click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] [Pre - ICO November 22, 2017] Quantum säkrade Blockchain  (Read 762 times)

cdelpeche

 • Novice
 • *
 • Posts: 28
 • Karma: +0/-0
  • View Profile
Vad är Neunio?

Det Neunio blockchain finnas utformat till finnas säkerställt med hjälp av post-quantum cryptography (PQC). Transaktionsignaturer görs med en PQC key system som innefattar lattice-baserade cryptography (LBC), där nycklarna är baserade på ringen polynomials som hitta en matchande tangent anses matematiskt hårt både klassiskt och med avseende på quantum computing. Den särskilda signaturen som används är GLYPH, en modifierad version av GLP-system. GLYPH har inlämnats för bedömning som standard efter quantum signeringsalgoritmen som en slutsats av NIST:s första PQC Standardisering konferens. GLYPH teoretiskt garanterar minst 128 bitar av säkerhet, oberoende av eventuella framtida framsteg inom området för PQC. Undertecknande system som för närvarande används i de flesta blockchain ansökningar, som bygger på elliptic curve cryptography (ECC), inte säker i och med tillkomsten av quantum supreme datorer. Både alfabet och IBM har meddelat eller förutsedd egna quantum supreme datorer i slutet av 2017.

En bieffekt av detta undertecknande är en ökning av blockstorlek som offentliga nycklar kommer att växa betydligt i storlek. Som kompressionsalgoritmer uppstå i PQC och framstegen i nätverkets hastighet öka i takt med tillväxten av fiberoptiska kablar, men konsekvenserna av denna storlek öka ska bli minimal. Vi arbetar ständigt med att förbättra Neunio ansökan och efterföljande förbättringsplaner kommer att behandla dessa frågor.
 
Fas 1: exponering
De flesta människor vet fortfarande inte vad blockchain är eller vad cryptocurrency är så vi planerar att skapa en hybrid som använder element från det traditionella sättet att skapa applikationer och delar av blockchain industri.

Den första ansökan we kommer att byggnaden är en AI-plattform, Neunet, som kommer att på ett intelligent sätt matcha arbetstillfällen med talanger. Denna plattform kommer att skapas med hjälp av opartiska algoritmer beviljar för kvinnor och andra minoritetsgrupper att ha en rättvis och lika möjligheter i rekryteringsprocessen. Denna plattform kommer att hjälpa dessa grupper och företag. Det finns ingenting om denna plattform som använder blockchain. Vad är nu kommer att vara en skillnad maker utanför unbiased algoritmer är användningen av våra natively byggt cryptocurrency token, Neunio. Användarna kommer att använda Neunios för deras medlemskap på plattformen och använda funktioner som gäller för ett jobb eller kontakta en toppkandidat.
 
Den första ansökan om att utnyttja Neunio blockchain kommer att blockchain baserat system för transport av känsliga data mellan arbetsgivare och anställda. Som talang Neunet använder för att hitta sysselsättningsmöjligheter, nästa steg som krävs av dem att acceptera erbjudandet och, på så sätt att arbetsgivaren sina personlig identifierbar information (PII) såsom social trygghet, körkort, bankkontouppgifter osv. quantum säkrade metod av att skicka personlig identifierbar information till arbetsgivare som hjälper företag och människor blir vana vid att fördelarna med blockchain som de använder den på detta sätt. Detta hjälper anställda och arbetsgivare databaser mer säker och privat och ger ägande av data till enskilda på samma gång. Arbetsgivare behöver inte hantera sina egna servrar, personal, eller betala leverantörer värd denna information. Vår blockchain kommer att ägnas åt att skydda den känsliga informationen.

Fas 2: Bygga gemenskapen

Nästa fas i vårt projekt att skapa en miljö där någon som förstår hur man skapar en applikation eller en webbplats kommer att kunna skapa ett program som utnyttjar våra blockchain. Passande nog så skapar vi en "App Store" för vår gemenskap att lansera sina ansökningar och att samtala med användarna. På samma sätt som apples app store när en användare är inloggad i blockchain de helt enkelt bara för att hämta programmet och de kan använda det utan att behöva skapa ett konto eftersom de redan skrivit på nätet. Neunios kommer att användas för att göra arbetet på blockchain.

Färdplan:


Pre - ICO försäljning:
[/size]

Pre - ICO börjar November 22 och avslutas December 8th.

Vårt mål är att höja $600.000 där kommer att släppa Neunios 10,025,640 (2%) från det totala utbudet av mynt. Pre - ICO kommer att användas för att hjälpa till att höja aktiekapitalet för tidig utveckling kostnaderna för plattformen och att hjälpa våra team i förberedelserna för ICO i maj 2018. Nedan är hur vi kommer att fördela kapital:

Quote

Vi kommer bara att acceptera BTC, ETH och USD. Omräkningar för Pre - ICO kommer att följas:

1 BTC = 66,666 NEN
1 ETH = 5,512 NEN
1 USD = 25 NEN

Fördelningen av våra mynt efter crowdsale är klar.

För mer information om hur du köper mynt kommer att återfinnas på vår webbplats: https://neunio.io/


m du vill kontakta oss för mer information, välkommen att maila oss på [email protected]

Discord Channel: https://discord.gg/W9kZyqX
cdelpeche

 • Novice
 • *
 • Posts: 28
 • Karma: +0/-0
  • View Profile

cdelpeche

 • Novice
 • *
 • Posts: 28
 • Karma: +0/-0
  • View Profile
Re: [ANN] [Pre - ICO November 22, 2017] Quantum säkrade Blockchain
« Reply #2 on: November 22, 2017, 08:03:33 AM »
Neunio Pre - ICO är live nu!
[/size]

 

Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services