click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] [ESPORTS] Play2Live - Decentralizovaná Streamovací Platforma  (Read 794 times)

Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Shrnutí projektu:
Jedná se o decentralizovanou streamovací platformu pro hráče a eSport turnaje. Kromě streamerů si budou moci vydělat i diváci. Platforma také nabízí velké množství zpeněžovacích prostředků pro pořadatele turnajů. Platforma bude mít prostředky pro lehkou směnu FIAT měn a LUC. LUC je zkratka pro Level Up Coin, používaný v platfromě.


« Last Edit: February 09, 2018, 03:37:26 PM by Wookii »

Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ESPORTS] Play2Live - Decentralizovaná Streamovací Platforma
« Reply #1 on: February 09, 2018, 03:46:17 PM »
Update 1

Porovnání s kompeticí:

Konkurence: Gimli
Co nabízí: Decentralizované turnajové prostředí s rozdělováním výher.
Nabízí to Play2Live?: Ano

Konkurence: Gimli Opsports
Co nabízí: eSportovou sázkovou platformu, užívají jejich interní token jako prostředek platby, umožňující vsázení kdekoliv na světě
Nabízí to Play2Live?: Ne úplně, ale je to možné díky velkému množství možností interakce.

Konkurence: FirstBlood
Co nabízí: Decentralizované turnajové prostředí s rozdělováním výher.
Nabízí to Play2Live?: Ano

Konkurence: Unikrn
Co nabízí: eSportovou sázkovou platformu, užívají jejich interní token jako prostředek platby, umožňující vsázení kdekoliv na světě
Nabízí to Play2Live?: Ano (viz. výše)

Konkurence: Esports.com
Co nabízí: Online vsázení a statistické služby, online eSport obchod, decentralizovaná interaktivní platforma pro streamery a diváky. "Univerzita" na vybudování zkušeností.
Nabízí to Play2Live?: Ano (kromě "univerzity")

Konkurence: Eloplay
Co nabízí: Zajištuje zázemí pro miliony hráčů, kteří chtějí soupeřit o ocenění a odměny, ale za normálních okolností jsou vyloučeni z takových her tím, že se většinou soustřeďují na profesionální hráče. Hráčí a značky mohou založit "Smart Turnaj" řízený smart kontraktama a využívající Eloplay token jako prostředek finanční odměny.
Nabízí to Play2Live?: Ano

Konkurence: DreamTeam
Co nabízí: Používá smart kontrakty k uzavření smluvních finančních závazků mezi účastníky a jako prostředek k hladkému vyplácení finančních odměn. Zaměření je na verbování nových hráčů pro malé týmy a turnaje.
Nabízí to Play2Live?: Ano. Zaměření je na umožnění organizátorům využít této funkce.

Konkurence: Network Units
Co nabízí: Využívá proces decentralizace pro akumulaci nevyužitých počítačových zdrojů a nevyužitý bandwidth*, čímž se zvýší efektivita a rychlost hraní při současném snížení nákladů pro hráče a developery.
Nabízí to Play2Live?: Ano

*bandwidth - anglický termín „Bandwidth“ je definovaný jako šířka pásma. Jeho název je také spojován s definicí rozsahu frekvencí elektromagnetického signálu.
Code: [Select]
Zdroj: https://it-slovnik.cz/pojem/bandwidth/?utm_source=cp&utm_medium=link&utm_campaign=cp

Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ESPORTS] Play2Live - Decentralizovaná Streamovací Platforma
« Reply #2 on: February 09, 2018, 03:47:20 PM »
Update#2

Úspěšně jsme ukončili náš předprodej s úžasnými výsledky. Vybralo se více než $18M! Děkujeme za vaší podporu!

Další zastávka je maximální limit - prodej tokenů začne 21. Února.

Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ESPORTS] Play2Live - Decentralizovaná Streamovací Platforma
« Reply #3 on: February 17, 2018, 11:35:04 PM »
Tokenizace v eSportech —  snižuje velká nabídka kvalitu?

Úspěch platforem jako Twitch.tv vytvořil nový trh live streamingu a dále prohloubil zájem o vývoj eSportového průmyslu. S tímto ruku v ruce přišlo i zvýšení počtu eSport tokenizovaných platforem založených na blockchainu. Vzniklo ale velké množství nových platforem na úkor jejich kvality? 

S více než 650 miliony lidí hledajících herní obsah můžeme vidět nepopiratelný růst a potřebu pro inovaci tohoto průmyslu. Výhod tokenizování v eSportech je nespočet a zahrnují ochranu všech zúčastněných v ohledu bezpečnosti a transparentnosti. To také umožňuje větší účast v širším spektru než kdykoliv předtím. Bohužel to ovšem není vždy pravda.

I když se může zdát, že více tokenizovaných a blockchain platforem je jednoznačně dobrá věc, vody se ale začínají kalit množstvím nabídek, které jsou pouze „záplatovým“ řešením. Primárním kamenem úrazu těchto momentálních blockchainových řešení je to, že každá z nich byla stvořena tak, aby řešila jen jeden problém uživatelů. Je to stejné, jako opravovat jen jednu dírku na zcela děravé lodi a očekávat, že popluje. Až doteď, žádná z těchto platforem nenabízí plně integrovaný ekosystém, který by uspokojoval všechny členy trhu.

Změna ale může být již na obzoru. Play2Live je streamovací platforma založená na blockchainu pro hráče a fanoušky eSportů, která chce zahrnout všechny klíčové faktory a funkce. Tím, čím je Play2Live unikátní, je to, že přináší mix interaktivních funkcí a zpeněžujících nástrojů, které momentálně nejsou nikde jinde nabízeny. Zcela nová streamovací platforma je nabídnuta hráčům s nebývalým množstvím virtuálních interakcí. Rozlišnost nabízených možností představuje důležitou výhodu v tomto rychle rostoucím odvětví. Pružné nastavení je šité na míru pro různé trhy a bere v potaz všechny tržně-specifické regulace a omezení. První představy počítají s 10 miliony unikátních uživatelů platformy měsíčně s tím, že každý uživatel bude mít LUC (Level Up Coin) tokenovou krypto peněženku. Všechny kategorie uživatelů budou mít možnost a potenciál zisku.

Ne jen, že zde budou odměny za aktivitu pro uživatele, ale Play2Live bude také mít sázkovou funkci s integrovaným počítadlem. Toto, společně s odběry kanálů, nabídkami her od partnerských služeb a crowdfundingem pro streamy, dělá tuto platformu ideální pro inzerenty. Množství ekosystému a příjmů ze streamů vytvořených pomocí Play2Live je zcela impozantní. Pro běžné uživatele zde bude pět způsobů výdělku, mezitím co streameři budou mít dvojnásobné množství výdělečných příležitostí oproti standartním možnostem.

Play2Live je elegantní end-to-end řešení, poskytující rychlost a transparentnost blockchain technologie hráčům, fanouškům eSportů a streamerům. Je nevyhnutelné, že jakmile streameři rozpoznají výhody této platformy a připojí se k ní, velké množství diváků přijde s nimi. Další v pořadí pak budou inzerenti a partneři.

Takže pro shrnutí, rostoucí množství tokenizovaných a blockchain služeb pro streamování eSportů není zcela pozitivní vývoj. Neúplná řešení jsou každý den představována všem stranám a skutečná inovace může pokulhávat. Nasycení trhu však bude vyřešeno přijmutím té správně nabídky.

Zůstaňte s námi!

One-pager
Whitepaper
Telegram chat
Popis týmu

« Last Edit: February 27, 2018, 12:54:04 PM by Wookii »

Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ESPORTS] Play2Live - Decentralizovaná Streamovací Platforma
« Reply #4 on: March 01, 2018, 11:19:55 AM »
Play2Live, streamingová patforma fungující na Blockchainu, úspěšně odvysílala historicky První Světový Turnaj s krypto výherním fondem

Play2Live CryptoMasters byl naplánován při příležitosti vydání MVP verze 2.0 s pokročilou hráčskou a P2P CDN, která byla otestována v průběhu vysílání turnaje.

Tým AGO se stal vítězem prvního Play2Live; CS:GO Mistrovského turnaje.

Play2Live (P2L), je první plně vyvinutou streamingovou platformou fungující na blockchainu pro hráče a fanoušky eSporů, která odvysílala historicky první eSport turnaj s krypto odměnou – 2 000 000 LUC (Level Up Coin) tokenů ($100 000).

Osm mezinárodních týmů – 7 pozvaných a 1 z otevřené kvalifikace, se zůčastnilo turnaje. Ten vyústil v triumf AGO, polské eSport organizace, která si odnesla hlavní cenu 1 000 000 LUC tokenů ($50 000). Na druhém místě se umístili Space Soldiers (Turecko), kteří si odnesli 400 000 LUC tokenů ($20 000). Třetí a čtvrté místo získalo 200 000 LUC tokenů ($10 000) a odnesl isi je týmy BIG (Německo) a GODSENT (Švédsko).

P2P CDN technologie, která je obsažena ve Whitepaperu společnosti, byla otestována v průběhu turnaje jako součást demonstrace funkcí Play2Live MVP 2.0.

 „Úspěšně jsme se poprali se zatížením prvního kyber turnaje. P2P CDN technologie testována v průběhu P2L CryptoMasters nám umožnila ušetřit až 30% provozu na každý jednotlivý stream. To dává mnoho příležitostí k výdělku pro uživatele platformy. Beta verze s tímto zpeněžovacím kanálem bude k dispozici v Červnu“, říká Alexey Burdyko, CEO a Zakladatel Play2Live.



Turnaj byl vysílán v 16 jazycích, měl více než 950K shlédnutí a přitáhl pozornost více než 120 000 unikátních uživatelů. Díky rozsáhlé geografii vysílání měl Play2Live tým šanci otestovat dostupnost platformy pro uživatele z mnoha zemí a regionů, včetne: Číny, Jižní Korei, USA, Německa, Francie, Turecka, Ruska, Balkánu, Baltu a Východní Evropy.

Prvních 10 000 uživatelů zaregistrovaných na p2l.tv obdrží 100 Stříbrných LUC na svůj osobní účet jako bonus. V průběhu P2L CryptoMasters se na platformě zaregistrovalo více než 4 000 uživatelů. Ti měli možnost se zůčastnit turnajových hlasování díky blockchain-achitektuře.

Všechny LUC tokeny mohou být snadno směněny do jiných kryptoměn nebo běžných měn skrz speciální směnnou bránu/API po konci prodeje Play2Live tokenů a to 14. Března v 17:00 UTC.

 „Myslím, že krypto výherní fond je novým horkým trendem. Normálně lidé přistupují ke kryptoměnám podezíravě, ale pro ty, kteří skutečně rozumí tomu jak fungují, je snadné najít jejich hodnotu a benefity, které přinášejí. To je důvod toho, proč P2L CryptoMasters organizátoři dokázali přilákat tolik známých týmů do turnaje. Většina z nich dostala osobní pozvání a souhlasili s tím, že dorazí do Minsku a poperou se o tokenové ceny“, říká Matuesz Kovalchuk, spoluzakladatel a člen rady týmu AGO.

P2L CryptoMasters turnaj se konal 24.-25. Února v Minsku, Bělorusko ve Falcon Aréně před zraky tisíců diváků. Více než 50 lidí se chopilo organizace turnaje. Událost byla vysílána v 16 jazycích.

 „Pouze pár eSport událostí je vysíláno v tolika jazycích. Spolupracovali jsme napřímo s 16 skupinami streamerů. Nebylo to snadné, ale jelikož se jednalo o historicky první eSport turnaj s krypto výherním fondem, bylo pro nás nezbytné dát možnost sledování v rodném jazyce co největšímu počtu lidí, bez ohledu na místo jejich bydliště. Blockchain a eSporty jsou budoucností a jsme si jistí, že zde bude více podobných turnají v blízké budoucosti,“ říká Ignat Bobrovich, CEO TwoGNation, technický partner a organizátor události.

Play2Live CryptoMasters turnaj byl první událostí vysílanou na p2l.tv platformě. Pro více informací o všech vysíláních můžete odebírat oficiální Play2Live kanály na sociálních sítích a zůstat naladěni.

Více o Play2Live:

Založeno v roce 2017, Play2Live směřuje ke spojení blockchain technologie se streamingovými službami. Naším cílem je vytvoření ekosystému, kde každý účastník – divák, streamei a organizátor eSport turnajů – je součástí systému, který upřednostňuje interakci mezi diváky a různorodost zpeněžovacích prostředků. V podstatě každý může být součástí peer-to-peer interakce a každý – i divák – může vydělávat peníze.

Play2Live používá token zvaný Level Up Coin (LUC), který působí jako jediná interní měna uvnitř systému. Může být lehce směněna za jiné kryptoměny nebo běžné měny použitím směnné brány/API.

Webová stránka: https://play2live.io
MVP of the streaming platforma: https://p2l.tv/
Bookbuilding platforma: https://my.play2live.io
Whitepaper: https://goo.gl/ocmSTn
Onepager: https://goo.gl/8yMY4t
Twitter: https://twitter.com/play_2_live
Facebook: https://www.facebook.com/play2live.io/
Telegram English: https://t.me/play2live
Oficiální Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2450026
Kakao group: https://open.kakao.com/o/gmdTRJF


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services