click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][ICO][SR] COSS Token Swap ICO kampanja je počela!  (Read 1748 times)

nioschka

  • Novice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
« Last Edit: September 10, 2017, 10:28:49 PM by nioschka »

nioschka

  • Novice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][ICO][SR] COSS Token Swap ICO kampanja je počela!
« Reply #1 on: August 30, 2017, 02:08:12 AM »
Ovo je lista važnih stvari koje bi trebalo da imate na umu ako učestvujete u ICO kampanji Token Swap:

* Tokom ICO kampanje Token Swap prodajemo 130.000.000 COSS tokena i prihvatamo isključivo valutu Ether (ETH).
* Potvrđeni odnos ovih valuta tokom čitavog perioda trajanja ICO kampanje koja se završava 6. septembra (osim ukoliko se tokeni ne rasprodaju pre toga) je 600/1, odnosno 1 ETH = 600 COSS (+ svi bonusi na koje imate pravo u zavisnosti od trenutka u kojem ste se priključili Token Swap kampanji.
* Minimalna suma za koju možete kupiti COSS tokene je 0,001 ETH.
* Na COSS platformi biće generisana jedinstvena adresa za vas i vaše tokene.
* COSS token odgovara standardu ERC-20 te ste zato u obavezi da koristite novčanik zasnovan na platformi Ethereum-a, kao što su, na primer, Mist i MyEtherwallet. Nećemo prihvatati nijednu drugu valutu osim Ether-a (ETH).
* Tokeni koje kupite tokom ICO kampanje biće pušteni u promet 20. septembra 2017. god. ili pre toga, a pre tog datuma njima neće biti moguće trgovati.

Zašto se isplati investirati u COSS tokene?

* Kao vlasnik COSS tokena imaćete prihode u SVIM valutama u kojima se ostvaruju transakcije/trgovina na COSS.IO platformi, i to na nedeljnoj bazi.
* COSS ne postoji samo u dokumentaciji planovima, već je to potpuno OPERATIVNA platforma stara 4 meseca sa preko 3000 trgovačkih naloga i 200 registrovanih trgovaca.
* COSS platforma je 100% samofinansirajuća i nema nikakva dugovanja.
* COSS platforma nastaviće da se širi velikom brzinom, a priključivaće joj se novi strateški partneri i savetnici.
* COSS će pomagati drugim startap preduzećima da započnu poslovanje tako što će reklamirati njihove proizvode i usluge široj publici, omogućavajući im na taj način da ih primete investitori.

Molimo vas da vodite računa o tome da COSS nikada neće javno objaviti nijednu adresu namenjenu Token Swap kampanji. Jedinstvena adresa za svakog učesnika koji je doprineo prikupljanju sredstava biće otvorena za coss.io.ico platformi nakon što se odbrojavanje do kraja kampanje završi. Budite na oprezu zbog prevaranata i osoba koje se lažno predstavljaju, te nemojte slati nikakva sredstav ni na kakav račun pre zvaničnog početka ICO kampanje (08.08.2017. god., 12:08 popodne po GMT vremenu),niti nakon njenog završetka (06.09.207. god. 12:00 popodne po GMT vremenu). Ne šaljite sredstva na bilo koju adresu koja je istaknuta bilo gde, osim na zvaničnoj stranici COSS-ove Token Swap kampanje: http://coss.io/ico.
Najnovije vesti o kampanji pratite isključivo preko zvaničnih medija.

Proverite odeljak sa najčešćim pitanjima (FAQ) na zvaničnoj stranici COSS Token Swap kampanje: http://coss.io/ico
Vaša pitanja možete nam proslediti i putem zvaničnog čet kanala na servisu Slack: https://cosstokenswap.slack.com/join/shared_invite/MjA0NDA2MjY4MzUzLTE0OTg2NjMxNDktOTkxZDcwOTYxYQ
ili na našoj zvaničnoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/cosscrypto.

Da bi vam bilo lakše da dođete do najznačajnijih informacija, postavili smo ih na našem vebsajtu i na zvaničnim stranicama društvenih mreža, a nastavićemo da ih objavljujemo i ažuriramo tokom trajanja čitave kampanje. Imajte u vidu da će tokom trajanja Token Swap ICO kampanje server biti preopterećen, te je moguće da će odgovori na vaša pitanja malo kasniti. Budite strpljivi i sve što želite da uradite, pripremite i pitajte ranije.
Na zvaničnoj stranici: http://coss.io/ico postavili smo instrukcije koje na jasan način objašnjavaju korake koje bi trebalo preduzeti da bi se učestvovalo u ICO kampanji.

Pratite nas na sledećim medijima:

Facebook: https://www.facebook.com/cosscrypto/
Twitter: https://twitter.com/cosscrypto
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC3VT5FffwRpY3DoqQKsQonw
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company-beta/13239921
Slack: https://cosstokenswap.slack.com/join/shared_invite/MjA0NDA2MjY4MzUzLTE0OTg2NjMxNDktOTkxZDcwOTYxYQ
BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2050831


nioschka

  • Novice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][ICO][SR] COSS Token Swap ICO kampanja je počela!
« Reply #2 on: September 03, 2017, 02:29:09 AM »
Bliži se kraj Token Swap kampanje koja se završava 6. septembra 2017. godine. Jednomesečna ICO kampanja koja je počela 8. avgusta zasad teče fantastično. Predviđeno je da tokom nje bude prodato 130.000.000 COSS tokena po ceni od 600 COSS za 1 ETH. Sama COSS valuta ima takav karakter da će svojim vlasnicima donositi prihode u vidu provizija na transakcije koje se obavljaju preko COSS sistema.
Što se tiče kompanijskih procedura, vlasnici tokena dobijaće prihode na nedeljnoj bazi, a oni će im biti prebacivani direktno u novčanike. Tim planira da uvede još mehanizama za ubiranje prihoda kako bi onima koji su je podržali – svima koji su učestvovali u COSS Token Swap rundi ICO kamanje – obezbedila veći povraćaj sredstava. U tu svrhu tvorci platforme planiraju da uvode još raznolikih usluga uporedo sa razvojem platforme.
Najbolji garant uspeha platforme je tim iskusnih stručnjaka koji je pokrenuo ovaj neverovatni projekat. Još više pažnje i divljenja plene savetnici koji su učestvovali na projektu, a koji dolaze iz sveta Informacionih tehnologija, bankarstva, finansijskog poslovanja, finansijskih tehnologija i sveta kriptovaluta. Osim toga, tim je odlučio da sredstva koja se prikupe tokom Token Swap ICO kampanje drži na ESCROW računu što znači da će biti raspodeljivana u skladu sa prethodno definisanim strogim rasporedom. Taj ESCROW račun imaće 3 potpisnika, te neće moći da budu vađena iz novčanika bez saglasnosti sve trojice.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services