click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][ITO] WPP ENERGY - GLOBÁLIS ZÖLD ENERGIA-PLATFORM  (Read 960 times)

ciupidos

  • Newbie
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ANN][ITO] WPP ENERGY - GLOBÁLIS ZÖLD ENERGIA-PLATFORM
« on: July 24, 2018, 09:19:26 PM »
Innovatív Decentralizált Megújuló Energia Kereskedelmi Platform, és még sok más, egy vidéki magánvállalkozásból, amelynek több mint 5 milliárd dollárja van a kormányzati energiaszerződésekben.

A WPP valódi hulladékot biztosít az energiatermelő technológiáknak, amelyek túlmutatnak a hagyományos égetőműnél, és túlmutatnak a szabványos gázosítási folyamatokon. Olyan fejlett technológiát támogatunk, amely lehetővé teszi a hulladék 100% -os átalakítását ami biztonságos és környezetbarát módon történik.
A bevált és megalapozott Hulladék-Energia technológiánk 99,99% -os megsemmisítési eltávolítási hatékonysággal rendelkezik, átalakítja a települési szilárd hulladékot vagy más mérgező anyagokat, például PCB-t, olajos iszapot, régi gumiabroncsokat, stb. Napi kapacitása 60 megawatt óránként villamos energia, plusz 40 Mwh gőz teljesítmény. Hulladék-energia létesítményeink modulárisak és felépíthetők a szükséges követelményeknek megfelelően (pl. 5000+ tonna napi MSW-kapacitás, akár 400 megawatt / óra Maximális villamos teljesítmény: Teljes körű kulcsrakész projektek , beleértve a 100% -os finanszírozást is.


WPP ITO MODEL

A WPP Token befektetői részvényesei lesznek a WPP Energy valamennyi meglévő és jövőbeni kezdeményezésében. A WPP kezdeményezései 4 fő kategóriába sorolhatók:

1) A WPP meglévő megújulóenergia-ellátási szerződései különböző kormányokkal szerte a világon, több mint $ 5B USD értékben.
2) A WPP vezető a masszív energiaválságok megoldására való törekvés terén, a WPP meglévő bevált technológiájának segítségével a WPP-t a világ legelőnyösebb forrásává tegye a kriptovaluta bányászok számára, és számos tiszta és olcsó áramellátást kínál a kis, közepes és közepes méretű nagy bányászati ​​műveletek. A kriptovaluta bányászat energiaigényének előrejelzései a WPP tiszta, megfizethető energiaszintjeinek exponenciális igényeit táplálják, így a bányászati ​​költségeket a jelenlegi töredékig csökkentik, és nulla szén-dioxid-kibocsátás nyújtanak.

3) A WPP Decentralizált Zöld Power Blockchain Platform (WPP Token), mely a WPP Energy globális termelésének energiatermelési adatait rögzíti, és meghívja az összes megújuló energiát előállító termelőket szerte a világon, hogy részt vegyenek a platformon, akik képesek áramot előállítani azok az intézmények és magánfogyasztók részére, akik a hagyományos áramforrások árának töredékét keresik világszerte. Ez a platform megváltoztatja az energiatermelő iparágat mind a fogyasztók, mind a beszállítók számára, hiszen sok beszállítónak eladatlan energiakapacitása van, ezért hajlandó alacsony áron értékesíteni, és a WPP platform ezt a kínálatot elfoglalja a platformon keresztül történő adatátvitel útján. A platformra továbbított adatok magukban foglalják az előállított energia típusát, a rendelkezésre álló energia mennyiségét, az energia költségét és helyét.

4) A legfontosabb jövőbeli kezdeményezések közé tartozik egész zöld városok létesítése 200 ezer ember számára, amelyek mindössze két év alatt épülnek fel, 20 + emelet magas függőleges mezőgazdasági üvegtornyokkal, amelyek havonta 200 000 embert tudnak táplálni. A jövőbeni projektek magukban foglalják a fejlett technológiai megoldásokat a közlekedési ágazatban is.
A WPP ENERGY a legmagasabb szintű fejlett technológiákat alkalmazza, amelyek globálisan segítik a második és a harmadik világ országait abban,új lehetőségeket nyújtva jelentős lakhatási és energiaproblémák megoldására. A WPP jelentős lépést tett a WPPCOIN általános nyereségének 10% -ával, hogy megkönnyítse a villamosenergia-termelést, mint humanitárius segédeszközt a legnagyobb igényű országok számára.


További információ:

https://wppenergy.io
Telegram: https://t.me/WPPEnergy
Twitter: https://twitter.com/wppenergycoin
« Last Edit: July 24, 2018, 09:21:50 PM by ciupidos »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services