click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][ICO] TokenStars – Tokenizeaza Celebritatile - ACE - Vanzarea a inceput!  (Read 1325 times)

Cattani

  • Garden Hero
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


TokenStars – Tokenizeaza Celebritatile




BOUNTY SI PROGRAME DE REFFERAL
Pool: 0,75-1% ICO. Campanii: traducere & moderare, semnatura & avatar, bloguri & media, Reddit, Twitter, Facebook, ideile tale.
Cere un cod promo – oferai refferalui tau 5% bonus si primesti 5% din totalul achizitiilor sale.









Lansare & Anuntul ICO-ULUI (July 24, 2017)

Salutare!
Suntem TokenStars, pionieri in TOKENIZAREA carierelor viitoarelor CELEBRITATI. Echipa noastra doreste sa schimbe industria globala a dezvoltarii talentelor prin FURNIZAREA FONDURILOR NECESARE STARURILOR IN DEVENIRE in sporturi si showbiz DESCENTRALIZAND COOPTAREA SI PROMOVAREA TALENTELOR la nivel global.

Astazi suntem incantati sa anuntam datele de lansare ale PRIMULUI priect de acest fel din domeniu!

Ambitiile Tokenstars de tokenizare a persoanelor reala incepe cu ACE – un proiect care SUSTINE tinerii JUCATORI DE TENIS pentru a le FINANTA PROGRESUL si CARIERELE DE CELEBRITATI. Apoi ne vom extinde pe verticala, incluzand fotbalul (in Septembrie 2017!), pokerul (Septembrie 2017!), cybersporturile, baschetul, hockey, actorii de cinema, cantareti, si foto-modele.



Presale-ul incepe pe: 1 August, 2017, 19:00 UTC.
Presale-ul se incheie pe: 9 Septembrie, 2017, 19:00 UTC.

Vanzarile incep pe: 10 Septembrie, 2017, 19:00 UTC.
Vanzarile se incheie pe: 31 Octombrie, 2017, 19:00 UTC. (Sau mai devreme daca plafonul este atins.)

Emisia initiala de Tokenuri: 7 Noiembrie, 2017, 19:00 UTC.

Costul unui Token: 0.0001 BTC.
Metodele de plata acceptate: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH).

Targetul vanzarii de Tokenuri: $15,000,000.






Sumarul Proiectului Ace

ACE va sustine JUCATORII PROMITATORI DE TENIS in drumul lor de a deveni STELE CUNOSCUTE ALE TENISULUI avand succes atat in lumea sportului cat si din punct de vedere COMERCIAL ca celebritati de top.

Tenisul fiind unul dintre cele mai populare sporturi la nivel global, ACE doreste sa aduca 1 MILIARD DE FANI AI TENISULUI in lumea blockchain.




Si TU ESTI cel care poate lua parte la succesul urmatorului Federer sau Sharapova primind oferte exclusive in numele lor!



Modelul de Lucru

TANARUL jucator de tenis are nevoie de suport financiar si promovare in valoarea de $100K/AN: academie, antrenor, antrenamente, echipament, deplasari la turnee, promotii, etc.



VEDETELE populare castiga $$$ MILIOANE:
  • premii din timpul turneelor;
  • contracte de sponsorizare cu producatorii de echipamente si pentru aparitii;
  • contracte generale de publicitate;
  • bani pentru aparitii (turneele mai putin cunoscute platesc vedetele pentru participare);
  • licenta pentru numele si imaginea lor (la evenimente, linii de haine, parfumuri, etc.);
  • taxe de expunere.

Verifica SITEUL ACE and the ACE WHITE PAPER to discover a number of convincing case studies.



Detinatorii de Tokenuri





Cine Suntem

TokenStars aduce impreuna o ECHIPA UNICA SI EXPERIMENTATA de jucatori de tenis renumiti, antrenori de top si scouteri, care inteleg bine lumea tenisului, cat si investitori si antreprenori de succes. Printre ei se afla:







Pavel Stukolov – CEO. Investitor Profesionist, ex-M&A si director de strategie in business media la JSFC Sistema cu o valuare totala a activelor de $95 milioane. Pavel a incheiat afaceri de $250 de milioane in investitii, M&A si strangere de fonduri.

Irina Shashkina – Director de Marketing. Ex-CMO la Groupon Rusia (operatiuni in 53 de orase). Ex-Biz Dev Executive la Rambler&Co (cifra de afaceri de $0.6 miliarde). Ex-CEO la LinguaLeo.

Andrey Toukmanov – CTO. Ex-Senior developer la Heaven11 – un sistem international de management al copyrightului. ex-CTO la RBC-Soft, senior developer la championat.com si ivi.ru. A fondat vandut cu succes tranzaptor.com. Consultant Blockchain. Lucreaza cu distributia sistemelor din anul 2000.

Vladimir Shmidt – CFO. Peste 10 ani experienta in businessul digital. Vladimir a fost co-fondator la teamo.ru (serviciu premium de matrimoniale) - vandut catre mamba.ru (cifra de afaceri de 100M $ dupa vanzare). A lucrat ca analist financiar la Renaissance Capital, GE Money Bank, ex-Commercial Executive start-upul mobil al Sberbank (cifra de afaceri de 62 miliarde).

Madina Hooke – Responsabila cu Sponsorizarile. Ex COO la Visual DNA, Fost Director Regional la Groupon Rusia. Ex Director Comercial la Gruppo Mall (Spania) Russia. Si-a inceput cariera cu o agentie de voiaj vanduta cu succes in 2007. A trait is a lucrat in Spania si Elvetia pentru cativa ani.

Irina Soshinskaya – Localization Manager. Ex-GM si head of localization la Evernote Russia (peste 200M utilizatori globali, website tradus in 23 de limbi). GM timpuriu la startupuri in iluminat decorativ comercial si imobiliare.

Mikhailius Derkach – Design Advisor. Ex Art-Director la LeoBurnett Moscow, Membru al Art Directors Club Rusia. A fost recompensat cu doua trofee Cannes Lions. Fondator al ProExpedition Adventures’ Journal. A luat parte la proiecte digitale care au castigat aprecieri in Russia si in jurul lumii la numeroase festivaluri de marketing si publicitate. Designer si specialist in utilizare. Autorul a numeroase campanii publicitare pentru companii renumite ca: Google, Samsung, McDonald's, Lego, P&G, Coca-Cola, Gazprom, Mercedes-Benz, Mitsubishi-Motors, Jeep, Fiat, JTI, Philip Morris, SunInBev, Danone, Oriflame, Citibank, Nestle, WWF, S7 Airlines.

Anton Vdovin – Scouting Analyst. MSc in International Business de la HULT International Business School. Anton este castigator a numeroase concursuri nationale de matematica si chimie. Ca junior, a jucat tenis la turnee regionale, fiindu-i desemnat un rang oficial in tenis.

Nick Grigoriev – Lucreaza in comunicatii din 1999. Founder si CEO al agentiei digitale Mediurg, care a ajutat la stabilirea primului sistem de suport social pentru Tele2, Mail.Ru Group, si Rostelecom (cel mai mare operator telecom din Rusia).

Dmitry Rodichev – Developer. peste 10 ani de experienta ca full stack software developer si arhitect. A facut designul HA/FT solutii pentru web. Se ocupa de securitatea cibernetica, pentesting, DDoS si stoparea hackerilor. Iubeste bazele de date, analizele si retelele. Adoptator timpuriu al tehnologiei Blockchain.

Lena Mintz – PR jedi cu peste 10 ani de experienta profesionala. Ex-conducator strategic al proiectelor de PR la Mail.Ru Group. A fost co-fondatoare la agentia de comunicare A-TAK. Autoare a “Exhibition management” si “In Social Networks. Twitter: 140 de caractere de autoexprimare” carti, cat si peste 50 de articole PR si de internet marketing.





Veronika Kudermetova – Jucatoare cu contract. Castigatoarea a numeroase turnee 19 WTA & ITF (3 la single, 16 la dublu). In momentul de fata nr. 66 in WTA la dublu; Nr. 196 la single. Castigatoarea medaliei de bronz la Universiade (2015). Varsta: 20.

Anastasia Myskina – No. 2 WTA. campioana la Roland Garros (turneul  de Grand Slam), casticatoarea a 2 Federations Cup si a 21 de turnee internationale. In prezent capitan de echipa la Cupa Federatiilor Ruse, Vice-presedinte la Federatia Rusa de Tenis.

Sergey Demekhine – Coaching & Scouting Advisor. Antrenor de tenis cu 8 ani de experienta, jucator de ATP retras din activitate, antrenor al Verei Zvonareva's in 2010-2011 (Nr.2 in clasamentele WTA, preluata de pe pozitia 22) - Finalist de single la Wimbledon & US Open 2010 , semi-finalist la Australian Open 2011. Posesor al certificarii A-level GPTCA (Asociatia Globala A Tenisului Profesionist).

Maya Kurilova – Talent Management Advisor. Fost Director Operational la Octagon (in Top 3 global al agentiei de management al talentelor) cu 11 ani de experienta. Marketing Manager la Kremlin Cup. Agent al Annei Kournikova, Elenei Dementieva (medaliata cu Aur Olimpic, Nr.3 WTA), Ekaterina Makarova si Elena Vesnina (ambele in Top 5 WTA la Dublu, Campioana la Wimbledon 2017, Roland Garros 2013, US Open 2014).






Oleg Abdrashitov – Blockchain Advisor. Fondator al platformei blockchain Synswap si Lead of the Requirements Working Group la initiativa blockchain Hyperledger . Ex-sef al practicilor blockchain la Altoros si arhitect de sistem la Deutsche Bank. Are MS degree in Physics de la Columbia University din New York. Antreprenor si developer, expert in blockchain si entuziast.

Elena Masolova – Investitor. Antreprenor cu 3 exituri, fondator la Groupon Russia (de la 0 la $15M venituri lunare in 450 de zile), Pixonic, Eduson si AddVenture Fund. Elena a fost desemnata in Top-30 antreprenori de catre Forbes, 30 sub 30 cu Alex Ovechkin. Citata in WSJ, BusinessWeek, Forbes, RBC, Channel 1. Castigatoare de trofee la turnee de tenis la amatori jr, fana de o viata a tenisului.

Ksenia Chabanenko – Marketing & PR Advisor. Ex-VP Communications & BizDev la Mail.ru Group si My.com (LSE: MAIL, cifra de afaceri de $8.9 miliarde). Fondatoare a agentiei de comunicare A-TAK. Autoarea primei carti despre Twitter, fiecare proprozitie in care nu au fost mai multe de 140 de caractere.

Alexander Stratilatov – Advertising & Brand Partnerships Advisor. Co-fondator si managing partner la JAMI (agentie digitala ruseasca din top 5 , castigatoare de premii internationale: Tagline, Silver Mercury, NeForum). Alexander a condus personal key-accounts la: Samsung, Coca-Cola, Sprite, Powerade, VW.

Eugeny Kuznetsov – User Acquisition & Retention Expert. Investitor la CMBO (Chief Business Model Officer) la Welltory. A fondat WIM – Agentie CRM cu clienti cum ar fi S7 Airlines, UTair, M.Video, si Philip Morris. Eugeny a mai fondat si vandut MyLead – o agentie cu un profit de 45% in 2 ani.

Poti afla mai multe despre ei pe linkurile cu profilurile lor sociale: TOKENSTARS TEAM.




15 Motive Pentru a Sprijini TokenStars



#1. Acesta este PRIMUL proiect de TOKENIZARE A PERSOANELOR, in special al vedetelor si al carierelor lor.

#2. Incepe cu TENIS si FOTBAL. La niveluri mai indepartare, va utliza INFRASTURCTURA SHARES si va lansa NOI VERTICALE: poker, cybersports, basket, hockey; actori de cinema, fotomodele, muzicieni. Vanzarea de Tokenuri GOAL pentru fotbal va rula concomitent.

#3. Proiectul va permite SCHIMBUL TOKENURILOR IN SPORTUL DORIT (ACE pentru tenis, GOAL pentru fotbal, si altele mai tarziu) cu tokenul general STAR, deci sustinatorii timpurii vor avea o pozitie prioritara.

#4. ACE furnizeaza FINANȚAREA ȘI PROMOVAREA RESURSELOR TINERILOR JUCATORI DE TENIS la varsta critica a juniorilor pentru a nu parasi activitatea sportiva profesionista. Aceasta le va creste semnificativ sansele de succes. ACE mai ofera REPREZENTARE SI PROMOVARE PENTRU JUCATORII PROFESIONISTI DE TENIS, care sunt deja atractivi pentru sponsori.

#5. Cand barbatii si femeile de SUCCES DIN TENIS CASTIGA BANI (mai putin de $1 milion pentru un jucator pe locul 400, $60+ milioane pentru jucatorii de top 5) si acumuleaza prestigiu, semneaza CONTRACTE DE SPONSORIZARE (care sunt de 5-10 ori mai valoroase decat premiile castigate in competitii).

#6. ACE DESCENTRALIZEAZA procesul SOURCINGULUI DE TALENTE cu ajutorul Global Scouts Network. ACE ofera stimulente considerabile pentru gasirea talentelor (platind un comision antrenorilor la fel de mare ca salariul lor anual) ceea ce va contribui la gasirea unor CANDIDATI DE INALTA CLASA.

#7. ACE DECENTRALIZEAZA procesul PROMOVARII TALENTELOR cu ajutorul Global Promoters Network. Stimulentele pentru promovarea talentelor (10% din valoarea contractului) sunt peste media pietei si ar trebui sa  ofere UN NUMAR SUFICIENT DE SPONSORI DE CALITATE pentru jucatori.

#8. ACE foloseste UN MECANISM DE VOT DESCENTRALIZAT COMUNITAR pentru a lua decizii administrative in particular. O multime inteligenta care se bazează pe rapoarte analitice va lua decizii mai bune decât un agent sportiv părtinitor care se bazeaza doar pe intuitia sa.

#9. ACE se bazeaza pe un MODEL DE BUSINESS RECUNOSCUT al agentiei de media de talente (TMA). Astfel riscurile proiectului sunt doar in executie, nu si din punct de vedere tehnic sau al lipsei marketingului.

#10. ACE a strans un GRUP DE CONSULTANTI DE ELITA. (Verifica sectiunea "Cine Suntem" de mai sus.)

#11. ACE si-a dovedit deja conceptul afacerii. Am SEMNAT PRIMUL CONTRACT cu o jucatoare profesionista – Veronika Kudermetova, Castigatoarea a numeroase turnee 19 WTA & ITF (3 la single, 16 la dublu). In momentul de fata nr. 66 in WTA la dublu; Nr. 196 la single. Suntem pe punctul de a semna primul contract publicitar pentru Veronika.

#12. ACE aspira la intorducerea a 1 MILIARD DE UTILIZATORI in lumea blockchain. Jucatorii din top 20 au 172 de milioane de fani activi. Punem un accent special pe PR și marketing la nivel mondial printre fanii normali ai tenisului. Mesajul "ia parte la succesul noului Federer si primeste oferte exclusive de la acest star" ar trebui sa rezoneze cu ei.

#13. ACE tinteste O PIATA GIGANT. Industria managementului talentului celebritatilor este mai mare decat firma precum Nippon Steel and Sumitomo Metal, ChemChina, Tata Motors, Sanofi, Hyundai Heavy Industries, sau decat PIB-ul unor tari ca Serbia (EU), Bahrain, Brunei, Cyprus (EU), Malta (EU), Jamaica, Côte d'Ivoire, Bolivia etc. Proiectul are un target important ($40 miliarde in contracte manageriate) si imparte valoarea creativa printre membri.

#14. ACE este un PROIECT GLOBAL in cautare de jucatori si sponsori INTERNATIONALI (aceasta inseamna o piata mai mare, diversitate mai mare, si mai putina dependenta fata de legislatiile locale).

#15. La final, si cel mai important, utilizand TOKENURILE ACE pe platforma noastra, detinatorii de tokenuri pot primi acces la SERVICII SI PRODUSE EXCLUSIVE (comunicare exclusiva cu vedetele, antrenament unul la unul, bilete VIP si carti , etc.).

Blockchain permite cai imposibile in trecut de a sustine sportivii, de a descentraliza procese cheie (scouting si promovare) care micsoreaza drastic costurile si redirectioneaza valoarea creata catre comunitate.




Nu ezitati sa ne adresați intrebarile dvs. , daca acestea exista.
« Last Edit: September 18, 2017, 08:02:08 PM by Cattani »

Cattani

  • Garden Hero
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Toate privirile din lumea tenisului sunt indreptate catre New York — si avem o surpriza pentru voi! Pe masura ce *US Open, ultimul turneu de  Grand Slam al acestui sezon*, este in plina desfasurare, lansam o oferta speciala *ACE token oferta de pre-sale*:

*1) pentru un timp limitat, achizitia minima va fi  de 10,000 tokenuri pentru 1 BTC;*

*2) bonusul maxim de cumparare creste cu 50%, cu un bonus minim de pre-sale de 15%*

Pre-sale-ul cu ofertă specială va continua până pe 9 septembrie 2017, iar ico-ul va începe pe 10 septembrie, ziua finalei US Open! Nu uitați că pre-sale-ul este cel mai bun moment pentru a vă alătura proiectului ACE și pentru a vă asigura un loc de maxima prioritate în comunitatea noastră.

Pentru a avea parte de cea mai buna oferta, trimitei un email la: [email protected]. Atunci veți putea discuta toate detaliile privind volumul și bonusurile de cumpărare direct cu fondatorii.

Faza de pre-sale va fi urmată de un ICO cu durata de două luni, care va incepe la 10 septembrie 2017. În timpul ICO-ului, volumul minim de achiziție va scădea la 100 de tokenuri ACE.

Urmareste-ne pe:
Telegram https://t.me/TokenStars_en
Twitter https://twitter.com/TokenStars
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/TokenStars/
Medium https://medium.com/@TokenStars
Facebook https://facebook.com/TokenStars
and YouTube:




Cattani

  • Garden Hero
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


VANZAREA DE TOKENURI ACE ESTE LIVE! BONUSURI EARLY BIRD DISPONIBILE!

Tocmai am lansat campania de vanzare de tokenuri ACE aducand prima agentie de management a talentelor pe blockchain!

Fii primul si primesti 50% bonus la cumparare si 40% extra bonus pentru prima conversie a tokenurile ACE in cele din alte domenii: fotbal, poker si cybersport car vor fi lansate pana la sfarsitul lui 2017.

Vanzarea de tokenuri ACE incepe la ora 12.00 pm PDT pe 10 Septembrie, 2017, si va tine pana la ora 12.00 pm PDT, 31 Octombrie, 2017.

Un numar de bonusuri early bird sunt disponibile in primele 10 zile ale vanzarii, inclusiv:
  • 40% – pentru tokenurile cumparate pana pe 13 Septembrie.
  • 30% – pentru tokenurile cumparate pana pe 16 Septembrie.
  • 20% – pentru tokenurile cumparate pana pe 20 Septembrie.
  • Extra 5% bonus pentru a fi adaugat achizitiilor de 5 BTC sau mai mari.
  • Extra 5% bonus refferal pentru folosirea unui cod promo.
  • Extra 40% bonus pentru prima conversie a ACE intr-un alt token vertical.

1 token ACE va costa 0.0001 BTC (1 BTC = 10,000 tokenuri). In timpul vanzarii, minimul va scadea la 100 de tokenuri per tranzactie. Cumparatorii pot plati cu Bitcoin (BTC) si Ethereum (ETH).

Consultați imaginea de mai jos pentru informații complete despre toate bonusurile disponibile și viitoare, împreună cu detaliile complete privind termenii de vanzare ai tokenului ACE.



Website https://tokenstars.com/ace/
White paper https://tokenstars.com/upload/files/ace_by_tokenstars_whitepaper.pdf
Video

Follow us:
« Last Edit: September 18, 2017, 08:17:08 PM by Cattani »

Cattani

  • Garden Hero
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Am reusit sa strangem 1044 BTC ($3,894,120) pana in acest moment! Nu ratati oportunitatea de a lua parte la aceasta poveste de succes : https://tokenstars.com/en/ace/







Cattani

  • Garden Hero
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
TokenStars Extinde Perioada de Bonusuri pentru Tokenurile ACE  🎾

Avem stiri fantastice pentru tine! Extindem bonusurile penru inca o saptamana!

Cumpara TokenStars Ace pana pe 27 Septembrie pentru a deveni investitor initial al primei agentii de recrutare a talentelor bazata pe  blockchain (piata de $40-miliarde!) si primeste intre 30% si 40% bonusuri de conversie:





 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services