click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: 🚀💥🚀🚀 DECOIN: платформа за трговину и размену пр&#  (Read 882 times)

john.eck

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

СкроманДЕЦОИН је пеер за отворени извор дигиталног екосистема који обухвата сопствену дигиталну валуту, ДЕЦОИН (ДТЕП), који покреће Екцханге & Традинг платформа (Д-ТЕП) која редистрибуира профит за ДЕЦОИН држаче. Комбинујући протокол блокаде блокаде (ПОС), транспарентност, безбедност на највишој разини и подршка за 24к7 уживо, ДЕЦОИН развија платформу нове генерације за децентрализовани свет.





ДЕЦОИН развија платформу нове генерације која ће омогућити ликвидност и генерисати новац за инвеститоре и компаније које се тргују на нашој платформи. ДЕЦОИН је међународна компанија. Са искусним менаџмент тимом и тимом индустрије водећих стручњака у нашем савјетодавном тиму



НАША ЗАМЈЕНА ТРГОВИНСКА
ПЛАТФОРМА

Бити као "ДЕ ЦОИН ДЕ Пеопле" изградња платформе која ће својим партнерима и корисницима омогућити трење који је мање брз, сигуран и јефтино трговинско искуство које чини трговање пријатним и мирним. Додајте блиску екипу подршке с тим и мијешајте је с социјалним трговањем, а затим само искријте са неком поделом профита и имате Виннинг Цомбо.

DECOIN има за циљ да изгради светски познату, једноставну и једноставну платформу за размену и замену за вишекратну валуту која дели профите девизног курса са свим својим новчићима. Више од тога, ДЕЦОИН-ов врхунски сигурносни ниво обећава да су корисници мирни, опуштајући и поуздано искуство како би осигурали извршене трансакције. Нема сумње да ће размјена која дели своје приходе са својим доприносима довести свет до нових граница! Буди сигурна, и ми ћемо прећи ове границе.
Ако се дивите друштвеном трговању, можете пратити трговачке активности наших топ трговаца.
Наша платформа је у потпуности регулисана у потпуности осигурана и транспарентна.


DECOIN ТРАИДИНГ &
РАЗМЕНА ПЛАТФОРМА
(D-TEP)




Сигурно- поштујући стандарде финансијске индустрије, Д-ТЕП штити све осетљиве податке похрањене на својој платформи. Вишеслојна провјера аутентичности у реалном времену обухвата нашу трговачку платформу, заштиту трговања и повлачења из размјене, док обезбјеђујемо максималну сигурност нашој корисничкој бази.

Сцалабле- способна да изврши до 1 милијун утакмица у секунди, чинећи Д-ТЕПу један од најбржих и најширемљивијих
размене на тржишту данас, способне да се баве великим обимом трговања очекиваним.

Брзо- Д-ТЕП користи иновативну технологију која нам омогућава брзо извршавање налога за куповину / продају - без заостајања који карактерише многе активне размене.

Друштвено трговање - водећи трговци на Д-ТЕП-у који су заинтересовани и сагласни ће примити ДЕЦОИНС да њихове активности прате
и приказују анонимно, омогућавајући другим трговцима да уче из свог знања и искуства.

Алатке за трговање- Д-ТЕП такође планира да пружи финансијске алате као што је уговор о разлици (ЦФДс), омогућавајући трговцима да искористе предности цијена које се крећу или цијене које се крећу на основним финансијским инструментима. ДЕЦОИНС тим аналитичара ће пружити периодичне извјештаје о тржишним кретањима / новим ИЦО и дигиталнимкоји су у центру пажње.



ШТО ЈЕ
DECOIN (DTEP)


DECOIN је отворени извор пеер-а за дигитални екосистем базиран на Блоцкцхаин технологији, који обухвата своју сопствену дигиталну валуту, DECOIN

DECOIN покреће Д-ТЕП, платформа за трговање која редистрибуира добит од накнаде наплаћене на платформи,
до својих власника.

ГАРАНЦИЈЕ 6,2% ГОДИШЊЕ ПОВРАТАК СВИМ ЗАБОРИМА - годишњи принос је саставни дио технологије коју смо уградили у новчић. Наша технологија је развијена тако да ће број ДЕЦОИН-ова креиран бити фиксни број. Уз помоћ нашег консензусногПрооф-Оф-Стаке
алгоритмаможемо остварити те предности.

140 милиона кованица @ МАКСИМАЛНИ КАПАЦИТЕТ.

70 милиона ових кованица ће бити дистрибуирано.

70 милиона новчића ће бити издвојено и искоришћено за гарантовање годишњег прихода од 6,2% који је обећао ДЕЦОИН-им власницима
кроз Стакинг оф тхе цоинс на њиховом онлине ДЕЦОИН новчанику Д-ТЕП ће омогућити размјену ДЕЦОИН валуте другим
облицима дигиталне имовине. Такође планирамоЦрипто-То-Фиат-ом у будућности.
да омогућимо трговањеСви власници ДЕЦОИН валуте аутоматски добијају попусте за трговање на Д-ТЕП-у.



ДОБИТ
прерасподеле

Језгро концепт ДЕЦОИН је наша дељење ецономи.Ве су се обавезале да прерасподели до наших носилаца кованице до 60% нашег профита на нашем размени.
Нудимо четири различите врсте приноса:

1) Дељење профита - проценат учешћа добити остварен на Д-ТЕП-у. ДЕЦОИН ће дистрибуирати до 60% своје добити на Д-ТЕП-у, и то:
- 1. година активности До 40%
- 2. година активности До 50%
- 3. година активности До 60%

Добит ће се дистрибуирати про рата између носиоца ДЕЦОИН-а у директној вези са њиховим власништвом.
2) Доказ о послу (ПОС) - Сви носиоци ДЕЦОИН-а постићи ће раст од 6,2% Пер Аннум-а за убацивање кованица у свој онлине ДЕЦОИН новчаник
3) Накнада за дисконтовану трговину - за све носиоце ДЕЦОИН 40% попуста ако имате ДЕЦОИН кованице и желите их користити као начин плаћања накнаде (0,15% накнада умјесто 0,25%)

4) Креирање вриједности - Потенцијално повећање вриједности ДЕЦОИН након укључивања ДЕЦОИН-ових јединствени екосистем.


НАША
КАНЦЕЛАРИЈА


DECOINПланира се проширити на 50 земаља како би служио својим носиоцима


MEET
THE TEAM





 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services