click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] [ICO] BmyCoin 2ο Στάδιο Προπώλησης! Αυτόματο Εμπόριο  (Read 2131 times)

killerjoegreece

  • Guest
BmyCoin η Πώληση ξεκινά τώρα!

Ευχαριστούμε, καταφέραμε να πουλήσουμε 3745 BMYC κατά την διάρκεια της πώλησης στους πρώιμους επενδυτές!



Σήμερα ξεκινάμε την Προ-πώληση του BmyCoin!

Μπορείτε να βρείτε την Λευκή Βίβλος και το νήμα Αμοιβών εδώ https://bmybit.com/presale/



BmyCoin

Το BmyCoin είναι ένα νόμισμα Πολλαπλής αλυσίδας. Ο σκοπός του είναι να επιτρέπει στους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο bmybit.com να πληρώνουν τέλη για τη χρήση των υπηρεσιών της πλατφόρμας, κυρίως του συστήματος προσωπικών αυτοματοποιημένων συναλλαγών (PATS), καθώς και για τη διατήρηση της πλατφόρμας.

Το BmyBit θα εκδώσει συνολικά 10 εκατομμύρια BmyCoins, τα οποία θα αντιπροσωπεύουν το 40% της αξίας της πλατφόρμας. Τα μερίσματα θα καταβάλλονται στους κατόχους σε τριμηνιαία βάση, με τις πληρωμές να αρχίζουν στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2018.

Η εταιρεία θα προσπαθήσει να πουλήσει 1 εκατομμύριο Νομίσματα κατά τη διάρκεια της Προ-πώλησης, η οποία θα γίνει στις 16 Αυγούστου 2017. Η προ-πώληση του BmyCoin θα ξεκινήσει στην αρχική τιμή των 2,85 $, ακολουθούμενη από μια αύξηση στα $ 3,5 προς το τέλος της.

Μια επίσημη πώληση θα ακολουθήσει την προ-πώληση του BmyCoin, πριν από το τέλος του 2017. 3 εκατομμύρια BmyCoins διατίθεται στο ICO, με σκοπό την πώληση του Νομίσματος στην τιμή των $5 στο τελικό στάδιο. Ο στόχος της BmyBit είναι να συγκεντρώσει 17 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του ICO. Θα υπάρξουν 1.5 εκατομμύριο BmyCoins που διανέμονται για το μάρκετινγκ και την εκστρατεία του πλήθους.




Το συνολικό ποσό των BmyCoin που θα εκδωθεί θα είναι 10 εκατομμύρια. 1.5 εκατομμύρια BmyCoins θα διανεμηθούν στο μάρκετινγκ και επιπλέον 2 εκατομμύρια θα διατεθούν μεταξύ των μελών της ομάδας του BmyBit.

Η BmyBit θα κρατήσει 2,5 εκατομμύρια νομίσματα στο αποθεματικό, ενώ για την Προ-πώληση και την Πώληση, θα μείνουν 4 εκατομμύρια BmyCoins. Επιπλέον, 2 εκατομμύρια BmyCoins θα καούν στη βάση "first-in, first-burned", ξεκινώντας αμέσως. Το σύνολο των άλλων 3 εκατομμυρίων BmyCoin θα αρχίσει να καίγεται μόλις αρχίσει να κυκλοφορεί στην αγορά το αποθεματικό των 2,5 εκατομμυρίων BmyCoins.




Γιατί χρησιμοποιούμε Πολλαπλές αλυσίδες;

Συμβατό με το Bitcoin
Μια βασική αρχή σχεδιασμού του MultiChain είναι η μέγιστη συμβατότητα με το Bitcoin Core, τον πελάτη αναφοράς για το δίκτυο του bitcoin. Αυτό περιλαμβάνει το πρωτόκολλο δικτύου του bitcoin, τη μορφή συναλλαγής, τη μορφή των μπλοκ και τα γραφήματα εξόδου, καθώς και τους παραμέτρους του χρόνου εκτέλεσης του Bitcoin Core και του JSON-RPC API. Σχεδόν όλες οι πληροφορίες στην τεκμηρίωση του Bitcoin για προγραμματιστές ισχύουν και για το MultiChain.

Διαχείριση δικαιωμάτων
Μπορούμε να ελέγξουμε δυναμικά ποιος μπορεί να συνδεθεί, να στείλει και να λάβει συναλλαγές, να δημιουργήσει στοιχεία ενεργητικού, ροές και μπλοκ. Κάθε αλυσίδα είναι τόσο ανοιχτή ή κλειστή όσο τη θέλετε.

Ροές δεδομένων
Μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλές βάσεις δεδομένων αξίας κλειδιών, χρονοσειρών ή ταυτότητας σε μια αλυσίδα. Ιδανικό για κοινή χρήση δεδομένων, χρονική σήμανση και κρυπτογραφημένη αρχειοθέτηση.



Καθώς είμαστε πρόθυμοι για διαφάνεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να απελευθερώσουμε την προεπισκόπηση των παραμέτρων που θα εφαρμόσει το η αλυσίδα του BmyBit:





PATS

Το Προσωπικό Αυτοματοποιημένο Σύστημα Διαπραγμάτευσης (PATS) του BmyBit είναι μια εφαρμογή στο ίντερνετ που βασίζεται στο σύννεφο με προγνωστικά, που διασυνδέονται με ψηφιακές ανταλλαγές μέσω των API.




Το λογισμικό διέπεται από έναν πίνακα ελέγχου, ο οποίος ενσωματώνει λειτουργίες διαπραγμάτευσης για τη βελτίωση της χρηστικότητας και της απόδοσης. της ανάλυση των δεδομένων τα οποία αποστέλλονται ως δηλώσεις (σύντομα διαθέσιμες).

Από τον πίνακα ελέγχου του PATS, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν αυτοματοποιημένες στρατηγικές για την εμπορία ζευγών νομισμάτων και να συγκρίνουν τις καλύτερες τιμές μεταξύ διαφορετικών αγορών προκειμένου να παράγουν κέρδη.






Πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2017, το BmyBit θα κυκλοφορήσει τα REST API του. Πολλές νέες επιχειρήσεις που συνδέονται με τα API του BmyBit θα κατέχουν κεφάλαια πελατών, συνεπώς η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα λογισμικό AML (Anti Money Laundering) και KYC (Know Your Clients) που χρησιμοποιεί την τεχνολογία OCR (Optical Character Reader). Ο έλεγχος συμμόρφωσης θα συνδεθεί με το μπλοκ αλυσίδας του BmyBit (τον Ιανουάριο του 2018) και όλες οι πληροφορίες θα ενσωματωθούν σε αποκλειστικές ροές.




Μέχρι το τέλος της προ-πώλησης του BmyCoin, όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα λάβουν έναν κωδικό παραπομπής: Αν προσκαλέσετε έναν φίλο στο BmyBit.com, και οι δύο θα λάβετε 10 στρατηγικές δωρεάν!




Κανονισμοί της Προ-πώλησης

Η προπώληση θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τους χρήστες να αγοράσουν το BmyCoin σε χαμηλότερη τιμή. Θα υπάρχουν μόνο 1.000.000 BmyCoins διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της προ-πώλησης.

Για να συμμετάσχετε στο Early Bird θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτούς τους απλούς κανόνες:

1) Πρώτον, θα χρειαστεί να εγγραφείτε στο bmybit.com (αν είστε ήδη εγγεγραμμένος, απλά συνδεθείτε)



2) Το επόμενο βήμα θα είναι να μεταβείτε στη σελίδα WALLET, να αποφασίσετε το ποσό του BMYC για αγορά και να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί για αγορά.

!!Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 1,000,000 BmyCoins !!

Θα μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό των BmyCoins που έχουν μείνει στην προπώληση με το ακόλουθο φύλλο εργασίας:  

https://goo.gl/cRrMmC

Το υπολογιστικό φύλλο θα ενημερώνεται κάθε 6 ώρες.
Θα κλείσουμε το υπολογιστικό φύλλο όταν θα πωληθούν όλα τα BmyCoins που διατίθενται για την Προ-πώληση.




BmyBit Πρόγραμμα Αμοιβών

Μπορείτε να κερδίζετε BmyCoins συμμετέχοντας σε οποιεσδήποτε από τις παρακάτω καμπάνιες γενναιοδωρίας που κρατούν κατά τη διάρκεια της Προ-πώλησης!

Η πλήρης πισίνα αμοιβών είναι 250.000 BmyCoins (που ισοδυναμεί με το 2,5% του BMYC που διατίθεται στην Προ-πώληση ή ΔΟΛ $ 875,000) που πρέπει να διαχωριστεί μεταξύ αυτού του προγράμματος και των τεχνικών οδηγιών.

Υπάρχουν 6 κατηγορίες καμπάνιας που μπορεί να θέλετε να υποβάλετε αίτηση. Κάθε κατηγορία θα έχει ένα μέγιστο καθορισμένο ποσό:

- Συμμετοχή στο bmybit.com + χρήση του PATS
- Εγγραφή Slack + Συμμετοχή στο bmybit.com και στη χρήση του PATS
- Καμπάνιες δραστηριότητας κοινωνικών καναλιών
- Καμπάνια Υπογραφή / Εικονιδίου
- Καμπάνια κοινοτικού διαχειριστή (απαιτείται προ-εγγραφή)
- Εκστρατεία μεταφράσεων (απαιτείται προ-εγγραφή)

Για κάθε εφαρμογή Αμοιβής, θα πρέπει να υποβάλετε μια ξεχωριστή αίτηση επιστροφής χρημάτων μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας. Η φόρμα είναι πολύ απλή και γρήγορη στο να συμπληρωθεί και θα μας βοηθήσει στον προσδιορισμό ενός δικαιότερου τρόπου διανομής των χρημάτων - Τα έντυπα αίτησης διατίθενται μέσω των μεμονωμένων περιγραφών της καμπάνιας παρακάτω.

Η διαδικασία που διανέμονται οι δωρεές διαφέρει ελαφρώς για κάθε εκστρατεία, αλλά παρ 'όλα αυτά είναι αρκετά απλή. Οποιαδήποτε υπόλοιπα κεφαλαίων μετά την πληρωμή όλων των χρημάτων μπορούν να χορηγηθούν σε υποψηφίους που τα έχουν χάσει (δηλ. Λόγω του μεμονωμένου ανώτατου ορίου της πισίνας).

Μην ξεχάσετε να υποβάλετε αίτηση αφού ολοκληρώσετε την απαίτηση για τη δωρεά!

Εφαρμόζοντας σε μία από τις κατηγορίες καμπάνιας γενναιοδωρίας, συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος Αμοιβών BmyCoin όπως παρουσιάζεται εδώ.

Οι απαιτήσεις για κάθε κατηγορία αμοιβών είναι παρακάτω:



Μπείτε στο bmybit.com και χρησιμοποιήστε το PATS (Πισίνα Αμοιβών = 15 000 BMYC ή περίπου US$52,500)


Εγγραφείτε με το bmybit.com και ξεκινήστε τουλάχιστον 1 εκστρατεία εμπορίας στο PATS για να λάβετε 2BMYC (US$7)

Το να εγγραφείτε δεν σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δωρίσετε χρήματα, ωστόσο, θα δημιουργηθεί ο προσωπικός σας λογαριασμός στο σύστημα όπου θα μπορέσετε να παρακολουθείτε την πρόοδο της Προπώλησης και θα λειτουργεί σαν το πορτοφόλι σας κατά την Πώληση.

[Όροι]
Κάντε εγγραφή στο https://bmybit.com/, παρέχετε τα API σας από τα ανταλλακτήρια σας στην αρχική σελίδα και θα σας ανταμείψουμε!

Εγγραφή στον Slack + Είσοδος στο bmybit.com και χρήση του PATS (Πισίνα Αμοιβών Pool = 15 000 BMYC ή περίπου US$52,500)

Μπείτε στο κανάλι μας στο Slack + και στο bmybit.com και κάντε χρήση του PATS για να λάβετε μέχρι 2 BMYC (περίπου US $ 7).
(Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο παρελθόν είτε από το Newsletter είτε από την κοινότητα Slack, μην ξεχάσετε να υποβάλετε αίτηση για αυτή τη δωρεά!)

[Όροι]
- Κάντε εγγραφή στο https://bmybit.com/, provide your APIs from exchanges on the Home page;
- Το κανάλι στο Slack πρέπει να είναι σε σύνδεση για πάνω από 60 ώρες όταν τελειώσει η Προπώληση;
- Οποιαδήποτε κατάχρηση θα απαγορευτεί και θα αναφερθεί αμέσως.

[Application]
- Στείλτε ένα email στο [email protected]. Το θέμα του μηνύματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να είναι: Bounty Slack. Θα συμπεριλάβετε το email σας, το όνομα χρήστη BmyBit και το όνομα χρήστη στο Slack.

[Διανομή Αμοιβών]
- Οι αιτήσεις που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απονέμονται σύμφωνα με την υποβολή της αίτησης.
- Οι συνδρομητές χαλάρωσης είναι επιλέξιμοι για 2BMYC (περίπου US $ 7)

Καμπάνιες κοινωνικής δραστηριότητας καναλιού (Πισίνα Αμοιβών = 70 000 BMYC, δηλαδή περίπου US $ 175.000)
Διαδώστε τις λέξεις στα δικά σας κανάλια!
Οι διάφορες μέθοδοι που ισχύουν για αυτό το πρόγραμμα Bounty είναι παρακάτω:

Δραστηριότητες Twitter
Διατίθεται μόνο για λογαριασμούς Twitter με 500 ή παραπάνω οπαδούς.

Ακολουθήστε τον λογαριασμό του BmyBit στο Twitter και κάντε tweet / retweet στο BmyCoin για να λάβετε 0,29 BMYC (περίπου US $ 1) - για μία φορά.

[Όροι]
- Σημειώστε ότι ισχύει μόνο για κατόχους λογαριασμού Twitter με 500+ ακόλουθους.
- Ο αιτών πρέπει να ακολουθεί τον λογαριασμό του BmyBit κατά τη διάρκεια της Προπώλησης.
- Τα tweet / retweet πρέπει να είναι κατάλληλα και να μην υποτιμούν το Bmycoin.

[Εφαρμογή]
- Δώστε το Twitter ID μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Το θέμα: twitter. Θα συμπεριλάβετε τη σύνδεση σε κάθε tweet / retweet.

[Διανομή κεφαλαίων]
- Οι αιτήσεις που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απονέμονται σύμφωνα με την υποβολή της αίτησης.


Δραστηριότητες Facebook
Δαπάνες απονέμονται για δραστηριότητες στο Facebook. Υπάρχουν 2 στοιχεία όπως παρακάτω:

Όπως και η σελίδα BmyBit στο Facebook για να λάβετε 0,29 BMYC (περίπου US $ 1) - μόνο μία φορά

[Όροι]
- Ο αιτών πρέπει να εξακολουθεί να συμπαθεί τη σελίδα του BmyBit στο Facebook για τη διάρκεια του ICO.

Μοιραστείτε / Μοιραστείτε / Σχολιάστε τη δραστηριότητα BmyBit στο facebook για να λάβετε 0,29 BMYC * (περίπου US $ 1) (με ανώτατο όριο τα 10 BMYC ανά εβδομάδα και 100 BMYC ανά αιτούντα / άτομο).

[Κατάσταση]
- Οι υποψήφιοι πρέπει να προτιμούν τη σελίδα του BmyBit στο Facebook.
- Κάθε σχόλιο πρέπει να είναι κατάλληλο και να μην υποτιμάται το BmyCoin (εάν ισχύει).
- Μόνο ένα σχόλιο ανά δραστηριότητα BmyBit Facebook θα απονεμηθεί

[Όροι]
- Παρέχετε όνομα λογαριασμού στο Facebook και συνδέστε με κάθε δημοσίευση (όπως / share / activity) συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και της ώρας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Το θέμα: Facebook.


[Διανομή κεφαλαίων]
- Οι αιτήσεις που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απονέμονται σύμφωνα με την υποβολή της αίτησης.


Δημοσιεύσεις ιστολογίου:
Δημιουργήστε μια Δημοσίευση στο Blog για να λάβετε 10 BMYC ανά επιλέξιμη θέση blog (περίπου US $ 35)

[Όροι]
Το blog πρέπει:
- να έχουν τουλάχιστον 300 λέξεις.
- περιλαμβάνουν συνδέσμους προς το BmyBit Slack και την ιστοσελίδα του bmybit.com:
- να είναι προσιτά στο κοινό ·
- να έχει τουλάχιστον 200 προβολές.
- να μην χειρίζονται μετρήσεις προβολών,
- να είναι γραμμένο στο ίδιο ιστολόγιο με πάνω από 5 προηγούμενες κατάλληλες αναρτήσεις (δηλαδή σχετικά με τα κρύπτο).
- να προωθήσετε το BmyBit ή την προ-πώληση BmyCoin.
- Τα blog του Quora εξαιρούνται από τη συγκεκριμένη καμπάνια.

[Εφαρμογή]
- Υποβολή αίτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένου του συνδέσμου στην ανάρτηση του ιστολογίου. [email protected], θέμα: Blog.

[Διανομή κεφαλαίων]
- Οι αιτήσεις που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απονέμονται σύμφωνα με την υποβολή της αίτησης

 

killerjoegreece

  • Guest
Εκστρατεία Υπογραφών και Εικονιδίου (Πισίνα Αμοιβών = 70.000 BMYC, δηλαδή περίπου US $ 245.000)

Χρησιμοποιήστε την υπογραφή του BmyCoin και ένα εικονίδιο (σύμφωνα με το επίπεδο του προφίλ σας) παρακάτω για να λάβετε το BmyCoin!

[Όροι]
Ο υποψήφιος:
- πρέπει να δημιουργήσει την υπογραφή σύμφωνα με το επίπεδο αρχαιότητας χρήστη στο BItcointalk.
- πρέπει να δημιουργήσει 50 διαφορετικές θέσεις με το avatar και την υπογραφή.
- πρέπει να δημοσιεύει σχετικό περιεχόμενο και να διασφαλίζει την καταλληλότητα του φόρουμ ·
- πρέπει να διασφαλίζει ότι οι θέσεις δεν υποβαθμίζουν το BmyCoin και τον ICO μας.
- δεν πρέπει να αλλάξει το Εικονίδιο ή την Υπογραφή κατά τη διάρκεια του ICO.
- δεν πρέπει να χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς ή ανεπιθύμητα μηνύματα (όποιος κακοποιεί το σύστημα θα ενημερωθεί στους κατάλληλους διαμεσολαβητές, θα αποκλειστεί μόνιμα από την καμπάνια και θα απαγορευτεί από όλα τα άλλα χρηματικά ποσά)

[Εφαρμογή]
- Στείλτε ένα email στο [email protected] με έναν σύνδεσμο για να δείτε το avatar και την υπογραφή στο φόρουμ. Αντικείμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Υπογραφή

[Διανομή κεφαλαίων]
- Τα δάνεια θα παρέχονται σε εβδομαδιαία βάση στους επιτυχόντες υποψήφιους ως κάτωθι (υπό τους όρους που πληρούνται):
 Υπόμνημα / Ήρωας: 50 (περίπου US $ 175)
 Sr./Full: 35 (περίπου US $ 122,5)
 Μέλος: 20 (περίπου US $ 70)
 Νέος Μέλος: 5 (περίπου US $ 17,5)

Τα Avatars και οι Υπογραφές πρέπει να είναι επαρκείς και όχι εναντίον των BmyBit, PATS και BmyCoin. Θα πρέπει να περιέχουν, αν επιτρέπεται από το επίπεδο αρχαιότητας του χρήστη, το λογότυπο BmyBit ή το λογότυπο BmyCoin.




Κοινοτική καμπάνια διαχειριστή (1-2 διαχειριστές για κάθε χώρα. Πισίνα Αμοιβών = 60.000BMYC ή US $ 210.000)


Η κοινοτική καμπάνια διαχειριστή έχει δύο στοιχεία για τα οποία μπορεί να επιβραβευτείτε:

1. Δημιουργήστε και διαχειριστείτε μια αίθουσα για την κοινότητα χωρητικότητας 50+ μελών

Δημιουργήστε μια κοινότητα (π.χ. στο WeChat και και το QQ για την Κίνα, VK.com, Ok.ru για τη Ρωσία, LINE για την Ιαπωνία ή ένα απλό κανάλι Slack) με συνολικά 50 μέλη για να λάβετε 200 BMYC (US $ 700).

Τα μέλη της Κοινότητας θα είναι εγγεγραμμένα στον ιστότοπό μας όσο το επιθυμ&


- Οι συνδρομητές χαλάρωσης είναι επιλέξιμοι για 2BMYC (περίπου US $ 7)

Καμπάνιες κοινωνικής δραστηριότητας καναλιού (Πισίνα Αμοιβών = 70 000 BMYC, δηλαδή περίπου US $ 175.000)
Διαδώστε τις λέξεις στα δικά σας κανάλια!
Οι διάφορες μέθοδοι που ισχύουν για αυτό το πρόγραμμα Bounty είναι παρακάτω:

Δραστηριότητες Twitter
Διατίθεται μόνο για λογαριασμούς Twitter με 500 ή παραπάνω οπαδούς.

Ακολουθήστε τον λογαριασμό του BmyBit στο Twitter και κάντε tweet / retweet στο BmyCoin για να λάβετε 0,29 BMYC (περίπου US $ 1) - για μία φορά.

[Όροι]
- Σημειώστε ότι ισχύει μόνο για κατόχους λογαριασμού Twitter με 500+ ακόλουθους.
- Ο αιτών πρέπει να ακολουθεί τον λογαριασμό του BmyBit κατά τη διάρκεια της Προπώλησης.
- Τα tweet / retweet πρέπει να είναι κατάλληλα και να μην υποτιμούν το Bmycoin.

[Εφαρμογή]
- Δώστε το Twitter ID μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Το θέμα: twitter. Θα συμπεριλάβετε τη σύνδεση σε κάθε tweet / retweet.

[Διανομή κεφαλαίων]
- Οι αιτήσεις που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απονέμονται σύμφωνα με την υποβολή της αίτησης.


Δραστηριότητες Facebook
Δαπάνες απονέμονται για δραστηριότητες στο Facebook. Υπάρχουν 2 στοιχεία όπως παρακάτω:

Όπως και η σελίδα BmyBit στο Facebook για να λάβετε 0,29 BMYC (περίπου US $ 1) - μόνο μία φορά

[Όροι]
- Ο αιτών πρέπει να εξακολουθεί να συμπαθεί τη σελίδα του BmyBit στο Facebook για τη διάρκεια του ICO.

Μοιραστείτε / Μοιραστείτε / Σχολιάστε τη δραστηριότητα BmyBit στο facebook για να λάβετε 0,29 BMYC * (περίπου US $ 1) (με ανώτατο όριο τα 10 BMYC ανά εβδομάδα και 100 BMYC ανά αιτούντα / άτομο).

[Κατάσταση]
- Οι υποψήφιοι πρέπει να προτιμούν τη σελίδα του BmyBit στο Facebook.
- Κάθε σχόλιο πρέπει να είναι κατάλληλο και να μην υποτιμάται το BmyCoin (εάν ισχύει).
- Μόνο ένα σχόλιο ανά δραστηριότητα BmyBit Facebook θα απονεμηθεί

[Όροι]
- Παρέχετε όνομα λογαριασμού στο Facebook και συνδέστε με κάθε δημοσίευση (όπως / share / activity) συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και της ώρας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Το θέμα: Facebook.


[Διανομή κεφαλαίων]
- Οι αιτήσεις που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απονέμονται σύμφωνα με την υποβολή της αίτησης.


Δημοσιεύσεις ιστολογίου:
Δημιουργήστε μια Δημοσίευση στο Blog για να λάβετε 10 BMYC ανά επιλέξιμη θέση blog (περίπου US $ 35)

[Όροι]
Το blog πρέπει:
- να έχουν τουλάχιστον 300 λέξεις.
- περιλαμβάνουν συνδέσμους προς το BmyBit Slack και την ιστοσελίδα του bmybit.com:
- να είναι προσιτά στο κοινό ·
- να έχει τουλάχιστον 200 προβολές.
- να μην χειρίζονται μετρήσεις προβολών,
- να είναι γραμμένο στο ίδιο ιστολόγιο με πάνω από 5 προηγούμενες κατάλληλες αναρτήσεις (δηλαδή σχετικά με τα κρύπτο).
- να προωθήσετε το BmyBit ή την προ-πώληση BmyCoin.
- Τα blog του Quora εξαιρούνται από τη συγκεκριμένη καμπάνια.

[Εφαρμογή]
- Υποβολή αίτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένου του συνδέσμου στην ανάρτηση του ιστολογίου. [email protected], θέμα: Blog.

[Διανομή κεφαλαίων]
- Οι αιτήσεις που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απονέμονται σύμφωνα με την υποβολή της αίτησης

 
Εκστρατεία Υπογραφών και Εικονιδίου (Πισίνα Αμοιβών = 70.000 BMYC, δηλαδή περίπου US $ 245.000)

Χρησιμοποιήστε την υπογραφή του BmyCoin και ένα εικονίδιο (σύμφωνα με το επίπεδο του προφίλ σας) παρακάτω για να λάβετε το BmyCoin!

[Όροι]
Ο υποψήφιος:
- πρέπει να δημιουργήσει την υπογραφή σύμφωνα με το επίπεδο αρχαιότητας χρήστη στο BItcointalk.
- πρέπει να δημιουργήσει 50 διαφορετικές θέσεις με το avatar και την υπογραφή.
- πρέπει να δημοσιεύει σχετικό περιεχόμενο και να διασφαλίζει την καταλληλότητα του φόρουμ ·
- πρέπει να διασφαλίζει ότι οι θέσεις δεν υποβαθμίζουν το BmyCoin και τον ICO μας.
- δεν πρέπει να αλλάξει το Εικονίδιο ή την Υπογραφή κατά τη διάρκεια του ICO.
- δεν πρέπει να χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς ή ανεπιθύμητα μηνύματα (όποιος κακοποιεί το σύστημα θα ενημερωθεί στους κατάλληλους διαμεσολαβητές, θα αποκλειστεί μόνιμα από την καμπάνια και θα απαγορευτεί από όλα τα άλλα χρηματικά ποσά)

[Εφαρμογή]
- Στείλτε ένα email στο [email protected] με έναν σύνδεσμο για να δείτε το avatar και την υπογραφή στο φόρουμ. Αντικείμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Υπογραφή

[Διανομή κεφαλαίων]
- Τα δάνεια θα παρέχονται σε εβδομαδιαία βάση στους επιτυχόντες υποψήφιους ως κάτωθι (υπό τους όρους που πληρούνται):
 Υπόμνημα / Ήρωας: 50 (περίπου US $ 175)
 Sr./Full: 35 (περίπου US $ 122,5)
 Μέλος: 20 (περίπου US $ 70)
 Νέος Μέλος: 5 (περίπου US $ 17,5)

Τα Avatars και οι Υπογραφές πρέπει να είναι επαρκείς και όχι εναντίον των BmyBit, PATS και BmyCoin. Θα πρέπει να περιέχουν, αν επιτρέπεται από το επίπεδο αρχαιότητας του χρήστη, το λογότυπο BmyBit ή το λογότυπο BmyCoin.




Κοινοτική καμπάνια διαχειριστή (1-2 διαχειριστές για κάθε χώρα. Πισίνα Αμοιβών = 60.000BMYC ή US $ 210.000)


Η κοινοτική καμπάνια διαχειριστή έχει δύο στοιχεία για τα οποία μπορεί να επιβραβευτείτε:

1. Δημιουργήστε και διαχειριστείτε μια αίθουσα για την κοινότητα χωρητικότητας 50+ μελών

Δημιουργήστε μια κοινότητα (π.χ. στο WeChat και και το QQ για την Κίνα, VK.com, Ok.ru για τη Ρωσία, LINE για την Ιαπωνία ή ένα απλό κανάλι Slack) με συνολικά 50 μέλη για να λάβετε 200 BMYC (US $ 700).

Τα μέλη της Κοινότητας θα είναι εγγεγραμμένα στον ιστότοπό μας όσο το επιθυμείτε ή μέχρι να το κρίνουμε σκόπιμο (σημειώστε ότι αυτό μπορεί να εκτείνεται πέρα ​​από την περίοδο ICO).

[Κατάσταση]
- Κατανοήστε τα βασικά του BmyBit, του PATS και του BmyCoin (τι είναι και πώς λειτουργεί).
- Οργανώστε μια κοινότητα συγκεκριμένης χώρας (π.χ. αίθουσα συνομιλίας, Slack, κ.λπ.).
- Διαχειριστείτε σωστά το κανάλι μέχρι την ολοκλήρωση της Προ-Πώλησης (δηλαδή απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις κατάλληλα, βεβαιωθείτε ότι προωθείται το BmyCoin κ.λπ.).


2. Αυξήστε το μέγεθος της κοινότητας
Ο κοινοτικός διευθυντής θα επιβραβευτεί 50 BMYC (US $ 175) εάν η κοινότητα φτάσει σε 100+ μέλη.

[Κατάσταση]
- Η δημιουργία και η διαχείριση μιας κοινοτικής κοινότητας αποτελεί προϋπόθεση.

[Αίτηση για την πλήρη κοινοτική καμπάνια διαχείρισης]
- Προκαταρκτική εφαρμογή απαιτείται προκειμένου η ομάδα BmyBit να ελέγξει τους κατάλληλους κοινοτικούς διαχειριστές. Βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της BmyBit να αποδεχτεί την προκαταρκτική αίτηση και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή όλη η προκαταρκτική αίτηση. Το σχετικό έντυπο διατίθεται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/iYJgZ9QJ79ivER6I3




Μεταφραστική εκστρατεία (Πισίνα Αμοιβών = 20.000 BMYC ή περίπου US $ 70.000) [/ b]

Τα προνόμια είναι διαθέσιμα για τη μετάφραση του ακόλουθου περιεχομένου BmyCoin:

(Σημειώστε ότι πρόσθετα χρηματικά ποσά μπορεί να επιβραβευτούν για ενημερώσεις μετάφρασης, αν υπάρχουν)

- πρόγραμμα αμοιβών του BmyCoin για 28,57 BMYC (περίπου US $ 100)

- BmyCoin Σελίδα BitcoinTalk για 100 BMYC (περίπου US $ 350) (περίπου US $ 100) (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2076008.0;all)

[Κατάσταση]
- Για να είστε επιλέξιμοι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σωστή γλώσσα, δηλαδή η χρήση μόνο google μετάφρασης δεν θα θεωρηθεί εκπλήρωση αυτής της γενναιοδωρίας.

[Όροι]
- Η προκαταρκτική συμπλήρωση της φόρμας είναι απαραίτητη προκειμένου η ομάδα του BmyBit να εξετάσει κατάλληλους υποψηφίους για τη μετάφραση. Βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της BmyBit να αποδεχθεί την προκαταρκτική αίτηση και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας ότι δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές όλες οι προκαταρκτικές αίτήσεις. Το έντυπο διατίθεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://goo.gl/forms/iYJgZ9QJ79ivER6I3



Ομαδικό Φύλλο Google
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των αμοιβών σας στα δημόσια Φύλλα της Google. Οι ενημερώσεις του φύλλου θα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση.

Δημόσιο φύλλο Google: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yKO6-1jeLXvqzu05wSiBnF_QUUY7EJR17_98NHJy1zg/edit?usp=sharing


Τελικές παρατηρήσεις
Βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της BmyBit να αποφασίσει εάν πληρούνται ή όχι τα κριτήρια για την κατανομή των νομισμάτων (π.χ. εάν ένα tweet / retweet είναι κατάλληλο ή όχι και αν υποτιμά το Bmycoin).



Η απονομή νομίσμάτων μπορεί να παρακρατηθεί κατά την κρίση της ομάδας BmyBit - η κατάσταση θα οφείλεται συνήθως σε συνθήκες που δεν πληρούνται. Μπορούν να απονεμηθούν πρόσθετα χρηματικά ποσά, κατά την κρίση του BmyBit, σε περίπτωση που υπάρχουν υπόλοιπα BmyCoins στη πλήρη πισίνα αμοιβών.

Οποιαδήποτε θέμτα προκύπτουν από ή σε σχέση με το Πρόγραμμα Αμοιβών του BmyCoin αποφασίζονται αποκλειστικά από τα τακτικά δικαστήρια της πόλης του Λονδίνου, Αγγλίας και σύμφωνα με το νόμο του Ηνωμένου Βασιλείου.

* Η μετατροπή σε ΔΟΛ βασίζεται στην προβλεπόμενη ισοτιμία μετατροπής 1 BMYC σε 3,5 USD στο τέλος της 4ης περιόδου πριν από την πώληση


Μπορείτε επίσης να βρείτε το BmyBit στα:

COINDESK
https://www.coindesk.com/press-releases/bmybit-automated-trading-across-multiple-digital-asset-exchanges/

SLACK
https://join.slack.com/t/team-bmybit/signup

YOU TUBE  
https://www.youtube.com/channel/UCB5EJuBSY5wm7jrG41-eK1g

SOCIAL MEDIA
Στο Facebook - https://www.facebook.com/bmybit/
Στο Twitter - https://twitter.com/BmyBitLtd
Στο Slack - https://goo.gl/HoMwQD
Στο Medium - https://medium.com/@mariostumpo
Στο Linkedin - https://www.linkedin.com/search/results/people/?facetCurrentCompany=%5B%2210866687%22%5D


Περίληψη της έλξης μας

Το BmyBit ιδρύθηκε από τον Mario Stumpo τον Δεκέμβριο του 2015, όταν εισήχθη και δοκιμάστηκε το πρώτο πρωτότυπο PATS, το οποίο αναπτύχθηκε περαιτέρω και βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια του έτους 2016. Τους πρώτους μήνες του 2017 παρουσιάστηκε ένα άλλο πρωτότυπο, αυτή τη φορά έχει AML & KYC λογισμικό, ακολουθούμενη από δοκιμές τεχνολογίας του MultiChain.





Μετά την αποκάλυψη του νέου λογότυπου, το BmyBit εντάχθηκε στο τεράστιο πρόγραμμα επιτάχυνσης, τον Ιούνιο του 2017. Τον ίδιο μήνα, εισήχθη ένα νέο σχέδιο PATS και συνδέθηκε με τρία ανταλλακτήρια. Στις αρχές Αυγούστου, το 2017 BmyBit παρουσιάστηκε στο coindesk.com, με το πρώτο του δελτίο τύπου.

Επί του παρόντος, η ομάδα του BmyBit ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προ-πώληση του BmyCoin, η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Αυγούστου 2017. Η προπώληση της BmyCoin θα ακολουθήσει την απελευθέρωση των πορτοφολιών BmyCoin, καθώς και η περαιτέρω επέκταση των λειτουργιών της πλατφόρμας. Θα ενισχυθεί με την εισαγωγή μιας έκδοσης για κινητά και τη σύνδεση του BmyBit με δύο πρόσθετα ανταλλακτήρια.




Τους επόμενους μήνες, ακόμη περισσότερα ανταλλακτήρια θα συνδεθούν με την πλατφόρμα (μέχρι 10), ενώ θα αναπτυχθούν τα REST API, η στρατηγική διαιτησίας και το λογισμικό AML & KYC. Μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου 2017, το BmyBit θα τερματίσει την προπώληση του BmyCoin, προετοιμάζοντας την Πώληση που θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2017. Τον περασμένο μήνα θα χαιρετίσουν και άλλους 4 νέους αλγορίθμους συναλλαγών.

Το 2018 θα είναι ένα έτος περαιτέρω επέκτασης: το πρώτο τρίμηνο, θα εφαρμοστεί το λογισμικό AML & KYC, μαζί με το Optical Character Recognition (OCR). Η BmyBit θα εργαστεί επίσης για την ενσωμάτωση βελτιώσεων σύμφωνα με την Οδηγία Υπηρεσιών Πληρωμών ΕΕ. Το δεύτερο τρίμηνο του 2018 θα έρθει η εφαρμογή BmyBit Digital Asset Exchange, ενώ το τρίτο τρίμηνο η εταιρεία θα αντιμετωπίσει την πρόκληση της εισαγωγής της Τράπεζας των API ...










Σας ευχαριστούμε και πάλι, ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα στο bmybit.com.

Σας ευχόμαστε μια κερδοφόρα ημέρα 8)

Ομάδα BmyBit

[/size]

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services