click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][ICO] BANKERA - Banka pro éru blockchainu  (Read 973 times)

mrelich

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 116
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ANN][ICO] BANKERA - Banka pro éru blockchainu
« on: December 25, 2017, 12:19:50 AM »
Bankera ICO odstartovalo! Vybráno již přes 30 miliónů EUR ! Získejte svoje vlastní Banker (BNK) tokeny na  SpectroCoin.com, dokud ještě nejsou rozebrány !






Bankera


Digitální technologie mění finanční svět. Je pozoruhodné, že vznik blockchainu umožnil digitalizovat peníze prostřednictvím kryptoměn jako je Bitcoin. Došlo k mnoha pokusům o uplatnění technologie blockchainu pro změny dalších finančních odvětví, dosud se však většina společností zaměřuje pouze na určitou oblast (např. převody peněz nebo půjčky), protože nemohou využívat takový kapitál, jaký mají tradiční banky. Tradiční banky, přestože mají finanční prostředky, nejsou tak rychlé při přijímání nových technologií, protože jejich činnost závisí na starších systémech.

Bankera a si klade za cíl změnit bankovnictví tím, že využije výhod technologie blockchainu, ale zaměřuje se na větší oblast. To znamená, že Bankera usiluje o to, aby se stala jednotným místem pro všechny finanční služby, stejně jako tradiční "kamenné" banky z cihel a malty, a současně s využitím technologií sníží počet potřebných systémů, čímž se sníží náklady na bankovnictví pro konečného spotřebitele. Přijetí blockchain technologie umožní společnosti Bankera nabízet svým zákazníkům nové a jedinečné řešení.


Služby


Bankera nabídne tři hlavní oblasti služeb:



Platby i včetně účtů s osobními IBAN čísly, debetními kartami, perzonalizovanými směnnými kurzy a směnnými službami a zpracováním plateb. Všechny služby budou podporovat jak tradiční měny, tak i kryptoměny jako je Bitcoin, Ethereum, DASH, NEM, ERC20 kompatibilní tokeny, a další. V dlouhodobějším horizontu Bankera bude implementovat novátorská řešení jako měny navázané na hrubý domácí produkt (GDP) nebo využití burzovních fondů jako náhrady za měny.

Úvěry a vklady budou klíčovou konkurenční výhodou, stejně jako další základní služby Bankery. Nejen vklady, ale také normální účty budou úročeny. Všichni klienti Bankery budou moci profitovat z vyšších úrokových sazeb díky jednoduše získatelných informacích o cash flow těch, kteří si peníze naopak půjčují, jelikož většina půjček bude poskytována obchodním klientům, kteří také budou využívat platebná služby Bankery.

Řízení investic se bude skládat z nízkonákladových investičních produktů jako jsou burzovní fondy (ETFs), krypto fondy (portfolio různých kryptoměn a krypto tokenů), i z programově řízených řešení pro správu majetku. Dále Bankera bude nabízet investiční bankovní služby včetně financování korporátních strategií pro obchodní společnosti.



Stávající stav Bankery


Bankera bude funkční a bude mít zprovozněnou nejdůležitější IT infrastrukturu ještě před nabídkou tokenů investorům (ICO).

Bankera již má zajištěno vše potřebné, co je vyžadováno z hlediska regulátorů a IT infratruktury, aby mohla nabízet osobní mezinárodní bankovní účty (IBAN), které budou moci přijímat a odesílat platby v Euro platením prostoru (SEPA platby). Bankera také nabízí výhodné směnné kurzy, rychlé a málo nákladné mezinárodní bankovní převody a v neposlední řadě také “Bankera platební kartu” k osobnímu účtu držitele karty. 

Všechny tyto služby si můžete otestovat na SpectroCoin, což je kryptoměnová burza, elektronická peněženka, poskytovatel debetních karet a zprostředkovatel plateb, ze které Bankera bude vycházet. Vše, co bylo dosud vyvinuto, bude využito jako prvotní verze Bankery, aby mohla začít fungovat. Nicméně, aby bylo dosaženo cíle stát se plně fungující bankovní službou, Bankera potřebuje získat další kapitál.


Čím se Bankera odlišuje od ostatních projektů


Bankera je nejméně o rok napřed před ostatními podobnými projekty, které se většinou snaží pouze o fungování programů předplacených karet. My, na druhé straně, již nyní nabízíme IBAN účty zákazníkům prostřednictvím SpectroCoin, naší základní služby (MVP). Tím, že tato základní verze našeho produktu je již funkční, můžeme našim klientům platit týdenní podíly na zisku z transakčních poplatků. Již fungující základní verze nám také poskytuje základ pro Bankeru z hlediska IT a pro plnění požadavků regulátorů trhu. Dále, Bankera bude od prvního dne plně funkční elektronická peněženka pro kryptoměny i tradiční měny, a dále se bude rozvíjet do podoby plné banky v horizontu 1-2 let. A dále, budeme poskytovat tradiční bankovní služby jako úvěry a vklady, a jako vedlejší efekt služeb vkladů a výběrů také řešení převodů. V neposlední řadě máme skvělý tým a poradce, kteří jsou příslibem do dalších let.







Prvotní nabídka tokenů (ICO)


Aby Bankera mohla naplnit svoji vizi, spouští prvotní nabídku tokenů (ICO).

Prostřednictvím ICO Bankera emituje virtuální tokeny zvané Bankers (BNK), založené na blockchainu. Hodnota těchto tokenů bude záviset na čistém podílu ze zisku z bankovních transakcí, který bude vyplácen majitelům tokenů každý týden.



Zaprvé, 20% čistého zisku bude dáno stranou a odesláno do smart kontraktu.



Zadruhé, smart kontrakt bude rozdělovat zisky proporcionálně mezi držitele Bankera tokenů (např. pokud někdo vlastní 1 % ze všech Bankera tokenů, obdrží 1 % z rozdělovaného zisku).






28. srpna jsme odstartovali předprodej ICO a nabídli jsme 10% z celkového počtu tokenů veřejnosti. Již po třech týdnech jsme dosáhli maximálního plánovaného kapitálu - limitu 25M EUR.

27. listopadu jsme odstartovali hlavní fázi prodeje tokenů - ICO kampaň, kde nabízíme 30% z celkového počtu tokenů veřejnosti.

Dalších 30% tokenů bude prodáváno během sekundárního prodeje - SCO - někdy v budoucnosti , ale nikdy ne za nižší cenu než 0.1 EUR za jeden BNK token.

25% tokenů bude rozděleno mezi projektový tým jako motivační faktor, a mezi další lidi zvenku, kteří se podílejí na marketingové kampani. Část tokenů pro projektový tým bude rozdělována postupně.

5% bude rozděleno poradcům, kteří našemu týmu budou radit po dobu několika let, než zprovozníme plně funkční banku.

Maximální limit pro počet distribuovaných tokenů pro předprodej a hlavní prodej (pre-ICO a ICO) je 10,000,000,000 BNK (2,500,000,000 + 7,500,000,000) tokenů v celkové hodnotě 177M EUR (25M EUR + 152M EUR). Pro následný prodej (SCO) se počítá s nejméně 750M EUR.

Cena tokenu pro hlavní prodej - ICO - je momentálně 0.017 EUR.  V rámci prodeje ICO budou též částečné úrovně - po dosažení dalších prodaných 1,000,000,000 BNK se cena tokenu zvedne o 0.001 EUR. Viz tabulka níže:




Naše marketingové kampaně


Reference: https://bankera.com/bounties.html
Twitter: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2100209
YouTube: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2100246
Podpis: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2101979
Překlad vlákna fóra: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2100059
Překladatel & ovlivňovatel: https://medium.com/@Bankera_blog/introduction-of-bankeras-bounty-program-c1c9951ac5d2

Tým

Vytautas Karalevicius/Ředitel
Mantas Mockevicius/Obchodní ředitel
Justas Dobiliauskas/Technický ředitel
Craig Grant/Odborník na rozvoj podnikání
Susana Wessling/UX/Návrhář uživ. rozhraní
Egle Eidimtaite/Odborník na rozvoj podnikání
Ruta Cizinauskaite/Odborník na marketing
Tse-Hsin Lu/Odborník na komunikaci
40+ dalších členů týmu



Poradci

Lon Wong/Prezident NEM.io badace
Antanas Guoga/Člen Evropského Parlamentu
Eva Kaili/Člen Evropského Parlamentu
Audrius Žiugžda/Bankovní expert
Modestas Kaseliauskas/Bývalý ředitel litevského státního daňového úřadu
Marc Kenigsberg/Zakladatel společnosti BitcoinChaser
Prof. Jochen De Weerdt/Process Mining Expert
Damon Rasheed/Ředitel společnosti Rate Detective
Dr. Eugene Dubossarsky/Odborník na data
Warren Lush/PR odborník

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services