click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: SANAL PARA İLE İLGİLİ 2018’DE EN ÖNEMLİ SEKİZ ULUSLARARASI KONFERANS  (Read 355 times)

FatmaAhmet88

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Sanal para biriminin dijital çağın başlangıcı ile ,Yatırım oranları büyük bir oranla yükseldi, bu oran, 2018 başından beri geçen yıla göre % 60’ı ile ulaştı Yenilikçi teknolojik platformlar kullanarak bu alandaki yatırımcının elde ettiği maksimum fayda neticesinde.

Sanal para birimi topluluğu neden bu kadar çok konferans düzenliyor?

Sanal para birimleri kullanımında artan büyüme ile, iş adamları ve BlockChain yatırımcılarının Geniş açılımları ile, Farklı sektörler arasında sürekli iletişime ihtiyaç arttı, bu yüzden, farklı uluslararası konferanslar, tüm sanal para yatırımcılar arasında İletişim kurmak için sadece bir araç değil, Ama aynı zamanda yeni yatırımcı akıllar bu sektöre katılmak için bir araçtır.

Aşağıdaki satırlarda bu yıl Düzenlenecek en önemli uluslararası konferanslara vurgulamaktadır.

1- San Francisco, ABD’de Toffest Konferansı (16:15 Mart).

Konferans San Francisco’da düzenlenmektedir, sanal para topluluğunda bin ünlü figürden daha fazla toplayacaktır

2 – Afrika BlockChain Konferansı 2018 (9: 8 Mart) Johannesburg, Güney Afrika.

Bu Afrika’da şimdiye kadar en büyük konferans olacak, çünkü onun üzerinde BlockChain ve diğer sanal para birimleri hakkında finansal piyasa ile ilgili çeşitli konular tartışılacak. Ayrıca bu gelişmiş teknolojiyi kullanmak isteyen herkes için çok kazançlı fırsatlar sunacak.

3- Londra, İngiltere’deki BlockChain için Teknophilia Konferansı (22 Mart).

Londra’da ilk düzenlenen zirve sayılır,birçok farklı sektörden bankalar temsilcileri ve ünlü sosyal figürler katılacaktır, ve konferans sırasında sanal paralara yatırım geliştirmenin yolları ve stratejileri sunulacaktır, Konuşmacıların çoğu, Enerji şirketi yetkilileri Ve bu endüstriye diğer önemli katkılardan olacaktır.

4- Blockchaners-Hakathon Konferansı (8 Nisan: 5), Groningen, Hollanda.

Bu konferans, tüm dünyada Hollanda başkentinde Blockchain yatırımcıları bir araya gelecek büyük bir olay olacak, 100.000’den fazla nakit ödül yarışmak için, 64 grup sekiz farklı eksenleri bölünmüş toplayacak. Bu konferansın faaliyetlerinin, Murabaha alanında seçkin kişileri ve sanal para yatırımlarını çekmek için özel olarak tasarlandığını belirtmek gerekir.

5 – Küresel Blokin’in yatırımcıları Forumu (17:16 Nisan) Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

Bu Arap bölgesinde ilk forum sayılır, sanal para biriminin tüm yatırımcılarını, alandaki en önemli başarılardan bahsetmek için toplayacak.

6. Moni-Conf Konferansı, 2018 (13:11 Haziran), Dublin, İrlanda.

Konferans, dünya çapında 5000’den fazla kişiyi ağırlayacak, çeşitli sanal para birimlerinde yatırım geliştirme yollarına dair konferansa katılacak, konferansta özel atölyeler yer alacak.

7 – Singapur’daki Blockchain’in Mali Forumu (21:20 Haziran).

Forum etkinlikleri Singapur’da düzenlenecek, En son teknoloji sanal para yatırımcılarının gündeminde değerlendirilecektir, üstelik en önemli pazar stratejilerini tartışılacaktır. Katılımcıların çoğu, finans kurumlarından ve bu sektörle ilgilenen iş adamlarından olacaktır.

8. Amsterdam, Hollanda’da Blockchain Expo Konferansı (28:27 Haziran).

Konferans etkinlikleri Amsterdam’da yapılacak, ve bu Avrupa’nın en büyük ticaret sektörlerinden biridir. Blockchain alanında çalışan ve yatırımcılardan 6000’den fazla katılacak,gayrimenkul yatırımları, sağlık hizmetleri ve diğerleri sanal para birimlerine yatırım yapmak ile ilgili tüm endüstrilerin gözden geçirilmesi ile. DHL şirketi ve Royal Bank’ın konuşmacıları katılacak.


FatmaAhmet88

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
DomusCoins versiyonları her zaman gayrimenkul garantisi altındadır, ve asla enflasyona neden olamaz ;D ;D ;D ;D

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services