
Betform kovanec je storitveni žeton, ki temelji na standardu ERC20. Vse transakcije na Betform platformi bodo izvedene z Betform kovancem. Okrajšava za naš žeton je BFC.
Z žetonom bo mogoče prosto trgovati na večjih borzah in je povsem skladen z Ether denarnicami, kot je na primer MyEtherWallet.
Cena našega kovanca je samo 0,10$🔥🔥🔥
📋Pridružite se Beli listi!
 https://www.betformcoin.io/whitelist.php


Lukassim

  • Guest
Danes vam želimo pokazati prednosti, ki vam jih nudi naša platforma, ter jo primerjati z našimi najbližjimi tekmeci. Izbrali smo šest glavnih značilnosti in jih primerjali z našimi tremi tekmeci. Betform vsebuje vse te značilnosti.
- Prenos v trgovinah IOS in Google Play – samo en tekmec;
- Trajno uničenje žetonov – samo dva tekmeca;
- Večigralske igre – nobeden izmed tekmecev;
- Licenca za igre na srečo – samo en tekmec ima licenco;
- Nagrade za največje dobitnike – samo naša platforma nudi nagrade prek četrtletnih bonusov;
- Rešitve brez blagovne znamke – samo dva tekmeca.
Razumno je sklepati, da je med temi Betform najboljša platforma.



Lukassim

  • Guest

Lukassim

  • Guest

Lukassim

  • Guest
Bonusi ob nakupu
Pozdravljeni! Danes vam bomo povedali, zakaj morate pohiteti z nakupom žetonov. Kot veste bo žeton v prihodnosti vse dražji, zaradi česar imamo posebne bonuse za zgodnje udeležence.
💰V primeru, da žeton kupite v prvih 24 urah, boste prejeli bonus v višini +20%;
💰 V primeru, da žeton kupite 2. ali 3. dan, boste prejeli bonus v višini +10%;
💰V primeru, da žeton kupite med 4. in 7. dnem, boste prejeli bonus v višini +5%;
💰V primeru, da žeton kupite med 8. in 14. dnem, boste prejeli bonus v +2,5%;
POHITITE!



Lukassim

  • Guest
Uporaba BFC žetonov
BFC je uradni žeton projekta Betform, vse igralniške aktivnosti na naši platformi pa bodo uporabljale ta žeton. BFC bo ustvarjen kot žeton na javni Ethereum verigi blokov, skladen z ERC20 standardom. Igralci lahko kovanec Betform prejmejo med prodajo žetonov, kasneje pa prek številnih kripto borz, ali neposredno prek Betform denarnice.
Žeton bo prvotno uporabljen kot storitveni žeton s sledečimi funkcijami:
🔥Žeton znotraj aplikacije – vse transakcije na platformi bodo izvedene prek BFC.
🔥Imetniki zaradi vrednosti – vrednost kovanca Betform bo najverjetneje zrasla, ko dodamo nove igralce in partnerje ter zmanjšamo skupno zalogo žetonov z nenehnim uničevanjem dela žetonov v obtoku.
🔥Globalni stavni žetoni – naš končni cilj je uveljavitev kovanca BFC kot standard na trgu za opravljanje stav. Da to dosežemo bomo izvajali številne iniciative, katerih cilj je razvoj širokega ekosistema in spodbujanje sprejemanja kovanca Betform.
🔥Razvijalci iger in aplikacij – platforma Betform bo vključevala izbrane igre in aplikacije s strani neodvisnih razvijalcev. Igralci bodo lahko uživali v več vsebinah, razvijalci pa bodo deležni ugodnosti doseganja globalnega občinstva in služenja provizij prek naše platforme.
🔥Stranke brez blagovne znamke – podjetja in upravljavci iger bodo lahko na našo platformo dodali svoje večigralske igre.



Lukassim

  • Guest
Vse večja priljubljenost spletnih iger in e-športov je privedla do ustvarjanja digitalnih valut znotraj iger, ki bi lahko postale pomemben dodatek virtualnim ekonomijam priljubljenih spletnih iger.

Več kot 75% igralcev iger si želi, da bi lahko zamenjali svoje virtualne dobrine za digitalno valuto, ki jo je mogoče kupovati in prodajati na drugih platformah. To dokazuje, da sta skupnost kriptovalut in skupnost spletnih iger tesno povezani.
Pomembno je omeniti prednosti uporabe kriptovalut v spletnih igrah – preprosta uporaba, večja varnost in nižji stroški transakcij.

Igralci iger želijo imeti možnost uporabe kriptovalut za izvajanje poceni transakcij, v povezavi z igranjem iger.



Lukassim

  • Guest
Pozdravljeni!
📣📣Za vas imamo odlične novice. Zaenkrat smo prodali že 33 580 000 BFC v 10 dneh.
🔥🔥Želimo se vam zahvaliti za vašo podporo.
Dobrodošli na krovu!🚀🚀🚀 https://www.betformcoin.io/



Lukassim

  • Guest
Svetovalci projekta Betform
Betform ima srečo, da ima na razpolago ekipo vrhunskih strokovnjakov. Našo ekipo dopolnjujejo svetovalci, vsak izmed njih pa je strokovnjak na svojem področju.
👨🏻💼Graham Doggart – Višji strokovnjak za kriptovalute na Betform svetovalnem odboru. Njegova specialiteta je sestavljanje strategij, struktur in paketov ter upravljanje s projekti, povezanimi z verigami blokov ter ICO-ji. Graham ima izkušnje z več kot 10 projekti na verigah blokov. Soustanovitelj podjetja Dynamic Abundance.
👨🏻💼Giovanni Cassangrade – eden izmed najboljših v sektorju veriženja blokov, heker rasti in strokovnjak pri Icobench Top20. Soustanovitelj agencije za digitalno trženje Black Marketing Guru.
👨🏻💼Giacomo Arcaro – eden izmed najpomembnejših hekerjev rasti v Evropi, o njem so pisali pri Financial Times, IlSole24Ore in Los Angeles Times. Več kot dva milijona uspešnih projektov z zagonskim podjetjem CercaClienti.it in podjetjem SocialAutomation. 2000 zadovoljnih strank, ustanovitelj podjetij Black Marketing Guru ter ICOvision in soustanovitelj podjetja ICObooster.io



Lukassim

  • Guest
Razdelitev žetonov
Pozdravljeni! Želimo vam predstaviti našo razdelitev žetonov.

Skupna zaloga žetonov je 240 000 000.
43,9% BFC žetonov za zasebno prodajo identificiranim investitorjem.
40% BFC žetonov bo na voljo za javnost.
 
Po našem mnenju lahko ustvarimo tesno zaupanje v Betform, če si skupnost in investitorji prek zasebne prodaje od samega začetka lastijo več kot pol vseh naših kovancev.
11% BFC za ustanovitelje
2,5% BFC za ekipo
2,6% BFC za nagradno kampanjo in airdrope

Da podpiramo dolgoročno rast na vzdržljiv način, bodo ustanovitelji, zgodnji podporniki in razvojna ekipa projekta Betform prejeli 13,5% žetonov v zameno za njihov trud in sredstva, ki so jih prispevali k razvoju projekta Betform.



Lukassim

  • Guest
Pozdravljeni😁
Z veseljem oznanjamo, da je Betform uradni partner dogodka Exploring the blockchain future v Šanghaju, ki ga organizirata BN capital in Starwin Capital. Ponosni smo, da smo lahko partnerji takšnega dogodka.



Lukassim

  • Guest
Želimo vam predstaviti možnosti za razvoj globalnega trga z igrami na srečo🎰🎯🎲

🎯Regija Azija-Pacifik je letos zabeležila 51,2 milijardi $ dohodkov, ali 47% celotnega globalnega trga iger. To predstavlja letno rast v višini 9,2%.

🎯Najhitreje rastoča regija v sledečih letih bo ostala Azija (brez Kitajske, Japonske in Koreje), dohodki od iger pa bodo iz 4,5 milijard $ v letu 2016 do leta 2020 narasli na 10,5$.

🎯Skupni dohodki v Severni Ameriki se bodo na letni stopnji povečali za 4,0% in bodo dosegli 27,0 milijard $.

🎯Svojo zdravo rast bo nadaljeval tudi trg v Latinski Ameriki, ki bo do leta 2020 zrasel na 6,3 milijard $.



 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services