click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Re: [ANN] Curve Coin - Streng | Masternodes | Alt-munt, netwerk- en marktstabili  (Read 358 times)

ngochoa

  • Novice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
CurveCoin
http://curvecoin.co

Discord: https://discord.gg/xBdTB9H


ONS DOEL
Schakel brede acceptatie van alt-munten in voor alledaagse aankopen

Curve's doel is bij te dragen tot de acceptatie van alt-munten van handelaren. Niet alleen CURV-munten, maar alle alt-munten. Hoewel het vandaag mogelijk is om een alt-muntstuk te 'uitgeven', zijn veel stappen nodig en is het geen gebruikersvriendelijk proces. Laten we ons voorstellen dat Sam een boek wil kopen van een online handelaar die zijn favoriete alt-munt gebruikt. Dit zijn de stappen die Sam moet nemen om het boek vandaag te kopen:Curve's doel is om dit proces te reduceren tot een vereenvoudigde gebruikerservaring:Regardless of what it takes to pull this off in the background, from the user's perspective, the coins just became more real, with real spending power.

Here is our plan to make it possible:

We will build a service that opens up the possibility for independent nodes to become independent coin swapping services. This is what will happen in the background:

1. A Swapper must deposit into escrow the total amount they want to swap from users at any given time
2. User wants to make purchase with merchant. Merchant communicates with Curve API and Curve finds a compatible swapper at the best rate
3. Curve pays merchant using escrow previously paid by swapper
4. Merchant delivers product/service to user
5. Swapper exchanges the alt coin and reloads escrow to continue swappi

OVER
Ontworpen voor duurzaamheid

Ons team heeft portefeuilles voor [verdachte link verwijderd] bedrijven in de top 100 gebouwd en heeft bedrijven in de top 10 geraadpleegd. Daarbij hebben we kennis genomen van de vele fouten die ze maken. Sinds september 2017 verzamelen we gegevens over veel munten, van de meest populaire tot de komende, en hebben we datasets gemodelleerd om de beste parameters te bepalen voor het lanceren van een munt die de grootste kans op succes op de lange termijn heeft. We zijn van plan dit te vertalen naar niet alleen de parameters van onze eigen Curve-munt, maar ook naar het besluitvormingsproces dat de weg effent voorwaarts. Dat gezegd hebbende, we geloven ook in democratie. Dus met elke cruciale beslissing die we moeten nemen, zullen we eerst ons standpunt aan de gemeenschap presenteren en de stemming openen om de argumenten van de velen te horen voordat ze definitief worden.

Op basis van de analyse die we hebben uitgevoerd, volgen hier enkele van onze opmerkelijke conclusies:

Masternodes

Het probleem:
De manier waarop masternodoveilingen worden uitgevoerd voor de meeste nieuwe munten is NIET optimaal. De meeste nieuwe munten veilen 10 of 20 masternodes met een zeer hoog aantal (2-3BTC), sommige met lage onderpand prijzen de munt met een waarde van meer dan $ 20-40 elk. We denken dat dit de prijs van de munt te snel verhoogt, de acceptatiegraad verwoordt, masternodepunten isoleert (netwerkschaalbaarheid beperkt) en uiteindelijk de prijs verlaagt wanneer de adoptie begint te corrigeren voor de te hoge prijs van het initiŽle aanbod en de aanvankelijke paniekaanvallen bij beleggers.

Onze oplossing:
Verkoop meer masternodes om de aanvankelijke acceptatie te verhogen en om holdings te stabiliseren.
Vereist meer onderpand per masternode om de investering te beschermen.
Verlaag (of sluit) de initiŽle prijs van masternodes af, zodat early adopters een eerlijke koers krijgen die voldoende ruimte op de markt biedt.
Curve Coin veilt 50 masternodes op 25.000 onderpand met een maximum van 1 BTC per masternode. Dit vertegenwoordigt 5% van het netwerk. We moedigen masternode-houders aan om hun knooppunten in verschillende delen van de planeet te hosten (sommige munten bevelen een enkele VPS aan, waardoor er ťťn faalpunt ontstaat).

uitwisselingen

Het probleem:
Veel nieuwe munten haasten zich naar beurzen na het verkopen van masternodes tegen een zeer hoge prijs en het volume is er niet om het te ondersteunen, wat vaak tot prijsdaling leidt. Dit lijkt vooral het geval te zijn op beurzen met minder marktaandeel. We begrijpen dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat de munten tastbare waarde hebben, en uitwisselingen zijn de enige echte manier om dit te doen, maar we geloven dat er manieren zijn om voorzichtiger te zijn met de aanpak.

Onze oplossing:
Early adopters, vooral masternode-houders die voor een redelijke prijs instappen, profiteren het meest van een succesvolle munt. We kunnen echter niet verwachten dat reguliere handelaren die naar de beurs komen, die de voortgang van de medaille niet hebben gevolgd, om gewoon voor een hoge prijs in te kopen en ons de beloningen bieden die we zoeken. Het is dus belangrijk om te voldoen aan een minimumdrempel aan openbaar beschikbare inhoud voordat we kunnen verwachten dat het grote publiek enthousiast wordt over wat we doen. Zoals hierboven vermeld, hebben we vastgesteld dat dit effect alleen geldt voor beurzen met een laag volume / laag marktaandeel in het algemeen.

Omdat het steeds moeilijker en duurder wordt om op een beurs genoteerd te worden, zal Curve Coin zich inspannen om als een reservering op de beurs genoteerd te worden, maar we zullen de feitelijke aanbiedingsdatum met de uitwisselingen plannen om ervoor te zorgen dat we de drempel van publiekelijk beschikbare content en tractie van gebruikers voordat deze live gaat. We zullen ons standpunt bepalen over wat we als die drempel beschouwen, maar we zullen openstaan ​​voor stemmen van de gemeenschap voor de feitelijke lanceringsdatum van de uitwisseling. Zie het schema hieronder voor een kort overzicht. Daarnaast willen we meerdere fasen van uitwisselingen van uitwisselingen uitvoeren, waarbij we geleidelijk noteren op beurzen met een hoger volume, omdat hogere volume-uitwisselingen een evenwicht bewerkstelligen met die met minder volume.

Use Cases

Het probleem:
De meeste nieuwe munten worden vandaag gelanceerd zonder een onderscheidend doel. Dit maakt het moeilijk om het grote publiek achter zich te laten nadat het is vermeld.

Onze oplossing:
Er zijn twee fasen betrokken bij het maken van deze munt. 1.) Het beroep op vroege masternode-investeerders zodat het project Łberhaupt kan starten. 2.) Het beroep op de massa's zodat het project naar een hoger niveau kan gaan (ten voordele van de ontwikkelaars en masternode-houders). We zitten duidelijk in fase I (van de grondfase af). Als dat gebeurt, zullen we werken met en communiceren met onze vroege advocaten (via discussie en open stemmen) om de details van het uitvoeren van fase II uit te werken. Voor nu is hier een samenvatting van waar we denken dat het volgende niveau is voor deze medaille:

Wij zijn van mening dat wijdverspreide adoptie en daadwerkelijk gebruik van cryptocurrencies de volgende transformatie van de economie zal zijn. Daarom hebben we een praktische methode bedacht om transacties met verkopersbetalingen toe te staan ​​met * elke * munt, in combinatie met een "driepartijen" -uitwisseling voor uitvoering.COIN STATS


Symbool: CURV
Max. Toevoer: 25.000.000 CURV
Hash: Streng
Moeilijkheidsgraad: DGW, 4 uur
Type: PoW
Blokken: 1,5 min vrijgave, 50 CURV vermindering tot 1 CURV over 500K blokken. Momenteel wordt het stappenplan herzien en bijgewerkt
Masternodes: 25.000 CURV-onderpand, beloningen beginnen met 50% bij blok 1500 en stijgen naar 75%.
Pre-mine: 5% (50 masternodes te koop bij laag plafond - fondsenontwikkeling, uitwisselingen, advertenties, enz.) + 1,25% toekomstige uitgaven, aanhoudende rente

RUILEN

ZWEMBADEN

HashFaster: -a skein -o stratum+tcp://hashfaster.com:20006 -u [wallet] -p c=CURV

Tiny-Pool: -a skein -o stratum+tcp://tiny-pool.com:4934 -u [wallet] -p c=CURV

DataPaw: -a skein -o stratum+tcp://us-west.datapaw.net:4933 -u [wallet] -p c=CURV, [OptionalRigName]


DOWNLOADS


Ubuntu 14.04: https://github.com/curvecoin/curve/releases/download/1.0.0/curvecoin-wallet-ubuntu14.04-64bit.zip

Ubuntu 16.04: https://github.com/curvecoin/curve/releases/download/1.0.0/curvecoin-wallet-ubuntu16.04-64bit.zip

Windows: https://github.com/curvecoin/curve/releases/download/1.0.0/curvecoin-wallet-windows-64bit.zip

GitHub: https://github.com/curvecoin/curve/releases/tag/1.0.0


 

Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved†| Privacy Policy†| DMCA | About Bitcoin Garden†| Support & Services