click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: PHILLIONEX PROJECT  (Read 1111 times)

killerjoegreece

  • Guest
PHILLIONEX PROJECT
« on: August 27, 2017, 11:32:30 AM »

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Phillionex είναι η κεντρική αγορά για ανερχόμενες εταιρείες όπου οι επιχειρηματίες και οι επενδυτές συγκεντρώνονται σε ένα μόνο σημείο για να αλληλεπιδρούν και να αξιολογούν τις δυνατότητες κάθε έργου σε σχέση με τη βιωσιμότητα και τη χρηματοδότηση του. Η πλατφόρμα θα λειτουργεί ως ένα βασικό κέντρο, θα παρέχει ανταλλαγή χρημάτων και θα συνδέεται με διάφορους φορείς χρηματοδότησης προς όφελος των νεων επιχειρήσεων. Κάθε νέο έργο θα ταιριάξει με έναν δυνητικό επενδυτή και εάν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον για τη διερεύνηση του έργου, η Phillionex θα δημιουργήσει χώρο για να χρηματοδοτηθεί ένα τέτοιο έργο με την σταδιακή διαχείριση της συνολικής διαδικασίας αξιολόγησης από τον επενδυτή. Το Phillionex θα παρέχει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε πιθανούς παρόχους χρηματοδότησης.

Οι επενδυτές μπορούν να δουν μια σειρά από διαθέσιμες ευκαιρίες και να επιλέξουν ποια είναι η καλύτερη επενδυτική πρόταση και το αντιστοιχο προφίλ κινδύνου. Με τη Phillionex, η επένδυση γίνεται πολύ συναρπαστική, επειδή ακόμη και ο μικρότερος επενδυτής μπορεί να επενδύσει σε ένα χαρτοφυλάκιο πρώιμων αναπτυξιακών έργων, τα οποία μπορεί να έχουν επενδύσεις σε εταιρείες μέσου κεφαλαίου και άλλους επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα. Ως εκ τούτου, κάθε υποψήφιο έργο είναι ουσιαστικά πολύ καλά αναλυμένο και αποκρυπτογραφημένο, παρέχοντας σε πολλούς επενδυτές την ευκαιρία να επωφεληθούν από την εμπειρία καταξιωμένων επαγγελματιών. Μπορείτε να επενδύσετε με το μικρότερο δυνατό ποσό, για παράδειγμα 50 δολλάρια. Η πλατφόρμα του Phillionex θα παρέχει επίσης τις υπηρεσίες έμπειρων επενδυτών που μπορούν να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες να οργανώσουν τις ιδέες και τα σχέδια τους με τρόπο αποδεκτό και ελκυστικό για τους επενδυτές.

Πρόταση αξίας

Ποια είναι η αξία της πρότασης του Phillionex και πώς είναι διαφορετική από την τυπική υπηρεσία χρηματοδότησης πλήθους; Με απλά λόγια, είναι ένα σημείο σύνδεσης με όλους τους άλλους παρόχους υπηρεσιών που παρουσίασαν μια ευκαιρία στο επενδυτικό κοινό. Έτσι, αντί να χρειάζεται να ψάχνετε μέσω πολλών ιστοσελίδων, το Phillionex παρέχει ένα σύνολο από πόρους υπό μια κοινή στέγη προς όφελος τόσο των επιχειρηματιών όσο και των επενδυτών.

Το Νόμισμα Phillion

Το Νόμισμα Phillion Token, PHN, θα χρησιμεύσει ως το νόμισμα πληρωμής για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται στην πλατφόρμα του Phillion. Αυτό το νόμισμα θα αναφέρεται επίσης και θα διαπραγματεύεται σε ορισμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για να καταστεί δυνατή η προσβασιμότητα και η υιοθέτηση. Σε μια εποχή όπου η παραδοσιακή ορθόδοξη χρηματοδότηση έχει καταστεί απρόσιτη για πολλές νεοσύστατες εταιρείες, η Phillionex θα γεφυρώσει αυτό το χάσμα παρέχοντας μια πλατφόρμα για όλους στην αναδυόμενη νέα οικονομία της χρηματοδότησης του πλήθους.

Χρονοδιάγραμμα:

Πιστεύουμε ότι κάθε επενδυτική ευκαιρία είναι μοναδική, με διαφορετικές ιδιαιτερότητες. Ως εκ τούτου, στη δημιουργία αυτού του έργου, η ομάδα του Phillionex παρακινείται από την επιθυμία να αποστείλει όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα και να τα παρουσιάσει με τρόπο που να είναι εύκολα κατανοητός από όλους τους χρήστες της πλατφόρμας. Το βλέπουμε αυτό ως μια μεγάλη ευθύνη. Ο εξελισσόμενος κόσμος της νέας τεχνολογίας και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται με αυτή απαιτούν σωστή κατανόηση. Η πλατφόρμα του Phillionex θα διαθέτει τόσο ένα γραφείο όσο και μια κινητή πλατφόρμα για χρήση από όλους.

Το πρόγραμμα του Phillionex θα έχει σταδιακή ανάπτυξη και θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services