click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ICO] BANKERA - Banka za Blokchain eru  (Read 735 times)

jovan85

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 441
  • Country: cs
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
[ICO] BANKERA - Banka za Blokchain eru
« on: February 17, 2018, 07:32:00 PM »
Bankera ICO je živ! Više od 85 MLN EUR je već skupljeno. Uzmite svoj vlastiti Banker (BNK) tokeni na SpectroCoin.com !






Bankera

Digitalna tehnologija je promjenila lice financija.Najznacajnije,rodenje blockchaina omogucilo nam je digitalizaciju novca putem kriptovaluta poput bitcoina.Bilo je mnogo pokusaja primjene blockchain tehnologije za revoluciju drugih financijskih sektora.
Medutim,za sada vecina FinTech tvrtki fokusirala se samo na određenu nisu (npr.pozajmljivanje) jer ne mogu iskoristiti prednosti ekonomije razmjera koje uzivaju tradicionalne banke.Tradicionalne banke imaju sredstva medutim nisu brze u adaptaciji novih tehnologija jer ih zaustvljaju legalni sistemi.

Bankera ima cilj revolucionizirati bankrstvo iskoristavajuci prednost blockchain tehnologije uz fokus na rast.To znaci da Bankera zeli postati jedno mijesto za sve financijske usluge ,poput danasnjih tradicionalnih banaka,uz koristenje tehnologije za smanjenje broja sudionika cime se smanjuje trosak bankarstva za potrosaca.Implementiranje blockchain tehnologije takoder ce omoguciti Bankeri da ponudi nove unikatne solucije korisnicima.


Servisi


Bankera ce ponuditi sljedece servise:


Placanja ukljucijuci racune s osobnim IBAN-om, debitnim karticama, medubankarskim tecajem i obradom placanja. Sve usluge ce podrzavati i tradicionalne fiat valute kao i kriptovalute poput  Bitcoina, Ethera, DASHa, XEMa, tokene usklađene s ERC20 i ostale. Dugorocno, Bankera ce implementirati inovativna rjesenja kao valutne veze bruto domaceg proizvoda (BDP) ili koristiti sredstva kojima se trguje na burzama kao zamjenu za novac.

Krediti i depoziti bit ce kljucna konkurentska prednost kao i osnovna usluga Bankere. Ne samo da stedi, vec i tekuci depoziti dobivaju kamate. Svi klijenti Bankere moci ce iskoristiti visu kamatnu stopu zbog vlasnickih podataka o novcanim tijekovima zajmoprimatelja, buduci da ce vecina zajmova dati poslovnim kljentima rjesenja za procesuiranje plaćanja.

Investicijska rjesenja ce se sastojati od niskotarifnih investicijskih proizvoda kao što su fondovi kojima se trguje na burzi (ETF), kripto-fondovi (portfolio raznih kripto valuta i kripto tokena), kao i robotska rjesenja za upravljanje bogatstvom. Kasnije, Bankera ce ponuditi usluge investicijskog bankarstva ukljucujuci financiranje korporativnih strategija nasih poslovnih klijenata.


Status Quo Bankere


Bankera ce biti operativna i imat ce znacajnu informaticku infrastrukturu prije pocetne ponude coina (ICO).

Bankera vec ima potrebne regulatorne i informaticke aranzmane za pruzanje pojedinačnih medunarodnih bankovnih racuna (IBAN) koji mogu prihvatiti i izvršiti placanja u jedinstvenom platnom području Europske unije (SEPA). Bankera takoder nudi konkurentne devizne tecajeve, brzo i troskovno ucinkovite medunarodne bankovne zice, kao i "Bankera Payment karticu" povezanu s racunom za placanje kartice.

Sve ove usluge mogu se testirati na SpectroCoin, kriptotransakcijska razmjena, e-novcanik, debitna kartica i pruzatelj platnih procesora kojima ce operirati Bankera. Ono što je do sada razvijeno posluzit ce kao minimalni odrziv proizvod da Bankera  zapocne poslovanje. Medutim, kako bi postigla svoj cilj da postane potpuno operativna bankarska usluga, Bankera treba kapital.


Kako se Bankera razlikuje od drugih projekata


Bankera je najmanje godinu dana ispred sličnih projekata, koji uglavnom rade samo na prepaid kartičnim programima. Mi, s druge strane, već nudimo IBAN kupcima kroz SpectroCoin, naš minimalni proizvod (MVP). Imajući operativni MVP nam omogućava da platimo transakcijski udio prihoda našim klijentima nedeljno i kao i pružamo IT i bazu regulatornih infrastruktura za Bankera. Drugo, Bankera će biti pravi kripto + fiat novčanik od prvog dana i prelazi u banku u roku od 1-2 godine. Treće, nudićemo stvarne bankarske usluge kao što su krediti i depoziti i, kao sporedni efekat povlačenja i depozitnih opcija, rešenja za doznake. Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo sjajan tim i savjetodavni odbor koji će nas voditi kroz naredne godine.




Inicijalna ponuda kovanica ICO

Kako bi implementirala svoju viziju, Bankera pkreće vlastiti ICO.

Za vrijeme ICO-a, Bankera će, na javnom blockchainu, izdati virtualne valutne tokene pod imenom Bankers (BNK).
Vrijednost svakog tokena će ovisiti o udjelu provizije neto transakcijske dobiti koja se svaki tjedan plaća vlasniku tokena.   

Prvo, 20% od neto transakcijskih prihoda Bankerinih tokena bit će rezervirano i poslano pametnom ugovoru.


Drugo, pametni ugovor će vlasnicima Bankera tokena distribuirati proporcionalan iznos sredstava
(npr. ako vlasnik posjeduje 1% od svih preostalih Bankera tokena, dobit će 1% od svih udjela u dobiti).



28. avgusta bit će pokrenut pre-ICO a javnosti smo ponudili 10% od ukupne količine tokena. Nakon tri tjedna dosegnuli smo postavljeni hardcap od 25M EUR.

27. novembar bit će pokrenuta ICO kampanja gdje ćemo javnosti ponuditi 30% od ukupne količine tokena.

Preostalih 30% tokena će biti distribuirano za vrijeme budućeg SCO-a (druge ponude coina), ali nikada po manjoj cijeni od 0.1 EUR za cijenu BNK.

25% tokena će biti dodijeljeno timu, kao motivacija, kao i za nagradne programe namijenjene vanjskim osobama. Timski dio tokena će biti raspoređen s vremenom.

5% će biti dodijeljeno savjetnicima, koji će nas savjetovati nekoliko godina, dok ne postanemo potpuno funkcionalna banka.

Stoga, ukupni HARDCAP pred ICO-a i ICO-a iznosi  10,000,000,000 BNK (2,500,000,000 + 7,500,000,000) čija vrijednost iznosi 177M EUR (25M EUR + 152M EUR) te barem 750M EUR za SCO.

Početna cijena tokena za ICO će biti 0.017 EUR. Postojat će i soft-cap za vrijeme ICO, tako da će se cijena nakon svakog komada od 1,000,000,000 BNK povećati za 0.001 EUR. Pogledajte tablicu:



Nagradni program


Tim

Vytautas Karalevicius/CEO
Mantas Mockevicius/CCO
Justas Dobiliauskas/CTO
Craig Grant/VP for Business Development
Egle Eidimtaite/VP for Business Development
Ruta Cizinauskaite/VP for Marketing
Tse-Hsin Lu/VP for Communication


Savetnici

Lon Wong/President of the NEM.io Foundation
Antanas Guoga/Member of the European Parliament
Eva Kaili/Member of the European Parliament
Modestas Kaseliauskas/Former Head of the Lithuanian State Tax Authority
Marc Kenigsberg/Founder of BitcoinChaser
Prof. Jochen De Weerdt/Process Mining Expert
Damon Rasheed/CEO of Rate Detective
Dr. Eugene Dubossarsky/Data Scientist
Warren Lush/PR expert


.
« Last Edit: February 17, 2018, 07:33:57 PM by jovan85 »

jovan85

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 441
  • Country: cs
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: [ICO] BANKERA - Banka za Blokchain eru
« Reply #1 on: February 17, 2018, 07:44:25 PM »
Novosti o bankeri
https://news.bitcoin.com/pr-bankera-announces-ico-details-for-its-blockchain-era-banking-service


Bankera na cryptonews
https://www.cryptocoinsnews.com/bankera-bank-blockchain-era


Bankera prihodi za 11.nedelja su isplaceni...
https://blog.bankera.com/2017/11/14/the-11th-weeks-net-transactional-revenue-share-has-been-paid


Pogledajte nas videozapis koji pokazuje funkcionalnost i prednosti međunarodnog bankovnog racuna na SpectroCoinu


Ažurirali smo Bankera referalni program. Od sada možete zaraditi Ethereum pozivajući svoje prijatelje da se pridruže u Bankeru! Više informacija možete pronaći na našem blogu: https://t.co/5CWvLE7oJF

Kako bismo testirali bankera platformu napravili smo trgovinski takmicenje u kojem mozete osvojiti velike nagrade,pravila procitajte na nasem blogu:
https://t.co/Uu3hXUE1mV


Bankera ima svoju vlastitu menjacnicu provjerite ovdje: https://exchange.bankera.com

Kako kupiti BKN sa NEM(XEM):


Bankera na Investing.com
https://www.investing.com/studios/article-53


BANKERA je dodana na IcoPicker
https://ico-picker.com/index.php/listing-details/?id=272


Video -kako kupiti BKN sa ethereumom
« Last Edit: February 17, 2018, 07:46:38 PM by jovan85 »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services