click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)  (Read 1935 times)

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

Omnitude (ECOM)


O Omnitude

Omnitude deluje kot vmesna programska oprema - pametni integracijski sloj, ki omogoča ponudnikom v e-poslovanju, da na "vklopi in igraj" (plug and play) bazi posvojijo blockchain brez potrebe po nadomeščanju obstoječih sistemov. To bo pomagalo pri gonilu masovne posvojitve tehnologije blockchain, kar bo integracijo naredilo hitrejšo, lažjo in cenejšo za podjetja vseh velikosti. Pri povezovanju vrzeli med teorijo in prakso blockchaina, cilja Omnitude na zagotavljanje hitrejših, varnejših in stroškovno učinkovitejših načinov za reševanje različnih relevantnih problemov za spletne trgovce, vključno s prevaro, učinkovitostjo oskrbovalne verige in krajo identitete, prav tako pa tudi zniževanjem števila vrnjenih artiklov in izboljševanjem varnosti podatkov.

Omnitude je posebej izbral Hyperledger Fabric kot ogrodje blockchain implementacije zaradi njegove stabilnosti, varnosti in možnosti hitrega obdelovanja velikih količin transakcij. Verjamemo, da je to eden od vidikov, ki izpostavlja Omnitude in bo gonilo za uspeh ter posvojitev našega ekosistema.

Omnitude lahko pomaga doseči:

• Ustvarjanje transparentnih in odgovornih proizvodnih in oskrbovalnih verig

• Precejšnje znižanje prevar v e-poslovanju

• Omogočanje edine edintitete stranke za uporabo na katerikoli e-poslovalni strani povezani z Omnitude

• Integracijo blockchain med podjetniškimi sistemi, kot sta ERP in WMS

... in še veliko več rešitev od Omnitude in skupnosti v obliki decentraliziranih aplikacij Omnitude ("DApps").

Kateri so obstoječi problemi v e-poslovanju?

Spletno nakupovanje na drobno je eden od največjih globalnih trgov z globalnimi prodajami v e-poslovanju, ki so leta 2016 dosegale 1,86 trilijona dolarjev in imajo za leto 2021 napovedane prodajne dohodke v višini 4,48 trilijona dolarjev. Kljub temu ta industrija trpi zaradi nekaterih resnih izzivov. Na primer, 45% spletnih trgovcev in dobaviteljev poroča o izgubah prihodkov večjih od 1 milijona dolarjev zaradi izzivov, ki so jim izpostavljeni, pri integraciji medkanalnih zmožnosti v njihovo strategijo e-poslovanja. Spletna plačila so nadaljnji primer, kjer trgovci v e-poslovanju izgubljajo s povprečjem 5,65 centa na zapravljenih 100 dolarjev zaradi prevare. Poročilo Nilson ocenjuje, da bo samo v letu 2020, 31 miljard dolarjev izgubljenih pri napačni uporabi pravic zaračunavanja za nazaj. To je brez omembe čiste prevare (lažno predstavljanje upravičenih imetnikov kartic), prevzemu računov, prevari identitete in goljufiji ponovnega odpošiljanja. Iz vidika potrošnikov, lahko prevara nastane iz lažnih ocen medlih sistemov ugleda, kar ustvari iluzijo zaupanja - raziskave kažejo na to, da je ena tretjina spletnih ocen lažnih in da služijo namenu krepitve morale samih trgovcev ali škodovanju ugledu tekmecev.


Kako Omnitude rešuje te težave?

V tem razburkanem okolju prevlada potreba po učinkoviti in najsodobnejši rešitvi.

Omnitude implementacija "edine identitete" ("Single Identity") in "edinega ugleda" ("Single Reputation") na blockchainu, bo omogočala sredstva za pomoč trgovcem pri zmanjševanju najbolj pogoste oblike prevar v e-poslovanju, to je kraje identitete, kjer se goljufive transakcije izvajajo z uporabo drugačne identitete, običajno s trošenjem s kreditno kartico nekoga drugega ali računa. Pri zagotavljanju uporabnikov z edino identiteto na blockchainu, bo Omnitude trgovce odrešil od potrebe po shranjevanju in varovanju obsežnih lokalnih baz podatkov, ki vsebujejo občutljive osebne podatke o njegovih strankah. Takšne baze podatkov tvegajo, da so ogrožene s strani vdiranja.

Omnitude bo prav tako znižal prevare trgovcev (tj. zbiranje plačil vnaprej, ampak s poznejšim neuspehom dostave) z lajšanjem faznih izdaj plačil, ki so odvisne od faze dostave. To bo izvedeno s pomočjo pametnih pogodb na vrhu platforme Omnitude, ki sledi poteku artikla, ki prehaja skozi oskrbovalno verigo (npr. preverjenega s pomočjo poslikanih dvodimenzionalnih grafenskih varnostnih etiket ali serijskih številk). Mikroplačila s faznimi izdajami, transparentno sledljivostjo in nespremenljivostjo delujejo proti zmanjševanju trgovskih prevar. Prevara zaračunavanja za nazaj je seveda zmanjšana s pomočjo zmanjševanja uporabe kreditnih kartic.

Implementacija Omnitude identitete ("Omnitude Identity" oz. OID) na podlagi blockchaina se bo tudi uporabljala za zagotavljanje, da bo ugled trgovca preprosto preverljiv in legitimen. Z ustanovitvijo edinstvenih OID za vsakega potrošnika, bo Omnitude zmožen implementirati dokaz o interakciji ("proof-of-interaction" oz. POI), kjer bo vsaka transakcija, ki je bila izvedena s strani OID, zapisana na blockchain. Vsak kupec mora imeti legitimno POI in ugled, da lahko napiše oceno, prav tako mora biti proizvodnja/dostava izdelka temu potrošniku (kot je sledljivo skozi Omnitude) potrjena, preden je ocena lahko podana, kar odpravi lažne ocene od samih trgovcev. Ustanovljen bo morda tudi ekonomski sistem spodbujanja (osnovan na distribuciji ECOM žetona), z namenom, da zagotovi, da je ugled nadaljnje legitimiran. Poleg tega prevara včlanitve (manipulacija prometa z namenom pridobitve več denarja od registracij in statistike oglaševanja) je zmanjšana z uvedbo POI (tj. nagrade za včlanitve bodo dostavljene samo, če bo obstajalo sledenje s strani strank).

To je samo nekaj primerov, kako lahko ima Omnitude korist od oskrbovalnih verig in e-poslovanja, preberite pa več o tem, kako namerava Omnitude implementirati te rešitve, v naši beli knjigi.


Kaj je ECOM žeton?

ECOM večnamenski žeton bo lansiran skupaj z Omnitude platformo. Trgovci, stranke in dobavitelji bodo potrebovali ECOM za sodelovanje v Omnitude ekosistemu.

ECOM žeton bo služil več glavnim funkcijam:

1) Avtohtona metoda za dogovor med strankami za dostop do sredstev ekosistema.

a. Trgovci bodo izvajali plačila v obliki ECOM žetonov drugim udeležencem ekosistema za uporabo "on-ledger" Omnitude rešitev za poreklo oskrbovalne verige, ciklus dostave, transparentnost podatkov, edine identitete, edinega ugleda in dokaza o interakciji (POI).

b. Stranke bodo izvajale plačila trgovcem z uporabo ECOM, kriptovalut ali fiata.

2) Spodbude za udeležence ekosistema za upravljanje in varovanje ekosistema.

a. Konsistenca Omnitudovega nespremenljivega blockchaina bo zajamčena s porazdeljenim "peer-to-peer" omrežjem potrjevanja vozlišč, kjer bo tekla aplikacija odjemalca Omnitude Core. V zameno za vsiljevanje Omnitudovega algoritma konsenza, ki sliši na ime "Delegated Practical Byzantine Fault Tolerance" (DPBFT), se bo potrjevanje vozlišč delilo v ECOM blok nagradah.

3) Sredstva za zbiranje sklada za dolgoročni razvoj Omnitude.

a. Ustanova Omnitude zbira sredstva za prvotno izdajo žetonov ECOM in za razvoj ter lansiranje Omnitude ekosistema skozi množično financiranje.

b. ECOM kovanci, ki bodo izdani med množičnim financiranjem, bodo začetni plovec pri zagonu ekosistema.


Predlagana struktura prodaje žetonov

Oznaka: ECOM
Žetoni: 100 milijonov (ekipa in svetovalci = 12%, ustanova Omnitude = 33%, investitorji predprodaje = 5%, investitorji glavne prodaje = 50%)
Inflacija: je ni (ni nadaljnjih izdanih žetonov)
Zasebna predprodajna cena: 0,40 USD/ECOM (razprodano predčasno celo med razburkanim stanjem na trgu)
Zasebna predprodajna meja: 5 milijonov ECOM (2 milijona USD)
Prodajna cena žetona: 0,46 USD/ECOM
Trda meja ("hard cap") prodaje žetona: 50 milijonov ECOM (23 milijonov USD)
Skupna meja prodaje: 55 milijonov ECOM (približno 25 milijonov USD)

Prodaja žetonov bo zahtevala KYC in 50 tisoč dolarjev omejitve na osebo na dan.
Če sledimo 1. rundi, bodo neprodani žetoni na voljo vsem registriranim uporabnikom, vsak posameznik pa bo imel možnost nakupa dodatnih ECOM žetonov v vrednosti 50 tisoč USD, dokler ne bodo razprodani.

To se bo nadaljevalo do 5. runde, na tej točki pa se bo prodaja žetonov zaključila, če prej ne bo razprodana.

V primeru, da meja financiranja prodaje žetonov ne bi bila dosežena, bodo vsi preostali žetoni uničeni.


Kako lahko sodelujem in kakšni so pogoji prodaje žetonov?

Naša glavna prvotna izdaja kovancev oz. ICO bo zagnana 28. marca 2018, tako da se registrirajte na naši spletni strani (http://omnitude.tech), da bi dobili najnovejše novice.
Med tem vas prosimo, da preberite naši tehnični in glavni beli knjigi https://files.acrobat.com/a/preview/75fe0af9-d98b-4002-863c-138b43a131ef).


OPOZORILO O GOLJUFIJI:

Naša glavna prodaja žetonov se začne 28. marca 2018 in na žalost bomo medse privabili tudi goljufivce v kakršnikoli obliki.

Na Telegramu imamo nove osebe, ki se lažno predstavljajo, imeli pa smo tudi našo spletno stran sceloma ponarejeno na naslovu omnitude.online (PROSIMO, UPOŠTEVAJTE: naša domena je omnitude.tech).

Ena stvar, ki jo morate vedeti je, da vam ne bomo NIKOLI IN KADARKOLI pošiljali naslova denarnice z zasebnim sporočilom. Ko se registrirate na naši varni platformi, kjer poteka prodaja žetonov, pridobite EDINSTVEN naslov denarnice, ki je bil ustvarjen za vas.

Pomnite, vse, kar potrebujete, je na spletnem naslovu http://tokensale.omnitude.tech.


Omnitude, Vse je ...
« Last Edit: May 01, 2018, 04:39:06 AM by Noobaru »

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Woshib: "Nisem več odgovoren za to nagradno kampanjo, član njihove ekipe po imenu "Steps" jo vodi (kontaktirajte ga na Telegramu, @MSteps), zavračam odgovornost za kakršnokoli napačno plačilo ali karkoli drugega od Omnitude, pridružite se na lastno odgovornost."

NOVA DISTRIBUCIJA NAGRADNE KAMPANJE, DODALI SMO PROGRAM ZA NAPOTITVE!



Predprodaja: od 30. januarja do 2. februarja


Kampanja se je začela v torek, tako da se bo vsak teden končal v ponedeljek, nato se bo novi teden začel v torek.

Omnitude začenja svoj uraden program nagradne kampanje z namenom nagrajevanja njegovih podpornikov z Omnitude žetoni.

2% vseh žetonov (500 tisoč dolarjev) bo dodeljeno nagradni kampanji.

Program bo potekal do konca prodaje žetonov. Nagrade bodo izplačane znotraj okvirja 30 dni po koncu prodaje žetonov.

Splošna distribucija nagrad:


Prosimo preverite svojo udeležbo v tej preglednici: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xbfzmF_yakpr1Zroc4Ed5MUsylGaD7-N9urx5uObAhw/edit?usp=sharing


SPLOŠNO PRAVILO: od vseh udeležencev nagradne kampanje se zahteva, da se pridružijo Omnitude skupini na Telegramu: https://telegram.me/Omnitudechat

Prosimo pazite:

Nagrada je izplačana v obliki Omnitude žetonov osnovanih na ERC20 standardu, tako da potrebujete le ETH naslov.

Odveč je reči, da tako kot pri drugih prodajah žetonov ali ICO, vedno uporabite naslov, pri katerem si lastite zasebne ključe (to ne pomeni denarnic na menjalnicah).



1. Registrirajte se na Omnitude spletni strani: http://omnitude.tech
2. Uporabite svojo povezavo za napotitve in dobili boste 1% od vsake investicije, ki je bila opravljena preko nje.




Deleži bodo izplačani glede na število sledilcev (na začetku kampanje).

250-749 sledilcev:   1 delež na tvit ali retvit
750-1499 sledilcev:   2 deleža na tvit ali retvit
1500-9999 sledilcev:   4 deleži na tvit ali retvit
10.000+ sledilcev:   6 deležev na tvit ali retvit

Minimalno 3 tviti ali retviti na teden
Maksimalno 2 tvita ali retvita na dan in 10 retvitov na teden

Prijava:
1. Sledite Omnitude na Twitterju: https://twitter.com/Omnitudeorg
2. Objavite v tej temi v obliki:
Code: [Select]
[u][b]TWITTER[/b][/u]
Bitcointalk username:
Twitter post:
Twitter account:
Twitter followers:
Telegram username:
Ethereum address:

Pravila:
Vaša Twitter revizija mora imeti rezultat enak vsaj 85% in samo pravi sledilci iz zadnje revizije bodo šteli. Twitter sledilci NE bodo več posodobljeni po registraciji v kampanjo.




Deleži bodo izplačani glede na število prijateljev/sledilcev:

100-500 sledilcev/prijateljev:      5 deležev na deljenje in všeček

500-1500 sledilcev/prijateljev:   10 deležev na deljenje in všeček

1500-3000 sledilcev/prijateljev:   20 deležev na deljenje in všeček

3000 in več sledilcev/prijateljev:   30 deležev na deljenje in všeček

Prijava:
1. Sledite in všečkajte Omnitude Facebook stran: https://fb.me/Omnitude.tech
2. Objavite v tej temi v tej obliki:
Code: [Select]
[u][b]FACEBOOK[/b][/u]
Bitcointalk username:
Facebook post:
Facebook account:
Facebook friends/followers:
Telegram username:
Ethereum address:

Pravila:
1. Maksimalno 10 objav in všečkov na teden bo štetih in maksimalno 2 na dan.
2. Udeleženci morajo deliti in všečkati Omnitude objave
3. Računu z lažnimi prijatelji/sledilci bodo diskvalificirani
4. Prijatelji/sledilci NE bodo posodobljeni po registraciji v kampanji.
5. Udeleženci, ki objavljajo nepomembne ali negativne komentarje, bodo diskvalificirani.



Ta nagradna kampanja sestoji iz treh opravil:
1. Prevod ANN teme in teme nagradne kampanje
2. Prevod bele knjige in spletne strani v naslednje jezike: KATERIKOLI JEZIK
3. Ustvarjanje in moderacija lokalnih Telegram ali Wechat skupin


Zasluženi deleži bodo odvisni od dejavnosti v temi in številu članov v Telegram skupini.

Ustvarjanje lokalne skupine in prevod pripetega sporočila iz glavne skupine: 10 deležev + 2 deleža na člana ob koncu kampanje
ANN tema in tema nagradne kampanje:  50 deležev + 5 deležev na utemeljeno objavo (sveža novica z napotki v vašem jeziku) + 25 deležev na celovit prevod uradnega članka
Prevod bele knjige: 300 deležev

Prijava:

Objavite tukaj v tej obliki:
Code: [Select]
[u][b]TRANSLATION[/b][/u]
Bitcointalk username:
Native language:
Part of bounty you apply for (ANN/WP/Telegram):
Translation/moderation experience (if any):
Ethereum address:

1. Da preverite, ali ste sprejeti, samo počakajte in videli boste, ali ste dodani v preglednico.
2. Po tem, ko ste sprejeti in ste zaključili prevod, objavite v tej temi povezavo do prevedene teme ali bele knjige


Pravila:
1. Od udeležencev se zahteva, da lokalne teme in Telegram skupine obdržijo živahne z objavljanjem in prevajanjem rednih posodobitev, novic in pomembnih obvestil. Tema z eno samo objavo bo zavrnjena.
2. Samodejni (Google ali podobno) prevodi ali prevodi nizke kakovosti bodo zavrnjeni.
3. Nepotrebne ali ponavljajoče se objave bodo zavrnjene za štetje deležev
4. Štele bodo samo objave napisane s strani izvirnega objavljalca ("OP")




Distribucija deležev glede na raven uporabnika:

Jr. Member:    1 delež na teden
Member:      2 deleža na teden
Full Member:   3 deleži na teden
Sr Member:      5 deležev na teden
Hero/Legendary:   7 deležev na teden

Prijava:
1. Dodajte podpis svoje ravni, avatar in osebno sporočilo
Avatar:

https://i.imgur.com/RgY2i9c.png
2. Objavite v tej temi v tej obliki:
Koda:
Code: [Select]
[b][u]SIGNATURE[/u][/b]
Bitcointalk username:
Forum rank:
Starting post count:
Telegram username:
Ethereum address:

Pravila:
1. Podpis, avatar in osebno sporočilo morajo biti vidni, dokler se deleži ne izračunajo po koncu TGE (dopustite približno teden dni za te izračune)
2. Med tem obdobjem je potrebno narediti minimalno 15 pomenljivih objav na teden. "Off-topic", spam in nepomenljive objave ne bodo štele.
3. Objave morajo biti dolge minimalno 70 znakov.
4. Udeleženci morajo na forumu imeti vsaj "Jr. Member" čin.

Podpisi:


Newbie
Code: [Select]
[center][u]O[/u]MNITUDE.TECH  |  JOIN NOW[/center]

Jr Member
Code: [Select]
[center][url=omnitude.tech][u]O[/u] M N I T U D E     [u]   BLOCKCHAIN E-COMMERCE   [/u]
▄ ▄ ▄ █ █    JOIN NOW    █ █ ▀ ▀ ▀[/center]

Member
Code: [Select]
[center][url=http://omnitude.tech][u]O[/u] M N I T U D E        [u]        BLOCKCHAIN E-COMMERCE        [/u]        [u]        JOIN [/u]NOW[/url]
▄ ▄ ▄ █ █    [url=https://files.acrobat.com/a/preview/75fe0af9-d98b-4002-863c-138b43a131ef]WHITEPAPER[/url]    █ █ ▀ ▀ ▀
[url=https://fb.me/Omnitude.tech]FACEBOOK[/url]      [url=https://twitter.com/Omnitudeorg]TWITTER[/url]      [url=https://www.linkedin.com/company/11320641/]LINKEDIN[/url]      [url=https://t.me/joinchat/GvyX0g8PC7_JsyUu0fruUw]TELEGRAM[/url]      [url=https://www.reddit.com/r/Omnitude/]REDDIT[/url]     [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2683959.0]ANN THREAD[/url][/center]

Full Member
Code: [Select]
[center][font=arial black][url=http://omnitude.tech][color=#E1295F][u]O[/u] M N I T U D E       [u]       [color=#000]BLOCKCHAIN E-COMMERCE[/color]       [/u]       [u]        [color=#333]JOIN[/color] [/u][color=#E4D314]NOW[/color][/color][/url]
[color=#E4D314]▄ ▄ ▄ █ █    [url=https://files.acrobat.com/a/preview/75fe0af9-d98b-4002-863c-138b43a131ef][font=impact][color=#E1295F]W H I T E P A P E R[/color][/font][/url]    █ █ ▀ ▀ ▀[/color][/font]
[b][font=arial narrow][url=https://fb.me/Omnitude.tech][color=#333]FACEBOOK[/color][/url]          [url=https://twitter.com/Omnitudeorg][color=#E1295F]TWITTER[/color][/url]          [url=https://www.linkedin.com/company/11320641/][color=#333]LINKEDIN[/color][/url]        [url=https://t.me/joinchat/GvyX0g8PC7_JsyUu0fruUw][color=#E1295F]TELEGRAM[/color][/url]          [url=https://www.reddit.com/r/Omnitude/][color=#333]REDDIT[/color][/url]         [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2683959.0][color=#E1295F]ANN THREAD[/color][/url][/font][/b][/center]

Sr Member
Code: [Select]
[center][table][tr][td][url=http://omnitude.tech][size=2pt][tt][color=#333]███████████████████████████████████████
███████▀ ▄▄▄ ▀██▌ ███ ▐███ ▀████ ██▌ ██
███████ █████ ██ ▌▐█▌▐ ███ ▄ ▀██ ██▌ ██
███████▄ ▀▀▀ ▄█▌▐█ █ █▌▐██ ██▄ ▀ ██▌ ██
███████▀▀▀▀▀▀▀█ ███ ███ ██ ████▄ ██▌ ██
███████████████████████████████████████
███████▄▄▄ ▄▄▄█ ████ ██ ▄▄▄▄▀███ ▄▄▄▄██
██████████ ████ ████ ██ █████ ██ ▀▀▀███
██████████ ████ ████ ██ █████ ██ ██████
██████████ ████▄▀▀▀▀▄██ ▀▀▀▀▄███ ▀▀▀▀██
██████████████████████████████████████▀
████████████████████████████████████▀
██████████████████████████████████▀[/size][/url][/td]
[td][url=http://omnitude.tech][font=Arial][color=#E1295F][size=23pt][size=5pt][font=arial][sup][u][size=19pt][b]O[/size][/u][/sup][/font][/size][b]MNITUDE[/size][/font][/url][/td]
[td][center][url=http://omnitude.tech][font=Arial black][size=11pt][color=#E1295F][u]     [color=#000]BLOCKCHAIN E-COMMERCE     [/u][/size][/font][/url]
[url=https://files.acrobat.com/a/preview/75fe0af9-d98b-4002-863c-138b43a131ef][font=impact][size=10pt][size=2pt][sup][size=10pt][color=#E4D314]▄ ▄ ▄ █ █[/size][/sup][/size]     [size=12pt][color=#E1295F]WHITEPAPER[/size]     [size=2pt][sup][size=10pt][color=#E4D314]█ █ ▀ ▀ ▀[/size][/sup][/size][/size][/font][/url][/td][td][/td]
[td][size=2pt][tt][color=#E4D314]▄████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
▀████[/size][/td][td][/td]
[td][color=transparent][size=1pt].[/size][/color]
[center][b][font=Arial black][size=7pt][url=https://twitter.com/Omnitudeorg][color=#E1295F]TWITTER[/url]     [url=https://www.reddit.com/r/Omnitude/][color=#000]REDDIT[/url]     [url=https://www.linkedin.com/company/11320641/][color=#E1295F]LINKEDIN[/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2683959.0][color=#E1295F]ANN THREAD[/url]
[url=https://fb.me/Omnitude.tech][color=#000]FACEBOOK[/url]          [url=https://t.me/joinchat/GvyX0g8PC7_JsyUu0fruUw][color=#000]TELEGRAM[/url][/size][/font][/b][/center][/td][td][/td]
[td][right][size=2pt][tt][color=#E4D314]████▄
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
████▀[/size][/td][td][/td]
[td][url=http://omnitude.tech][font=Arial black][size=18pt][color=#E1295F][u]  [color=#333]JOIN[/u][size=20pt][sub][size=18pt][color=#E4D314]NOW[/size][/sub][/size][/size][/font][/url][/td][/tr][/table][/center]

Hero Member - Legendary
Code: [Select]
[center][table][tr][td][url=http://omnitude.tech][size=2pt][tt][color=#333]███████████████████████████████████████
███████▀ ▄▄▄ ▀██▌ ███ ▐███ ▀████ ██▌ ██
███████ █████ ██ ▌▐█▌▐ ███ ▄ ▀██ ██▌ ██
███████▄ ▀▀▀ ▄█▌▐█ █ █▌▐██ ██▄ ▀ ██▌ ██
███████▀▀▀▀▀▀▀█ ███ ███ ██ ████▄ ██▌ ██
███████████████████████████████████████
███████▄▄▄ ▄▄▄█ ████ ██ ▄▄▄▄▀███ ▄▄▄▄██
██████████ ████ ████ ██ █████ ██ ▀▀▀███
██████████ ████ ████ ██ █████ ██ ██████
██████████ ████▄▀▀▀▀▄██ ▀▀▀▀▄███ ▀▀▀▀██
██████████████████████████████████████▀
████████████████████████████████████▀
██████████████████████████████████▀[/size][/url][/td]
[td][url=http://omnitude.tech][font=Arial black][size=22pt][glow=#E1295F,2,300][color=#E1295F].[/color][font=arial][color=#fff][size=5pt][font=arial][sup][u][size=19pt][b]O[/size][/u][/sup][/font][/size][b]MNITUDE[/font][color=#E1295F].[/color][/glow][/size][/font][/url][/td]
[td][center][url=http://omnitude.tech][font=Arial black][size=11pt][color=#E1295F][u]     [color=#000]BLOCKCHAIN E-COMMERCE     [/u][/size][/font][/url]
[url=https://files.acrobat.com/a/preview/75fe0af9-d98b-4002-863c-138b43a131ef][font=impact][size=10pt][size=2pt][sup][size=10pt][color=#E4D314]▄ ▄ ▄ █ █[/size][/sup][/size]     [size=12pt][color=#E1295F]WHITEPAPER[/size]     [size=2pt][sup][size=10pt][color=#E4D314]█ █ ▀ ▀ ▀[/size][/sup][/size] [/size][/font][/url][/td][td][/td]
[td][size=2pt][tt][color=#E4D314]▄████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
▀████[/size][/td]
[td][color=transparent][size=1pt].[/size][/color]
[center][b][font=Arial black][size=7pt][glow=#fff,2,300][color=transparent].[/color][url=https://twitter.com/Omnitudeorg][color=#E1295F]TWITTER[/url]     [url=https://www.reddit.com/r/Omnitude/][color=#000]REDDIT[/url]     [url=https://www.linkedin.com/company/11320641/][color=#E1295F]LINKEDIN[/url][color=transparent].[/color]
[color=transparent].................[/color][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2683959.0][color=#E1295F]ANN THREAD[/url][color=transparent].................[/color]
[color=transparent]....[/color][url=https://fb.me/Omnitude.tech][color=#000]FACEBOOK[/url]           [url=https://t.me/joinchat/GvyX0g8PC7_JsyUu0fruUw][color=#000]TELEGRAM[/url][color=transparent]....[/color][/glow][/size][/font][/b][/center][/td]
[td][right][size=2pt][tt][color=#E4D314]████▄
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
████▀[/size][/td][td][/td]
[td][url=http://omnitude.tech][font=Arial black][size=21pt][glow=#E4D314,2,300][size=18pt][color=#E1295F][u]  [color=#000]JOIN[/u][size=20pt][sub][size=18pt][color=#fff]NOW[/size][/sub][/size][/size][color=#E4D314].[/color][/glow][/size][/font][/url][/td][/tr][/table][/center]

Avatar:


Osebno sporočilo: “Blockchain Connection Framework”



Širite besedo z vašo izvirno vsebino in zaslužite žetone z:
Bloganjem o Omnitude, oglaševanjem na drugih forumih, v vaši Facebook/LinkedIn skupini ali kateremkoli drugem družabnem omrežju z velikim dosegom ali ustvarjanjem YouTube posnetkov.
Prav tako katerikoli drug način za dvigovanje ozaveščenosti ali doseganja širšega občinstva (prosimo, imate proste roke, zato nam pošljite vaše ideje).


Zasluženi deleži glede na kakovost (odločeno s strani Omnitude ekipe ali mene po ocenjevanju):

Zavrnjeno: 0 deležev
Nizka: 1 delež
Srednja: 2 deleža
Visoka: 3 deleži
(na objavo/posnetek)

Ponovno objavljanje na drugih (relevantnih) straneh vam bo prineslo dodatnih 50% deležev (dovoljena je ena ponovna objava na članek)

Prijava:
Objavite v tej temi v tej obliki:
Code: [Select]
Bitcointalk username:
Link to the content:
Telegram username:
Ethereum address:

Pravila:
1. Blog/forum se mora osredotočati na relevantno temo (po lastni presoji Omnitude ekipe ali mene)
2. Objave na blogu morajo vsebovati vsaj 250 besed, objave na forumu pa vsaj 100 besed.
3. Blogi/forumi/posnetki v jezikih, ki niso angleščina, bodo morda tudi sprejeti (po lastni presoji Omnitude ekipe ali mene). Prosimo, najprej nas kontaktiranje, da preverimo.
4. Posnetki morajo biti pomenljivi in povezani z Omnitude: prodajo žetonov, vidiki bele knjige, povezano tehnologijo itd.
5. Posnetki/članki z lažnimi ogledi bodo diskvalificirani
6. Samo izvirna vsebina bo sprejeta
7. Spamanje ali objavljanje v napačnih podforumih ne bo tolerirano. Izbrisane ali zaprte objave s strani administracije foruma ne bodo štele.



Splošna pravila:
1. Vodja nagradne kampanje in ekipa si pridružujeta pravice, da spremenita pogoje v kateremkoli trenutku.
2. Nagradni sklad ne more biti spremenjen.
3. Ethereum naslovi NE BODO spremenjeni po vlogi.
4. Kakršnokoli žaljivo ali neprimerno vedenje med oglaševanjem Omnitude bo imelo za rezultat takojšnjo diskvalifikacijo iz nagradne kampanje.
5. Odločitve vodje nagradne kampanje ali ekipe so dokončne.
6. Ko oddajate poročila, samo uredite vašo objavo in citiranje vaše stare objave.
7. Za vprašanja ali pritožbe prosimo, objavite v tej temi, NE POŠILJAJTE MI OSEBNEGA SPOROČILA.

« Last Edit: May 01, 2018, 04:48:16 AM by Noobaru »

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #2 on: May 02, 2018, 12:04:56 AM »
"Izzivamo vas, da poizkusite naš "Proof of Concept" oz. dokaz koncepta. Naši prvotni testi so dosegli več transakcij na sekundo kot VISA! Poizkusite tukaj >> http://bit.ly/2up2qkh"




Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/991361942370639872

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #3 on: May 03, 2018, 02:11:15 AM »
"Naš projekt je bil nedavno recenziran s strani Master the Crypto in ocenjen kot "Good long-term hold" oz. dobro dolgoročno holdanje, preverite tukaj >> https://t.co/7rNGDdW5Vx"


Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/991694070090293248

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #4 on: May 04, 2018, 02:33:14 AM »
"Kaj si mislite o večletnem Omnitude parterstvu z Williams Racing? Mi verjamemo, da je to zmagovalna formula v blockchain razvoju za danes in jutri - naša vizija dramatično napreduje in z njo lahko blockchain tehnologijo pripeljemo bližje množicam, da jo osvojijo."




Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/992072063652450304

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #5 on: May 04, 2018, 11:26:35 PM »
"V letu 2016, so za vsakih 100 dolarjev zapravljenih skozi e-poslovanje, sleparji ukradli 5,65 centov. Omnitudova edina identiteta ("Single Identity") in edini ugled ("Single Reputation") bosta pomagala znižati najbolj običajne oblike prevare in kraje identitete. Bodite del revolucije >> https://t.co/0lcG2RKEtg"


Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/992388614452543489

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #6 on: May 05, 2018, 11:10:39 PM »
"Večina podjetniških sistemov ne more biti naglo integriranih z blockchainom in veliko podjetij si ne more privoščiti, da investirajo milijone dolarjev v nove. Omnitude cilja na to, da zapolni to kritično tehnološko vrzel. Vse o tem preberite na Cointelegraphu." https://t.co/0lcG2RKEtg


Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/992811418947932161

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #7 on: May 07, 2018, 02:58:31 AM »
"Poglejte, da ste se prijavili na naš YouTube kanal za ogled vseh najnovejših recenzij glede našega projekta 👉🏻 https://t.co/PClSlFCDP3"


Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/993173757274533889

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #8 on: May 08, 2018, 12:02:12 AM »
"Blockchain tehnologija se naglo razvija in Omnitude mora nepretrgoma ocenjevati vse spremembe ali izboljšave, da določi njihov vpliv na svojo arhitekturo in razvoj. O tem preberite več tukaj https://t.co/0xdl8xE4DM."


Povezava: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/993521002419310593

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #9 on: May 09, 2018, 02:03:50 AM »
"Kot del našega nedavnega in razburljivega partnerstva z Williams Racing začenjamo dobivati nekatera pomembna vprašanja in povratne informacije s strani skupnosti. Preberite več o tem, kako nameravamo uporabiti Hyperledger blockchain tehnologijo tukaj https://medium.com/omnitude/how-omnitude-will-use-hyperledger-blockchain-technology-62d21d63194e"


Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/993898462361128960

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #10 on: May 09, 2018, 11:16:57 PM »
"Preberite našo recenzijo tehnologije o Hyperledger Fabric 1.0+ 👉🏻 https://t.co/zDFMbrfDOQ"


Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/994260823890644998

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #11 on: May 10, 2018, 09:35:48 PM »
"Naši vizija in cilji so VELIKI za prihodnost. Tako da smo skupaj sestavili ta posnetek z razlago o tem kaj gradimo in kako nameravamo pripeljati moč blockchain tehnologije do vseh. https://t.co/EsIfQjh0pQ


Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/994593288635199488

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #12 on: May 12, 2018, 12:13:25 AM »
"Ste pripravljeni na Consensus 2018? Pošljite nam zasebno sporočilo, če ste v New Yorku in bi radi videli kako lahko Omnitude gladko vpelje vaše podjetje v blockchain."




Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/994985790697590784

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #13 on: May 13, 2018, 12:04:12 AM »
""Blockchain potrebuje skupno ogrodje, ki ga povezuje skupaj", pravi Chris Painter, Omnitude direktor. Preberite cel članek na V3 >> http://bit.ly/V3_chrispainter "


Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/995257477716430848

Noobaru

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][BOUNTY][TOKENSALE] Omnitude (blockchain e-poslovanja)
« Reply #14 on: May 14, 2018, 12:14:55 AM »
"Chris Painter in Robert Belgrave razpravljata o vsem, kar se tiče Omnitude in njihovih načrtov o revolucioniranju sveta e-poslovanja z njunim inovativnim produktom. Oglejte si bistven intervju!"




Povezava do tvita: https://twitter.com/Omnitudeorg/status/995680430694256640

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services