click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] Interstellar Holdings (HOLD) POS/POW MINCE S ÚČELEM! *SCRYPT/VYSOKÉ APR*  (Read 1544 times)

menhin

  • Novice
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
    • View Profile



Interstellar Holdings revolucionální POS/POW mince, která řeší velký problém na trhu.
INTERSTELLAR je budoucí generací decentralizované sociální investice řízené uživateli.



WHITEPAPER | WEBSITE | DISCORD
 | TWITTER | FACEBOOK



Máte peníze, které chcete investovat na trhu kryptoměn? Nemáte jasno a mate vás široká škála možností? Jste nejistí ohledně platnosti nebo účelu a funkčnosti?

Pro koho je  Interstellar Holdings Coin:


PRO VÁS!



Interstellar Holdings byl speciálně vytvořen, aby pomohl privátním investorům diverzifikovat jejich portfolia zjednodušením procesu investování na trhu kryptoměn.

S Interstellar Holdings usilujeme o dokonalost, růst a úspěch. Zavádíme revoluční systém, který spojuje kryptoměny s aktivy založenými na držení. Na rozdíl od jiných kryptoměn bude naše měna mít hmotný majetek, který dokáže podpořit hodnotu naší mince. V Atlasu si stanovujeme dlouhodobé cíle, abychom zajistili, že si naše měna udrží hodnotu a zůstane trvalým finančním majetkem. Domníváme se, že současný trh s kryptoměnami je v mimořádné situaci a chytré investování dnes může přinést extrémně vysoké výnosy. V Interstellar Holdings máme zkušený tým, který má investiční zkušenosti a rozumí kryptoměnám i technologi blockchainu. Tohle je to základní využití Interstellar Holdings. Prostředky získané z naší měny budeme také využívat k diverzifikaci a investicím napříč trhem s kryptoměnami. Jednoduchá jednorázová mince pro investory, kteří se chtějí dostat do trhu s kryptoměnami. Vytvořením hedgefundové struktury jsme schopni investovat nové prostředky, které nám umožní růst našeho tržního kapitálu jako celku a přidávat na hodnotě naší měny i komunitě. Naším cílem je rozvíjet Interstellar Holdings, aby se stala významným hráčem na trhu kryptoměn a dosáhla s naší komunitou k finančního úspěchu.





SPECIFIKACE MINCE:

Kapitalizace micí: 2 000 000 000
Algoritmus Scrypt
Port: 10130
Název mince Interstellar Holdings
Zkratka mice HOLD
Předtěženo: 2.5% (1.5% OF THIS WILL BE BURNT)
Block čas: 120 secs.
1 mince férové uvedení
2501-10000
50 mincí
10001-5m
100 mincí (poloviční snížení každých 1m bloků)
POS ROI:
Bloky 2500 – 10000: 2500%
10000 – 25000: 5000%
25000 – 80000: 750%
80000 – 130000: 1000%
130000 – 170000: 2000%
170000 – 190000: 3600%
190000 – 200000: 7200%
Po 200000: 1000%


PROSÍM ČTĚTE:

Všecny předtěžené mince budou uzamčeny do bloku 10,000. To znamená, že bude férový start při distribuci mincí, také to zajistí boj proti inflaci a bude prevencí proti vysokému množství mincí v oběhu. Po bloku 10,000, 1% (20millionu) mincí bude distribuováno mezi vývojářský tým a také využito pro marketingové účely a zajištění zvýšení hodnoty mincí. Tyto mice nezaplavý trh, budou drženy a zůstanou neprodejné po dobu 3 mesiců. Nicméně během těchto 3 měsíců tyto mince budou stakovat a vystakované množství z těchto mincí může být využito a prodáno oprávněnými majitelei. To povede ke stabilnímu růstu hodnoty. Chceme zabezpečit, že budeme férový jak to jen půjde a to vše povede ke transparentnosti i dlouhověkosti této mince transparentní. Nesnažíme se o pumpování a skládat, nesnažíme se prodat naše mince a odejít, snažíme se vytvořit skvělou minci řízenou komunitou, která poskytuje opravdovou hodnotu a účel.


PŘEDPRODEJNÍ BALÍČKY:

Předtím, než budou mince dostupné na burzách, budeme prodávat balíčky mincí, které budou sloužit pro zajištění finančních prostředků k zalistování na burzách.

100 Balíčků bude k dostání.

Každý balíček bude obsahovat 10,000 coins a bude prodán za 0.07BTC

Každá osoba je limitována maximálním počtem 10 balíčků

Celková hodnota bude 7BTC

Rozpis financování:

Cryptotopia – 5BTC
YoBit – 0.5BTC
Coinexchange – 1.5BTC


Informace o tom, jak se zúčastnit předprodeje budou dostupné na Discord serveru a v tomhle oznámení již brzy..


PLÁN:




BRIFINK:

Cílem Interstellar Holdings je vytvořit pro investory snadnou platformu, jak proniknout na trh s kryptoměnami, aniž by se museli starat o komplikovanou povahu tohoto trhu nebo o vynaložení velkých finančních částek. Abychom toho dosáhli, vybrali jsme zkušený tým, který bude strukturovat investiční plán, který diverzifikuje naši pozici na trhu kryptoměn a současně vytvoří vnitřní měnovou hodnotu pro zálohu mince. Chceme vytvořit dlouhodobé investiční řešení, které bude odrážet celkovou hodnotu trhu krptoměn.
Je všeobecně známo, že současný trh kryptoměn je velmi volatilní a často je těžké dešifrovat další trendy nebo pokroky na trhu. To je místo, kde vynikne Interstellar Holdings. Budeme analyzovat trh i oblasti investic. Naše portfolio se bude rozšiřovat na všechny úrovně měnového trhu, aby vytvořilo rozmanité portfolio, které bude odrážet měnový trh kryptoměn jako celek. Umožňí našim podporovatelům jednoduše investovat do celého trhu investováním na jediném místě. To je vzrušující, protože trh kryptoměn je stále v dětských stádiích, existují veliké výnosy, které čekají na to, aby se uskutečnily v příštích několika letech. 



Hodnoty:

Jako společnost chápeme hodnotu čestnosti a transparentnosti a považujeme ji za základní základ úspěšného dlouhodobého úsilí. V Interstellar Holding budeme udržovat transparentnost s našimi investicemi, abychom zajistili rozvoj důvěry mezi naší společností a našimi investory. Dosahujeme toho díky neustálým aktualizacím pro naši komunitu a zveřejněním zpráv o výkonu, které umožní našim investorům dohlížet na vývoj našich podílů a aktiv.
Dále chceme růst jako komunita a klademe velký důraz na tuto hodnotu. Chceme, abyste získali informace o tom, co investujeme a jak využíváme naše prostředky. Držitelé naší mince a členové naší komunity dostanou možnost hlasovat pro postup, který považují za nejlepší. S rostoucím společenstvím vzrůstá i vzdělanost naší komunity .




Team:

Azuraes – Founder
Konez2k – Lead Developer
KRDrypto – Developer
Lionz – Bot Developer / Advisor
POS Monkey – Marketing / Advisor
Ryuspb – Mining Pools
Tross – Pool Manager
Lmaan786 – Web Developer



Odměny a  Airdrops:

1000 mincí pro každý překlad: Přeložte náš topic:
Za každý překlad dostanete 1000 mincí. Očekáváme, že umístíte překlad do správné jazykové kategorie. Překlady nesprávně zařazené nebudou akceptovány. Prosím vemte na vědomí, že překladatelské triky skrze google translator nebudou akceptovány. Děkujeme a přejeme hodně štěstí! :=)
1000 mincí airdrops pro náhodné členy naší discordové skupiny! Tak se ujistěte, že nám zanecháte zprávu!
Odměny pro developery, speciálně hledáme někoho kdo může vytvořit linux peněženku



Burzy:

Pracujeme na na zalistování na několika burzách, měli bychom být zalitování na YOBITU za pár dní! Prosíme přihlašte se do našeho discordu pro aktuality!


Whitepaper:

https://github.com/InterstellarHoldings/InterstellarHoldings/blob/master/WHITEPAPER/interstellar%20whitepaper.pdf


Webové stránky a Sociální Media:

interstellarcoin.com

https://twitter.com/InterstellarHLD

https://www.facebook.com/interstellarholdings

Discord:

https://discord.gg/aMbYC3y


Blockexplorer:

http://explorer.interstellarcoin.com/


Peněženka:

https://github.com/InterstellarHoldings/InterstellarHoldings/releases
Windows pěněženka prozatím, (MAC and LINUX budou přidány brzy)



Github:

https://github.com/InterstellarHoldings/InterstellarHoldings/
 




TĚŽEBNÍ POOLY DOSTUPNÉ! (0.5% FEE)
http://bsod.pw/

« Last Edit: November 05, 2017, 02:14:58 PM by menhin »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services