click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: 🔥🔥[ANN][ICO] JIBBIT - Блокчейн среща канабиса - ИКО 1 юли 🔥🔥  (Read 1411 times)

Annapelova

  • Novice
  • *
  • Posts: 41
  • Karma: +0/-0
    • View Profile






ЖИВОТ. ЗДРАВЕ. СВЪРЗВАНЕ. РАСТЕЖ

Jibbit създава екосистемна мрежа за свързване на световната общност на канабиса с крипто света (над 200 млн.). Свят, който да направи пазара на канабис напълно независим от финансовата система и нейните влияния. Използвайки блокчейн технологията, ние показваме стойността на революционното движение на крипто-общността и как можем да направим света малко по-добър. Бъдете там днес, за да помогнете на крипто света да бъде достъпен за масите.Да върнем силата на хората!


 


Jibbit GmbH работи върху няколко софтуерни решения за пазара на канабис с три основни сектора. Пазар за аксесоари, Jibbit пазар; доставка на канабис, Jibbit Runner; район за медицински канабис, Jibbit доктор.

Целта на Jibbit е да свърже бързо развиващата се индустрия с канабис с крипто света и да направи достъпни предимствата на блокчейн технологията. Платформата цели да на направи плащанията с криптовалути достъпни в световен мащаб, подходящи за ежедневна употреба. Освен това Jibbit GmbH работи съвместно с партньори за по-нататъшни решения, базирани на блокчейн технологията, в областта на плащанията и здравеопазването, предимно за насърчаване на използването на криптовалути. Фокусът е поставен и върху токена на Jibbit, за да го поставим в крипто света и да му дадем поддържаща роля.





Крипто пазарът на канабис

Една от основните технологии, използвани от Jibbit, е блокчейн. Тя прави плащанията на платформата прозрачни, анонимни и възможно най-безопасни за всички участващи страни. Другите критерии включват намаляване на разходите за транзакции и бизнес и опростяване на процеса на закупуване. Децентрализацията, глобализацията и възможностите, предоставени от използването на криптовалути в мрежата са нашите конкурентни предимства пред други компании, които имат подобни решения на пазара.

Тези, които плащат в Jibbit®Marketplace с Jibbit токени непряко могат да ползват отстъпка. Продавачът плаща комисионна за продажба с намалена цена на екосистемата Jibbit. Спестените от продавача средства се приспадат директно от сумата на фактурата на клиента. Друго предимство са специалните оферти, които Jibbit публикува заедно с дилърите. Те се показват само на клиенти, които използват портфейл с Jibbit токени на нашата платформа.

Това прави Jibbit токена по-привлекателен за клиентите и по-предпочитано средство за плащане на нашата платформа. Фирмите могат да създават интуитивно проектиран бекенд софтуер, магазин със собствени продукти и цени. Регистрацията и публикуването на продуктите са напълно безплатни за фирмите. Клиентите също могат да се регистрират безплатно. Благодарение на нашия интелигентен интерфейс за внос, собственикът на магазина може да внесе продуктовата си гама в системата Jibbit само с няколко клика. Jibbit събира единствено малка комисионна от продажбите. Разпространението на продукти с по-голям марж на печалба също е предвидено от Jibbit.

Jibbit вече успя да убеди много компании от канабис индустрията да публикуват своите продукти в Jibbit®Marketplace за вбъдеще. На планираната тестова фаза, предлаганото портфолио се очаква да започне с убедителна продуктова гама.





Следващата услуга за доставка на канабис чрез криптовалути

Всички знаем, че независимо дали става въпрос за пица, бургер или паста, онлайн или чрез приложение, храната може да бъде поръчана удобно и безпроблемно, само с няколко клика и да бъде доставена във възможно най-кратък срок. Защо да не можете да получите спейс кексчета, плодов сок или purple haze, доставени до прага ви от канабис пратеник? С Jibbit®Runner, услугата за доставка на продукти за канабис, съдържащи THC, близо до вас, това е толкова лесно, колкото поръчването на пица. В бъдеще, Jibbit®Runner има за цел да направи продуктите от канабис възможно най лесно-достъпни. Разбира се, това е приложимо само в страни, където употребата и продажбата на канабис е разрешена и е в съответствие със съответните закони. Плащането може да се извърши в онлайн магазина или чрез мобилното приложение, на входната врата и в криптовалути JIB-BTC-ETH-LTC-XRM или в USD.



Дори и с Jibbit®Runner, Jibbit токенът трябва да се превърне в предпочитан начин на плащане. Ако клиентът плаща с Jibbit токени, той ще получи намаление върху цената на поръчката му.

Забележка: В случай на платежни транзакции, извършени с Jibbit токена, търговецът заплаща само половината от комисионната на екосистемата Jibbit, а другата половина се прехвърля на клиента.

Нашият портал Jibbit®Runner предлага на клиентите възможността да видят услугите за доставка в техния район. Когато създавате профил, можете да управлявате вашите любими продукти и да поръчвате само с няколко клика. Клиентът получава специфични за клиентите продукти с описание и примери за употреба, подобни на меню, и има възможност да чете оценки от други купувачи, или да напише нови такива сам.

Доставчиците могат да се регистрират безплатно в Jibbit®Runner и да създадат подробен фирмен профил. Чрез интуитивно проектирания софтуер за бази данни, търговците на дребно могат да създадат собствен магазин със свои продукти и цени. Jibbit събира само малка комисионна от продажби. Тези, които плащат на Jibbit®Runner с Jibbit токени се възползват непряко от отстъпка. Продавачът плаща комисионна за продажба с намалена цена на екосистемата Jibbit. Тези спестявания, направени от продавача, се приспадат директно от сумата на фактурата на клиента. Друга особеност са специалните оферти, които Jibbit публикува заедно с дилърите. Те се показват само на клиенти, които използват портфейл на нашата платформа. Това прави клиентската марка Jibbit по-привлекателна за клиентите и ще я превърне в предпочитаното средство за плащане на нашата платформа.

Jibbit понастоящем е в разговори с вече активни услуги за доставки от САЩ. Чрез сътрудничество и придобивания Jibbit®Runner се очаква да играе важна роля в бизнеса за доставка на канабис. Натрупаният опит на по-малките съществуващи услуги за доставка е ценен източник на информация за реализирането на платформата Jibbit®Runner. Първата фаза на тестване вече е планирана през 2018 г.

Медицинският канабис вече е легализиран в много европейски страни. Ние сме твърдо убедени, че вълната в полза на легализацията на употребата на канабис за удоволствие скоро ще достигне и Европа. Целта на Jibbit®Runner е да се подготви за това време и да стане първата услуга за доставка на канабис в Европа. Освен това ще позволим плащанията да се извършват с криптовалути.





Порталът за пациенти, доктори и аптеки

Jibbit®Doc трябва да създаде интерфейс между пациентите, лекарите и аптеките. Виртуален лекарски офис, който се предлага в движение от вашия смартфон или у дома на вашия компютър. Поради медицинската легализация на канабис в САЩ и в голяма част от Европа, и произтичащите от това растящо търсене приложими решения в тази област, ние работим върху платформа за свързване на пациенти. Първото решение за платформа ще бъде на разположение в Германия. През последните години търсенето на медицински канабис в Германия се удвоява от месец на месец. Очаква се този растеж да се увеличи още повече през следващите години и предходните темпове на растеж да продължат и да бъдат превишени.

Jibbit®Doc определя нови стандарти в медицинския сектор.

Чрез използването на блокчейн технология, ще можем да се справим и значително да ограничим проблема с "фалшифицирането на рецепти". Рецептите, издавани от лекарите, се съхраняват в блокчейн. Пациентът отива в аптеката и може да закупи лекарството си за канабис с рецепта с QR код или с Jibbit®Doc карта. Чрез кодирано, непроменяемо депозиране на рецепти в блокчейн, фалшифицирането на рецепти става почти невъзможно. Последващи рецепти без удостоверяване на лекар не са възможни.



Така, рецептите на лекарите, участващи в Jibbit® Doc, са устойчиви на фалшификация. Jibbit®Doc има потенциала да революционизира системата за медицинските рецепти. Само в Германия например, здравните застрахователни компании изкарват милиони долари годишно чрез фалшиви предписания.



Процедурата с фалшифицирани медицински рецепти вече се превърна в модел на измама, в който участват и лекари и фармацевтични компании, използвайки фиктивни рецепти. Проблемът е добре известен на онеправданите здравноосигурителни компании и много други сътрудници. Блокчейн, със своите недосегаеми свойства трябва да отстрани това. Токенът "Jibbit" се използва като средство за плащане за обработката на софтуера и използването на блокчейн.



Първоначална продажба на токени

Цена за Jibbit токен: $0,05 USD     Мин. пазарна капитализация: $1.000.000 USD     Пазарна капитализация: $18.000.000 USD





Разпределение на токени и средства за продажба

Общо токени: 700.000.000 (JIB)     Токени за продажба: 420.000.000 (JIB)     Бонус токени по време на продажбата: до 35%



Непродадените токени ще бъдат изгорени



Какво е Jibbit?





Карта на развитие





Нашият екип




Даниел вярва в блокчейн като технология на бъдещето. Сравнимо с промяната на търговията с бартер към търговия с помощта на пари, блокчейн отново ще революционизира плащанията. Даниел пътува по света като световен развлекателен изпълнител със собствените си шоу продукции - главно в Азия. Като квалифициран инженер от едната страна и международен реномиран художник от другата страна, неговият опит е идеален, за да може да свърза различни видове потенциални клиенти.

Ние въвеждаме следващите 200 млн. потребители в крипто общността.



Подкрепете визията на Jibbit

Блокчейн среща канабиса

----> Присъединете се към белия списък на JIBBIT ИКО сега! <----
« Last Edit: June 30, 2018, 01:43:58 PM by Annapelova »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services