click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] OUTOFTHECLOUD - Ustvarjamo revolucijo pri deljenju datotek in podatkov!!!  (Read 596 times)

Lukassim

  • Guest
Ustvarjamo revolucijo na področju deljenja datotek in podatkov prek tehnologije veriženja blokov




OUT pred ICO-jem
Št. kovancev na voljo: 300 milijonov
Začetek: 21. avgust 2018
Konec: 18. september 2018

OUT med ICO-jem
Št. kovancev na voljo: 400 milijonov
Začetek: 19. september 2018
Konec: 19. oktober 2018
1 OUT: 0,15 USD



SPLETNA STRAN  |  TELEGRAM  |  WHITEPAPER



TEŽAVA


*Datoteke in podatki so ogroženi
Vodilne storitve za deljenje datotek za shranjevanje vaših pomembnih datotek uporabljajo centralizirano pomnjenje z zelo ranljivimi podpisi, poleg tega pa od uporabnikov zahtevajo, da jim ti zagotovijo popoln dostop do njihovega namizja in datotek. Ne samo, da to zahtevajo od pošiljatelja velikih datotek, temveč tudi od prejemnika. Ta praksa zelo ogroža vaše podatke, saj lahko pogosto privede do ogrožanja varnosti uporabnikovega računalnika, prav tako pa obstaja tveganje za okuženje z virusom, saj številni virusi računalnik okužijo med postopkom prenosa. Obstaja veliko grozljivih zgodb.
*Zahteva po veliki količini pomnilniškega prostora
Velika količina pomnilniškega prostora (gigabajti), ki jo zahtevajo storitve za deljenje datotek povzroči, da mora prejemnik prenašati in nameščati napadalne programe, preden si je mogoče ogledati datoteke. To porabi nepotreben pomnilniški prostor, čas in trud s strani prejemnika.
 *Odvečnost pri deljenju
Naši tekmeci, ki omogočajo deljenje velikih datotek, po pošiljanju datotek ne morejo opravljati sprememb. V primeru, da nekdo pošlje napačno datoteko, glede tega ne more storiti ničesar. Ta napaka je lahko zelo draga, v primeru, da so bile napačnemu posamezniku poslane občutljive informacije. Naš sistem omogoča opravljanje sprememb v realnem času, tudi ko je bila povezava že poslana, spremembe pa so izvedene nemudoma.


NAŠA REŠITEV


*Varno in zaščiteno
Vaše datoteke in podatki bodo shranjeni v izjemno varnih in zaklenjenih mapah, šifrirani, razčlenjeni in shranjeni po celotnem omrežju verige blokov. Decentralizirano shranjevanje zagotavlja brezhibno varnost.
*Lastniški prikazovalnik
Vaše stranke si bodo lahko ogledale vse vaše datoteke naenkrat v prikazu, ki ga lahko ustvarite s svojimi lastnimi oznakami in položaji.
*Brez nameščanja
Vse kar vaš odjemalnik potrebuje je internetni dostop, računalnik in spletni brskalnik.
 *Lastno označevanje
Na vrh našega prikazovalnik lahko vstavite pasico, vodni žig dodate neposredno v svoj video ali v video vstavite povezavo. Prav tako lahko datoteke povlečete na mesto, kjer bodo prikazane med vašo predstavitvijo.

ZAKAJ SMO BOLJŠI?
*Številne vodilne storitve za deljenje datotek od prejemnika zahtevajo prenos datoteke, preden si lahko ogleda vsebino. To je zamudno opravilo in od prejemnika zahteva trud. Naša storitev je takojšnja in pripravljena za ogled s klikom na gumb, prenosi pa niso potrebni. Na ta način naša storitev v pol manj časa opravi dvakrat več dela.
*Ne zahtevamo prenosov programske opreme, preden lahko začnejo stranke pošiljati ali prejemati datoteke, za razliko od številnih drugih storitev za deljenje datotek. Naše storitve za delovanje ne zahtevajo prenosa na nobeni strani. Ta postopek odstrani nevarnost, da ogrozite varnost svojega računalnika, prav tako pa zmanjša tveganje za okužbo z virusom, saj številni računalniški virusi računalnik okužijo med postopkom prenosa, prav tako pa
*Imamo delujoč izdelek, ki je trenutno aktiven!!!
www.outofthecloud.com Imamo več kot 8000 predhodno registriranih uporabnikov



RAČUNI NA DRUŽBENIH MEDIJIH:
FACEBOOK : https://www.facebook.com/OutCloudSystemsInc/
TWITTER : https://twitter.com/OutCloudSystems
YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UCJGpH31JeC9Pc7wWtzCpCNQ


Lukassim

  • Guest
Naravnost na bistvo.

OutoftheCloud pred-ICO se začne čez tri dni   SIMBOL: OUT

Bela knjiga:
https://www.outofthecloud.io/OutCloud_Systems_White_Paper.pdf

Eden izmed redkih ICO-jev z delujočim produktom.

Lukassim

  • Guest
Imamo delujoč produkt, na voljo na naslovu www.outofthecloud.com, na voljo je 30-dnevna brezplačna preizkušnja
pred-ico na voljo na strani www.outofthecloud.io (trenutno 30% popust) 10.8.2018 do 10.9.2018
ico 11.9.2018 do 10.10.2018
osnovni cilj 10 milijonov
zgornji cilj 50 milijonov

Lukassim

  • Guest
Ime mi je Matt Ballard in sem direktor ter ustanovitelj podjetja OutCloud Systems, inc. Naš izdelek deluje od leta 2013 in je naprodaj v sektorju zasebnih detektivov, še vedno pa je aktiven in na voljo na strani www.mycaseviewer.com. Odločili smo se, da svoje storitve ponudimo splošni javnosti, na naslovu www.outofthecloud.com pa smo ustvarili edinstven program, ki to omogoča. Ta različica bo po načrtih predstavljena decembra 2018. Naš program se osredotoča na takojšnjo dostavo in predstavitev pri pošiljanju velikih multimedijskih datotek. Prenosi ali namestitve niso zahtevane na nobeni strani, za razliko od drugih storitev za deljenje datotek od naših uporabnikov ne zahtevamo invazivnih dovoljenj. Zagotovimo, da lahko preprosto dostavite profesionalno predstavitev svojih izbranih datotek številnim prejemnikom z možnostjo uporabe lastne blagovne znamke in uporabniku prijaznih predlog. Trenutno na trgu ni podobnega izdelka. Vedno sem na voljo za vsa vprašanja ali dvome, ki jih imate, z mano pa lahko stopite v stik na naslovu [email protected]. Še enkrat hvala za vaš interes.

Lukassim

  • Guest
Na voljo je podroben vodič z navodili, ki vsebuje vse grafike, katere morate poznati, najdete pa ga na naslovu https://youtu.be/RO9sXTNchOs. Dodatni kratki videoposnetki so na voljo na spletni strani našega ico-ja, www.outofthecloud.io.

Lukassim

  • Guest
Prosimo, obiščite www.outofthecloud.com za 30-dnevno preizkušnjo!

Lukassim

  • Guest
Naš sistem deluje na spletu, tako da je do njega mogoče dostopati prek vseh naprav z internetno povezljivostjo. Ko se prijavite preprosto izberite datoteke, ki jih želite deliti, kar lahko vključuje več videoposnetkov, zvočnih datotek, dokumentov in slik. Ko izberete želene datoteke preprosto pritisnete pošlji in te datoteke se nemudoma spremenijo v varno predstavitev na spletni strani z vsemi datotekami, ki ste jih delili. Te datoteke je mogoče nemudoma predvajati/ogledati, tako da prenos ni potreben. Preprosto kopirate povezavo in jo pošljete želenim prejemnikom. Obstajajo številne druge funkcije, ki vas utegnejo zanimati. Da si ogledate podrobni vodič z navodili, nas obiščite na naslovu www.outofthecloud.com.

Lukassim

  • Guest
OUTOFTHECLOUD predprodaja se je začela 10. avgusta in končala 10. septembra.

ICO bo trajal od 10. septembra do 10. oktobra.

V preprodaji smo nudili bonus v višini 30%!

Imamo tudi delujoč projekt, ki je trenutno aktiven!

Pridružite se in ne zamudite priložnosti, da postanete del tega izjemnega projekta!

Obiščite našo spletno stran za več informacij: https://outofthecloud.io/


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services