click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Re: [ANN] Krivulja novčića - Skein | Masternodes | Alt-novac, mreža i tržišna st  (Read 656 times)

freetachi

  • Novice
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


NAŠ CILJ
Omogući široko prihvaćanje alt kovanica za svakodnevne kupnje

Cilj krivulje je pridonijeti prihvaćanju alt kovanica od trgovaca. Ne samo CURV kovanice, već sve kovanice. Iako je danas moguće, "trošenje" alt novčića zahtijeva mnoge korake i nije proces prilagodljiv korisniku. Zamislimo da Sam želi kupiti knjigu s on-line trgovca koristeći njegov omiljeni alt novac. Evo koraka koje Sam mora poduzeti da bi kupio knjigu danas:


Cilj krivulje je smanjiti taj proces u pojednostavljeno korisničko iskustvo:


Bez obzira na to što je potrebno da se to povuče u pozadini, iz perspektive korisnika, kovanice su tek postale stvarnije, uz stvarnu moć potrošnje.

Evo našeg plana da to učinimo:

Izgradit ćemo uslugu koja otvara mogućnost da neovisni čvorovi postanu nezavisni servisi za zamjenu novčića. To će se dogoditi u pozadini:

1. Swapper mora pohraniti u escrow ukupan iznos koji želite swap od korisnika u bilo kojem trenutku
2. Korisnik želi kupiti kod trgovca. Trgovac komunicira s Curve API i Curve pronalazi kompatibilni swapper po najboljoj stopi
3. krivulja plaća trgovcu pomoću escrow prethodno plaća swapper
4. Trgovac isporučuje proizvod / uslugu korisniku
5. Swapper razmjenjuje alt novčić i ponovno pokreće escrow da nastavi zamjenjivati


OKO
Dizajniran za održivost


Naš tim je izgradio novčanike za [uklonjene sumnjive veze] u prvih 100 i konzultirali tvrtke na prvih deset. Pri tome smo imali na umu puno pogrešaka koje oni čine. Od rujna 2017 prikupljamo podatke o mnogim novčićima, od najpopularnijih do nadolazećih, i modelirali setove podataka kako bismo odredili najbolje parametre za pokretanje novčića koji ima najveće šanse za dugoročni uspjeh. Namjeravamo to prevesti u ne samo parametre vlastite krivulje krivulje, već i na proces donošenja odluka koji utire put naprijed. To je rekao, također vjerujemo u demokraciju. Dakle, sa svakom odlučujućom odlukom koju moramo napraviti, najprije ćemo predstaviti našu poziciju zajednici i otvoriti glasovanje da bismo čuli argumente mnogih prije finaliziranja.

Na temelju analize koju smo proveli, ovdje su neke od naših istaknutih zaključaka:

Masternodes

Problem:
Način na koji se aukcije masternoda provode za većinu novih kovanica NIJE optimalno. Većina novog kovanog novca odnijet će 10 ili 20 masternoda na vrlo visokom iznosu (2-3BTC), a neki s niskim kolateralnim cijenama kovanice povećavaju od 20 do 40 dolara svaki. Vjerujemo da to povećava cijenu novčića prebrzo stihove brzine usvajanja, izolira masternode spotove (ograničava mrežnu skalabilnost) i konačno pada cijenu kada usvajanje počinje ispravljati zbog pretjerano napuhane inicijalne ponude cijene i početnih investitora panike prodati.

Naše rješenje:
Prodati više masternoda za povećanje početne usvajanja i stabilizaciju gospodarstva.
Zahtijevajte dodatne instrumente osiguranja za zaštitu ulaganja.
Spustite (ili ograničite) početnu cijenu maslina, tako da se rani korisnici približe fer iznosu koji ima puno prostora na ljestvici.
Curve Coin će aukciji 50 masternoda, na 25.000 kolaterala, na maksimalnu stopu od 1 BTC po masternode. To će predstavljati 5% mreže. Mi ćemo potaknuti masternode držača da ugostiti njihove čvorove u različitim dijelovima planeta (neki kovanice preporučuju jedan VPS, stvarajući jednu točku kvara).

Razmjena

Problem:
Mnogi novi novčići žure do razmjene nakon što su prodali masternode po vrlo visokoj cijeni, a obujam nije tu da bi ga podržao, što često dovodi do pada cijena. To se osobito ističe razmjenama koje imaju manje tržišnog udjela. Shvaćamo da je važno osigurati da kovanice imaju opipljivu vrijednost, a razmjene su jedini pravi način za to, ali vjerujemo da postoje načini da budu oprezniji u vezi s pristupom.

Naše rješenje:
Rani usvojitelji, osobito vlasnici maslina koji ulaze po povoljnoj cijeni, najbolje su iskoristili iz uspješnog novca. Međutim, ne možemo očekivati ​​redovne trgovce koji dolaze u razmjenu, koji nisu slijedili napredak novčića, da se samo kupuju po visokoj cijeni i daju nam nagrade koje tražimo. Stoga je važno ispuniti minimalni prag javno dostupnog sadržaja prije no što očekujemo da će javnost postati uzbuđena zbog onoga što radimo. Kao što je gore spomenuto, utvrdili smo da taj učinak samo spojevi na burzama koje imaju općenito niski volumen / niski udio na tržištu.

Budući da postaje sve teže i skupo da se uvrsti na burzu, Curve Coin će zakučati napor da postane naveden na razmjeni kao rezervacija, no zakazat ćemo stvarni datum unosa s razmjenama kako bismo bili sigurni da smo upoznali prag javno dostupnog sadržaja i trakcije korisnika prije nego što počne živjeti. Mi ćemo imati naš položaj onoga što smatramo da je to prag, ali otvorit ćemo glasovanje u zajednici za stvarni datum početka razmjene. Pogledajte raspored ispod za kratko rundown. Osim toga, želimo pokrenuti više faza pokretanja razmjene, progresivno uvrštavajući se na razmjenu veće količine, jer veće razmjene volumena nastoje postići ravnotežu s onima manje volumena.

Koristi slučajeve

Problem:
Većina novih kovanica danas pokreće bez posebne svrhe. To ga čini teškim za javnost izaći nakon što je na popisu.

Naše rješenje:
Postoje dvije faze uključene u stvaranje ovog novčića. 1.) Žalba ranijim investitorima da se projekt uopće može pokrenuti. 2.) Žalba na misu

PLAĆE NAKNADA

Simbol: CURV
Maks. Opskrba: 25.000.000 CURV
Hash: Skein
Teškoća: DGW, 4 sata
Vrsta: PoW
Blokovi: puštanje 1.5 min, 50 CURV smanjuje se na 1 CURV preko 500K blokova. Trenutno se revidira korak rasporeda, ažurirat će se
Masternodes: 25.000 CURV kolateralna, nagrađivanja počevši od 50% na blok 1500 povećavajući se do 75%.
Pre-mine: 5% (50 masternoda za prodaju po niskoj tarifi - razvoj sredstava, razmjene, oglašavanje itd.) + 1,25% budućih troškova, nastavak kamate


[]]razmjene[/b]


RIBARSKI OBJEKTI


HashFaster: - skein -o sloj + tcp: //hashfaster.com: 20006 -u [wallet] -p c = CURV

Tiny-Pool: - skein -o sloj + tcp: //tiny-pool.com: 4934 -u [wallet] -p c = CURV

DataPaw: - skein -o sloj + tcp: //us-west.datapaw.net: 4933 -u [wallet] -p c = CURV, [OpcijskiRigName]



PREUZIMANJA


Ubuntu 14.04: https://github.com/curvecoin/curve/releases/download/1.0.0/curvecoin-wallet-ubuntu14.04-64bit.zip

Ubuntu 16.04: https://github.com/curvecoin/curve/releases/download/1.0.0/curvecoin-wallet-ubuntu16.04-64bit.zip

Windows: https://github.com/curvecoin/curve/releases/download/1.0.0/curvecoin-wallet-windows-64bit.zip

GitHub: https://github.com/curvecoin/curve/releases/tag/1.0.0


Najprije potražite jezik koji vam donosi!

Popis čvorova na čekanju itd. ...

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services