click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][MVP] 🔥🔥 DataBlockchain.io - Преобръщане на Индустрията за Даl  (Read 989 times)

elissa

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


           

    Добре дошли в DataBlockchain.io!

    PRE-ICO Е УДЪЛЖЕНО ДО 27 - МИ ЮНИ 2018 - УЧАСТВАЙТЕ СЕГА

    👇👇👇

    MVP Е НА ЖИВО -ВИЖТЕ ТУКE


    Регистрирайте Се За Нашата Консултантска Програма Днес!!!

    👇👇👇

    Новини Статии


    👇👇👇

    DataBlockchain.io!

    DataBlockChain.io е революционна платформа за данни, която преобръща начина, по който компаниите и физическите лица събират премиум данни. Нашият продукт ще демократизира данните, като ги направи по-достъпни и по-евтини от сегашните методи за събиране и проверка на данни. Резултатът е това, че клиентите имат достъп до конкретни набори от данни по рентабилен и прозрачен начин, като събират точно това, от което се нуждаят, без да плащат за излишни данни.    



    Нашата Основна Цел
    • Да дадем възможност на доставчиците на източници за данни да предоставят достъп до техните данни и да си и осигуряват приходи от това.
    • Да осигурим пълна прозрачност, проследимост и чуваемост на доставчиците на данни.
    • Да се ​​изгради доверие между крайния потребител и източниците на данни.
    • Да предоставяме на фирмите и потребителите качествени, проверени данни.
    • Да дадем на крайните потребители опростен интерфейс с лесна за използване система за бързо плащане.



    Как работи
      



    Blockchain Интеграция
    DataBlockChain.io използва Ethereum Blockchain и Smart договори за всички транзакции и плащания. Blockchain е сигурна база данни за транзакции, която е споделена в разпределена мрежа от компютри. Blockchain използва най-съвременна криптография, за да поддържа транзакциите сигурни. Базата съхранява неизменни записи и не може да бъде хакната. Blockchain увеличава доверието в транзакциите.


    DBC портфейлът ОПРОСТЯВА ЕДИН сложен процес
    DBCWallet е разширение на браузъра, което позволява на потребителя да съхранява DBC монети и да ги използва за закупуване на услуги на DataBlockChain.io с няколко кликвания.


    TOKEN МЕХАНИЗЪМ
    DBCCoin е ERC-20 TOKEN  (с ERC 667 Функционалност), който се прилага на Ethereum blockchain. DataBlockChain.io използва Smart договори, написани в Solidity за транзакции, одит и плащания. DBCCoin токените ще се използват за транзакции на DataBlockChain.io и за възнаграждение на доставчиците на данни. DBCCoin токенът ще функционират също и като основен маркетингов инструмент за DataBlockChain.io, тъй като той ще се използва като основа на програмата за възнаграждение, както и за насърчаване на партньори чрез Програма за промоция. Тези функционалности ще бъдат изцяло поддържани от Smart Contract, използвайки Solidity.


    Дистрибуция на Токените
    За да събере необходимите ресурси, за превръщането на DBCCоin в реалност, DataBlockChain.io стартира продажба на токени през Q2 2018 г. Двадесет и пет процента от доставките (870 милиона DBCCoin) ще бъде резервирани за екипа на разработчиците, консултантите и основателите. По време на началния етап на активно развитие на DBCCoin, най-малко 10 процента от цялата доставка ще бъдат запазени в Резерва на DBCCoin за защита на зараждащата се криптовалута от спекулативно търгуване и за да се запази гъвкавостта в ранните етапи от развитието на продукта. 

    Останалите шестдесет и пет процента (565 милиона DBCCoin) ще бъдат продадени по време на Pre ICO и ICO (първично публично предлагане на монети). Продажба на голямо количество DBCCoin на група от инвеститори за фиатна валута е възможно да се осъществи на по-ниска или по-висока цена от средната за един токен в зависимост от количеството на транзакцията.  


    ☝️(СИЛНО ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО)!)☝️


     

    Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services