click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: DOMUSCOİNS’İN ELEKTRONİK DOLANDIRICILIĞA KARŞI TEDBİRLERİ NELERDİR?  (Read 339 times)

FatmaAhmet88

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Elektronik dolandırıcılık nedir?

sürekli elektronik dolandırıcılığın yüzünden, terim genişledi ve çok çeşitli suç faaliyetlerini kapsadı, elektronik dolandırıcılık, bilgisayar veya bilgisayar verilerinizi kullanarak her işlendiği suçtur ve bunun formları çoktur, mesela, kimlik hırsızlığı, banka hesap numaralarının hırsızlığı, online Çalınan şifreler, korsanlık, kimlik Avı, terörist saldırılar, zorbalık, telif hakkı ihlali, elektronik takip, fikri mülkiyet hırsızlığı, kişisel sağlık bilgilerini  hırsızlığı gibi.

Dolandırıcılık farklı biçimlere sahip olsa da, kendinizi bu suçtan korumak için atabileceğiniz bazı basit adımlar vardır:

1.Herhangi kişisel bilgileri (İsim, adres, banka bilgileri, e-posta veya telefon numarası) kurumlara ya da kişiye, onların onay bilgilerini araştırmadan asla vermeyin.
Bankaların ve finans kurumlarının, bağlantıyı tıklayıp banka hesap bilgilerinizi onaylamanızı isteyen bir e-posta göndermeyeceğini unutmayın. Gerçek görünseler bile, bu e-postalara güvenmeyin.
Bilgisayarınızda modern bir antivirüs programı ve yüklü bir güvenlik duvarı olduğundan emin olun. Tarayıcınızın en yüksek güvenlik seviyesine ayarlandığından emin olun.
Faturalar, satın almadığınız veya finansal kurumlar için normalde sizinle temasa geçmediğiniz şeyler için hesap beyanları veya makbuzlar alırsanız, harekete geçin, kimliğiniz çalınabilir.
DomusCoins’in elektronik dolandırıcılığa karşı ne kadar güvenli?

DomusCoins’e verildiği zaman, gayrimenkul endüstrisini liyosen teknolojisi yardımıyla devrimcileştirmeyi amaçlayan ana platformdur.

DomusCoins, şifreli para birimi ve şeffaflık, güvenilirlik, güvenlik ve pazar penetrasyonu için büyük potansiyeli kullanarak, emlak piyasası ve Bloxen arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlamaktadır.

DomusCoins, akıllı sözleşmeler tüm nakit işlemleri katlanacak ve En önemli döviz piyasalarında işlem görecek, DomusCoins kodları ERC-20 standardına dayanır ve bu sayede kullanıcı cüzdanlarına kolayca entegre edilebilir.

DomusCoins diğer şifreli para birimleri gibi değiştirilebilir, veya ağdaki herhangi bir gayrimenkulde kalmak için kullanılırabilir.

Akıllı sözleşmelerin kullanılması ve Blockchain tekniki, bu merkezi olmayan platformun herhangi bir özel kuruluş tarafından kontrol edilmediği anlamına gelir ama herkes tarafından kontrol ediliyor ve hiçbir değişiklik veya dolandırıcılık denemesi mümkün değil, kimse Blockchain kodu giremez veya yok edemez, ama tüm bireyler şifreli akıllı sözleşmeleri görebilir.

Web cüzdanı Hizmetleri

Bu da DomusCoins’e mahsus bir başka benzersiz özellik.

Bu cüzdan, hem ticari hem de ticari olmayan işlemleri hızlı ve verimli bir şekilde paylaşmanızı sağlar.

DomusCoins , tüm Blockchain’e dayalı platformlara ek olarak, özellikle gayrimenkul endüstrisinde, şifrelenmiş para birimi yardımıyla, alım satım faaliyetleri ile ilgili deneyimi kolaylaştırır.

Bu platform, gayrimenkul müşterilerinin güvenilir ve güvenli bir şekilde yatırımda yüksek bir getiri elde etmelerine ve böylece müşteri sadakatini artırmasına yardımcı olur.

DomusCoins şirketi nerede?

DomusCoins şirketi kuruldu ve Londra’da tescil edildi, Birleşik Krallık’ta ve ofisi Dubai’da

çalışmayı yöneten bireylerden oluşur, onların diğerlerinden ayıran şey güvenlik, şeffaflık, güvenlik ve gözetimdir.

İngiliz Hükümeti web sitesinde kontrol edebilirsiniz, Dubai’deki takımlarıyla ve dünyadaki farklı şehirlerde düzenledikleri etkinliklerle tanışabilirsiniz, ayrıca onlarla iletişime geçebilir ve ihtiyacınız olan tüm cevapları alabilirsiniz.

DomusCoins banka transferleri kabul eder.

DomusCoins, bir şirket düzenli bir banka hesabı olduğu için, katkısı basittir.

Bu hesap “Özel”dir ve sadece ilgili ihraç ve masraflar için teminat olarak alınan varlıkları arttırmak için kullanılabilir, daha sonra düzenli banka transferi yaparak DomusCoins’den faydalar sağlayabilirsiniz. Bu saydamlık ve garantinin olduğu tüm para birimi göstergelerinden farklıdır.

Sitede, DomusCoins’i satın almak için başka sanal para birimleri de kullanabilirsiniz.


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services