click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] Na Cardanu založená decentralizovaná herní platforma DApp. ICO běží!  (Read 791 times)

pat25

  • Novice
  • *
  • Posts: 35
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

S P 8 D E - platforma využívající technologii blockchainu, poskytuje nezaujatou transparentní náhodnost pro vývoj a provoz hazardních aplikací. Spade je navržena tak, aby vyhovovala požadavkům všech hráčů, kteří jsou součástí online kasínové scény a jako taková představuje novou technologii digitálních institucí, distribuovaného zprostředkovatele.


Webová stránka - https://sp8de.com
White Paper - https://sp8de.com/sp8de_white_paper.pdf
Short Paper - https://sp8de.com/short_paper.pdf
Krátké shrnutíhttps://sp8de.com/fast_deck.pdf

Distribuce tokenů
Celkový počet tokenu je 8,888,888,888 SPX, z toho 3,655,555,558.4 (41,125%)
bude součástí prodeje tokenů a 3 545 555 552 (38 875%) bude sloužit jako jackpot těm, kteří se účastnili  "prodeje tokenů".

Zbývajících tokenů 1 777 777 778 (20%) je rezervováno pro tým.
Tokeny rezervovány týmem a nadace Sp8de, budou uzamčeny po dobu jednoho roku od ICO.
Token SPX ERC-20 bude distribuován všem účastníkům ICO po skončení samotného ICO.

PRE-ICO tokeny jsou nazvány DSPX (z důvodů regulace)
ICO tokeny jsou nzavány SPX.
Až se všechny tokeny distriibují všechny DSPX Tokeny se konvertují na SPX.

Kapitalizace
Minimální kapitalizace je nastavena na US $ 4,000,000 (čtyři miliony) a maximální kapitalizace je nastavena na 49,033 ETH.

Časový plán
Distribuce tokenů začne v pondělí 8. ledna 2018 a končí v neděli 11. března 2018 a je naplánována tak, jak je uvedeno v tabulce 4 níže. Předprodej trvá 24 dní, přičemž každá prodejní fáze trvá sedm dní, po níž následuje jackpot, který je plně distribuován do jednoho dne po každém prodeji.

Prodejní fáze a jackpot
Tokeny budou směněny podle následujícího směnného kurzu SPX pro 1 ETH:


Dále airdropy jako jackpoty budou prováděny následovně. (podrobný popis najdete ve White Paper)




Ti účastnici, kteří se účastní dřívějších jackpotů, mají menší šanci na výhru velkého množství, zatímco ti, kteří se později účastní, mají velkou šanci na výhru, ale jsou vyhrávají menší výhry. Dále se dřívější účastníci účastní více fází jackpotu: např. prodej I investoři mohou zkusit své štěstí celkově čtyřikrát, zatímco ti, kteří vstupují do prodeje III, se mohou účastnit pouze dvou jackpotů. To ale by nemělo odrazovat zájemce pozdější účasti: největší možnost výhry bude během čtvrtého kola jackpotu. Pro každý podíl používáme postup, který zcela náhodně vybírá jeden token z těch, které již byly distribuovány. Držitel tohoto tokenu se stává vítězem.
Každý prodávaný token má připojený specifický faktor, jackpot faktor. Pravděpodobnost výhry je přímo uměrná tomuto faktoru. Přemýšlejte, faktory jackpotu jsou objednány: i v rámci jednoho kola prodeje je dřívější příspěvek odměňován "hodnotnějšími" tokenů. Distribuce těchto faktorů pro každé kolo je uvedena v následující tabulce.

Tokeny, které nebudou prodány
Příjmy z prodeje tokenů, jakož i tokenů, které jsou rezervovány pro tým, budou použity k podpoře a rozvoji projektu, jak je uvedeno v části plánů (roadmap) WhitePaperu. Na obrázku níže uvádíme, jak bude výtěžek využíván. V případě potřeby mohou být tokeny přidělené nadaci Spade a týmu použity k další propagaci a jako součást systému nabídek.





BOUNTY BUDOU PŘIDANÉ CO NEJDŘÍVE
« Last Edit: March 04, 2018, 12:29:31 PM by pat25 »

pat25

  • Novice
  • *
  • Posts: 35
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Důležité oznámení týkající se plánu Jackpotu programu Sp8de, který je poupraven, aby byla zajištěna rovnost mezi investory Sp8de.

V minulosti jsme ukázali našim investorům, že neprodané tokeny během prodejních fází budou distribuovány v částech Nadace Sp8de a vítězů Jackpotu.

Nprodané tokeny mají následující rozdělení:

Po Jackpotu I, jsme plánovali distribuovat 288.888.888 SPX, jsme však kvůli nižším nákupům než jsme očekávali rozdělili 374,015,170.22 SPX (o 29,47% více).

Níže ukážeme, kolik žetonů jsme prodali, kolik jsme plánovali prodávat, a kolik bylo ponecháno neprodané, které musíme dát vícerům Jackpotu a nadaci.

Je zřejmé, že neprodané tokeny se stávají poměrně velkou částí každého Jackpotu kvůli distribučnímu plánu nenakoupených tokenů, které způsobují zvýčené množství tokenů mezi několika tokenovými držiteli - vytvořením "velryb". Máme od našich investorů četné stížnosti, že několik velkých odběratelů by v tomto případě nepřiměřeně využívalo menšího kupce.

Řešení
Mysleli jsme na tři různé přístupy:

A) Nedělat nic.
B) Spálit neprodané tokeny.
C) Rozdělit část neprodaných tokenů stávajícím kupcům v poměru k jejich celkovému nákupu.

pat25

  • Novice
  • *
  • Posts: 35
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
PRODEJ etapa číslo 4 začal. Toto je poslední etapa PRODEJE. 1 888 888 888 SPX. s největším počtem JACKPOTů, cena 888 x 2 127 127 SPX / token je 5888 SPX za 1 ETH. Blahopřejeme všem vítězům předchozích jackpotů! Všechny neprodané tokeny budou distribuovány mezi všechny investory!

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services