click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] || ZULA || Masternode Madeni || Crowdfunding platformu  (Read 546 times)

thonhiki

  • Novice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ANN] || ZULA || Masternode Madeni || Crowdfunding platformu
« on: April 12, 2018, 11:23:10 PM »



ZULA - crowdfunding platformu ile ilk masternode parası

Zula, bir crowdfunding platformunu desteklemek için kullanılan dünyanın ilk Masternode jetonudur. Zula anında ve güvenli işlemler sağlayan tamamen merkezi olmayan kripto para birimidir. Amacımız, dünyanın herhangi bir yerindeki herkese yasal projelerini hayata geçirmesi için kitle fonlaması yapmayı kolaylaştırmaktır.
Zula, tutarlı ve güvenilir bir çalışma kanıtı sağlamak için Tribus algoritmasına dayanan bir POW minable Masternode cryptocurrency.



 ÖZELLİKLER

Blok ödülü: 5 Zula (blok 2'den 10000 blok ödülüne 1 Zula'ya)
Algoritma- tribus
Blok zamanı - 60 sn
Türü - POW
Bozuk para adı - Zula
Sikke kısaltması - ZULA
Adres mektubu - Z
RPC bağlantı noktası - 12500
P2P bağlantı noktası - 12800
Masternode 2500 Zula gerektirir
Masternode ödülü:% 60
Masternode ödeme uygulaması: 15 Nisan 2018
Blok ödülleri her yarım yılda% 10 azalır
Toplam arz: 12 000 000
Premine 400k - promosyonlar, hava durumu, borsalar ve crowdfunding platformu için kullanılacak


MASTERNODES
Sorduğun sözler ne? Masternodes, blok zincirinin onaylanması ve sunulması için blok ödüller ile ödüllendirilen bilgisayarlardır. Daha basit bir ifadeyle, bir masternode, merkezi olmayan bir ağ üzerinde çalışan bir sunucudur. Masternodes ayrıca anlık işlemler, gizlilik ve yönetişim görevlerini kolaylaştırmak gibi hizmetler de sunar.
Masternode'nuzu kurmak için 2500 Zula teminatına ihtiyacınız var ve günde 1 saatten fazla bir bağlantı kaybı olmaksızın günde 24 saat çalışması gerekiyor. Ama en iyi yanı, efendilerin her blokta blok ödülün% 60'ını ödemesi. Bu, madenciliği yaptığınız kripto para birimine bağlı olarak büyük potansiyeli temsil eder.

Madencilik yatırımları diğer madencilik araçlarına oranla daha büyük olmakla birlikte, yatırım blok ödülleriyle ödüllendirilebilen yakışıklı bir ödeme sunuyor.

CROWDFUNDING
Zula, yeni ve çığır açan projeler için fon toplanmasını kolaylaştıran bir platform oluşturarak kitlesel fonlamayı destekliyor. Kitle fonlaması, yaratıcı girişimlerin tohum finansmanını artırdığı şekilde devrim yaptı ve bazı projeler, bağışçılardan milyonlarca dolar olmasa bile, yüz binlerce insanı yetiştirmede başarılı oldu. Kitle fonlamasının güzelliği, ne kadar az ya da ne kadar küçük olursa olsun, projenize bağışta bulunabilirsiniz. Bu, Zula gibi kitle fonlama platformlarını fonlama için güçlü bir yol haline getirir.

İster yeni bir başlangıç, ister iş kurma, ister girişim sermayesini artırmak isteyen bir girişimci olun, Zula projenizi binlerce bağışçıya tanıtmanın en iyi yoludur.

Crowdfunding nedir ve nasıl çalışır?


Son on yıldır, Crowdfunding son derece popüler hale geldi. Kâr amacı gütmeyen kuruluşlardan girişimcilere kadar, kitle fonlaması işletmelerin ve kuruluşların finanse edilmesinin yolunu değiştiriyor.
Bir uygulama olarak, kitle fonlaması bireylerin veya küçük işletmelerin daha büyük bir grup insandan küçük miktarlarda yatırım geliri elde etmelerine olanak tanır. Bir ya da iki yatırımcı kullanmak yerine, bu süreç daha çok sayıda yatırımcıdan alır.

Tipik olarak, bireyler parasal bağış karşılığında özel avantajlar ya da ödüller alırlar. Alternatif bir finans seçeneğidir ve kripto para birimleri, donörlere geleneksel döviz yatırımı karşılığında kripto para karşılığı 'paralar' alma fırsatı sunarak bu süreci daha da değiştirmektedir.
İşinizi Fonlamak için Neden Crowdfunding Kullanmalı?


-Azaltılmış Risk Yok Yatırımcılara Geri Ödeme Yapmak  


Geleneksel yatırım, hem yatırımcı hem de işletme sahibi için yüksek risklidir. Kitle fonlaması, minimum yatırım gerektirerek riskleri azaltır. Girişimciler için bu, borç riski olmadan hızlı yatırım sağlar. İşletmenizin x yüzdesini değiştirmek yerine, sadece parasal bir yatırım için bir ödül almanız gerekir. Yatırımcılar da maliyetli parasal yatırımlar yoluyla iş girişimlerine bağlı olmadıkları için çok faydalıdırlar.

-Daha verimli


Kitle fonlaması da finansman elde etmek için çok daha az zaman harcar. Bazı kampanyalar, tüm bürokrasiden ve geleneksel yatırım rotasına girme zorunluluğundan birkaç saat içinde finanse ediliyor. Daha fazla verimlilik, işinizi büyütmek ve yaratıcı fikirlerinizi kullanmak için harcanan daha fazla zaman demektir.

A Aşağıdaki Bina Aids

Kitle fonlaması da mükemmel bir markalama aracıdır. Kitle sahip oldukları kitle nedeniyle, kitlesel fonlama platformları geleneksel yatırımlardan daha fazla maruz kalmanızı sağlar. Sosyal medya bağlantılarınızı, iş planlarınızı ve daha fazlasını kitlenizle paylaşabilir ve fikirlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bu, yatırımcıları yatırım için güçlü bir döngü yaratarak artırır.
-Pazar araştırması ile yardımcı olur

Kitle fonlamanın en büyük avantajlarından biri pazar araştırmasıdır. Ürününüzü üretmeden veya işinizi başlatmadan önce, fikrinizin veya ürününüzün yapıp yapamayacağını görmek için pazar araştırması yapmanız gerekir. Kitle fonlaması, fikirlerinizle ilgilenmek için suları test etmenize ve birlikte çalışabileceğiniz izlenebilir veriler sağlamanıza olanak tanır. Daha sonra iş planınızı, sizin veya işletmeniz için gereksiz riskler olmadan ayarlayabilirsiniz.


ÖZELLİKLER
 


   Asic dayanıklı/color]
Zula sikke kullanır Tribusmadencilik ve spork algoritması olarak. Tribus tamamen güvenli ve GPIC madencilerini ASIC madencilik donanımına karşı koruyacak.

   NiceHash dayanıklı

Zula için, POW'u seçtik çünkü NiceHash'a karşı dayanıklı ve ASIC'ler tarafından desteklenmiyor.

   Anti Instamine
İlk ödüllerin adil ve şeffaf bir şekilde dağıtılması için herkesi yavaş yavaş başlatıyoruz. Zula'nın açılışında Instamine ile ilgili sorunları önlemek için, madencilere her blok için sadece 1 Zula verilecek. Blok 10.000 'e ulaştığında, madenciler ödül olarak 5 Zula jetonu alacaklar.

   Güvenli
         İşlemler, cüzdanı çalıştıran, ana düğümü çalıştıran veya madencilik gücüne sahip herkes tarafından güvence altına alınır. Blok zincirimizin güvenliğinin büyük önem taşıdığına inanıyoruz. İşlemlerinizin iyi ellerde olduğundan emin olmak için doğrularız.

   Özel
PrivateSend ile işlem geçmişinizin ve bakiyenizin daima özel olduğundan emin olabilirsiniz. Üçüncü taraf müdahalesi yoktur ve bilgileriniz asla satılmaz. Özel bilgilerinizi gizli tutmak için platformumuza güvenebilirsiniz.

   Instant
Get your transactions confirmed instantly with InstaSend payments. No need to wait to have your transactions confirmed. Simply mine and receive confirmations. No hassle, no long wait times. At Zula, we understand how important instant payments are, which is why confirming them is our number one priority.

   Anonim
Her bir işlemi tamamen anonim hale getiren bir Karıştırma Mekanizması kullanıyoruz. Tüm blockchain ve cryptocurrency araçlarının anahtarı olan anonimlik, madencilerimizi en iyi şekilde tutmak için çok önemlidir. Zula'yı kimliğinizin tehlikeye atılmış olup olmadığını merak etmeden kullanabilirsiniz.

   Topluluk

Zula herkes için tasarlanmış bir topluluk tabanlı, merkezi olmayan bir kripto para birimidir. Kim olduğun, nereden geldiğin ya da neden Zula'yı kullanmak istediğin önemli değil, sizi açık silahlarla karşılarız. Zula'ya katıldığınızda, sadece bir kripto para biriminden daha fazlasına katılıyorsunuz, bir topluluğa katılıyorsunuz.

   Açık kaynak
 

Zula açık kaynak kodlu bir platformdur. Girişimlerin finansman hedeflerine ulaşmasını kolaylaştırmak için açık kaynak teknolojisini kullanma gücüne inanıyoruz. Bu süreçte, daha büyük bir topluluğa hizmet etmede yardımcı oluyoruz.


MINING POOLS

Angry pool: https://angrypool.com
Gos.cx mining pool: www.gos.cx/
PROTOPOOL: https://protopool.net
GPU-POOL.COM: https://gpu-pool.com
LycheeBit: https://www.lycheebit.com
Asiapool.trade: asiapool.trade]https://asiapool.trade]asiapool.trade
Easymine: https://pool.easymine.rocks/site/mining



YOL HARİTASI


Q2 2018
-   Web sitesi
- Airdrop'lar ve ödül kampanyaları
- Windows cüzdanı
- Kitle fonlama platformunun tanıtımı
- Borsalarda Liste
- Mac Cüzdanı


Q3 2018
-   Kitle fonlama platformunun beta testi
- Kitle fonlama talepleri için aç
- Web cüzdanı


Q4 2018

-   Kitle fonlama platformunun serbest bırakılması
- Daha büyük borsalar
- Takım genişletme


TOPLULUK[
/b]


Twitter: https://twitter.com/zula_coin
Discord: https://discord.gg/d4hDrUe

WEBSITE

 http://www.zula.tech/

CÜZDANLAR

Windows Wallet: https://github.com/zuladev/zulacoin/releases


BLOCK EXPLORER


http://blocks.zula.tech/


Diğer diller
 


Japanese : https://bitcointalk.org/index.php?topic=3304488.new#new
Korean : https://bitcointalk.org/index.php?topic=3304811.msg34491731#msg34491731






 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services