click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][CARECOIN]Care4Me & CareCoin - Viitorul managmentului sanatatii  (Read 1189 times)

Care4Me-CareCoin

  • Newbie
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


Pentru orice nelamurire legata de platforma Care4me si Pre-Finantare (Presale, ICO)
Va rugam sa va alaturati canalului de comunicare SLACK


Suntem in continua cautare de noi talente
Iti place proiectul nostru si doresti sa faci parte din echipa?
Te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa [email protected]

Ce este "Care4Me"

Care4me este o platforma P2P (peer-2-peer) ce inglobeaza toate serviciile necesare pentru asistente si pacienti la numai un click distanta. Platforma Care4Me va functiona prin web, iOS si Android;
ganditi-va la o anvergura de genul UBER, dar pentru asistente. In acest moment prototipul este in constructie si primele variante vor fi disponibile publicului larg pe data de 8 Iulie 2017 pe site-ul Care4Me

Problema de fata

Care4me are ca tinta rezolvarea si diminuarii unei mari probleme de miliarde de dolari in industria sanatatii si a spitalelor; reincadrarea/readmisia

Reincadrarea si readmisia spitalelor se intampla atunci cand un pacient este eliberat intr-un timp de 30 de zile iar apoi readmis din nou. In 2013, 18% dintre toate admisile a tuturor pacientilor au avut ca rezultat readmisia intr-un timp de 30 de zile de la eliberare, insumand o suma anuala de $15 miliarde in costuri. In plus fata de aceste costuri, respitalizarea in repetate randuri au pus pacientii intr-o primejdie mai mare in aparitia complicatiilor, spitalele au fost infectate, nivelul stresului a crescut. Pentru ca in majoritatea cazurilor, readmisiile au fost pentru proceduri nonchirurgicale, ceea ce face readmisia cu putin profitabila pentru spitale.
https://www.hcup-us.ahrq.gov/reports/statbriefs/sb196-Readmissions-Trends-High-Volume-Conditions.pdf

Solutia Care4Me

Care4Me are misiunea de a simplifica efortul readmisiilor in spitale colaborand cu asistentele si agentiile de asigurari in sanatate, aducand un beneficiu real pentru milioane de pacienti de pe intreg mapamondul. Prima linie de batalie se duce intre furnizori de asigurari datorita faptului ca lor le cade misiunea cat si povara financiara a readmisiei in spitale pentru pacienti. Asadar, acesti furnizori cauta sa angajeze o forta de lucru majora care sa se ocupe cu administrarea si grija a sutelor de mii de pacienti eliberati din internare si gata de readmisie.
Asistentele care lucreaza cu noi au ca scop supervizarea si tinerea sub supraveghere a pacientilor ca acestia sa urmeze pasii coresupzatori indicati de doctori. Speram ca in acest fel numarul readmisiilor spitalelor este redus intr-un process care poate salva vieti.



CareCoin:
Sistemul de sanantate intampinat de "Blockchain"


Moneda CareCoin este un Token ERC20 creat prin ecosistemul Ethereum pentru uz special in industria Sanatatii. Care4me este prima platforma care incorporeaza tehnologia Ethereum in aplicatii speciale pentru sistemul de sanatate, intr-un mod practic.
Oferim un sistem simplificat pentru Asistentele medicale care lucreaza cu diferite aptitudini ce consta in intruducere baza de date, certificari si licente, etc, literalmente tot ce tine de primirea asistentelor/pacientilor si custodia acestora in aplicatia noastra.
Personalul nostru examineaza toata documentatia si certifica faptul ca asistentele medicale sunt intr-adevar calificate. Aceasta certificare este documentata utilizand contracte smart pe Ethereum si este publica pentru a asigura cel mai inalt nivel de incredere in asistentele medicale.



Toate cazurile deschise sunt inregistrate in aplicatia noastra de catre furnizorii de Asigurari de Sanatate. Asistentele medicale care au fost validate in sistem vor avea oportunitatea sa accepte aceste cazuri si administra serviciile si aptitudinile necesare. Acestea vor adapta toate documentatiile necesare catre furnizori de asigurari aferente. Ca urmare, furnizori de asigurari vor lasa apoi o revizuire pentru asistenta care va fi de asemenea certificata prin tehnologia de contracte inteligente Ethereum. Toate acestea vor contribui la un standard inalt de calitate a servicilor oferite de asistentele medicale fata de datoria lor catre clienti. Un sistem asemanator de rating al cunoscutelor firme "Uber" sau "Lyft's". Un factor important este ca revizia si ratingul se va afla pe blockchain cu toate abilitatile si certificarile. Cat si licentele dobandite de asistente.
Moneda CareCoin poate fii transferata in sume CASH, cat si recompense legate de serviciile de sanatate oferite si acceptate prin CareCoins.

PRE-Finantare

Data Pre-finantare: Iulie 17, 2017
Locatia pre-finantare: http://www.carefourme.com
Nume: CareCoin
Ticker: CARE
Numar total si cantitate: Nedeterminata. Se va anunta
Oferta de vanzare @ Pre-finantare: 32,500,000 CareCoins

Un prototip functional va fi completat pana pe 8 Iulie, 2017. Acest prototip va fi accesibil publicului care vrea sa vada platforma pentru prima oara. Pentru a termina aceasta platforma, vom recruta o echipa in intregime formata din developeri UI/UX, profesionisti in mediul legal/finante / cat si consultanti. Ca acest obiectiv sa fie complet, lansam pre-finantarea in care o suma mica de Care coins va fi distribuita si vanduta in strangerea de fonduri (ICO-Presale). Spre deosebire de o finantare de grandoare, o mica pre-finantare ne va permite sa strangem suficienti bani pentru a finaliza produsul nostru viabil in minim versiunea V1.0 (MVP) si pentru a pregati toate conditiile formale pentru CareCoin in strangerea de fonduri aferenta.

Pentru a participa in Pre-Finantarea aferenta (Presale-ICO), inregistrati un cont pe www.carefourme.com. Pe masura ce sunt dezvoltate mai multe instructiuni, toti participantii vor fi anuntati.

Succesul pre-finantarii

Finalizarea prototipului intr-un produs finit si viabil v1.0
Angajarea directorilor si personalului cheie pentru a lansa operatiunile
Extinderea activitatilor de marketing
Angajare consultanti juridici si financiari

Pre-finantarea (presale) va fi structurata in felul urmator
Va dura 2 saptamani si va fi impartita in 5 runde. Daca orice runda nu este finalizata in 2 saptamani, pre-finantarea se va extinde timp de 2 saptamani suplimentar
Fondurile vor fi rambursate pentru rundele incomplete. Rundele complete nu vor fi rambursate
Dupa finalizarea celor 5 runde de finantare, campania de strangere de fonduri se va incheia, toti tokenii si achizitiile finalizate vor fi publicate propietarilor


BONUSURILE

Bonusurile vor fi emise dupa cum urmeaza:

• Pentru fiecare runda finalizata dupa cumpararea initiala, veți primi 1% din achizitia dvs. pentru fiecare runda completa.
• De exemplu: achizitionati 100.000 CareCoins în runda 1. Veti primi 1000 CareCoin pentru fiecare runda finalizata pentru un total de 4000 CareCoins in bonusuri.
• Achizitiile realizate în etapa a 5-a se vor califica pentru o oferta CareCoin Give-A-way, care se ridica la 5% din totalul CareCoin vandut in runda a 5-a; Aproximativ 325.000 CareCoin.

HARTA (RoadMap)



O viziune in viitor a proiectului CareCoin

Odata cu sucesul lansari si expansiunea platformei CareCoin in sectorul Sanatatii, Grupul Helios (Helios Health Group) va investi un procent de 75% din capital in cercetare si dezvoltarea de noi tehnologii p2p (peer -2- peer). Aceste tehnologii, a caror aplicatii au in vizor servicii pentru pietele ce se ocupa cu asigurari de sanatate si medicale, care vor pune in folosinta blockchainul cu contractele inteligente Ethereum, tehnologie care va redefini complet felul cum este administrat sistemul de sanatate in lume. Aplicatiile smart contract bazate pe aceasta tehnologie in sistemul de sanatate si industrie per total, are un imens potential sa revolutioneze accesul la sistemul de sanatate eliminand birocratia, frauda si coruptia, daruind oamenilor un acess la sanatate cu adevarat binemeritat.

Este in datoria grupului Helios (Helios Health Group) sa folosesca CareCoin ca varf de lance, o moneda care sa sustina inovatii in acest domeniu. In viitorul apropiat vom avea o retea globala in domeniul sanatatii care va opera ca un sistem complet. Acest sistem eliminand structurile traditionale ce se bazeaza vehement pe furnizorii de sanatate si guverne printr-un access centralizat. Viitorul sistemului de sanatate va fi in mainile omului de rand.

Website
http://www.carefourme.com/

Slack
http://care4medev.slack.com/

Github
https://github.com/Care4Me

Twitter
http://twitter.com/care4me_

Facebook
http://facebook.com/carefourme

simonkev

  • Crypto-consultant and cryptopreneur
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 102
  • Country: eu
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
  • Tokens That Store Virtual Energy
    • View Profile
    • Restart Energy
Re: [ANN][CARECOIN]Care4Me & CareCoin - Viitorul managmentului sanatatii
« Reply #1 on: August 11, 2017, 10:25:58 PM »
Excelent proiect, dar dati-mi voie sa va zic, aveti nevoie de un designer.

liviux

  • Novice
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
Re: [ANN][CARECOIN]Care4Me & CareCoin - Viitorul managmentului sanatatii
« Reply #2 on: September 01, 2017, 03:20:49 PM »
Nu , nu sunt primii. Nu, nu orice companie are nevoie de blockchain sau de tokeni

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services