click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] Descrow-Безпечна Платформа краудфандінга  (Read 819 times)

buharikx

  • Novice
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Decentralized Escrow
Ми впроваджуємо нове рішення - Децентралізований Ескроу

Багато проектів використовують сторонні Ескроу-рахунки в якості третьої незалежної сторони (за умови мульти-підпису) для контролю грошей, зібраних протягом ICO ..
При такому підході Ескроу може бути скомпрометований, і є можливість маніпулювання на користь стартапів і обходу інтересів власників токенів.
Децентралізований Ескроу-рахунок захищає всі права пов'язані з управлінням коштів інвесторів,що виключає втрату вкладених коштів і мотивує Стартап сумлінно виконувати свої обіцянки - робити кінцевих продукт.


Ідея полягає в тому, що Стартап розділяє процес створення кінцевого продукту на етапи .І гроші, зібрані протягом ICO Стартап отримує не відразу, а поетапно.
Виходячи з цього, СКАМ-проект не погодиться на такі умови з самого початку, а команда, яка хоче зробити кінцевий продукт, буде використовувати даний варіант і з максимальною вірогідністю нічого очікувати що це є СКАМ-проектом.
Останнє слово, звичайно завжди за інвесторами, якщо вони будуть інвестувати в такий спосіб, то хороші стартапи зможуть вийти в світ на ринку, який просто затопила маса "недо" проектів.
Завдяки цій схемі, ми зберігаємо активи інвестора від їх повної втрати, тому що, якщо Стартап Скамнется в процесі наступного етапу, весь залишок коштів буде повернуто інвесторам.

Наші контакти: https://descrow.org/en
Блог: https://medium.com/@Descrow
Twitter: https://twitter.com/descrow3
Telegram канал: https://t.me/descrow
Telegram чат: https://t.me/descrow_eng
FB: https://www.facebook.com/descrow3

Докладний опис:
Технічна документація доступна за посиланням:
https://drive.google.com/open?id=0B9bddNN1RiP8OGlYMEJBMkhrUFU
Резюме
Блокчейн довів свою цінність як децентралізований розподілений регістр, і зростаючий інтерес до нього у всьому світі свідчить про це прямо.
Встановлення Блокчейна це нова парадигма відносин між людьми, яка виключає посередницькі послуги з цього процесу, не використовується в повному обсязі, і нею також частково маніпулюють. Причина в тому, що управління структурами і сервісними службами навколо Блокчейна не відрізняється від класичного, капіталістичного підходу.
Ще одне явище, ICO (Первинне Пропозиція Монет) - як новий тип бізнес-ідей та фінансування діючих проектів стає все більш популярним. Таким чином, сума грошей, що надходять в економіку, зростає з року в рік і вже оцінюється в мільярди доларів США.
Більш того, класична схема збору інвестицій - краудфандінг, давно показав свою життєздатність і дійсно світового масштабу, заважає світовим змінам і адаптації до нової парадигми електронної комерції.
DES йде в ногу з часом, вловлюючи рух ринку, і в підсумку стане необхідним представником в розвитку нової економіки.

Вступ
Здоровий глузд, практичний і точний розрахунок не відстають від таких зростаючих інвестицій, як ICO. На ринку існує цінний погляд на ідеї, і фізично неможливо контролювати чистоту намірів проекту і працездатність його бізнес-плану. Інвестори поспішають інвестувати в максимальну кількість компаній і все про що вони думають: "Можливо, акції які я купив, будуть рости і я скоро стану багатим".
Блокчейн це технологія, яка дозволить виникнути компаніям з багатомільярдної капіталізацією. Проте це не виключає появи недобросовісних проектів, які на початку кампанії зі збору коштів планують негайно зняти гроші після закриття ICO і просто випаруватися. На даний момент проекти отримують великі суми грошей, достатні для комфортного проживання протягом дуже довгого часу, і при цьому вони не несуть відповідальність за неповернення цих коштів інвесторам, це пов'язано з лінню і небажанням реалізовувати задумані ідеї (адже навіщо щось робити, якщо і так все є). Прибуток, який вони можуть отримати після реалізації ідей, затримується часом, а ймовірність його досягнення становить не 100%, але кошти з ICO вже на руках.
Тому варто сказати, що такий інноваційний підхід як ICO знаходиться в уразливому стані.


Існуючі проблеми
Ескроу-рахунок і мульти-підпис це відмінне рішення для підвищення безпеки зборів, зберігання і розподілу коштів. Але зазвичай вони виключають наявності людського фактора, тому маніпуляції можуть відбуватися в їх найрізноманітніших проявах.
 Вирішення вищезазначених проблем з упевненістю в проекті, узгодженості команди і затвердженому посереднику (ескроу-рахунку):
- Децентралізований Ескроу-Рахунок (Decentralized Escrow) (DES).
- Децентралізована Платформа Ескроу-Рахунків (The Decentralized Escrow Platform) (PDES).
 DES дозволяє визначати подальше фінансування проекту більшістю голосів, який раніше розподіляв етапи отримання траншей для реалізації ідеї.
Всі розуміють, що неможливо відразу написати програмний код, створити робочу модель і прибутковий бізнес.Реалізація цих етапів ділиться за часом і займає не менше 6 місяців і навіть більше. Тому створення Дорожньої Карти і поетапного фінансування це нормальна і реалістична практика, без її присутності, можна поставити під сумнів життєздатність проекту і бажання стартапів витратити кошти в цільовому призначенні.
Кожен етап проекту включає в себе необхідну роботу, яку Стартап зобов'язується зробити до певної дати і надати виконаний етап інвесторам для оцінки, для проведення наступного раунду фінансування.
DES складається з механізму голосування, в якому рішення приймається більшістю (понад 51%) прямих учасників кампанії, інвесторів в проект, відповідно до кількості їхніх часток.

Для кого? Які переваги?
Для Стартапів:
PDES дозволить не сумніватися в намірі стартапів створити готовий продукт, який був оголошений на початку компанії, а також в разі форс-мажорних обставин, які можуть вплинути на реалізацію проекту, PDES зможе захистити інвесторів від непередбачених втрат;
- простий і легкий зворотный зв'язок з інвесторами;
- можливість поліпшення продукту в процесі створення.

Для Інвесторів:
PDES дозволить вам отримати точне уявлення про цілісність команди стартапів, про їх намір точно дотримуватися встановлених кроків для створення продукту;
- під час етапів фінансування буде видно, наскільки компетентна команда, наскільки професійно вона вивчає і знає ринок, на якому створюється проект;
- максимальна безпека і захист вкладених коштів. Повне відшкодування зарезервованих інвестицій проводиться в разі недотримання встановлених зобов'язань та необґрунтованого провалу умов виконання.

Для платформ ICO / краудфандінгом
PDE створить довірливе ставлення до сайту і проектам, які на ньому запускаються. Це стане однією з важливих причин збільшення внутрішнього обороту цифрових активів і, в підсумку, капіталізації компанії.

Для спільноти / крипто-спільноти:
Загалом DES допоможе реконструювати капітал кріптовалютного ринку і сферу краудфандінга.
- тобто зменшить кількість недобросовісних проектів, що використовують зібрані кошти для своїх особистих цілей: з одного боку зменшить фінансову неграмотність населення і відсутність глибоких знань технології блокчейн; з іншого боку збільшить зростання інтересу і геометричну прогресію до криптовалют і всього ринку, де в більшості випадків звичайний інвестор нехтує базовою безпекою і вірить висловлювань псевдоспеціалістів.

Про платформу DES (приклад для ICO)
1) Платформа дозволить інтегрувати смарт контракти для збору коштів через ICO, написані для будь-якого Блокчейна (наприклад, Ethereum), або з будь-якими іншими ICO-платформами (WINGS, WAVES, OpenLedger і т.д.).
2) Інтегровані проекти завантажують свої Дорожні Карти на PDE, які включають в себе три простих параметра:
 2.1) Терміни
 2.2) Заплановані обсяги робіт до кінця терміну
 2.3) Наступний транш
3) Інвестори, яким належить частка токенів, куплених під час ICO, голосують за продовження інвестування проекту на кожному етапі, за винятком Нульового етапу.
4) Рішення голосування приймається більшістю (понад 51% часткою проекту).
5) На кожному етапі (періоді) Стартап завантажує на PDES необхідні звіти / посилання про просування розробок / розвитку, щоб показати їх всім інвесторам.
 У цей момент в акаунті інвесторів з'являються дві кнопки:
 1 "Прийняти роботу / відправити наступний транш"
 2 "Я більше не впевнений в Стартапі, завершити фінансування", плюс, інвестору необхідно буде заповнити форму зворотного зв'язку, де він суб'єктивно викладе причину свого рішення. Це дає можливість стартапів відстежувати відгуки інвесторів, що важливо для команди і для поліпшення проекту.Вони зможуть побачити помилки і виправити їх навіть на етапі виникнення негативу з боку інвестора, коли таких листів меншість, а проект отримує подальші транші більшістю.
6) Після прийняття рішення (більше 51% акцій проекту):
 "ТАК" - стартап перераховує наступний транш;
 "НІ" - решту коштів повертаються на адреси з яких вони прийшли.
7) Всі кошти ICO зберігаються на гаманці інвесторів з мульти-підписом (відкритий смарт-контракт) (ні Стартап, ні DE-сервіс не мають до нього доступ). Кожен підпис має власну вагу - кількість акцій в% (відсотках).

8) Додаткова функціональність:
 8.1) Стартап може заявити затримку розвитку проекту не більше ніж на 6 місяців. Доступна тільки одна затримка для кожного етапу проекту.
 8.2) Можливість встановити ще один відсоток голосів, що впливає на рішення (від 1 до 100%). Така можливість надається тільки співтовариствам, що використовують PDE для різних типів голосування.

Орієнтири для розвитку DES
1. Створення прототипу смарт-контракту з ескроу-рахунком
Прототип готовий і доступний за посиланням: http://icomatiq.herokuapp.com/
(Розробник: Chain.Cloud)
2. Створення ескроу-смарт-контракту.
3. Створення платформи з функціональністю DE.
4. Досягнення угод про співпрацю з провідними платформами ICO / краудфандінгом.
5. Залучення компаній і спільноти до децентралізованого голосування і використовувати ескроу для вирішення різних завдань.

*********************************

Ви можете знайти ще більше інформації на нашому веб-сайті: https://descrow.org/en
Якщо ви бажаєте приєднатися до команди - надішліть email на: [email protected] з вашої роллю в "Команді".

© 2017 «Decentralized Escrow»

vitalka_94

  • Novice
  • *
  • Posts: 45
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
досить цікава платформа

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services