click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: KATILIM, MÜLKİYETE SAHİP OLMAKTAN NEDEN DAHA İYİDİR?  (Read 314 times)

FatmaAhmet88

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
KATILIM, MÜLKİYETE SAHİP OLMAKTAN NEDEN DAHA İYİDİR?
« on: April 04, 2018, 01:09:42 PM »
Gayrimenkul yatırımı nedir?

Gayrimenkul Yatırım Grubu, bir grup malikliği inşa eden veya satın alan ve kiralanan mülkler olarak yatırımcılara satılan bir kurumdur. Kiracı bulmak, bakım ve diğer sorumlulukları ele almak için, sistem yatırımcıların aylık kira gelirlerinin bir kısmını alır.

Gayrimenkul yatırım ortaklığı yaygınlaşıyor mu?

Şirketler, müşteri isteklerindeki hızlı değişimlere uyum sağlama yeteneklerini göstermeye devam edecekler. Yeni kuşaklar, mal ve hizmetlerini onlara sahip olmak yerine paylaşmak istiyorlar. Bu ortamda, gayrimenkul yatırımları gibi gerçek ve potansiyel ihtiyaçları karşılamak için dijital kriz dönüşümü ve katılım ekonomisini zorlayın. “Katılım ilgi çekicidir” Özellikle bin yıllık binyıl üretimi – 1980 ve 2000 yılları arasında doğanlar – gayrimenkul sektöründe sınırlı bir süre için mesken birimleri, ofisler veya arsa kullanımının birçok faydasını takdir ediyorlar, Katılımcı ekonomi denen zamanımızın en önemli emlak trendlerinden biri olarak görülüyor.

Gayrimenkul piyasasına katılım, bireyi nasıl güçlendirir?

İnsanlar katılımcı ekonominin köşe taşıdır. Amaç bireyleri güçlendirmek, böylece varlıklarını, becerilerini ve hizmetlerini en üst düzeye çıkarabilmektir.

Biz : Ben herkes içinim, mülkiyet iletişim için vb. bir şekilde ticaret yapıyoruz

Bizler desantralize oluyoruz, sürekli olarak katılma fırsatlarını arıyoruz, insanları işimizin merkezine koyuyor ve toplumu reklamdan daha önemli hale getirmeye çalışıyoruz.

DomusCoins neden vizyoner bir yatırım olarak tanımlanıyor?

DomusCoins, emlak piyasası ile Blockchain arasındaki boşluğu, sanal para ve muazzam potansiyeli, şeffaflık, güvenlik, güvenlik ve pazar penetrasyonundan yararlanarak aramaktadır. Diğer bir deyişle DomusCoins, sanal para çeklerinden yararlanarak emlak fiyatlarındaki ani yükselişi azaltmalarını sağlar.

DomusCoins’i tanıtırsak, Blockchain teknolojisinin yardımıyla emlak piyasasında devrim yaratmayı amaçlayan bir platform olduğunu söyleyebiliriz.

Finansal potansiyeli ne olursa olsun herkesin gayrimenkul piyasasında karı olması gerekir, bu nedenle Dumis Queens, emlak sektörünü iyileştirme garantisi veren blokaj teknolojisini kullanır.

Katılım, sahiplikten daha mı iyi?

“Mülkiyet eskiden olduğu kadar önemli değil.”

Katılımcı ekonomi muazzam bir potansiyel taşıyor, ancak aynı zamanda gayrimenkulün inşaatı veya yönetimi ile uğraşan meslekleri de etkiliyor.

Binalar için düşük talebin, inşaat şirketleri, planlamacılar, mimarlar, mülk sahipleri veya operatörler için daha düşük talebe yol açabileceği varsayılabilir. ama bu o kadar basit değil.

Aksine: katılımcı bir ekonomi, uzun vadede emlak işlerini olumlu yönde etkileyebilecek birçok yeni fırsat getiriyor.

Paylaşılan mülkün avantajları, hemen bir ev satın almak istiyorsanız, mülk merdivenine daha hızlı erişebilmenizdir. Kiradan daha ucuz olabilir, herhangi bir zamanda ortak mülkiyeti satabilirsiniz ve satın alma işleminizden bu yana gördüğünüz değer artışından faydalanabilirsiniz. “

Özkaynak, yüksek yatırım getirisi sağlama potansiyeline sahiptir ve uzun vadede, nakit ve sabit faiz dahil olmak üzere diğer varlık sınıflarının çoğundan daha iyi performans göstermesi beklenebilir.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services