click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: ANN] [Pre - ICO 22. listopadu 2017] Neunio: KVANTOVÝ bezpečné Blockchain  (Read 1006 times)

cdelpeche

  • Novice
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Co je Neunio?

Je blockchain Neunio je navržena tak, aby byla zabezpečena pomocí post-kvantové kryptografie (PQC). Podpisy transakce jsou prováděny pomocí klávesy PQC režimu, zahrnuje příhradové-kryptologické (LBC), kde klíče jsou založeny na kroužek polynomy, pro které nalezení odpovídajícího tlačítka se považuje za pevný matematicky jak klasicky a s ohledem na kvantová výpočetní technika. Zvláštní režim podpisu je příslušnou literu, upravené verze systému SLP. Příslušnou literu je předložen k projednání jako standardní post-kvantový algoritmus podepisování jako závěr NIST první PQC standardizace konference. Příslušnou literu teoreticky záruky alespoň 128 bitů, nezávislé na možné budoucí vylepšení v oblasti PQC. Podpis systému v současné době zaměstnán ve většině blockchain aplikace, které se opírá o eliptických křivek kryptografie (ECC), nebude v bezpečí s příchodem kvantové nejvyššího řídicích jednotek. Obě abecedy a IBM oznámila nebo předpokládané vlastní kvantové nejvyššího počítačů do konce roku 2017. Vedlejší účinek tohoto podpisu režimu je zvýšení velikosti bloku jako veřejného klíče výrazně vzroste velikost. Jako kompresní algoritmy vzniknout v PQC a pokrokům v rychlosti sítě s nárůstem kabelů z optických vláken se však dopad této velikosti zvýšení by se mělo stát minimální. Jsme neustále pracuje na zlepšení Neunio žádosti a následné zlepšení plány se budou řešit tyto obavy. Budeme pracovat na rozvoji blockchain současně s AI platformy.

Fáze 1: Expozice většina lidí stále neví co je blockchain nebo co cryptocurrency tak máme v plánu na vytvoření hybridního aplikace používající prvky z tradiční způsob vytváření aplikací a prvky blockchain průmyslu. První žádosti budeme budovat je AI platformu, Neunet, inteligentně odpovídat pracovní příležitosti s talentem. Tato platforma bude vytvořena pomocí objektivní algoritmy umožňující ženám a jiných menšinových skupin na spravedlivé a rovné příležitosti v pronájmu. Tato platforma bude pomoci těmto skupinám a podnikům. Neexistuje nic o této platformy používající blockchain. Co teď bude rozdíl maker mimo objektivní algoritmu je využití našich nativně postavené cryptocurrency token, Neunio. Uživatelů bude používat Neunios pro jejich členství na plošinu a používat funkce jako vztahující se na práci nebo se obrátíte na horní kandidáta. První žádost o využití Neunio blockchain bude blockchain systému pro přepravu citlivých dat mezi zaměstnavateli a zaměstnanci. Jako talent použití Neunet najít pracovní příležitosti v dalším kroku je nutné je přijmout nabídku a po tom poskytuje zaměstnavatel jejich sympatický identifikovatelné osobní údaje jako jejich sociálního zabezpečení, řidičský průkaz, bankovní informace o účtu apod. quantum zajištěné metoda odesílání sympatický identifikovatelné informace pro zaměstnavatele, který pomůže firmám a lidé zvykli na výhody blockchain jako je tímto způsobem. To pomůže udržet zaměstnance a zaměstnavatele databází více bezpečné a soukromé a poskytne vlastnictví údajů jednotlivých současně. Zaměstnavatelé musí zvládat své vlastní servery, zaměstnanci, nebo zaplatí dodavateli hostitelem této informace. Naše blockchain bude zajišťovat ochranu této citlivé informace.

Fáze 2: budování společenství Neunio Blockchain budou použity pro přenos a výměnu velkého množství transakcí a to pomocí PQC. Je to chceme vytvořit prostředí, ve kterém aplikace jsou postaveny, které vyžadují vyšší úroveň zabezpečení. V další fázi pro náš projekt bude vytvářet prostředí, kde kdo chápe jak vytvořit app nebo webové stránky budou moci vytvářet aplikace s využitím naší blockchain. Přiléhavě tak vytvoříme "App Store" pro naše společenství k zahájení jejich aplikací a zapojit se s uživateli. Podobně jako app store jakmile uživatel přihlášen do blockchain prostě jen stáhnout aplikaci a lze ho používat bez nutnosti vytvořit účet jako jsou již podepsaly na zapojení do sítě a používání jejich identity do peněženky pro aplikaci. Neunios bude použito k práci na blockchain. Aplikace může být cokoli - od a neměla by se omezovat na identitu záznamy, lékařské záznamy, bankovnictví a finančnictví transakcí, cokoli se točí sdílení identity nebo jiné citlivé informace o osoby s jinou stranou může být použita na tomto blockchain. Bezpečnost by byla zaručena nejen technologii blockchain, ale také s kvantové kryptografie využívající klíč použití 

Plán:

Quote

Pre - ICO prodeje:

Pre - ICO začne  22. listopadu a bude na konci prosince 8th.

Naším cílem je zvýšit 600.000 dolarů, kde bude uvolňovat 10,025,640 Neunios (2 %) z celkové dodávky mincí vydaných. Pre - ICO bude použita na pomoc kapitál pro raný vývoj nákladů na platformě a pomoci našemu týmu pro přípravu ICO v květnu 2018. Níže je jak budeme přidělit kapitál:
Quote

Budeme přijímat BTC, ETH a USD. Převod pro pre - ICO bude následovat:

1 BTC = 66,666 NEN
1 ETH = 5,512 NEN
1 USD = 25 NEN

Distribuce naše mince budou po crowdsale je dokončena.

Další informace o zakoupení mince lze nalézt na našich webových stránkách zde: https://neunio.io/

Pro více informací o nabídce našich výrobků a platformu lze nalézt v našem dokumentu whitepaper: Stáhněte si dokument white paper zde:

https://neunio.io/res/pdf/Whitepaper-Czech.pdf

Pokud chcete kontaktujte nás pro další informace neváhejte se na nás obrátit e-mailem na [email protected]

cdelpeche

  • Novice
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Neunio Pre - ICO je live!

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services