click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Re: [ANN][ICO] PayperEx - Η πρώτη εναλλακτική αγορά μετοχών  (Read 1165 times)

killerjoegreece

  • Guest








Idea

Η ιδέα πίσω από το PayperEx είναι η αποκέντρωση της αγοράς μετοχών με τη δημιουργία ενός εναλλακτικού δικτύου εμπορικών συναλλαγών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της αλυσίδας.
Ο στόχος του PayperEx είναι να δώσει στους ανθρώπους από όλο τον κόσμο μια δίκαιη, εύκολη και οικονομικά προσιτή ευκαιρία ώστε να απολαύσουν τα οφέλη της αγοράς των μετοχών αγοράζοντας "Paypers".

Τι έιναι τα “Paypers”?

Τα Paypers είναι μονάδες με βάση μετοχές. Για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές στο δίκτυο του PayperEx, οι χρήστες πρέπει να αγοράζουν Paypers. Κάθε χρηματοπιστωτικό μέσο (π.χ. Bitcoin, Ethereum, κλπ.) θα έχει μια περιορισμένη ποσότητα εκδοτών Paypers.
Υπάρχουν δύο τύποι πληρωτών που εκδίδονται: "BULL" και "BEAR".
Ένας πληρωτής της BULL προβλέπει ότι η τιμή του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου θα αυξηθεί, ενώ ένας πληρωτής BEAR προβλέπει ότι η τιμή του υποκείμενου στοιχείου θα πέσει.

Οι ιδιωτικές εταιρείες θα εκδώσουν τις μετοχές τους στο δίκτυο PayperEx.
Η χρήση της τεχνολογίας της αλυσίδας θα κάνει το δίκτυό μας ασφαλές και διαφανές.

Quote
Πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο που υπερβαίνει αυτούς τους περιορισμούς και παρέχει τις ίδιες ευκαιρίες για όλους τους εμπόρους σε όλο τον κόσμο.




Το νόμισμα PAX -  Το PayperEx εξέδωσε το νόμισμα PAX για να επιτρέψει στο πλήθος να συμμετάσχει στο έργο και να γίνει μέλος του δικτύου. Το PAX θα πωληθεί κατά τη διάρκεια της Πώλησης με ειδικά οφέλη.


Quote
Ναι, πιστεύουμε ότι η αξία του PAX αξίζει σήμερα περισσότερο από την αξία του, αλλά δεν είναι ο λόγος που το εκδώσαμε.

Στο πρώτο στάδιο, για τους Bitcoin Paypers θα εκδοθούν τα " Bitcoin_Paypers"

Πως δουλεύει;


Ας πούμε ότι πιστεύετε ότι το Bitcoin πρόκειται να αυξηθεί σε αξία, έτσι αποφασίσατε να αγοράσετε το "Bitcoin BULL Payper"
Η τιμή του "Bitcoin BULL Payper" κατά την αγορά είναι 100 PAX (ίσο με 0.002BTC).
Σύμφωνα με τις κινήσεις στην αγορά, η τιμή του "Bitcoin BULL Paypers" αυξάνεται σε 150 PAX (ίση με 0.003BTC).
Εάν πουλήσετε το "Bitcoin BULL Payper" σε άλλο λογαριασμό του Payperex, το κέρδος σας θα είναι 50 PAX (50%).
Αν πιστεύετε ότι το Bitcoin πρόκειται να πέσει, αγοράζετε το "Bitcoin BEAR Payper" και κερδίζετε εάν αυξηθεί η τιμή του Payper.

Η κύρια δύναμη των Payper
1. Η αρχική τιμή θα είναι χαμηλή όπως η αξία του Bitcoin πριν από 7 χρόνια.
2. Η δυνατότητα εμπορίου σε ανοδικές και καθοδικές τάσεις.
3. Το μοναδικό μας μοντέλο Fee Share - ένα μέρος της χρέωσης που θα χρεώσουμε στο δίκτυο θα επιστραφεί στους
κατόχους.
4. Η δυνατότητα εμπορίου ιδιωτικών εταιρειών
Roadmap






Η Ομάδα του PayperEx

Οι ιδρυτές της PayperEx, μετά από περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό τομέα,
κατέληξαν σε έναν φιλόδοξο και πρωτοποριακό στόχο για να φέρουν την επανάσταση στην έννοια της Αγοράς Μετοχών, αφαιρώντας τυχόν υφιστάμενα εμπόδια.
Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στο εμπόριο, το μάρκετινγκ, την έρευνα και την ανάπτυξη, τη
χρηματοοικονομική συμμόρφωση και ρύθμιση.



Yaniv Baruch - Συν-Δημιουργός

Ο κ. Baruch έχει πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Ο κ. Baruch ήταν πρώην συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Daweda Limited, μιας εταιρείας υπό την εποπτεία της ΕΕ, η οποία ανέπτυξε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που παρέχει ένα περιβάλλον συναλλαγών για τα εξωχρηματιστηριακά ομότιμα παράγωγα.
Πριν από τη Daweda, ο κ. Baruch ήταν ο προϊστάμενος εμπορίου στην AnyOption, μια παγκόσμια πλατφόρμα για την εμπορία παραγώγων. Επιπλέον, ο κ. Baruch εργάστηκε στην "RBC" Capital Markets, μια κορυφαία παγκόσμια επενδυτική τράπεζα ως έμπορος, με επίκεντρο την εμπορία και την ταλάντωση των μετοχών του NYSE.
Ο κ. Baruch διέθετε άδεια εμπορίας της σειράς 7 από την FINRA για τη διαχείριση ιδιόκτητων λογαριασμών μεγάλης κλίμακας.





Menahem Maya - Συν-Δημιουργός

Ο κ. Maya είναι επιχειρηματίας και διευθυντής FinTech με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Ο κ. Maya ήταν πρώην ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MB Technology, μιας καινοτόμου τεχνολογικής εταιρείας που επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη οικονομικών λύσεων και προϊόντων μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.
Πριν από την ίδρυση της MB, κατά τη διάρκεια των ετών 2010-2015, ο κ. Maya κατείχε αρκετές βασικές θέσεις σε μια ποικιλία κορυφαίων εταιριών ηλεκτρονικού εμπορίου.
Ο κ. Maya έχει μια ισχυρή ιστορία ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών που οδηγούν στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των νέων τεχνολογιών. Έχει πληθώρα διεθνών εμπειριών, συμπεριλαμβανομένων των ηγετικών ρόλων σε αρκετές εταιρείες και ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του για να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να ξεπεράσει τα όρια.




Tal Miller - Σύμβουλος


Ο κ. Miller είναι ο ιδρυτής του Ομίλου Fibonatix και Διευθύνων Σύμβουλος της Fibonatix (Ισραήλ).
Ένας επαγγελματίας των πληρωμών με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό τομέα σε μια ποικιλία ανώτερων ρόλων.
Ο κ. Miller ειδικεύεται στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και περιπτώσεων και και ανακαλύπτει πώς να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν όπως πρέπει. Αξιοποιώντας την εμπειρία του στο να εργάζεται σε διεθνή και πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα, ο κ. Miller υπερέχει στη μείωση των σύνθετων προβλημάτων σε απλές έννοιες που μπορούν εύκολα να κατανοηθούν και να επιλυθούν.




Denis Rohlinsky - Πλήρους Στοίβας Προγραμματιστής


Ο κ. Rohlinsky είναι αρχιτέκτονας Πλήρους Στοίβας με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη χρηματοοικονομικών εφαρμογών.
Η επαγγελματική εμπειρία του κ. Rohlinsky περιλαμβάνει εφαρμογές πελάτη / διακομιστή, σχεδιασμό και παράδοση προϊόντων, διαχείριση πολυπολιτισμικών ομάδων και ευέλικτη μεθοδολογία.
Ο κ. Rohlinsky έχει κατασκευάσει προσαρμοσμένες λύσεις για πολλές επιχειρήσεις παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με έμφαση σε εφαρμογές κρίσιμης επικινδυνότητας και υποβολής εκθέσεων.



Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!
PayperEx - ο καθένας αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία
www.payperex.com

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services