click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][PST] Planes Cloud | Market Descentralizat de Data Cloud  (Read 982 times)

Cattani

  • Garden Hero
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ANN][PST] Planes Cloud | Market Descentralizat de Data Cloud
« on: September 04, 2017, 11:23:10 AM »





   Website-ul nostru - https://planescloud.io

    Planes Cloud este prima baza de date de tip cloud care va permite nu numai stocarea și partajarea datelor dar și vanzarea acestora! Numele monedei care va fi folosita in retea este PST.
PST nu poate fi minata (PoS), dar va fi de vanzare in sistem.  Īn plus, vom plăti toti utilizatorii din cloud pentru descărcarea fișierelor partajate. De exemplu: Daca fisierul tau va fi descarcat de 1000 de ori vei primi 5 PST (suma nu este definitiva). Tehnologiile de cloud și blockchain sunt in momentul de fata cele mai inventive. Chiar acum, fiecare progres și pas al oricarei persoane este păstrat īn clouduri private. Firmele au considerat că datele din cloud oferă  mari beneficii comerciale și au īnceput să strāngă cat mai multe date cu putinta.

    Utilizarea cloudului īn viața reala permite firmelor sa aiba multe beneficii de pe urma userilor normali. Datele din cloudul universal au cauzat īngrijorări in privinta securitatii datelor din cloudurile ce contin date cu caracter personal  ceea ce a dus la apariția controlului executiv și al regulilor. Oricum, am observat că īn ultimii ani s-au īnregistrat scurgeri uriașe de date de pe platformele tip cloud.
Noile inovatii si automatizari trebuie sa beneficieze de un volum mare de date de pe clud pentru a corecta dificultatile, tulburarile de identitate si corectarea finantelor. Cererea din ce in ce mai mare a tranzactiilor de date si strangerea lor din diferite surse permit cresterea riscului pentru cloud si pentru securitatea datelor.



    Sistemul comunitar ecologic al Planes Cloud este foarte similar cu cel al unui depozit descentralizat precum IPFS . Fiecare persoană poate să creeze o unitate, să se conecteze la web și să-și formeze abilitățile de depunere, angajānd-o catre detinatorii de date cloud si de asemenea sa o vanda.Pe de alta parte, deținatorii de date cloud pot stabili cantitatea dorită si pot sa o dozeze corespunzator.

Pentru a exclude viciile de procedura ale unităților, toate procedurile din web sunt stimulate. Procedurile caracteristice sunt:
  • Calcularea datele pentru stocarea īn cloud
  • Va trebui aleasa o cantitate mică de date din spatiul personal de stocare īn cloud
  • Contorizarea mai multor metode care utilizează datele din spațiul de stocare īn cloud
  • Setarea banilor īn rețea
  • Retragerea banilor din retea
   
Operațiunile de depunere și retragere fac referire la conversia tokenurilor PST și se efectuează prin contract inteligent pe blockchain-ul Ethereum.
 Contractul percepe un comision de 0.5% pentru fiecare operatiune si il trimite fondului pentru Ecosisteme. Fiecare operatiune este creată ca o tranzacție pe blockchain, verificată și stocată īn siguranță de către nodurile responsabile pentru stocarea fiecarui client in parte.
Deci sistemul economic din interiorul retelei Planes Cloud este in intregime in mana clientilor si a nodurilor, dar dar gateway-urile sunt controlate de Planes Cloud. Oferindu-ne posibilitatea de a cāștiga venituri fără a afecta rețeaua.



Monetizarea datelor si spatiului liber pe care il aveti.
Poti da share oricarui fisier, clip video si imagine fiind recompensat in tokenul PST. De asemenea datele pot fi gratuite, in acest caz proprietarul fiind platit la 100 de descarcari.

Descentralizat
Stocarea datelor noastre va permite executarea interogărilor de date cu ajutorul nodurilor. Acest lucru este ușor de utilizat de către dezvoltatorii de aplicații descentralizate.

Functional
PST va exista in 2 forme: la depozitul de tip cloud si pe market unde il vei putea schimba cu usurinta in alta moneda.

  • Nu exista posibilitatea cenzurarii datelor sau a  supunerii acestora vreunui regulament. Datorita originii  descentralizate.
  • Uptime. Planes Cloud garanteaza un uptime maxim si balanseaza in mod automat replicarea datelor pentru a le tine online in orice moment.
  • Intimitatea. Datele sunt impartite in bucati, criptate si repartizate pe diferite noduri controlate de maini diferite. Nu există nicio posibilitate pentru proprietarul nodului de a spiona sau a fura datele pana cānd proprietarul de drept dezvaluie cheia sa privata.
  • Monetizarea datelor. Folosind o noua metoda de generare a datelor care va aduce stocarea de tip cloud la un nivel complet nou in afaceri.
  • Tehnologia Proxy de recriptare. Această caracteristică va oferi permisiuni flexibile.





Campania de Bounty
Campania de Semnaturi Bitcointalk
In momentul de fata campania de bounty este deschisa.
Mai jos se pot vedea recompensele in functie de rankul userului dvs de bitcointalk:
  
Legendary Member 110 PST / day
Hero Member 85 PST / day
Senior Member 65 PST / day
Full Member 45 PST / day
Member 35 PST / day
Jr. Member 25 PST / day
*Rankul va fi stabilit īn momentul īn care aplicați.

Termeni si conditii:
  • Schimbarea semnaturii in timpul campaniei nu este permisa.   
  • Postarile trebuie sa fie constructive, orice limba este permisa. Trebuie sa aveti minim 10 postari pe saptamana.
  • Doar userii respectuosi vor fi recompensati. Fara limbaj vulgar, chiar daca sunteti pe threadul Planes Cloud sau nu.
  • Tokenurile emise pentru campania Bounty pot fi revocate. Orice abatare de la regulile de mai sus va fi sanctionata prin descalifcarea din campanie.

Pentru a participa la campania de semnaturi acceseaza linkul corespunzator rankului tau si folosete codul din pastebin pentru semnatura. Dupa aceea trimiteti un e-mail la [email protected] cu urmatoarele date : "Mentionez ca am citit si sunt de acord cu termenii pentru campania de semnaturi ale Planes Cloud. Adresa mea Ethereum pentru a primi tokenurile PST : -Introdu adresa aici-" Trebuie avut grija ca semnatura sa fie la zi inainte de a fi incarcata. Participarea dvs va fi inregistrata la scurt timp dupa aceea, si veti putea sa verificati statusul dvs pe Google Docs in foaia de calcul "signature campaign".

Blogging, articole si social media
In cazul in care sunteti un scriitor, aveti un blog de cryptomonede sau detineti un site, sau chiar daca faceti parte din comunitatea altei monede , veti fi rasplatit daca raspanditi vestea despre Planes Cloud. Pentru a evalua recompensa va rugam trimiteti un email la [email protected], cu toate detaliile necesare.

*Participanti for fi verificati manual la 7 zile inainte si in timpul ICO. Tokenurile PST vor fi repartizate la sfarsitul ICO-ului ca pentru toti investitorii.
*!Bounty pentru traduceri! Va rugam sa scrieti ofertele conform limbilor de mai jos.
Limbi disponibile.
*Deutsch
*Spanish
*Italian
*Chinese
*India
*Korean
*Greek
*Franēais
*Dutch
*Poslki
*Turkish

Site-ul nostru - https://planescloud.io
Threadul de Bounty - https://bitcointalk.org/index.php?topic=2127817

Portugese - https://bitcointalk.org/index.php?topic=2130637.new#new


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services