click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!  (Read 6876 times)

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile







Останнім часом локальний бізнес щосили намагається конкурувати з великими ритейлерами та гігантами в сфері електронної комерції. У таких бізнесів/підприємств рідко знаходяться ресурси, необхідні для перебування в грі. Їм потрібно інноваційне рішення, що дозволяє зберігати конкурентні переваги.

FlipNpik - це перша Спільна Соціальна Мережа для локального бізнесу.
Вона працює в Екосистемі, заснованій на технології Блокчейн, в якій генеруюча цінність розподіляється за принципом справедливого та децентралізованого способу серед усіх учасників екосистеми. Основна задача-внести вклад в покращення локальної економіки.



Платформа FlipNpik
Платформа FlipNpik пропонує підприємствам підвищену популярність, створювану участю їх спільноти. Модель участі дає користувачам-співробітникам можливість отримувати винагороди або оплату за свої дії.

Створення Цінності
Користувачі-співробітники сприяють створенню цінності, підвищуючи впізнаваність бізнесу/підприємства за допомогою різних дій.

Токен FlipNpik та Flip Social
FlipNpik (FNP) це utility-токени, які розподілені і ідентифіковані на Платформі Stellar. Flip Social - система винагород, покликана стимулювати та підтримувати користувачів платформи.
Розподіл цінності
У відповідь на позитивні дії, користувачі/учасники отримують Flip Social. З їх допомогою можна буде скористатися миттєвими акціями, відкривати та отримувати продукти або просто розважатися з доступними іграми на платформі. Партнери-амбасадори отримуватимуть оплату за активне сприяння підвищенню впізнаваності бізнесу в рамках Екосистеми.




Токен FlipNpik буде выпущено на Блокчейні Stellar.
Він може використовуватися компаніями для покупки Преміум послуг, користувачі можуть зробити депозит FNP, щоб стати амбасадором, а споживачі зможуть використовувати токен всередині маркетплейсів. FlipNpik вибрали платформу Stellar через їх масштабуємий обсяг транзакцій з мінімальними витратами. У торгівців буде практичне рішення для просування свого бізнесу з можливістю легкого створення інтернет-магазину за низькою вартістю. Таким чином, у малих підприємств буде нова точка продажу, що дозволяє їм залучати нових клієнтів.

1 ETH = 3500 FNP
ХАРД КАП = 100 000 ETH

ЯКІ КРІПТОВАЛЮТИ ПРИЙМАЮТЬСЯ : ETH, BTC, LTC, DASH, DOGE





Група експертів у сфері розвитку бізнесу, публічних фінансів, технологічних розробок та маркетингу працює над FlipNpik:

- Генеральний директор (CEO), Henri Harland, є експертом в галузі фінансів та державного фінансування. Його бачення і відчуття підприємництва допомогли одній з його компаній стати першими, хто витягував і терапевтично використовував крилеве масло. Беручи участь в лістингу декількох компаній на фондовому ринку, Henri Harland побудував свою спадщину, створюючи і розподіляючи цінність, і він хоче, щоб FlipNpik слідував тих же кроків.
- Serge Helou, Головний технічний директор (CTO), працював розробником програмного забезпечення в Ericsson Canada, перш ніж приєднатися до L'Oréal Canada в якості бізнес-аналітика та менеджера проектів. Перебуваючи в сфері цифрового бізнесу він запустив кілька сайтів електронної комерції для різних брендів, а також одну з перших онлайн-програм лояльності в групі. Такий досвід робіт допоміг йому розвинути навички роботи з цифровими технологіями, що застосовуються в рітейл торгівлі та менеджменті, що буде вкрай корисно для проекту FlipNpik.
- Richard Marganne, Президент, був Головним операційним директором (СОО) Oleosea Company в Лозанні, після став Генеральним директором Gobet Rütschi. Ця компанія, розташована в Женеві, була першим реалізатором трамвайних оббивок з екологічним матеріалом по всій Швейцарії. Його досвід роботи з вуличним маркетингом буде корисний у розвитку FlipNpik.











FlipNpik також спирається на підтримку та участь :











KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #1 on: May 09, 2018, 06:13:49 PM »

FlipNpik - це перша Спільна Соціальна Мережа для локального бізнесу. Вона працює в Екосистемі, заснованої на технології Блокчейн, в якій генеруєма цінність розподіляється за принципом справедливості та децентралізованій основі серед усіх учасників екосистеми. Основне завдання це внести вклад в покращення локальної економіки.

Всього 3% (10,500,000 FNP) від загальної к-ті токенів буде виділено на Баунті Пул.
Кампанія буде запущена до кінця Продажі токенів.
Баунті буде виплачено протягом 30 днів після закінчення Продажі токенів.


____________________________________________

ПРИМІТКА ДЛЯ ВСІХ УЧАСНИКІВ БАУНТІ КАМПАНІЇ

ПІСЛЯ ЦІЄЇ КАМПАНІЇ, У НАС БУДЕ ЩЕ ОДНА КАМПАНІЯ, ЗАВДЯКИ ЯКІЙ БУДЕ БУДУВАТИСЯ ЕКОСИСТЕМА FLIPNPIK ТА ПРОСУВАТИСЯ НАШ ДОДАТОК FLIPNPIK. ДЛЯ ЦІЄЇ МІСІЇ БУДУТЬ ВИДІЛЕНІ ДОДАТКОВІ ТОКЕНИ.

____________________________________________


ОБОВ'ЯЗКОВО


- ВСІ учасники баунті повинні приєднатися до групи FlipNpik в Telegram: https://t.me/flipnpikico
- Перевірте вашу участь в таблиці: Таблиця
- Робіть звіт про вашу участь,як зазначено в правилах кожного розділу.

Основні правила:

1. Баунті Менеджер та Команда залишають за собою право вносити зміни в умови в будь-який момент (крім розподілу)
2. Адреси НЕ будуть змінені після відправки.
3. По закінченню Продажі токенів вам буде необхіден гаманець Stellar для отримання токенів FNP. Гаманці: https://www.stellar.org/lumens/wallets/. Команда FlipNpik буде рада допомогти вам з цим завданням після закінчення продажу токенів,якщо у вас виникнуть технічні проблеми.
4. Будь-яка образлива або неадекватна поведінка при просуванні FlipNpik призведе до негайної дискваліфікації з Баунті кампанії.
5. Рішення Баунті-Менеджера/Команди є остаточними.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАШОЇ БАУНТІ ГРУПИ:

БУДЬ-ЯКІ ЗВІТИ У БАУНТІ ГІЛЦІ, ЗРОБЛЕНІ ДО/ПІСЛЯ ЗАЗНАЧЕНОЇ ДАТИ КОЖНОГО ТИЖНЯ НЕ БУДУТЬ ВРАХОВАНІ.
ТИЖДЕНЬ 1: April 27 - May 5

____________________________________________


Заявка:
1. Підпишіться на новини на нашому веб-сайті: https://flipnpik.io/
2. Заповніть цю: ФОРМУ



Ставки будуть прямо залежати від к-ті підписників (на момент вступу)



Мінімум 3 твіти/ретвіти на тиждень
Максимум 1 твіт/ретвіт на годину, 4 твіти/ретвіти на день, та 20 ретвітів на тиждень
Заявка:
1. Підпишіться на FlipNpik в Twitter: https://twitter.com/flipnpik
2. Заповніть цю: ФОРМУ [/ url]
3. Реєструйте ваші ретвіти щотижня в баунті гілці (в останній день зазначеного тижня) в такому форматі:

**Де “X”-ЦЕ НОМЕР ТА ДАТА ТИЖНЯ**

Quote
###TWITTER WEEK X###
<list of tweets/retweets>
ПРИМІТКА: МИ ВИКОРИСТОВУЄМО СКРИПТ ДЛЯ ПІДРАХУНКУ РЕТВІТІВ. РЕТВІТИ НЕ БУДУТЬ ВРАХОВАНІ, ЯКЩО ВИКОРИСТАН НЕВІРНИЙ ФОРМАТ ЗВІТУ.
Правила:
- Твіти/ретвіти повинні містити посилання на веб-сайт FlipNpik Flipnpik.io або Telegram групу (t.me/flipnpikico), використовуйте хештег #FlipNpik та як миниум 1 з цих хештегів: #Crypto #Blockchain #FNP #Stellar #Bitcoin #Cryptocurrency #BTC #XLM #GoLocal #BuyLocal #FlipNpikICO. ВИ ПОВИННІ ВКЛЮЧИТИ ЇХ У ВАШ РЕТВІТ, в іншому випадку вони не будуть враховані.
- Ви можете ретвітити твіти FlipNpik або створювати ваш власний контент з YouTube каналу, блогу, та ін., або що завгодно пов'язане з FlipNpik.
- Ваш рахунок в twitter audit (https://www.twitteraudit.com/) повинен бути не менше 85%, тільки реальні підписники з останньої перевірки будуть враховані.
- Після того, як ви зареєструвалися в кампанії, ваші підписники в Twitter більше НЕ будуть оновлені.
- Розрив між ретвітами повинен бути не менше однієї години. Кожен,хто порушить ці правила буде виключений з Баунті кампанії.
- Не робіть ретвіти записів, які старше 4 днів, вони НЕ будуть враховані.
- Якщо на нашому офіційному Twitter акаунті немає нових постів, ви можете робити свої короткі твіти про FlipNpik, використовуючи наші офіційні хештеги.
- Тільки 1 аккаунт на учасника і він повинен бути ВІКОМ ВІД 6 МІСЯЦІВ.


Розповсюджуйте інформацію про проект через ваш оригінальний контент та заробляйте токени:
- Пости в блогах про FlipNpik
- Просувайте проект на інших форумах, у вашій групі Facebook/LinkedIn або в будь-який іншій соціальній мережі з великим охопленням
- Створюйте YouTube відео (включаючи інтерв'ю)

30% буде зарезервовано тільки для творців VIP-контенту за запрошенням.

Ставки будуть нараховуватися залежно від якості (за рішенням AmaZix/FlipNpik після перевірки):



Репости на інших відповідних сайтах можуть принести вам дод. 50% ставок (один репост дозволений для контенту)

Заявка:
Завершіть вашу роботу та заповніть форму (як тільки ваше відео завантажено або опублікована стаття):ФОРМА
Надішліть посилання на свою статтю/відео в баунті топік.

Правила:

1. Відео та статті повинні бути змістовними та мати ставлення до FlipNpik: Продажу токенів, аспекти Whitepaper, та ін. (Визначення якості та оцінка буде відбуватися на власний розсуд Amazix/FlipNpik). Потрібна інформація про проект? FlipNpik Medium , FlipNpik Whitepaper , FlipNpik Youtube Канал .
2. Пости в блогах повинні містити не менше 250 слів, а пости на форумі повинні мати не менше 100 слів.
3. Блоги/форуми/відео на інших мовах, крім англійської, також можуть прийматися (на власний розсуд Amazix/Shivom). Будь ласка, зв'яжіться з @ZupdawgAmazix через Telegram для затвердження. Коли ви питаєте твердження надавайте такі деталі:
- Назва ICO для якого ви плануєте створити контент
- Ваші минулі роботи
- Якщо ваше ім'я та ресурс є в цій таблиці, не потрібно повторно питати твердження: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cuBczQ2YWvhC-iUToxGm8jIaLoYNvaWQz9VFxONxn4E/edit#gid=0
4. Всі статті повинні містити посилання на веб-сайт FlipNpik, групу в Telegram та ANN/Bounty топіки.
5. Відео/статті з фейковими переглядами будуть дискваліфіковані.
6. Буде прийнятий тільки оригінальний контент.
7. Спам/постинг в неправильних підфорумах не буде прийнятий. Пости, видалені або закриті адміністрацією форуму, не будуть враховуватися.
8. Вкажіть посилання на ваш профіль bitcointalk/Stellar адресу, щоб ідентифікувати вас як творця.
9. Щоб запобігти крадіжці контенту, користуйтеся лише оригінальними ПОСИЛАННЯМ НА ВАШ конетнт - скороченні ПОСИЛАННЯ БУДУТЬ автоматично відхилені.

ПРИМІТКА: БУДЬ-ЯКІ НЕ ЗАТВЕРДЖЕНІ СТАТТІ/ВІДЕО, СТВОРЕНІ ІНОЗЕМНОЮ МОВОЮ, БУДУТЬ АВТОМАТИЧНО ВІДХИЛЕНІ (0 СТАВОК).
Колонка з посиланнями на контент буде прихована для публіки щоб запобігти його крадіжці.

ПРИМІТКА: Перед тим,як створювати або відправляти контент, приділіть час та прочитайте рекомендації по його створенню:
https://www.facebook.com/groups/1440256099433719/permalink/1589184111207583/




Ставки будуть виплачуватися залежно від друзів/підписників.



Мінімум 3 репоста/лайка на тиждень
Максимум 1 репост/лайк на годину, 4 репоста/лайка на день, та 20 репостів/лайків на тиждень

Заявка:
1. Підпишіться та поставте лайк на Facebook сторінці FlipNpik: https://www.facebook.com/flipnpikworldwide/
2. Заповніть цю: ФОРМУ
3. Реєструйте ваші репости в баунті гілці щотижня в такому форматі:

**Де “X”-ЦЕ НОМЕР ТИЖНЯ**

Quote
###FACEBOOK WEEK X###
<list of shares>

Правила:
1. Учасники повинні репостити та лайкати пости FlipNpik.
2. Репости повинні мати посилання на веб-сайт FlipNPik або групу Telegram, використовуйте хештег #FlipNpik І як миниум 1 з цих хештегів: #Crypto #Blockchain #FNP #Stellar #Bitcoin #Cryptocurrency #BTC #XLM #GoLocal #BuyLocal #FlipNpikICO - ВИ ПОВИННІ ВКЛЮЧИТИ ЇХ У ВАШІ ПОСТИ/РЕПОСТИ, в іншому випадку вони не будуть враховані.
3. Розрив між репостами повинен бути не менше однієї години. Кожен,хто порушить ці правила буде виключений з Баунті кампанії.
4. Акаунти з фековими друзями/підписниками будуть дискваліфіковані.
5. Друзі/Підписники НЕ будуть оновлюватися після реєстрації в кампанії.
6. Ви повинні поставити лайки на всіх розповсюджених статтях.
7. Не поширюйте записи старше 4 днів, вони не будуть враховані.
8. Будь ласка НЕ ​​пишіть непотрібні коментарі.
9. Якщо на нашому офіційному Facebook акаунті немає нових постів, ви можете робити свої короткі пости про FlipNpik ,дотримуйтесь правила #2.
10. Тільки 1 аккаунт на учасника та ВАШ АККАУНТ ПОВИНЕН БУТИ ВІКОМ ВІД 6 МІСЯЦІВ.



Ставки будуть прямо залежати від к-ті зв'язків.



Мініvум 3 репости на тиждень.
Максимум 1 репост на годину, 4 репости на день, та 20 на тиждень

Заявка
1. Підпишіться на сторінку FlipNpik в LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/flipnpik-worldwide/
2. Заповніть цю: ФОРМУ
3. Реєструйте ваші репости в баунті гілці щотижня в такому форматі:

**Де “X” -ЦЕ НОМЕР ТИЖНЯ**

Quote
###LinkedIn WEEK X###
<list of shares>
Правила:
1. Учасники повинні репостити та лайкати пости Shivom
2. Репости повинні мати посилання на веб-сайт FlipNPik або групу Telegram, використовуйте хештег #FlipNpik та як миниум 1 з цих хештегів: #Crypto #Blockchain #FNP #Stellar #Bitcoin #Cryptocurrency #BTC #XLM #GoLocal #BuyLocal #FlipNpikICO - ВИ ПОВИННІ ВКЛЮЧИТИ ЇХ У ВАШІ ПОСТИ/РЕПОСТИ, в іншому випадку вони не будуть враховані.
3. Розрив між репостами повинен бути не менше однієї години. Кожен,хто порушить ці правила буде виключений з Баунті кампанії.
4. Акаунти з фековими друзями/підписниками будуть дискваліфіковані.
5. Друзі/Підписники НЕ будуть оновлюватися після реєстрації в кампанії.
6. Ви повинні поставити лайки на всіх розповсюджених статтях.
7. Не поширюйте записи старше 4 днів, вони не будуть враховані.
8. Будь ласка НЕ ​​пишіть непотрібні коментарі.
9. Якщо на нашому офіційному Facebook акаунті немає нових постів, ви можете робити свої короткі пости про FlipNpik, дотримуйтесь правила #2.
10. Тільки 1 аккаунт на учасника та ВАШ АККАУНТ ПОВИНЕН БУТИ ВІКОМ ВІД 6 МІСЯЦІВ.



СКОРО
Підпишіться на FlipNpik в CryptoCompare та заробіть токени.

1 ставка за підписника

Заявка
Відкрийте аккаунт Cryptocompare та підпишіться на FlipNpik: xxx
Заповніть цю форму: xxx


FOR GROUP/CHANNEL OWNERS

Розповсюджуйте слово про FlipNpik в Telegram групах та заробіть за це токени



Екстра ставки: Зробіть пітч закріпленим повідомленням протягом усього тижня та отримайте x10 ставок на тиждень. При цьому ви не зможете отримати більше ставок за постинг пітчу на щоденній основі.

Заявка:
1. Зв'яжіться @Awallon_X через Telegram, щоб дізнатися чи може ваша група/канал взяти участь в цій кампанії.
2. Як тільки ви будете затверджені, вам видадуть пітч, які потрібно буде постити в групі/каналі.
3. Робіть пост протягом чітко вказаного тижня (дати є в баунті топіку або таблиці "Telegram Owners - Approved").
4. Завантажте скріншот (використовуючи imgur, postimage або similar) та подайте звіт в баунті топік.
5. Робіть звіт в останній день останнього тижня (дати вказані в баунті топіку або таблиці).

Quote
####TELEGRAM WEEK X####
Link to Telegram post

Правила:
1. Максимум 1 пост на день для кожної групи.
2. Канали можуть робити 3 пости на тиждень, але ставки будуть подвоєні. Не більше ніж 3 поста буде прийнято протягом тижня.
3. Групи з фейками (які беруть участь без затвердження) будуть дискваліфіковані.



5% токенів зарезервовані для учасників баунті, які докладають особливих зусиль для просування нашої Продажі токенів. Ці маркери будуть розподілені на власний розсуд AmaZix/FlipNpik (тому ми не будемо приймати ніяких заперечень проти їх поширення).

Деякі дії, які можуть бути гідні цих токенів:
-Контент з особливо високою якістю або охопленням
-Відкриття нових каналів для просування продажу
-Висока активність в групах Telegram або ANN

Якщо ви відчуваєте, що у вас є ідея з просування,яка відрізняється від описаних та принесе велику цінність, не соромтеся, напишіть нам!



« Last Edit: May 15, 2018, 11:24:12 PM by KotiKo »

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #2 on: May 09, 2018, 06:13:59 PM »

Розподіл ставок залежно від рангу користувача:



Заявка:
1. Додайте підпис відповідно до вашого рангу, а також аватар та особистий текст.
2. Заповніть: ФОРМУ
3. Ви побачите ваше ім'я в таблиці, якщо будете прийняті.
4. Таблиця з учасниками підписної буде оновлюватися мінімум один раз на день, тому будьте впевнені що ви носите підпис весь час.

Правила:
1. Підпис, аватар та особистий текст повинні зберігатися до тих пір, поки ставки не будуть розраховані після закінчення TGE (близько тижня для цих розрахунків).
2. Мінімум 15 конструктивних постів на тиждень повинні бути зроблені протягом усього періоду кампанії. Пости не по темі, спам,або безглузді пости не будуть враховуватися.
3. Пости повинні бути не менше 70 символів.
4. Не більше 30% відсотків постів дозволено для написання в локальних розділах.
5. Учасники повинні мати ранг на форумі не менше Jr. Member.
6. Пости повинні бути зроблені протягом усього тижня, якщо вони будуть зроблені протягом 1-2 днів ви отримаєте 0 ставок.


Підписи:

Jr. Member:
FlipNpik   『 https://flipnpik.io/
The First Collaborative
Social Media dedicated to Local Businesses
Code: [Select]
[center]FlipNpik   『 https://flipnpik.io/ 』
The First Collaborative
Social Media dedicated to Local Businesses[/center]

Member:
Code: [Select]
[center][url=https://flipnpik.io/][b]FlipNpik[/b]  ──────────────  THE FIRST COLLABORATIVE  ──────────────  [b]FlipNpik[/b]
█ ██ █████ ██       SOCIAL MEDIA DEDICATED TO LOCAL BUSINESSES       ██ █████ ██ █[/url]
[url=https://flipnpik.io/wp-content/uploads/2018/04/2018_FNP_WP_EN_V10.pdf]Whitepaper[/url]  [url=http://t.me/flipnpikico]Telegram[/url]  [url=http://replace/]Ann Thread[/url] [url=https://flipnpik.io/whitelist/][b]『 Pre-ICO: 1st July - 31st August 』 [/b][i]Join our Whitelist![/i][/url][/center]

Full Member:
Code: [Select]
[center][url=https://flipnpik.io/][b][color=#0FA1DC]Flip[color=#F01619]Npik[/b]  ──────────────  [color=#017AA8]THE FIRST [color=#C70005]COLLABORATIVE  ──────────────  [b][color=#0FA1DC]Flip[color=#F01619]Npik[/b]
[color=#C70005]█ ██ [color=#017AA8]█████ [color=#C70005]██       [color=#C70005]SOCIAL MEDIA [color=#017AA8]DEDICATED TO LOCAL BUSINESSES      [color=#C70005] ██ [color=#017AA8]█████ [color=#C70005]██ █[/url]
[url=https://flipnpik.io/wp-content/uploads/2018/04/2018_FNP_WP_EN_V10.pdf][color=#737373]Whitepaper[/url]  [url=http://t.me/flipnpikico][color=#737373]Telegram[/url]  [url=http://replace/][color=#737373]Ann Thread[/url] [url=https://flipnpik.io/whitelist/][b][color=#737373]『 [color=#F01619]Pre-ICO: [color=#017AA8]1st July - 31st August [color=#737373]』 [/b][i][color=#F01619]Join our Whitelist![/i][/url][/center]

Sr. Member:
                   ▄▄▄▄▄██
             ▄███▌ ███████▌
     ▄▄▄▄▄  █████ ▐██████▀
    ▐█████ ▐█████ ▀▀▀▀▀
    █████▌ █████▌
   ▐█████ ▐█████▌  ▄▄▄▄
   █████▌ ██████ ▐████
   █████  █████▌ ▀▀▀▀
  ▐█████ ▐█████
  ▐████▌ █████
  █████  ███▀
 ▐████▀  
 ████▀
 ▀▀



 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▐██    ▄▄                ▄▄       ▄▄                ▄▄   ▐█▄
▐██▀▀▀▀▀▀  ▐██    ▀▀               ▐███      ██▌               ▀▀   ▐██
▐██        ▐██    ▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄    ▐████▄    ██▌     ▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄   ▐██   ▄██▄
▐███████▀  ▐██    ██  ▐███▀▀▀███   ▐██████▄  ██▌   ▐███▀▀▀███  ██   ▐██ ▄███▀
▐██        ▐██    ██  ▐██     ██▌  ▐██ ▀████▄██▌   ▐██     ██▌ ██   ▐██████
▐██        ▐██    ██  ▐██     ██▌  ▐██   ▀█████▌   ▐██     ██▌ ██   ▐██▀▀███
▐██        ▐██▄   ██  ▐███▄▄▄███   ▐██     ▀███▌   ▐███▄▄▄███  ██   ▐██   ▐██
 ▀█         ▀███  ██  ▐██▀▀▀▀▀▀     ▀█      ▀█▀    ▐██▀▀▀▀▀▀   ██    ▀█    ██▌
                      ▐██                          ▐██
                       ▀█                           ▀█

           ▄█████████████▄
          ▐██▌          ██▌
         ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄     ██▌
     ▄█████████████     ██▌█▌
     ███████▀▀▀▀▀▀      ██▌██
    ▐█████▀▄█           ██▌█▌
    ▐█████▐██           ██▌██
    ██████▐██           ██▌█▌
    ██████▐██▌          ██▌██
   ▄██████▐███████▀███████▌
 ▄████████▄▀█████████████▀
▀█████████████▀
  ▀▀████████▀
      ▀▀██▀
Code: [Select]
[center][table][tr][td][size=2pt][tt]                    [color=#017AA8]▄▄▄▄▄██
             ▄███▌ ███████▌
     [color=#C70005]▄▄▄▄▄  [color=#017AA8]█████ ▐██████▀
    [color=#C70005]▐█████ [color=#017AA8]▐█████ ▀▀▀▀▀
    [color=#C70005]█████▌ [color=#017AA8]█████▌
   [color=#C70005]▐█████ [color=#017AA8]▐█████▌  ▄▄▄▄
   [color=#C70005]█████▌ [color=#017AA8]██████ ▐████
   [color=#C70005]█████  [color=#017AA8]█████▌ ▀▀▀▀
  [color=#C70005]▐█████ [color=#017AA8]▐█████
  [color=#C70005]▐████▌ [color=#017AA8]█████
  [color=#C70005]█████  [color=#017AA8]███▀
 [color=#C70005]▐████▀  [color=#017AA8]▀
 [color=#C70005]████▀
 ▀▀[/td][td][url=https://flipnpik.io/][size=2pt][tt]


 [color=#0FA1DC]▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▐██    ▄▄                [color=#F01619]▄▄       ▄▄                ▄▄   ▐█▄
[color=#0FA1DC]▐██▀▀▀▀▀▀  ▐██    ▀▀               [color=#F01619]▐███      ██▌               ▀▀   ▐██
[color=#0FA1DC]▐██        ▐██    ▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄    [color=#F01619]▐████▄    ██▌     ▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄   ▐██   ▄██▄
[color=#0FA1DC]▐███████▀  ▐██    ██  ▐███▀▀▀███   [color=#F01619]▐██████▄  ██▌   ▐███▀▀▀███  ██   ▐██ ▄███▀
[color=#0FA1DC]▐██        ▐██    ██  ▐██     ██▌  [color=#F01619]▐██ ▀████▄██▌   ▐██     ██▌ ██   ▐██████
[color=#0FA1DC]▐██        ▐██    ██  ▐██     ██▌  [color=#F01619]▐██   ▀█████▌   ▐██     ██▌ ██   ▐██▀▀███
[color=#0FA1DC]▐██        ▐██▄   ██  ▐███▄▄▄███   [color=#F01619]▐██     ▀███▌   ▐███▄▄▄███  ██   ▐██   ▐██
 [color=#0FA1DC]▀█         ▀███  ██  ▐██▀▀▀▀▀▀     [color=#F01619]▀█      ▀█▀    ▐██▀▀▀▀▀▀   ██    ▀█    ██▌
                      [color=#0FA1DC]▐██                          [color=#F01619]▐██
                       [color=#0FA1DC]▀█                           [color=#F01619]▀█[/td][td][size=32px][tt][color=#737373]│[/td][td][center][url=https://flipnpik.io/][size=1px]
[size=17px][b][color=#017AA8]THE FIRST [color=#C70005]COLLABORATIVE
[size=2px]
[size=11px]SOCIAL MEDIA [color=#017AA8]DEDICATED TO LOCAL BUSINESSES[/td][td][size=32px][tt][color=#737373]│[/td][td][center][size=10px][b][url=https://flipnpik.io/whitelist/][color=#F01619]PRE-ICO: 1st July to 31st August
[size=1px]
[size=10px][color=#F01619][u]         [color=#017AA8]JOIN OUR WHITELIST         [/u][/url]
[size=2px]
[size=8px][url=https://flipnpik.io/wp-content/uploads/2018/04/2018_FNP_WP_EN_V10.pdf][color=#737373]WHITEPAPER[/url]    [url=http://t.me/flipnpikico][color=#737373]TELEGRAM[/url]   [url=REPLACE][color=#737373]ANN THREAD[/url][/td][td][/td][td][size=2px][tt]
           [color=#3366CC]▄█████████████▄[/color]
          [color=#3366CC]▐██▌          ██▌[/color]
         [color=#303030]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄     [color=#3366CC]██▌[/color]
     ▄█████████████     [color=#3366CC]██▌[/color]█▌
     ███████▀▀▀▀▀▀      [color=#3366CC]██▌[/color]██
    ▐█████▀[color=#3366CC]▄█           ██▌[/color]█▌
    ▐█████[color=#3366CC]▐██           ██▌[/color]██
    ██████[color=#3366CC]▐██           ██▌[/color]█▌
    ██████[color=#3366CC]▐██▌          ██▌[/color]██
   ▄██████[color=#3366CC]▐███████▀███████▌[/color]
 ▄████████▄[color=#3366CC]▀█████████████▀[/color]
▀█████████████▀
  ▀▀████████▀
      ▀▀██▀[/td][td][/td][td][center][size=3px]
[size=10px][b][url=https://itunes.apple.com/us/app/flipnpik/id1191900917?mt=8][color=#737373]Download [color=#0FA1DC]Flip[color=#F01619]Npik [color=#737373]App for Free!
[size=4px]
[size=10px][color=#F01619]Create [color=#737373]& [color=#017AA8]share value [color=#F01619]with us[/td][/tr][/table][/center]

Hero/Legendary:
                   ▄▄▄▄▄██
             ▄███▌ ███████▌
     ▄▄▄▄▄  █████ ▐██████▀
    ▐█████ ▐█████ ▀▀▀▀▀
    █████▌ █████▌
   ▐█████ ▐█████▌  ▄▄▄▄
   █████▌ ██████ ▐████
   █████  █████▌ ▀▀▀▀
  ▐█████ ▐█████
  ▐████▌ █████
  █████  ███▀
 ▐████▀  
 ████▀
 ▀▀



 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▐██    ▄▄                ▄▄       ▄▄                ▄▄   ▐█▄
▐██▀▀▀▀▀▀  ▐██    ▀▀               ▐███      ██▌               ▀▀   ▐██
▐██        ▐██    ▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄    ▐████▄    ██▌     ▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄   ▐██   ▄██▄
▐███████▀  ▐██    ██  ▐███▀▀▀███   ▐██████▄  ██▌   ▐███▀▀▀███  ██   ▐██ ▄███▀
▐██        ▐██    ██  ▐██     ██▌  ▐██ ▀████▄██▌   ▐██     ██▌ ██   ▐██████
▐██        ▐██    ██  ▐██     ██▌  ▐██   ▀█████▌   ▐██     ██▌ ██   ▐██▀▀███
▐██        ▐██▄   ██  ▐███▄▄▄███   ▐██     ▀███▌   ▐███▄▄▄███  ██   ▐██   ▐██
 ▀█         ▀███  ██  ▐██▀▀▀▀▀▀     ▀█      ▀█▀    ▐██▀▀▀▀▀▀   ██    ▀█    ██▌
                      ▐██                          ▐██
                       ▀█                           ▀█

           ▄█████████████▄
          ▐██▌          ██▌
         ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄     ██▌
     ▄█████████████     ██▌█▌
     ███████▀▀▀▀▀▀      ██▌██
    ▐█████▀▄█           ██▌█▌
    ▐█████▐██           ██▌██
    ██████▐██           ██▌█▌
    ██████▐██▌          ██▌██
   ▄██████▐███████▀███████▌
 ▄████████▄▀█████████████▀
▀█████████████▀
  ▀▀████████▀
      ▀▀██▀
Code: [Select]
[center][table][tr][td][size=2pt][tt]                    [color=#017AA8]▄▄▄▄▄██
             ▄███▌ ███████▌
     [color=#C70005]▄▄▄▄▄  [color=#017AA8]█████ ▐██████▀
    [color=#C70005]▐█████ [color=#017AA8]▐█████ ▀▀▀▀▀
    [color=#C70005]█████▌ [color=#017AA8]█████▌
   [color=#C70005]▐█████ [color=#017AA8]▐█████▌  ▄▄▄▄
   [color=#C70005]█████▌ [color=#017AA8]██████ ▐████
   [color=#C70005]█████  [color=#017AA8]█████▌ ▀▀▀▀
  [color=#C70005]▐█████ [color=#017AA8]▐█████
  [color=#C70005]▐████▌ [color=#017AA8]█████
  [color=#C70005]█████  [color=#017AA8]███▀
 [color=#C70005]▐████▀  [color=#017AA8]▀
 [color=#C70005]████▀
 ▀▀[/td][td][url=https://flipnpik.io/][size=2pt][tt]


 [color=#0FA1DC]▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▐██    ▄▄                [color=#F01619]▄▄       ▄▄                ▄▄   ▐█▄
[color=#0FA1DC]▐██▀▀▀▀▀▀  ▐██    ▀▀               [color=#F01619]▐███      ██▌               ▀▀   ▐██
[color=#0FA1DC]▐██        ▐██    ▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄    [color=#F01619]▐████▄    ██▌     ▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄   ▐██   ▄██▄
[color=#0FA1DC]▐███████▀  ▐██    ██  ▐███▀▀▀███   [color=#F01619]▐██████▄  ██▌   ▐███▀▀▀███  ██   ▐██ ▄███▀
[color=#0FA1DC]▐██        ▐██    ██  ▐██     ██▌  [color=#F01619]▐██ ▀████▄██▌   ▐██     ██▌ ██   ▐██████
[color=#0FA1DC]▐██        ▐██    ██  ▐██     ██▌  [color=#F01619]▐██   ▀█████▌   ▐██     ██▌ ██   ▐██▀▀███
[color=#0FA1DC]▐██        ▐██▄   ██  ▐███▄▄▄███   [color=#F01619]▐██     ▀███▌   ▐███▄▄▄███  ██   ▐██   ▐██
 [color=#0FA1DC]▀█         ▀███  ██  ▐██▀▀▀▀▀▀     [color=#F01619]▀█      ▀█▀    ▐██▀▀▀▀▀▀   ██    ▀█    ██▌
                      [color=#0FA1DC]▐██                          [color=#F01619]▐██
                       [color=#0FA1DC]▀█                           [color=#F01619]▀█[/td][td][size=32px][tt][color=#737373]│[/td][td][center][url=https://flipnpik.io/][size=1px]
[size=17px][b][color=#017AA8]THE FIRST [color=#C70005]COLLABORATIVE
[size=2px]
[size=11px]SOCIAL MEDIA [color=#017AA8]DEDICATED TO LOCAL BUSINESSES[/td][td][size=32px][tt][color=#737373]│[/td][td][center][size=10px][b][url=https://flipnpik.io/whitelist/][color=#F01619]PRE-ICO: 1st July to 31st August
[size=1px]
[size=10px][glow=#017AA8,2][color=transparent].........[color=#fff]JOIN OUR WHITELIST[color=transparent].........[/glow][/url]
[size=2px]
[size=8px][url=https://flipnpik.io/wp-content/uploads/2018/04/2018_FNP_WP_EN_V10.pdf][color=#737373]WHITEPAPER[/url]    [url=http://t.me/flipnpikico][color=#737373]TELEGRAM[/url]   [url=REPLACE][color=#737373]ANN THREAD[/url][/td][td][/td][td][size=2px][tt]
           [color=#3366CC]▄█████████████▄[/color]
          [color=#3366CC]▐██▌          ██▌[/color]
         [color=#303030]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄     [color=#3366CC]██▌[/color]
     ▄█████████████     [color=#3366CC]██▌[/color]█▌
     ███████▀▀▀▀▀▀      [color=#3366CC]██▌[/color]██
    ▐█████▀[color=#3366CC]▄█           ██▌[/color]█▌
    ▐█████[color=#3366CC]▐██           ██▌[/color]██
    ██████[color=#3366CC]▐██           ██▌[/color]█▌
    ██████[color=#3366CC]▐██▌          ██▌[/color]██
   ▄██████[color=#3366CC]▐███████▀███████▌[/color]
 ▄████████▄[color=#3366CC]▀█████████████▀[/color]
▀█████████████▀
  ▀▀████████▀
      ▀▀██▀[/td][td][/td][td][center][size=3px]
[size=10px][b][url=https://itunes.apple.com/us/app/flipnpik/id1191900917?mt=8][color=#737373]Download [glow=#017AA8,2][color=transparent].[color=#fff]Flip[/glow][glow=#F12529,2][color=#fff]Npik[color=transparent].[/glow] [color=#737373]App for Free!
[size=4px]
[size=10px][color=#F01619]Create [color=#737373]& [color=#017AA8]share value [color=#F01619]with us[/td][/tr][/table][/center]

Аватар:  
Особистий текст: “Join FlipNpik Telegram : t.me/flipnpikico”
[/quote]
« Last Edit: May 15, 2018, 11:27:36 PM by KotiKo »

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #4 on: May 10, 2018, 12:58:42 PM »
ICO FlipNpik - унікальна платформа, що представляє собою першу спільну соціальну мережу, яку можна використовувати в сфері локального бізнесу. Як відомо, сьогодні йому не так легко розвинутися в щось більш масштабне. Дрібним та середнім підприємцям не вдається конкурувати з більш великими гравцями через низку проблем. Система ж блокчейну дозволить всім учасникам, в тому числі локальним підприємцям конкурувати на рівних правах з гігантами та великими рітейлерами, одночасно розвивати свій бізнес та підвищувати дохід.

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #5 on: May 10, 2018, 12:59:31 PM »
Активні користувачі зможуть брати участь в акціях, користуватися різними продуктами або просто грати в різні додатки. ICO FlipNpik сподобається багатьом бізнесменам, які хотіли б залучити більшу аудиторію в обмін на винагороду. В системі діють різні типи заохочень, які сподобаються багатьом користувачам. :)

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #6 on: May 11, 2018, 09:55:26 AM »
Соціальні медіа перешкоджають малим підприємствам. Більшість місцевих магазинів і магазинів прагнуть отримати значну цінність від мережевих сайтів. І, зокрема, аспект "діяти локально" поступово руйнується. Щоб досягти успіху в соціальних мережах, місцевий або малий бізнес повинен придбати додатковий експерт соціальних медіа талантів. Цей талант часто перевищує їхній бюджет та його важко досягти.
https://medium.com/@FlipNpik/social-media-platforms-have-to-become-collaborative-1e01be9ec979

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #7 on: May 11, 2018, 09:57:18 AM »
Цікава стаття,де детально розповідається про всі аспекти ICO FlipNpik!
https://www.icoexaminer.com/ico-news/stellar-platform-hosts-new-facebook-of-the-blockchain-for-local-businesses/

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #8 on: May 11, 2018, 09:59:15 AM »
Blockchain: Тиха революція для підприємств малого та середнього бізнесу нового покоління!
https://realbusiness.co.uk/accounts-and-tax/2017/08/29/blockchain-quiet-revolution-next-generation-sme-businesses/

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #9 on: May 11, 2018, 10:00:52 AM »
Нова екосистема являє собою децентралізовану платформу, побудовану на блокчейні. Згідно з розробленим алгоритмом, прибуток буде розподілятися серед усіх учасників, що вже говорить про справедливість розробки. Головним завданням платформи є допомога локальному бізнесу, в тому числі поліпшення позиції місцевої економіки, тобто не тільки в мегаполісах, але і інших регіонах, провінціях, де велике число підприємців-початківців.

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #10 on: May 15, 2018, 11:54:41 AM »
Ian, Simon та Jason приєднуються до FlipNpik!
https://flipnpik.io/

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #11 on: June 05, 2018, 08:41:46 PM »
FlipNpik справді перша у своєму роді, і, як наслідок, команда також має чіткі відмінності!
https://medium.com/@FlipNpik/flipnpik-an-experienced-and-talented-team-5349771feed0

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #12 on: June 05, 2018, 08:44:06 PM »
FlipNpik був представлений в Києві у NEXTBLOCK. Ми раді представити нашу спільну екосистему з нашим консультантом SimonCocking.
https://twitter.com/twitter/statuses/1003308973829783552

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #13 on: June 17, 2018, 04:58:56 PM »
Тільки фани South Park зрозуміють цей твіт

KotiKo

  • Legendary
  • *****
  • Posts: 1939
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlipNpik-Просування Місцевого Бізнесу!
« Reply #14 on: June 17, 2018, 05:03:34 PM »
Додаток FlipNpik створено з метою надання якоїсь допомоги для власників локального бізнесу. Зараз більшу частину покупок люди здійснюють після порад блогерів або своїх знайомих (друзів, сім'ї та ін.), які часто діляться враженнями від своєї покупки в соціальних мережах. FlipNpik беруть в основу своєї маркетингової стратегії залучення людей з соціальних мереж.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services