click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Re: [ICO]🔥🔥🔥 PlusCoin by DS PLUS - THE FIRST PEOPLE'S CRYPTO MONEY 🔥🔥🔥  (Read 817 times)

Smolk0

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


    PLUSCOIN ICO



Co je DS PLUS a PLUSCOIN?

DSPlus – Mobilní aplikace, DS PLUS existuje již déle než rok a již se stala silným hráčem v oblasti vedoucí generace mobilního marketingu. Vybízí lidi k nákupu zboží a služeb od těch prodejců, kteří jsou ochotni prokázat loajalitu svým zákazníkům.
Prodejcům, kteří používají náš systém DS PLUS, říkáme naši partneři. V současné době máme 1466 partnerů a 8027 prodejních míst v Rusku a těch částí Evropy, kde je náš systém k dispozici. Tato čísla rostou denně. Mezi našimi partnery jsou úspěšné regionální podniky, jako je například hypermarket Ruska "Absolut" a velké mezinárodní prodejci, jako například "X5 Retail Group", "McDonalds" nebo "KFC".
Komunikujeme přímo s lidmi s rozhodovacími pravomocemi našich partnerských společností, čímž naše partnerství dosáhne skutečně vysoké úrovně. Ale stejně jako většina IT podniků závisí naše společnost na lidech a jejich zájmu o náš produkt.

Naše stávající uživatelská základna s 90 000 aktivními uživateli byla vybudována bez agresivního marketingu, jen jsme si poslechli zpětnou vazbu partnerů a uživatelů a neustále zlepšovali náš produkt.
Každý den uživatelé uskutečňují transakce s našimi partnery. V průměru počet uživatelů roste o 250 denně. Nákupem od našich partnerů získávají naši uživatelé slevu a jedinečné bonusové body, které si mohou vyměnit za různé gadgety a další zboží během losování. Brzy se tyto bonusové body stanou podporovanou krypto měnou a naši partneři a uživatelé budou používat stejnou infrastrukturu.


PLUSCOIN - Jedná se o krypto měnu, která v mobilní aplikaci DS PLUS je využívaná jako odměna za uskutečněné transakce (nákupy, slevy, účast na propagačních akcích, návštěvy speciálních protějšků). V současné době existují dva způsoby, jak PLUSCOIN utratit. První: Koupit zboží v našem online obchodě. Druhý: Zaplacením PlusСoin za vstupenku (čím více vstupenek, tím větší šance na výhru)
Přinášíme našim partnerům nezávislý nástroj pro hodnocení peněžních prostředků založený na bloku. Ale jak vypadají přesně moderní programy cashback? Dnes existuje několik služeb na trhu elektronického obchodu, které obsahují program cashback. Předplatitelé mohou částečně splatit finanční prostředky, které vynaložili na nákup u velkých maloobchodníků, ale tento proces je komplikovaný a skutečná transakce se zpravidla zpozdí po dobu 2 měsíců. Kromě toho je nutné sdílet finanční prostředky se službou zajištění hotovosti.
V offline světě je cashback doménou platebních systémů bank. Obvykle bude hodnota zpětného odkupu činit 1-2% nákladů na nákup. Jistě, existují někteří partneři banky, kteří by upřednostňovali v hotovosti až 15%, jinak však tyto nabídky nejsou daleko dobré nebo se vztahují pouze na první nákup.
Naše mise - je zapojit lidi do používání krypto měny / blockchain tím, že umožní našim uživatelům okamžitou hotovost krypto měny při nákupu od našich partnerů. Chceme-li systém skutečně fungoval, rozvíjíme další služby založené na blokových službách společnosti Ethereum, abychom našim partnerům a uživatelům usnadnili užitečnost a likviditu naše krypto měny. Tyto služby poskytnou infrastrukturní platformu pro další rozvoj celého odvětví mobilního marketingu. 50% finančních prostředků získaných v nabídce prvotního řetězce PlusCoin (ICO) by bylo vynaloženo na marketing mince. Tím bude zajištěn stabilní růst partnerské a uživatelské základny, což by mělo za následek postupné zvyšování hodnoty a poptávky tokenu. Prvním cílem týmu PlusCoin je zajistit přijetí tokenu PlusCoin, aby se zvýšil počet partnerů, kteří přijali službu PlusCoin jako platbu za zboží a služby. Tým bude tvrdě pracovat na propagaci značky v nových geografických oblastech a zvýší počet partnerů v regionech, které již používají DS PLUS.


Obchodní model a finance
Dnes nabízená základní služba DS PLUS motivuje uživatele k nákupům od partnerů tím, že poskytuje uživatelům různé věrnostní bonusy (slevy, propagační kampaně atd.). Když první značka PlusCoin Token vstoupí na trh, partner by mohl motivovat uživatele, aby si od nich koupil, a to nabídnutím převodu PlusCoin na účet uživatele. V současné době je PlusCoin přidělován spoločnosti DS Plus jako bonusové body, které postrádají podporu (i když je uživatel schopen je vyměnit za šanci vyhrát gadget nebo auto v loterii). Zatím uživatelé drží 16 000 000 PlusCoin.


V budoucnu by partnerský vztah vypadal takto: Partner doplňuje svůj účet PlusCoin tím, že na své stránce účtu zakoupí krypto měnu. Vyplatí EPPC (Exchange Price PlusCoin) za tokeny. EPPC je definována okamžitě z aktuální obchodní ceny společnosti PlusCoin na populárních burzách. Dále partner určí pevnou částku USD nebo PlusCoin nebo zlomek kupní ceny, kterou je ochoten nabídnout klientovi jako peněžní náhradu. Celková částka PlusCoin, která by byla načtena na účet klienta, se vypočte podle vzorce: Cashback = (A ∙ x) / (EPPC ∙ USD_Price) kde A je kupní cena, 0≤x <1 je míra pokrytí (zlomek ceny) a cena v USD je aktuální cena fiat měny použité pro nákup v amerických dolarech. Převod služby PlusCoin by mohl být vyvolán také speciálními událostmi, jako je návštěva uživatele v prodejním místě partnera (v aktuální verzi DS PLUS se tento typ událostí zaznamenává pomocí údajů GPS a iBeaconu).


Důležitou vlastností DS PLUS je segmentace partnerů do tří různých tříd:

“Studený” partner – partner, který není připraven ovládat převod PlusCoin sám. Pro tuto skupinu partnerů je přenos řízen službou DS PLUS nebo jakoukoli jinou službou generování leadů, která používá službu PlusCoin.

Partner 2. třídy– partner, který je připraven k přechodu na nový systém a kontrolu nad převodem PlusCoin na klienty sám, ale není připraven přijmout službu PlusCoin jako platbu za své zboží nebo služby.

Partner 1. třídy– partner, který je připraven přejít na nový systém a řídit převod PlusCoin na klienty sám a je připraven přijmout službu PlusCoin jako platbu za své zboží / služby

Partneři 1. třídy přijmou platby PlusCoin za jejich zboží / služby pomocí vzorce:
Price_in_PlusCoin = N ∙ EPPC ∙ Fiat_price,
kde 0 <N≤2 je faktor navýšení, který by mohl být použit k pobídnutí partnerů a / nebo uživatelů k použití PlusCoin. Každá třída produktů a služeb má svůj vlastní doporučený faktor navýšení.

Například, pokud je fiat cena produktu 100 Kč a EPPC = 0,02 Kč, tržní cena výrobku je 5000 PlusCoin. Pokud partner 1.třídy určí faktor navýšení N = 1,6, pak prodává produkt zákazníkovi za 8000 PlusCoin, což odpovídá 160 dolarům v okamžiku prodeje, čímž získává přidanou hodnotu 60%. V případě partnerů 2.třídy bude tato přidaná hodnota 60% poskytnuta burze, která podporuje transakci v hotovosti, aby podpořila používání mince.

PRE-ICO: První PlusCoin Token je paket obsahující 3300 PlusCoin (skutečné tokeny).


Projekt využívá zpravodajský přístup pro uvolnění First PlusCoin Token, který je implementován prostřednictvím platformy Ethereum blockchain.
"Nulová fáze" projektu je přeprodej prvních Tokenů PlusCoin. Bude se konat ve dnech 4. - 15. srpna 2017. Během tohoto období by bylo prodáno 100 000 Tokenů za 5 dolarů za jeden

SERGEI SERGIENKO poradce DS PLUS Stanovisko k projektu

Zapojte se do programu PRE-ICO


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services