click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: 🚀🚀 BCDC Εκστρατεία Αμοιβών Σήμερα στις 18.00 ωρα GMT - 10 ΕΚ.🚀🚀  (Read 962 times)

killerjoegreece

  • Guest
Με την κυκλοφορία του Νομίσματος BCDC να είναι ένα μήνα μακριά μας - στις 14 του Οκτωβρίου για να είμαστε ακριβείς - η ομάδα έχει ενθουσιαστεί από την αναγνώριση της κοινότητας και την υποστήριξη που έχει λάβει μέχρι στιγμής. Υπό το πρίσμα αυτό, ξεκινάμε ένα νέο πρόγραμμα αμοιβών - το οποίο θα επιτρέψει σε οπαδούς, σε μπλόγκερς, σε περιβαλλοντικούς ακτιβιστές, σε συγγραφείς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε πρώην επενδυτές για πρώτη φορά να κερδίσουν τα πρώτα τους BCDC βοηθώντας τη διάδοση του νομίσματος. Μπορείτε να μοιραστείτε ένα κομμάτι από την δράση - ωραίο ε;



Με την κυκλοφορία του RecycleToCoin, η εξειδικευμένη ομάδα του BCDC εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο για να φέρει στο κοινό μία από τις πιο συναρπαστικές και πρωτοποριακές πωλήσεις νομισμάτων. Κρατάει στην άκρη 10.000.000 νομίσματα για να επιβραβεύσει τους πρώιμους υποστηρικτές της - οι οποίοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μεταξύ τις 11 Σεπτεμβρίου και τις 10 Οκτωβρίου.

Αυτό το προηγμένο εργαλείο πολυμέσων θα επιτρέψει σε όσους δημιουργούν περιεχόμενο, να μοιράζονται τις δημοσιεύσεις τους και  να συμμετέχουν στην κοινότητα στο διαδίκτυο, προκειμένου να αποκτήσουν πολύτιμες ανταμοιβές σε νομίσματα για τις προσπάθειές τους.

Ενδιαφέρεστε; Μπορείτε να επισκεφθείτε σήμερα το www.bcdc.online/bounty και να αρχίσετε να κερδίζετε διαφημιστικά νομίσματα πριν αυτά να είναι διαθέσιμα στη δημόσια πώληση. Αυτά τα νομίσματα μπορούν αργότερα να αποτελέσουν αντικείμενο δημόσιας διαπραγμάτευσης προς άλλα νομίσματα ή να επενδυθούν στο έργο χρηματοδότησης της ανανεώσιμης ενέργειας του BCDC - του EcoChain.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις για την ομάδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].



Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την καμπάνια, δείτε την κατανομή των βραβείων και διαβάστε τους κανόνες με το να επισκεφθείτε τη διεύθυνση (www.bcdc.online/BountyRules).



ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ!

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services