click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [bounty][MicroMoney] Нова глобальна крипто економіка  (Read 922 times)

buharikx

  • Novice
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Офіційна гілка баунті кампанії MicroMoney: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2221614.0


4% від загальної суми проданих AMM зарезервовані для Баунті Кампанії.
36% Соціальні мережі {Facebook и Twitter}
20% Підписна кампанія
12% Кампанія Публікацій {Статті в блогах & Відео}
12% Підтримка проекту
20% Інші види баунті



Twitter Компанія
Twitter Інтсрукція:

Зареєструйтеся для участі тут: https://goo.gl/forms/Nxozhiln5t1YYXBu2
Мінімум 300 підписників
Всі ваші твіти повинні бути загальнодоступними
Читайте офіційний Twitter "MicroMoney" до кінця баунти компанії
Ставте лайки & Ретвітьте твіти "MicroMoney" і отримуйте за це частки. За 1 ретвіт ви отримаєте 5 часток , за 2 ретвіти? -? 7 часток , за 3 і більше? - ? 10 часток . Ретвітьте твіти MicroMoney регулярно, інакше ви не будете винагороджені. Якщо немає нових матеріалів для поширення, не соромтеся створювати свої власні твіти. Однак майте на увазі, що такі дії повинні бути підтверджені Баунті Менеджером або Ком'юніті Менеджером проекту перед публікацією.

Правила:
1. Кількість ваших підписників буде фіксоване в момент реєстрації вашої участі і не має зменшуватися під час кампанії.
2. Пам'ятайте, що ми вважаємо ТІЛЬКИ офіційні твіти MicroMoney, створені нашою командою. Всі власні твіти повинні бути схвалені і обговорені з відповідальною особою (див. Вище). Ми зберігаємо право не винагороджувати погано написані твіти.
3. Список учасників оновлюється один раз в тиждень. Щоб отримати бонус, ви повинні брати участь до кінця компанії. Якщо ви підете раніше, ваша частки будуть спалені, повернуті до загального пулу роздачі і розподілені серед інших учасників.
4. У цій кампанії не дозволені мульти акаунти. Вони не будуть перевірятися і не будуть зараховані.
5. Ваш обліковий запис Twitter повинна бути не молодше 3 місяців!
6. Всі подвійні реєстрації категорично заборонені! Після того, як ви зробите подвійну реєстрацію, ви будете виключені і не зможете приєднатися до програми.
7. Будь ласка, пам'ятайте, що ми не будемо перевіряти ваш обліковий запис далі, як тільки ми поставимо вам знак "-". Якщо ви маєте доступ до цього символ в електронній таблиці, вашу участь закінчено. Ми не будемо приймати вашу заяву знову, якщо ви були дискваліфіковані.

Ви можете відстежувати статистику участі Twitter компанії тут:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cqG41w3UTi2fbHHnXJc1aIYJg1O3xw-EyfIn_Lpr2Kk/edit?usp=sharing


Facebook Компанія
Facebook Інструкція:

Зареєструйте свою участь тут: https://goo.gl/forms/JkMGQpaXUs54EGhi2Мінімум 300 друзівЗробіть налаштування конфіденційності відкритими. Всі ваші пости повинні бути загальнодоступними!Будьте офіційним підписником групи Facebook MicroMoney до кінця кампанії.Ставте лайки і діліться повідомленнями MicroMoney і отримуйте частки.За 1 репост ви отримаєте 5 часток , за 2 репост? -? 7 часток , за 3 і більше? -? 10 часток [/ b]. Діліться постами MicroMoney регулярно, інакше ви не будете винагороджені. Якщо немає нових матеріалів для поширення, не соромтеся створювати свої власні пости. Однак майте на увазі, що такі дії повинні бути підтверджені Баунті Менеджером або Ком'юніті Менеджером проекту перед публікацією.

Правила:
1. Кількість ваших друзів буде фіксована в момент реєстрації вашої участі і не має зменшуватися під час кампанії.
2. Пам'ятайте, що ми вважаємо ТІЛЬКИ офіційні пости MicroMoney, створені нашою командою. Всі свої пости повинні бути схвалені і обговорені з відповідальною особою (див. Вище). Ми зберігаємо право не винагороджувати все погано написані пости.
3. Список учасників оновлюється один раз в тиждень. Щоб отримати бонус, ви повинні брати участь до кінця компанії. Якщо ви підете раніше, ваші ставки будуть спалені, повернуті до загального пулу роздачі і розподілені серед інших учасників.
4. У цій компанії не дозволені мульти акаунти. Вони не будуть перевірятися і не будуть враховані.
5. Всі подвійні реєстрації категорично заборонені! Після того, як ви зробите подвійну реєстрацію, ви будете виключені і більше не зможете приєднатися до програми.
6. Майте на увазі, що ми не будемо перевіряти ваш обліковий запис далі, як тільки дамо вам знак "-". Якщо ви маєте доступ до цього символ в електронній таблиці, ваша участь закінчено. Ми не будемо приймати вашу заяву знову, оскільки ви були дискваліфіковані.

Ви можете відстежувати статистику участі в компанії Facebook тут: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bTAeV8VLi1fuEEouTNq1Bk-5q4QQhZRtjy_pfSkF7qA/edit#gid=1259029249


Підписна Компанія
Зареєструйте свою участь тут: https://goo.gl/forms/IlwoaxAEMGic7Hao1
Одягніть підпис "MicroMoney" у вашому профілі Bitcointalk відповідно до вашого рангом? -? Ваш ранг повинен бути не менше Jr.Member для того щоб одягнути підпис "MicroMoney"
Stake Rewards:
  • Junior Members : 1 часток в тиждень
  • Members :          1 часток в тиждень
  • Full Members :     1.5 часток в тиждень
  • Senior Members : 1.5 часток в тиждень
  • Legendary/Hero:  2 часток в тиждень
Коди підписів доступні тут: https://drive.google.com/drive/folders/0BwLka__jrPcqUjlPYzRIbXFZTmc

Правила:
1. Список учасників оновлюється один раз в тиждень. Щоб отримати бонус, ви повинні носити підпис "MicroMoney" до кінця компанії. Якщо ви підете раніше, ваші частки будуть спалені, повернуті до загального пулу баунті і розподілені серед інших учасників.
2. Якщо ви отримали більш високий ранг, поновіть свій код підпису, який відповідає вашому рангу.
3. Будь ласка, поважайте інші топіки і не використовуйте спам. Спам не вирішено, спамери будуть виключені з компанії і їх дії будуть повідомлені модераторам.
4. Реєстрація декількох облікових записів не допускається, подібні акаунти не перевірятимуть і не будуть враховані.
5. Наявність негативного трасту, що додається до профілю учасника, заборонено!Порушення будь-якого із згаданих вище правил призведе до того, що ви будете дискваліфіковані з нашої компанії, і нічого не отримаєте.

Вы можете отслеживать статистику Подписной кампании здесь: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WMIGfw33sVxtf9SEWH-NQcEn1uY1vHHohBZL4_9PWt8/edit#gid=947582803


Кампания Публикаций
Продвигайте проект MicroMoney и получите бонус. Все, что вам нужно сделать, это сделать публикацию в блоге, опубликовать статью или видео о нашем проекте, и мы вознаградим вас!

Правила:
1. Якщо ви можете створити велику к-ть постів / статей, цей варіант можна обговорити на індивідуальній основі. Майте на увазі, що ми не даємо додаткових часток, якщо ви публікуєте один і той же контент в різних ресурсах. Ми оцінюємо якість роботи, а не кількість веб-сайтів.
2. Весь ваш внесок буде проаналізовано і винагороджений відповідно до суб'єктивними критеріями. Якщо нам не подобається стиль мови вашої статті або якщо він містить граматичні помилки / друкарські помилки, ми вільні в праві не приймати його для участі. Добре знання мови є обов'язковим, все погано написані статті / пости в блогах не приймаються.

Зареєструйте свою участь зараз, і ми обговоримо вашу участь в цьому розділі баунті програми.
https://goo.gl/forms/qEFt8SKecPXL6kVy2


Підтримка проекту
Це ще одна можливість просувати проект MicroMoney і отримати за це винагороду. Він включає в себе все інше, про що ми не говорили вище, і те, що можуть запропонувати наші прихильники. Не соромтеся робити будь-які пропозиції, так як будь-яка допомога проекту вітається. Проте, пам'ятайте, що ми як і раніше зберігаємо за собою право не приймати будь-які погано сформульовані, нездійсненні, не дійсні предлоденія. Ми можемо відхилити вашу пропозицію, не сказавши конкретної причини, і ви повинні змиритися з цим.

У всякому разі, ми раді запросити всіх спробувати себе в підтримці нашого проекту будь-яким творчим способом.

Баунті по переказах включена в "Творчу підтримку проекту", будь ласка, заповніть форму.

Зареєструйте свою участь і почніть співпрацю з нами! : https://goo.gl/forms/V0aHT19yAbXHcLCH2


Важные заметки: Как я должен получить свою награду?

УВажливі замітки: Як я повинен отримати свою нагороду?Шановні учасники, для отримання вашої нагороди ви повинні створити обліковий запис на Orderbook . Використовуйте ту ж адресу електронної пошти, який ви розміщували в формі реєстрації баунті. Після того, як краудсейл буде завершено, ваші токени за баунті будуть зараховані безпосередньо на ваш рахунок в Orderbook. Майте на увазі, що підрахунок часток всіх учасників - досить складний і тривалий процес, тому можливі деякі затримки. Якщо у вас є які-небудь питання щодо нашої Баунті Програми, ви можете зв'язатися з нами на наших офіційних Медіа каналах.Баунті компанія MicroMoney триватиме до 18 листопада. Почувайтеся вільно в приєднанні до баунті в будь-який час! Баунті буде виплачуватися командою MicroMoney після закінчення ICO.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services