click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] [PRE-ICO] (November 22, 2017) Neunet Ė Revolutionizing Human Resources...  (Read 1151 times)

cdwilber_ixd

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


Wat is Neunet?

Neunet is een ecosysteem. Het eerste platform te bouwen zal een Artificial Intelligence platform dat op intelligente wijze tegemoet aan de rechterkant en een optimale afstemming van de arbeidsmogelijkheden en talent. Het platform zal onbevooroordeelde algoritmen om ervoor te zorgen dat er geen discriminerende praktijken in de initiŽle aantrekt. Daarnaast zullen we gebruik maken van een onafhankelijke algoritmische auditing adviseur om ervoor te zorgen dat onze algoritmes worden gehouden ethische vraagstukken.

De Neunet ecosysteem

Daarmee creŽren wij een blockchain gebaseerd systeem voor het vervoer van gevoelige gegevens tussen werkgevers en werknemers. Als talent gebruik Neunet werkgelegenheidskansen te vinden, is de volgende stap die nodig is om het aanbod te aanvaarden en na te doen, die de werkgever hun persoonlijk identificeerbare informatie (PII) zoals hun sociale zekerheid, rijbewijs , bankgegevens, etc. Het transport van informatie zou werken ten aanzien van de volgende punten:

Werknemers zullen slaan hun persoonsgegevens en informatie bankgegevens, national insurance number, kopieŽn van uw rijbewijs en paspoort op blockchain, die zij hebben volledige controle over. Wij zullen maken gedecentraliseerde databases voor werkgevers om werknemers slaan' PII. De PII in de database worden alleen gebruikt door de administratie van de werkgever. Nieuwe medewerkers wilt verzenden van informatie van hun portemonnee aan het adres van de werkgever waardoor de werknemer PII in de werkgever-database. Wanneer een werknemer het bedrijf verlaat ze kunnen gewoon hun gegevens uit de database. Lees meer in onze whitepaper.

Dit systeem zal ook gebruik Neunios als haar munt voor het gebruik ervan.  Neunio is een cryptocurrency daarmee creŽren wij voor het gebruik van het ecosysteem gecreŽerd door de Neunet team. Zij heeft diverse toepassingen zoals die gebruikers onboard en zal de munt die mensen met op het platform. Wanneer we integreren Neunios op het platform zal fungeren als de munt voor het lidmaatschap voor zowel talent als werkgevers. De Neunios wordt gebruikt als een credit systeem waar gebruikers hun Neunios toe te passen op de arbeidsmogelijkheden en in contact met potentiŽle kandidaten.

Welke problemen zijn we oplossen?

  • Het aannemen van de juiste persoon: de werkgelegenheidscrisis in de wereld afspeelt en meer specifiek in de V.S. is tweeledig: gebrek aan productiviteit en haar invloed op het BBP en het gebrek aan diversiteit op de werkvloer. Het gebrek aan produktiviteit is een oorzakelijk verband tussen de werkgevers en de werknemers een slechte match. Volgens een recent 2016 artikel door de Nationale Federatie van onafhankelijke bedrijven, circa 47% van de kleine bedrijven kunnen vinden gekwalificeerde kandidaten voor vacatures. Deze statistiek wordt bevestigd door een recente studie van de Pew Research Group blijkt dat 50% van de bedrijven in het MKB zijn niet het talent dat zij nodig hebben voor hun vacatures. Volgens een recent rapport van de Harvard Business Review, 80% van personeelsverloop is het resultaat van slechte aannemen, ongeveer 36% van de nieuwe hires faalt binnen de eerste 18 maanden en de kosten van de vervanging van deze huur kan een onderneming ergens tussen een derde van hun eerste jaar salaris rond $250.000.
  • Diversiteit in tech en op de werkvloer: jarenlang ondernemingen - zowel in de hightech-industrie of in zakelijk Amerika - hebben allen zworen om diversiteit een kwestie van hun agenda, maar diversiteit op de werkvloer blijft een probleem in de VS De Amerikaanse Gelijke Kansen Commissie heeft geconstateerd dat er vanaf 2014, zwarten en zwakzinnigen slechts 1,9% en 4,4% voor respectievelijk de professionele medewerkers. Volgens dezelfde studie er zijn 13% van de zwarte en 16% zwarte vrouwen met tech graden werken in niet-verbonden velden in vergelijking met 7% bij blanke mannen noem noninclusive milieu zowel oorzaak als huidige wervingsprocessen. Volgens een in 2017 door de Huffington Post, ondanks meer talentvolle vrouwen en minderheden in de talent pool voor bedrijven om uit te kiezen, "Er zijn nu twee keer zoveel mannen als vrouwen met dezelfde kwalificaties in stengel velden en top universiteiten produceren zwarte en Spaanstalige computer science en engineering graduates tweemaal het tarief dat vooraanstaande tech bedrijven daadwerkelijk verhuren."Dit probleem is uitgegroeid tot een norm voor de wijze te veel tijd en geld kost. Het Centrum voor talent en Innovatie heeft geconstateerd dat "bedrijven met diverse medewerkers en leidinggevenden zijn 45% meer kans om te groeien marktaandeel ten opzichte van het vorige jaar en 70% meer kans om een nieuwe markt."
  • Vervoer van werknemers Persoonlijk Identificeerbare Informatie: bedrijven die gebruik maken van derden of informatie opslaan met hun eigen servers en zoekt meer privacy en veilige methoden in een wereld waar cyberveiligheid is nooit meer een probleem. Volgens een in 2017 Forrester onderzoek, 90% van de security professionals nog uitdaging met data beveiligingsproblemen. In hetzelfde artikel, ongeveer 41% van de bedrijven niet weten waar hun data opgeslagen wordt, 66% van de bedrijven niet te klasseren ongestructureerde data, meer dan 60% van de security professionals verklaren hun organisatie niet beperken toegang met ten minste privilege model.

Routekaart:De Pre - ICO Verkoop:

De Pre - ICO zal begin november 22th en zal eind december 8th.

Ons doel is om 600.000 dollar waar wordt losgelaten Neunios 10,025,640 (2%) van het totale aanbod van munten. De Pre - ICO wordt gebruikt om kapitaal bijeen te brengen voor een vroegtijdige ontwikkelingskosten voor het platform en om ons team ter voorbereiding van de ICO in mei 2018. Hierna wordt uitgelegd hoe wij verdelen de hoofdstad:


 
Wij zullen alleen accepteren BTC, ETH en USD. De ombouw van de Pre - ICO wordt als volgt:

1 BTC = 66,666 NEN
1 ETH = 5,512 NEN
1 USD = 25 NEN

De distributie van onze munt zal zijn na de crowdsale is voltooid.

Voor meer informatie over hoe te kopen munten zijn te vinden op onze website: neunio.io

Voor meer informatie over onze producten en het platform kan worden gevonden in onze Whitepaper: Download de whitepaper hier: Nederlandse versie

Indien u ons wenst te contacteren voor meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via e-mail [email protected]

Houd er rekening mee dat alle mededelingen en updates worden via onze social media platforms en online forums en afkomstig zijn van leden van het team. U kunt ze hier[/list]

 

Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved†| Privacy Policy†| DMCA | About Bitcoin Garden†| Support & Services